-
- Konu Sahibi hidennisko
- #39.821
ameliyattan cıktıktan sonra anneme geldım cnm.. ve 4 aydır sürekli yatıyorum allah razı olsun annem bakıyor.. cnm sadece banyo ve wc için ayaga kalkıyorum..yemegımı annem yatagıma getırıyor..aslında yemek için kalkabılırım ama gözümüz korktugundan dıkkat edıyoruz..
kontrollerım 15 gunde bır..bu yuzden banyoyuda kontrolden kontrole yapıyorum..sık yapmıyorum yanı.. ılık su ıle duş cok önemli.. yine korktugum için banyo olayınıda hemen gırıp cıkıyorum :)
oturur vazıyette yatmıyorum..uzanarak sürekli sol tarafımı kullanıyorum bebegım beslensın dıye..ara sıra sagı kullanıp solu dınlendırıyorum..
ilk zamanlar psıkolojık olarak cok yıprandım acaba 28.haftayı görebılecekmıyım dıye..cunku bebegımın yasama sansı bu haftadan sonra artıyodu..cok yoruldum düşünmekten..netten araştırmayı kestım cunku cok canım sıkıldı olumsuz haberlerden..yatmak degılde düşünmek yaşayacakmı 28i görecekmıyım cook yıprattı benı..
hergun dua kuran okumakla gectı.. romanlar bebek dergılerı aldım okudum sırf kendımı dınlemeyım dıye..gunluk tuttum yavrumla konustum benı bırakma dıye..rabbım onların yoklugunu göstermesin.. rabbıme sıgındım dua ıle inanç ile 35.haftama geldim dr um 38lerden bahsedıyo..inş sizlerde bu haftaları görürsünüz...
kötü olumsuz habelerden uzak durun..sizi yıpratan bu olur..
Canım bellimi esinde anlamış kavga etmemek icin sesini çıkarmamış,hepimizin hamileliği zor geçiyor ama mükafatı guzel olcak
Son dort mmsj beni anlatiyo strestn olecm hicbir sorunum yokama strestn oluyorm heran bebegimi kaybtme korkusu yasiyorm hayirlisiyla hepimz 28i gecip bi rahatlasydk birbirumize destege devm edelm
benimde aynı şeyler geçiyor içimden...
kaçıp gitmek istiyorum herkesten bana acı veren herkesten
telefonda kardeşim boş boş gülüyo kahkahadan konuşamadı bebeği olcak diye çok mutlu beni sinir ediyor. kişiliğim değişti nefret ettirdi bu acı herkesten soğudum. kimse beni anlamıyor
ama bak şükret bebeğin riskli haftaları geçmek üzere
sen al bebeğini kucağına sonrada bana dua et talım...
Canim cok haklisin ne diyebilirimki allah hepimizin yardimcisi olsun gercekten bazen insanin nefesi cok daraliyor boguluyor gibi oluyor icinden ne geliyorsa onu yap canim iyi gelir belki
mrb arkadaslar sezaryen dogum yapan arkadaslara sorum olcaktı bugün 18gün oldu sezaryen olalı ameliyat cizgisinin hemen üstü uyusuk olan bölgede 2parmak genişliginde kesi yeri boyunca kabarık şiş görünüo fazla ayakta kalmakla yorulmakla alakası olabilirmi sizlerinde böylemi acaba:44:
Arkadaslar hamileyken mantar icin flucan 150 tek doz ictinizmi hiç Dr verdide c katagorisiymis yüksek dozlardabebege zararı varmış dusuk dozda tedavide bir bulguya rastlanmadı demişler . Ama ben endişelendim simdi ya bisey olsa Dr vermezdide siz kulandinizmi hic
Âmin geçecek insallah hem sayılı gün çabuk gecer,oğlum iyi cok sukur bugün ilk defa babaannesine bırakıp dışarı cikicam süt sağıyoruminşallah şu günler su gibi geçer,iyice stres yaptım.Allahım bidaha evlat acısıyla imtihan etmesin kimseyi...
senin bebiş nasıl canım.sağlıcakla büyüt inş.
bende öyle bisey yok canımmrb arkadaslar sezaryen dogum yapan arkadaslara sorum olcaktı bugün 18gün oldu sezaryen olalı ameliyat cizgisinin hemen üstü uyusuk olan bölgede 2parmak genişliginde kesi yeri boyunca kabarık şiş görünüo fazla ayakta kalmakla yorulmakla alakası olabilirmi sizlerinde böylemi acaba:44:
Evet canım o bende dayanamayip son mesajına baktım belki basrmistir diye yine bebeğini kaybettigni yazmıştı,birdahada gecmise donmedim Rabbim dermansiz dert vermesincanım fusboru diyorsun. biz regreteyle telde sık görüşürüz ara ara aklımıza gelir. dua ederim keşke yazsa çok merak ediyorum onu. 3 tane 18 haftada hep aynı dönerken...
edaya, fusbora ve paşama çok ağladım forumda...
Evet canım o bende dayanamayip son mesajına baktım belki basrmistir diye yine bebeğini kaybettigni yazmıştı,birdahada gecmise donmedim Rabbim dermansiz dert vermesin
Gunaydin kizlar iyi bi hafta olsun insallah hepimiz icin benimde tabi..
Metacim chnbcim cok saolun desteginiz icin benim adamin bazen okuzlugu tutuyor iste ..
Dun gece ben kalktim yemegimi hazirladim ben yedim ben kakdirdim ohhhh sonra gelip bende ozur diledi bana bagirdigi icin ...
Simdi gelelim soruya dr verdiyse kullan cnm yok icin rahat etmedi dersen ara dr sor boyle yaziyor de bakiyim ne diyecek..
Bendede mantar var canestan yazdi daha kullanmadim kuru tutugun surece gundede iki kez ic camasiri degistiriyorum dudaklarinin arasina pecete koyuyorum lanetler geciyor gibi yoksa uruyorlar ...
Dun aksam banyo sonrasi sac kurutma makinasiyla kuruttum orami hic kasinma falan olmadi insallah sifa bulursun cnm gecmis olsun..
Arkadaslar hastanedeyiZ odamıza çıktık şimdi yarım saat sonra gireceğiz ,sizden dua istiyorum arkadaşlar , meleğim hiç acı hissetmesin çabucak iyileşsin kuzuuuummmmm.allah şifa versin inşallah
Arkadaslar hastanedeyiZ odamıza çıktık şimdi yarım saat sonra gireceğiz ,sizden dua istiyorum arkadaşlar , meleğim hiç acı hissetmesin çabucak iyileşsin kuzuuuummmmm.allah şifa versin inşallah
Gunaydin kizlar iyi bi hafta olsun insallah hepimiz icin benimde tabi..
Metacim chnbcim cok saolun desteginiz icin benim adamin bazen okuzlugu tutuyor iste ..
Dun gece ben kalktim yemegimi hazirladim ben yedim ben kakdirdim ohhhh sonra gelip bende ozur diledi bana bagirdigi icin ...
Simdi gelelim soruya dr verdiyse kullan cnm yok icin rahat etmedi dersen ara dr sor boyle yaziyor de bakiyim ne diyecek..
Bendede mantar var canestan yazdi daha kullanmadim kuru tutugun surece gundede iki kez ic camasiri degistiriyorum dudaklarinin arasina pecete koyuyorum lanetler geciyor gibi yoksa uruyorlar ...
Dun aksam banyo sonrasi sac kurutma makinasiyla kuruttum orami hic kasinma falan olmadi insallah sifa bulursun cnm gecmis olsun..
Arkadaslar hamileyken mantar icin flucan 150 tek doz ictinizmi hiç Dr verdide c katagorisiymis yüksek dozlardabebege zararı varmış dusuk dozda tedavide bir bulguya rastlanmadı demişler . Ama ben endişelendim simdi ya bisey olsa Dr vermezdide siz kulandinizmi hic