Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hidenisko cnm buyuk gecmis olsun kiziniza tatlim benim daha cok kucuk kiyamam..
Chnbcim cnm ablam sendende misafir eksilmiyor ya sendede iki cocuk zor oluyordur..
Badecim saol cnm mantarim cok sukur iyi nemli yerde uruyor nalet..
Bende bu gun hic iyi degilim ustumde bi kirginlik bi yorgunluk esim hasta bana bulastirdi herhalde kasilmalarimda var offf bi 28 olsaydim..

eylülgülü nereye gittin gezmeye mi? yürüyebildin mi rahat? cemil hoca biliyor mu doğum yaptığını?
Yok canım ne gezmesi hastaneye gittim emir fototerapi aldığı icin yeditepedeki doktor abr testi istedi devlette yaptıralım dedik esım goztepe SSK da var diye diye duymuş randevu almaya gittim bosuna gittim yokmuş Ümraniye'ye gönderdiler,valla cok yürüdüm yoruldum geldigimde basım ağrıyordu biaz uyudum ama dinlenemedim hala
Cemil bey bilmiyor ama yakında annem gidecek öğrenir bı yakınımız 2. Dusugnu yaptı peşpese onu goturcek öğrenir

Selam kızlar
Ben yarın sezeryana alınacağım,sabahtan olacak ama saati belli değil
Ne olur dualarınızı eksik etmeyin,sonunda endokrinden dr geldi de şekerimle ilgili nasıl önlem alınacağı konuşuldu o da benim anestezi uzmanına endokrinden kimse gelmedi diye şikayet ettim de öyle,Allahım sağ salim atlatıp bebeğime kavuşurum inşallah,doğurdum çok güzel bir duygu demek için yazıcam inşallah,hepiniz Allaha emanet olun

Canım
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Allah a emanet olun.

Canım benim aynen öyle yazacaksın:))) Allah kuvvet versin hersey coooookkk güzel olsun inşallah

Arkadaşım Allah yardımcın olsun...28.hafta-32.hafta derken allahım 38leri nasip etti..Çok hak ettin..İnşallah bundan sonrası çok kolay olacak..Sende dualarından bizleri eksik etme..Güzel haberlerini bekliyoruz...

kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın, sizi unuttum sanmayın hepinizi çok merak ediyorum neler yaptınız diye ama hiç fırsat bulamıyorum oturup sayfayı okumaya inşallah herkes iyidir, benden sonraki hamişler sağsaim doğum yapmıştır, hamişlerde iyidir inşallah..bade bebekte operasyon geçirmiş çok çok geçmiş olsun dilinin altındaki sorun için mi şükür iyiyimiş ama acil şifalar olsun..
bende kızlarda iyiyiz ama sorunlar bizde de oldu, kızım ilk hafta sarılık oldu hatta 16 ya kadar çıktı ama şükür birkaç ün içinde düşmeye başlayınca kendiliğinden fototerapiye gerek kalmadı, emmesi falan iyi şükür, ama bu seferde topuk kanı testimiz sorunlu çıktı tsh çok yüksek çıkmış devlet hastanesine sevk ettiler orda tekrar bakılsın diye yanılma olabiliyormuş bazen, onbeşgün önce olda baktırdık orda şükür tsh iyi çıktı ama t4 testi yüksek çıktı bu seferde ama bunda da yanılma oluyormuş çünkü tsh normal çıkınca t4 yüksek çıkmazmış onda da yanılma olmuştur korkmayın dendi ama usulen testi tekrar yaptırmak gerekiyormuş bu hafta tekra başka bir devlet hastanesinde yapılacak korkulacak birşey yok sonuçlarınızda diyorlar ama sürekli bakıyolar canımız sıkıldı biraz, kızım sakin bebek şükür ama büyük kız hala yoruyor bizi çok mızmızlanıyor beni çok yoruyor tam 2 yaş sendromu geçiriyor sanki tüm belirtileri var inşallah yaza kadar düzelir..
doğum yaptım sizi ihmal ettim sık sık giremiyorum girsemde geçmişi okuyacak vakit bulamıyorum son yazılara göz atabiliyorum ama bana yeni gelen arkadaşlardan soru sormak isteyen olursa özelden mesaj atsınlar geçmişe bakamadığım için göremeyebilirim, ama özelden hemen farkedebilirim, chnb ve hidenisko kadar olamasamda bende elimden geldiğince yardımcı olmak isterim, kendinize iyi bakın kızlar..
melek 81 nasılsın canım doğumdan sonra seninlede görüşemedik inşallah hamilelik iyi geçiyordur..

Allah yardımcın olsun canım, inşallah sağsalim yarın bebişini kucağına alıcaksın..

Kızlar slm,bir haftadır yoktum geçmişi arada okudum ama hızınıza yetişilmiyor hepsini okuyamadım..

Hiddenisko,cnm senin prenses bir operasyon geçirmiş çok çok geçmiş olsun İnşallah bundan sonra hiç bir sıkıntısı olmaz ..Bize hep sağlık,mutluluk haberleri yazarsın

Yaren,hoş geldin cnm 2 çocukla zor oluyordur fırsat buldukça yaz 2 yaş sendromunu biliyorum inşallah en kısa sürede atlatır o zamana kadar kolay gelsin

gurbetçi,cnm eşine kızmızşın sanırım eminim haklısındır da ama kafana fazla takmamaya çalış sen ve bebeğin herşeyden önemlisiniz..Kendini eşin konusunda tek sanma inan benimkinin bazen yaptıklarını buraya yazsam hepiniz delirirsiniz eminim tüm arkadaşların oluyordur problemleri karı koca ilişkisinde mükemmeli yalakamak malesef çok zor

Duyaydın,canım çok sıkıntı çektin ama maşallah yolun sonuna geldin İnşallah yarın bebeğini sağlıkla kucağına alacak ve bu duygunun ne kadar güzel olduğunu bizimle paylaşacaksın Doğum haberini heycanla bekliyorum

Allah yardımcın olsun canım insallah kolay bı dogum oğlunu kucagna alınca çektigne deydigni anlayacaksın

Yarencim sagolcnm, bu topikteki bebişler annelerinin karnındaykende çıkınca da yürek hoplatıyor :))) ama eminim birşey yoktur kuzunun tahlil sonucları iyi gelir

Regrete gezdin geldin aşk böcükü fotolarınızı gördüm ( maşallah ) sen de iyisindir umarım

güzel haberlerle gel inşallah... benim de oluyordu özellikle geceleri. rüyamda beşiz bile doğuruyordum...

Kızım gayet iyi 5 dakika sürdü operasyon :)))) emip emip uyuyor, uyuşturucu mu verdiler ne yaptılar :)))

canım çoğu gitti azı kaldı:)) sen de dikkat et kendine...

Ah canım yorulmuşsundur zor valla. gözlerine de baktır canım fototerapi dedin ya...

dualarımız seninle....Güzel haberler vereceksin inşallah...

canım Allah kolaylık versin ikisi de evde. benim 4 e kadar okulda...Arda da abiye göre sakin şükür. ben de 35 gün kadar sonra okula başlayacağım(
senin de 2 yaş sendromu kolayca atlatmanı dilerim canım. ısrarlı olunca dikkatini başka yöne çek canım inatlaşmamak gerekiyor ...

Ay nasil heyecanlandim ya icim bir garip oldu
Buyuk bulusma yarin demek
Rabbim hayirli dogum nasip etsin canim saglikla kavus yavruna
O mia kokusunu doyasiya icine cek elleeini ayaklarini op benim icinde

yaptı adamcağız napsın istediler:)
ay ben duramam kalkarım hemen mutfağa ama bebek olunca nasıl olur bilmem bişey diyemicem.senin de maşallahım var canım çok sık misafir ağırlıyorsun.Allah güç kuvvet bol enerji versin :)))

anlayış ve insanlık başka bişey yaaa...

canım inşallah bir sıkıntı yoktur. o haftaları görmediğim için bişey diyemeceğim.Allah bebişini korusun zamanında doğsun inş.

canım dualarımız seninle.inşallah rahat ve güzel bir doğum olur,hem senin hem de bebeğin için herşey yolunda gider.
Allah yardımcınız olsun.güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz

cok sevindim inan...beebgine kavusacaksın demek
sonra gel hemen listeye gururla yaz başarını..

çok güzel bir duygu yaz bize,sevinelim umudumuz artsın gelecege...
Ay nasil heyecanlandim ya icim bir garip oldu
Buyuk bulusma yarin demek
Rabbim hayirli dogum nasip etsin canim saglikla kavus yavruna
O mia kokusunu doyasiya icine cek elleeini ayaklarini op benim icinde
ah feryal benide içim bir garip oldu aglamaklı oldum
ne güzel bir haber degilmi..bazen böle cok seinince de gözlerim dolar benim

bir arkadasımız daha basardı..hemde 39.haftaya kadar dayandı

ay vallahi misafirlerine dicek bişe bulamadım.
buralardan kocanın halini düşündü kadınlara hizmet ederken.
vallahi ayıpladım bayanları,benim kalkıp gelesim geldi buralardan..

sanırım benimde içimde bir temizlikçi kadın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…