- 31 Aralık 2012
- 862
- 0
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #39.801
Canım koku da bir belirti..Birde arkadaşlar kültür falan aldırıyordu..Ben hiç yaptırmadım o yüzden bilmiyorum..Chnb yazar sanırım.Aylık yaptırdığı enfeksiyon için olan tahlilleri..
Bendemi baktırsam ya acaba . Benimde akıntım sari akıntım vardı antibiyotiklerde kesildi simdi dikişim yeni antibiotik yeni kullandım . Etkisi geçsin diye bekliyorum suanda renksiz akıntım var kokusuz . Offff icim daraldı yine ya :...(((
Öncelikle hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah..Ne güzel bu günlere gelmişsin.Yanlış anlaşılacak bişey yok..Teşekkür ederiz bizi bilgilendirdiğin için..Burda paylaşılan bilgiler çok değerli.Bu haftalara kadar sürekli yattınmı?Günlerini nasıl geçirdin?.Bundanda biraz bahsedersen seviniriz..
Kizlar geldik ..
Kizim iyi 586 gr olmus sanki az gibi
Rahim agzimda 3.5 cikti vajinal bakildi ..
Dikisimde iyiymis .
Benim kiz hic gostermedi kendini sirtini donmustu hic goremedim pozisyonu iyi degildi ..
Bide bas asagiydi kotu biseymiki o daha doner ama ..
Bizde boyle kizlar nidilatida biraz daha git bakalim dedi..
Uc hafta sonra kontrol var ..
Herkese merhaba
Hem moral bozukluğu hem net sıkıntısı hem de ağrı ve uykusuzluk burayı takip etmemi engelledi,inşallah herkes iyidir
Ben hala egede tüp bebek bölümünde yatıyorum,diyabetim dolayısıyla inatlaa 38.haftayı doldurmamı istediler ve 26 ocak gecesinden beri işkence dolu hastane günleri başladı,günde 2 kere kan alıyorlar,bir kolum yattığımdan beri magnezyum serumla bağlı zaten bu yüzden giren sıvı çıkan idrar hesabı yapıyoruz gına geldi,sabah akşam nst ye bağlıyorlar sancı çıkmayınca üzülüyorlar desem yeridir nasıl bir ruh haliyse?geldiğimden bu yana ayak bacak ve kollarımda da ödem oluştu,yalvarsam da durumumu normal görüp bekletiyorlar,ancak gece yada haftasonu birşey olursa doğumhanenin kollarına bırakacaklar,yani şu meşhur erol tavmergenin hastası olmamın hiçbir avantajı yok,zaten kendisini iki kere gördüm,son gördüğümde de tersledi,burada beni ağlatıp mutsuz ettikleri kadar inşallah onlar da ağlar ve mutsuz olurlar
Şekerimle kafayı bozmuş durumdalar,en başından beri vardı neredeyse 10 sene olacak diyabetimle olan yoldaşlığım ama yeniymiş gibi bi de bana akıl vermeye kalkıp yediğim zeytine kadar sayıoyorlar ve ondan sonra da stres olmaman lazım diyorlar,bu doktorların Allah cezasını versin kendilerini Allah mı zannediyorlar bilemedim ama ölünce hepimiz aynı toprağın altına giricez bunu unutmuşa benziyorlar
Yarın 38. haftam doluyor artık pazartesi günü bir gün vereceklerini umut ediyorum,sürekli soruyorum sürekli aynı belirsiz yuvarlak cevapları alıyorum,prof larına sormadan çişe biile gidemiyor buradakiler
Dua ediyorum planlı bir doğum olsun çoluk çocuğun eline kalmayayım diye,geceleri sancım oluyor söylemiyorum doğumhaneye göndertip parmak muayenesi yapıyorlar ve rehin tutuyortlar diye,dişimi sıkıyorum ama sabrım kalmadı Allahtan sabır ve ferahlık diliyorum
Korkulu rüyanın sonu hayırdır derler inşallah öyle olur,doğumdan korkacağımı düşünmemiştim şimdi sayelerinde korkuyorum,dualarınıxı eksik etmeyin,doğuma girerken ben de sizler için dua edeceğim,adağım var zaten sağ salim bebeğimle eve çıkayım hele..
Chnb cim aradığın sorduğun için çok teşekkür ederim,iyiki varsınız
En kısa zamanda güzel haberler vermek dileğiyle hepinizi öpüyorum
çok kötüyüm kızlar
herşey herkes üstüme geliyor sanki.kimse beni anlamıyor boğuluyorum artık
çok fena bağıra çağıra kavga edesim var.biraz çattım benim adama sebepsiz yere oda kale bile aladı neyin var demedi.beynim karıncalanıyor
uzandı tv seyrediyor valla arabayı alıp kaçasım var.şeytan diyor çek git sahile bağıra bağıra salya sümük ağla...
Canım nasılsın.
38 oldun buğün.
Doğum için bişey dedilermi.
çok kötüyüm kızlar
çok fena bağıra çağıra kavga edesim var.biraz çattım benim adama sebepsiz yere oda kale bile aladı neyin var demedi.beynim karıncalanıyor
uzandı tv seyrediyor valla arabayı alıp kaçasım var.şeytan diyor çek git sahile bağıra bağıra salya sümük ağla...
Svly cnm dr gez o kadarda yatma dedi ama ben yatiyorum..
Benim riskim 20 den sonra basladi iste bi 28 gecseydim..
Bu gunde moralim cok bozuk baskasina muhtac olmadan bu yasima geldim simdi baskasina muhtac olmak beni cok uzuyor yanlizca Allahimdan istiyorum o beni yanliz birakmasin yeter bana bu gun cok duygusalim acaba yanlis kisiylenmi evlendim diyorum Allahim bana bu sorunu verdi ben boyle olsun istemezdim kendi isimi yapmak degil sadece yemegimi yapmak istiyorum bi sey olmaz degilmi kizlar..
Rahat ol canım ben serklaj olduktan sonraki ilk haftalar burda gecmisi okuyordum olumsuz hikayelerde vardi onları okudukça bendemi aynı belirtiler varmı diye kendimi dinliyordum,hele bı arkadas vardi geçmişti ismini hatırlamıyorum ama ona cok üzüldü. Rabbim onada nasip eder insallah sagdan sola dönerken suyu patlamış nasil etkilenmisim yatakta dönmeye korkuyordum,baktım kotu oluyorum kestim okumayı,önüme baktım nasil iyi geldi sende strese gircek seylerden kacinSon dort mmsj beni anlatiyo strestn olecm hicbir sorunum yokama strestn oluyorm heran bebegimi kaybtme korkusu yasiyorm hayirlisiyla hepimz 28i gecip bi rahatlasydk birbirumize destege devm edelm
Canım biraz daha dayan bence 27-28 geldimi herseyini kendin yaparsın yavaş yavaş,unutma bu gunler geçecek elbetSvly cnm dr gez o kadarda yatma dedi ama ben yatiyorum..
Bu gunde moralim cok bozuk baskasina muhtac olmadan bu yasima geldim simdi baskasina muhtac olmak beni cok uzuyor yanlizca Allahimdan istiyorum o beni yanliz birakmasin yeter bana bu gun cok duygusalim acaba yanlis kisiylenmi evlendim diyorum Allahim bana bu sorunu verdi ben boyle olsun istemezdim kendi isimi yapmak degil sadece yemegimi yapmak istiyorum bi sey olmaz degilmi kizlar..
Canım bellimi esinde anlamış kavga etmemek icin sesini çıkarmamış,hepimizin hamileliği zor geçiyor ama mükafatı guzel olcakçok kötüyüm kızlar
arkadaşlar peser taktırmam tamamen tesadüfi bir durum kı varlıgını bıle bılmıyordum dıkış dusunuyordum..hamıle kaldıgımı ögrenınce her 15 gun kontrole gıdıp rahım boyum ölçülüyordu çünkü kısalıgından süphelenılıyordu ki 18.haftamda 3.8 cm lık uzunlugun 2cm e dustugunu görduk..
dr um dıkıs atmamız gerektıgını fakat kendı hocasınında (prof.dr. aydan biri) benı görmek istedıgını soyledı.kabul ettım özel muayenehanesıne gıttık ölçüm yaptı ama dikiş yerine peser adlı bir uygulama oldugunu dikişi önermediğini söyledi gerekli acıklamaları yaptı kı oda şudur:
türkiyede henüz 3 yıldır kullanılan bır uygulama..devlet hastanelerınde yok..ve peser kullanan dr sayısı az.. uzman dr kullanmıyor yapanlarda prof.. yenı bır yöntem oldugu için cok fazla hastada kabul etmıyor geleneksele sadık kalıyor..ben dr uma cok guvendım arastırdım ve peser istedim...
genel anestesı seklınde 15dk lık bır amelıyat.. sonrasında hiç kanamam sancım agrım bu haftaya kadar olmadı.. ciddi enfeksıyon sıkıntısı yasamadım..antıbıyotık kullanmadım.. dikişte su kesının patlama ihtimalı var cok dusukte olsa ama bunda yok cunku peser dedıgımız bır lastık. ve ip olmadıgından enfeksıyon durumu yok..
dr um prof oldugundan ve özel muayenehanesı oldugundan ücreti 3250 tl ıdı.. dikiş yaptırsaydım kendı özel hastanemde oda 600 tl idi... aydan hoca koru hastanelerının sahıbı ve kontrollerını kendı muayenehanesınde yapıyo oldukca pahalı.. bu yuzden amlıyattan sonra rutin kontrollerde kendı dr uma geldım ve hala orda devam edıyorum.
ayrıca peser 1.5cm lık acık kala takıldı veoyle devam edıyor nasıpse 37 haftada peser cıkartılacak ve dogum beklenecek..
kızlar yanlıs anlamayın dıkıs kotudur demıyorum ben yenı bır yöntem kullandım bunu göze aldım..cevremde bunu duyan yoktu,kımseye soramadım nette bulamadım gözümü kapatıp kabul ettım ve memnun kaldım..sadece bunu ifade etmek isterim..
herkese saglıklı dogumlar dılıyorum.. aynı kaderı paylasan biri olarak...
Kizlr bisey soracm hani bizim icinn enfeksiyn cok onemli dikis enfeksiyn kaparsada erken dogm riski vvarya ben daha once baktrmadm kanda crp ye ama haftaya doktora gidince baktiracmm insaallah enfeksiyn ne gibi belirtilr veriyr benim akintm cok oluyo o bellirtillrdn biri olurmuu baska sikntm yokk kanda crpsi yuksek cikanlr belirtilrle ilgili cvp attarsa cook mutlu olurm
Canım koku da bir belirti..Birde arkadaşlar kültür falan aldırıyordu..Ben hiç yaptırmadım o yüzden bilmiyorum..Chnb yazar sanırım.Aylık yaptırdığı enfeksiyon için olan tahlilleri..
çok kötüyüm kızlar
Svly cnm dr gez o kadarda yatma dedi ama ben yatiyorum..
Rahat ol canım ben serklaj olduktan sonraki ilk haftalar burda gecmisi okuyordum olumsuz hikayelerde vardi onları okudukça bendemi aynı belirtiler varmı diye kendimi dinliyordum,hele bı arkadas vardi geçmişti ismini hatırlamıyorum ama ona cok üzüldü. Rabbim onada nasip eder insallah sagdan sola dönerken suyu patlamış nasil etkilenmisim yatakta dönmeye korkuyordum,baktım kotu oluyorum kestim okumayı,önüme baktım nasil iyi geldi sende strese gircek seylerden kacin