- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #39.761
Bebişler anneler her şey yolunda inşallah sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alacağınız günlerde gelecek...Ben bir türlü kendimi toparlayamadım hiç olmadığım kadar durgunum her ortamda suskunum benim böyle olduğum hiç görülmemiştir.Valla birşeyde düşünmüyorum artık düşüncelerim duygularımda donmuş gibi ne konuşmaya ne anlatmaya nede ağlamaya dermanım yok öyle yorgun öyle yorgun hissediyorumki kendimi .Sonuçtan beri eşimede hiç yaklaşmıyorum.Adetimde sonucun olduğu gün oldu 2 gün sonra bitti.Onada canım sıkıldı az sürdü diye acaba yine yapışıklık mı var diye düşünüyorum niye az sürdükü .Eşim yaklaşmaya çalışıyor ben istemiyorum.Dün şehir dışına gitmişti birazdan gelecek kuaföre gittim sırf biraz kendime gelirim diye oda bir işe yaramadı.2 sene önce 55 kiloydum şimdi 65 kilo oldum.Bugün ablama ovulasyon testi alcam dedim diyoki niye alacan öyle hesaplı kitaplı yaparsan olmaz herkes her şeyi çok biliyorya her şey herkesinki gibi çok kolay oluyorya bizde eğlence olsun diye alıyoz sanki Allahım artık dayanamıyorum.Kendimi tutamıyorum artık bugün sıktım sıktım kendimi aha şimdi ağlamaya başladım ne yapacam ne edecem bilmiyorum.
saftuntç cnm bekara eşini boşamak kolay gelirmiş hesabı atlatacaksın bunları zaman herşeyin ilaçı
eşine daha fazla sarılmalısın senı şu durumda en çok anlayacak tek kişi o kader arkadaşın senın herşeyi içinden geldiği gibi yaşa
ben ailemin en küçük kardeşiyim en büyük ablam 57 yaşında dün gece telefon etmiş yemek varmı getıreyım mı dıye bende herşeyimiz tama istemem dedım
yanı durum belli soracağına dırek getır yada eşin gelsın alsın de zaten sınırler yıpranmış
demesı kolay ama sallayacaksın herşeyı
Herkese merhaba
Hem moral bozukluğu hem net sıkıntısı hem de ağrı ve uykusuzluk burayı takip etmemi engelledi,inşallah herkes iyidir
Ben hala egede tüp bebek bölümünde yatıyorum,diyabetim dolayısıyla inatlaa 38.haftayı doldurmamı istediler ve 26 ocak gecesinden beri işkence dolu hastane günleri başladı,günde 2 kere kan alıyorlar,bir kolum yattığımdan beri magnezyum serumla bağlı zaten bu yüzden giren sıvı çıkan idrar hesabı yapıyoruz gına geldi,sabah akşam nst ye bağlıyorlar sancı çıkmayınca üzülüyorlar desem yeridir nasıl bir ruh haliyse?geldiğimden bu yana ayak bacak ve kollarımda da ödem oluştu,yalvarsam da durumumu normal görüp bekletiyorlar,ancak gece yada haftasonu birşey olursa doğumhanenin kollarına bırakacaklar,yani şu meşhur erol tavmergenin hastası olmamın hiçbir avantajı yok,zaten kendisini iki kere gördüm,son gördüğümde de tersledi,burada beni ağlatıp mutsuz ettikleri kadar inşallah onlar da ağlar ve mutsuz olurlar
Şekerimle kafayı bozmuş durumdalar,en başından beri vardı neredeyse 10 sene olacak diyabetimle olan yoldaşlığım ama yeniymiş gibi bi de bana akıl vermeye kalkıp yediğim zeytine kadar sayıoyorlar ve ondan sonra da stres olmaman lazım diyorlar,bu doktorların Allah cezasını versin kendilerini Allah mı zannediyorlar bilemedim ama ölünce hepimiz aynı toprağın altına giricez bunu unutmuşa benziyorlar
Yarın 38. haftam doluyor artık pazartesi günü bir gün vereceklerini umut ediyorum,sürekli soruyorum sürekli aynı belirsiz yuvarlak cevapları alıyorum,prof larına sormadan çişe biile gidemiyor buradakiler
Dua ediyorum planlı bir doğum olsun çoluk çocuğun eline kalmayayım diye,geceleri sancım oluyor söylemiyorum doğumhaneye göndertip parmak muayenesi yapıyorlar ve rehin tutuyortlar diye,dişimi sıkıyorum ama sabrım kalmadı Allahtan sabır ve ferahlık diliyorum
Korkulu rüyanın sonu hayırdır derler inşallah öyle olur,doğumdan korkacağımı düşünmemiştim şimdi sayelerinde korkuyorum,dualarınıxı eksik etmeyin,doğuma girerken ben de sizler için dua edeceğim,adağım var zaten sağ salim bebeğimle eve çıkayım hele..
Chnb cim aradığın sorduğun için çok teşekkür ederim,iyiki varsınız
En kısa zamanda güzel haberler vermek dileğiyle hepinizi öpüyorum
cnm RABBİM yar ve yardıncın olsun inş en kısa zamanda bıtecek bu sıkıntıların
hergün aklımda ve dualarımdasın