- 30 Kasım 2011
- 3.145
- 24
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #39.881
cok sevindim inan...beebgine kavusacaksın demek
sonra gel hemen listeye gururla yaz başarını..
çok güzel bir duygu yaz bize,sevinelim umudumuz artsın gelecege...
ah feryal benide içim bir garip oldu aglamaklı oldum
ne güzel bir haber degilmi..bazen böle cok seinince de gözlerim dolar benim
bir arkadasımız daha basardı..hemde 39.haftaya kadar dayandı
ay vallahi misafirlerine dicek bişe bulamadım.
buralardan kocanın halini düşündü kadınlara hizmet ederken.
vallahi ayıpladım bayanları,benim kalkıp gelesim geldi buralardan..
sanırım benimde içimde bir temizlikçi kadın var
sanırım biçoğumuzun içinde var hizmet etme aşkı:))
buarada benim adamında burnu sürtülmüş oluyor.ee karısının kıymetini bilsin.kadın olmanın zorluklarını anlasın :)))))
ben yarım gün çalıştığım için genelde işleri o gelinceye kadar yapardım ona bişey kalmazdı,hafta sonlarıda gezerdik.yani pek alışkın değil iş yapmaya paşamız bakalım nekadar idare edecek bigün oda patlayacak diye çok korkuyorum.can sıkıntısından sarıyorum adama :)))
Allah güç kuvvet versin eşlerimize birde bol bol sabır
cok sevindim inan...beebgine kavusacaksın demek
sonra gel hemen listeye gururla yaz başarını..
çok güzel bir duygu yaz bize,sevinelim umudumuz artsın gelecege...
ah feryal benide içim bir garip oldu aglamaklı oldum
ne güzel bir haber degilmi..bazen böle cok seinince de gözlerim dolar benim
bir arkadasımız daha basardı..hemde 39.haftaya kadar dayandı
ay vallahi misafirlerine dicek bişe bulamadım.
buralardan kocanın halini düşündü kadınlara hizmet ederken.
vallahi ayıpladım bayanları,benim kalkıp gelesim geldi buralardan..
sanırım benimde içimde bir temizlikçi kadın var
Ben boyle haberlerle cok mutlu oluyorum
Insallah burda gun sayan arkadaslar ve hamilelik haberi bekleyen arkadaslarda hepimiz sirasiyla basaricaz
Ve ben her haberle ama sukurki mutluluktanolucam galiba
Selam kızlar
Ben yarın sezeryana alınacağım,sabahtan olacak ama saati belli değil
Ne olur dualarınızı eksik etmeyin,sonunda endokrinden dr geldi de şekerimle ilgili nasıl önlem alınacağı konuşuldu o da benim anestezi uzmanına endokrinden kimse gelmedi diye şikayet ettim de öyle,Allahım sağ salim atlatıp bebeğime kavuşurum inşallah,doğurdum çok güzel bir duygu demek için yazıcam inşallah,hepiniz Allaha emanet olun
Gunaydinlar kizlar dun cok kasilmam vardi erkenden uyudun masallah neler olmus neler:)
Masallah duyaydincim cnm arkadasim bu saatlarde ya dogumdasin ya da dogum yaptin bebisin kollarinida seni ve aileni tebrik ederim seninde kaybin 20 haftaydi 39.haftada dogurdun bana ve arkadaslara umut oldun ne mutlu sana Allahim utandirmasin anali babali buyutmeyi nasip etsin saglicakla insallah...
Yarencim iki cadiyla ugrasmak zordur gercekten Allah sana ve esine guc kuvvet versin insallah gecmis olsun arada yaz cnm..
Ragrete gezdin kocisi gordun geldin oh sefan olsun cnm hos geldin benim koca artik son demlerde valla isyan etmesi yakin metalin adam gibi yemek hazirliyor onume getiriyor kaldirip bilgisayar basina geciyor hep yanlizim anliyacagin...
Liliy eve gecmisin oh kiz sen de benim gibi arada hastaneyi gormesek olmuyor valla cocuklarimiz dr olucak kesin...
Meryy cnm nasilsin insallah sonuclarin icin iyi seyler soyler...
Feryal cnm benim insallah seninde olucak inan seni hep takip ediyorum gercekten ictenlikle soyluyorum er yada gec olucak cnm kibrisa bi gitsen orda cok iyi bi dr varmis klinigin adi tup bebek dunyasi herhalde bizim diyarbakirda kadin 48 yasinda artik yumurtasi yok orda baskasinin yumurtasiyla esinin spermini dollediler kendi rahmine yerlestirdiler bi arastirsan cnm..
Benimde gunlerim gecmiyor diye hirke yelek batteniye oriyim diyorum kizlar ne dersiniz...
hep mutlu haberlerdenolalım insallah
sen nasılsın canım?neler yapıyorsun...
ben yarın sabahtan gidip hormon tahlillerimi yaptıracagım
adetimin 3.günü..troidime falan bakayım
ögleden sonra da doktoruma rahim filmi sonucumla test sonucumu alıp götürecegim.
bakalım iç dünyamda neler oluyor
Gunaydinlar kizlar dun cok kasilmam vardi erkenden uyudun masallah neler olmus neler:)
Masallah duyaydincim cnm arkadasim bu saatlarde ya dogumdasin ya da dogum yaptin bebisin kollarinida seni ve aileni tebrik ederim seninde kaybin 20 haftaydi 39.haftada dogurdun bana ve arkadaslara umut oldun ne mutlu sana Allahim utandirmasin anali babali buyutmeyi nasip etsin saglicakla insallah...
Yarencim iki cadiyla ugrasmak zordur gercekten Allah sana ve esine guc kuvvet versin insallah gecmis olsun arada yaz cnm..
Ragrete gezdin kocisi gordun geldin oh sefan olsun cnm hos geldin benim koca artik son demlerde valla isyan etmesi yakin metalin adam gibi yemek hazirliyor onume getiriyor kaldirip bilgisayar basina geciyor hep yanlizim anliyacagin...
Liliy eve gecmisin oh kiz sen de benim gibi arada hastaneyi gormesek olmuyor valla cocuklarimiz dr olucak kesin...
Meryy cnm nasilsin insallah sonuclarin icin iyi seyler soyler...
Feryal cnm benim insallah seninde olucak inan seni hep takip ediyorum gercekten ictenlikle soyluyorum er yada gec olucak cnm kibrisa bi gitsen orda cok iyi bi dr varmis klinigin adi tup bebek dunyasi herhalde bizim diyarbakirda kadin 48 yasinda artik yumurtasi yok orda baskasinin yumurtasiyla esinin spermini dollediler kendi rahmine yerlestirdiler bi arastirsan cnm..
Benimde gunlerim gecmiyor diye hirke yelek batteniye oriyim diyorum kizlar ne dersiniz...
Sağolun hepinize can arkadaslarım , gurbetci walla doktor olsalarda ilerde nasıl raat ederiz kim bilir, iki hafta sonu için hastahaneye giden mebla başımı döndürüyor (10 milyar) allahım hafta sonu gelmesin diye dua ediyorum sanki her hafta donu hastaneye yatacakmışım hissi... Döndü dolandı enfeksiyon gene şekere dayandı delircem nasıl bir sekermiş bu, insülünlük değil ama imanımızı gevretti iki aydır.. Kalbim için beloc verdi kalp ritimlerim düzensiz, birde sabah akşam rozefin antibiyotik iğne kalçadan, bidesabah akşam başka antibiyotik hap, gece gündüz uyuyorum böylece bir sey düşüncek vakitte kalmıyor, nidilatı, progynexi, vajinadan progestanı kesti, günde 6 defa ağızdan orogestan alıyorum varya nasıl başım dönüyo, doktor diyo artık altı unut midene dokunsa bile aşağıdan enfeksiyon riski alamayız....böbreklerimde de iltihap çıkmış... Bukadar ilaca nasıl bir bebek çıkacak merak ediyorum , allahtan antibiyotik alıp uyuyorum düşünme yok... Aren 1.700 olmuş bu arada......
Duyaydın bugün dualarım seninle...sağ salim al bebeğini bugun.. Canım benim ya...
bencede...
ay sar tabi hayatında en cok sarabilecegin,kızabilecegin dönemdesin..
bence sımarmayı haketdiyorsun
patlamaz bence cogu gitmiş azı kalmıs arkadasım
ah ne güzelya bende bir an önce hamile kalıp senin haftalarına sorunsuzca gelsem