- Konu Sahibi hidennisko
- #39.821
ameliyattan cıktıktan sonra anneme geldım cnm.. ve 4 aydır sürekli yatıyorum allah razı olsun annem bakıyor.. cnm sadece banyo ve wc için ayaga kalkıyorum..yemegımı annem yatagıma getırıyor..aslında yemek için kalkabılırım ama gözümüz korktugundan dıkkat edıyoruz..
kontrollerım 15 gunde bır..bu yuzden banyoyuda kontrolden kontrole yapıyorum..sık yapmıyorum yanı.. ılık su ıle duş cok önemli.. yine korktugum için banyo olayınıda hemen gırıp cıkıyorum :)
oturur vazıyette yatmıyorum..uzanarak sürekli sol tarafımı kullanıyorum bebegım beslensın dıye..ara sıra sagı kullanıp solu dınlendırıyorum..
ilk zamanlar psıkolojık olarak cok yıprandım acaba 28.haftayı görebılecekmıyım dıye..cunku bebegımın yasama sansı bu haftadan sonra artıyodu..cok yoruldum düşünmekten..netten araştırmayı kestım cunku cok canım sıkıldı olumsuz haberlerden..yatmak degılde düşünmek yaşayacakmı 28i görecekmıyım cook yıprattı benı..
hergun dua kuran okumakla gectı.. romanlar bebek dergılerı aldım okudum sırf kendımı dınlemeyım dıye..gunluk tuttum yavrumla konustum benı bırakma dıye..rabbım onların yoklugunu göstermesin.. rabbıme sıgındım dua ıle inanç ile 35.haftama geldim dr um 38lerden bahsedıyo..inş sizlerde bu haftaları görürsünüz...
kötü olumsuz habelerden uzak durun..sizi yıpratan bu olur..
Anladım arkadaşım..Sağolasın verdiğin bilgiler için,tavsiyeler için..Allah razı olsun..Doğumunda kolayca oluversin inşallah..Çok emek vermişsin..Bebişin hayırlı bir evlat olsun sana inşallah..