Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
HİDENNİSCO arkadasım hadi gözümüz aydın.cadı bademiz iiyişmiş sevindim çok

LİLYMEDRN (umarım dogru yazmısımdır)
arkadasım hastaneden cıkmıssın biz böle bir hafta iki hafta daha derken 38leri göreceksin sen

Son düzenleme:

sanırım biçoğumuzun içinde var hizmet etme aşkı:))
buarada benim adamında burnu sürtülmüş oluyor.ee karısının kıymetini bilsin.kadın olmanın zorluklarını anlasın :)))))
ben yarım gün çalıştığım için genelde işleri o gelinceye kadar yapardım ona bişey kalmazdı,hafta sonlarıda gezerdik.yani pek alışkın değil iş yapmaya paşamız bakalım nekadar idare edecek bigün oda patlayacak diye çok korkuyorum.can sıkıntısından sarıyorum adama :)))
Allah güç kuvvet versin eşlerimize birde bol bol sabır

bencede...
ay sar tabi hayatında en cok sarabilecegin,kızabilecegin dönemdesin..
bence sımarmayı haketdiyorsun

patlamaz bence cogu gitmiş azı kalmıs arkadasım
ah ne güzelya bende bir an önce hamile kalıp senin haftalarına sorunsuzca gelsem

Ben boyle haberlerle cok mutlu oluyorum
Insallah burda gun sayan arkadaslar ve hamilelik haberi bekleyen arkadaslarda hepimiz sirasiyla basaricaz
Ve ben her haberle ama sukurki mutluluktan olucam galiba

Ben boyle haberlerle cok mutlu oluyorum
Insallah burda gun sayan arkadaslar ve hamilelik haberi bekleyen arkadaslarda hepimiz sirasiyla basaricaz
Ve ben her haberle ama sukurki mutluluktan olucam galiba

hep mutlu haberlerden olalım insallah

sen nasılsın canım?neler yapıyorsun...

ben yarın sabahtan gidip hormon tahlillerimi yaptıracagım
adetimin 3.günü..troidime falan bakayım

ögleden sonra da doktoruma rahim filmi sonucumla test sonucumu alıp götürecegim.
bakalım iç dünyamda neler oluyor

Duyaydın adına çok sevindim ve heyecanlandım.Bir bebişimiz daha geliyor.Allah hayırlısıyla kurtarsın.Mutlu haberi sabırsızlıkla bekliyorum.Umarım bizler de 38.haftaları görür ve minik kuşlarımıza kavuşuruz.

Hidennişko operasyon sorunsuz geçmiş.Bade iyiymiş çok sevindim.Yarenciğim umarım senin kızın tahlillerinde de sorun çıkmaz.

Herkese günaydınnnnn

Yaren çok geçmiş olsun arkadaşım..İnşallah problem çıkmaz..Tahlil sonuçları maalesef yanlış çıkabiliyor..senin troidin nasıl?Normalde anneden bebeğe geçer diye biliyorum.

regrete hoşşşşgeldinn kızz:)Yokluğun anlaşılıyor

Paşam nerelerdesiiiinnn?

Gunaydinlar kizlar dun cok kasilmam vardi erkenden uyudun masallah neler olmus neler:)
Masallah duyaydincim cnm arkadasim bu saatlarde ya dogumdasin ya da dogum yaptin bebisin kollarinida seni ve aileni tebrik ederim seninde kaybin 20 haftaydi 39.haftada dogurdun bana ve arkadaslara umut oldun ne mutlu sana Allahim utandirmasin anali babali buyutmeyi nasip etsin saglicakla insallah...
Yarencim iki cadiyla ugrasmak zordur gercekten Allah sana ve esine guc kuvvet versin insallah gecmis olsun arada yaz cnm..
Ragrete gezdin kocisi gordun geldin oh sefan olsun cnm hos geldin benim koca artik son demlerde valla isyan etmesi yakin metalin adam gibi yemek hazirliyor onume getiriyor kaldirip bilgisayar basina geciyor hep yanlizim anliyacagin...
Liliy eve gecmisin oh kiz sen de benim gibi arada hastaneyi gormesek olmuyor valla cocuklarimiz dr olucak kesin...
Meryy cnm nasilsin insallah sonuclarin icin iyi seyler soyler...
Feryal cnm benim insallah seninde olucak inan seni hep takip ediyorum gercekten ictenlikle soyluyorum er yada gec olucak cnm kibrisa bi gitsen orda cok iyi bi dr varmis klinigin adi tup bebek dunyasi herhalde bizim diyarbakirda kadin 48 yasinda artik yumurtasi yok orda baskasinin yumurtasiyla esinin spermini dollediler kendi rahmine yerlestirdiler bi arastirsan cnm..
Benimde gunlerim gecmiyor diye hirke yelek batteniye oriyim diyorum kizlar ne dersiniz...

Allahın izniyle bu saatlerde bebeişin kollarındadır diye düşünüyorum...
çokkk sevindim Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah...
nekadar zor günler geçirdin hepsi geride kalacak inşallah...

Allah analı abablı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahhhhh.

Sağolun hepinize can arkadaslarım , gurbetci walla doktor olsalarda ilerde nasıl raat ederiz kim bilir, iki hafta sonu için hastahaneye giden mebla başımı döndürüyor (10 milyar) allahım hafta sonu gelmesin diye dua ediyorum sanki her hafta donu hastaneye yatacakmışım hissi... Döndü dolandı enfeksiyon gene şekere dayandı delircem nasıl bir sekermiş bu, insülünlük değil ama imanımızı gevretti iki aydır.. Kalbim için beloc verdi kalp ritimlerim düzensiz, birde sabah akşam rozefin antibiyotik iğne kalçadan, bidesabah akşam başka antibiyotik hap, gece gündüz uyuyorum böylece bir sey düşüncek vakitte kalmıyor, nidilatı, progynexi, vajinadan progestanı kesti, günde 6 defa ağızdan orogestan alıyorum varya nasıl başım dönüyo, doktor diyo artık altı unut midene dokunsa bile aşağıdan enfeksiyon riski alamayız....böbreklerimde de iltihap çıkmış... Bukadar ilaca nasıl bir bebek çıkacak merak ediyorum , allahtan antibiyotik alıp uyuyorum düşünme yok... Aren 1.700 olmuş bu arada......

Duyaydın bugün dualarım seninle...sağ salim al bebeğini bugun.. Canım benim ya...

Canım benim annem yelek filan örüyor.Onlar ince işler.yaka filan kesmek biraz zor geliyor bana ama geçen hafta ip ve 4 numara şiş aldırdım.Beyaz aldırdım ipi cinsiyet belli değil.Kız olabilir dedi ama kesin değil.Bebek battaniyesi başladım.Yarıladım.Yarı oturur vaziyette örüyorum.Epey vakit geçiriyorum bu sayede.Güzel de oluyor hani.Kuzumu ona saracağım diye bakıp bakıp koynuma basıyorum öpüyorum.İnşallah güle oynaya kullanırım.(Kafayı mı yiyorum aceba).Başla terapi gibi oluyor fazla düşünemiyorsun.

Iyi sayilirim canim sagol
Atin 27. De randevum dr la bakalim o ne yorum yapicak

Sende gelir gelmez yaz merakta birakma
Insallah ic dunyanda hersey yolundadir.

Riskli haftalarin bitmesine az kaldi hersey yolunda gidecek insallah
Baair birseylerle ugrassan oyalanirsin bence

Tavsiyen icin sagol ama henuz o kadar caresiz degiliz sukur
genelde kibrisi donasyon icin tercih ediyor insanlar
esimle ilgili bir sikinti yok benimde tek sikintim tuplerin alinmis olmasi
En son uygulanan tup bebekte 22 yumurta toplanmisti elbette zamanla azalma oluyordur ama yeterli sayi elde edilir diye umut ediyorum.

Insallah en az 3 hafta daha annesini birakmaz aren ve hersey yolunda devam eder
hastane psikolojisi cok zor bilirim
Insallah bundan sonraki hastaneye gidisin bebegine kavusmak icin olur
Arenede masallah

inşallah canım en kısa zamanda seninde hamilelik müjdeni alırız.vee çok güzel bir hamilelik geçirirsin.Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat/evlatlar:) versin

arkadaşlar merhaba nasılsınız...geçmişi tam okuyamadım...duyayadin doğuma girmiş bugün inşallah herşey yolunda gitmiştir oda mutlu sonuna kavuşmuştur.
lilimeryin canım çok geçmiş olsun biraz daha dayansın bebişin az kalmış...
bende iyiyim arkadaşlar bir hamile kalabilsem üstümden yük kalkacak...bu ara bıktım şu pcodan of ya uğraş uğraş çok yoruyor insanı...daha birde bunun hamilelik kısmı var(.neyse hakkımızda hayırlısı olsun...herkesi çok öpüyorum ...sık sık yazamasamda hep ama hep aklımdasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…