Duyaydın Allah'ım yardımcın olsun, sabrettin bu kadar sonuda güzel olacak inşallah bir an önce bebeğini sağlıkla kucağına alır evine dönersin huzurla... Beklemek çok zor.... dualarım seninle... Beni yine hastane yatırdılar dün gece yüksek ateş titreme en yakın hastaneye gittik kanda 22 bin enfeksiyon çıktı kendi hastaneme hemen yatış istedi doktorum, verilen antibiyotikler lokositleri temizledi ama kanımdaki enfeksiyon düşmedi, dün gece rahim ağzından kültür aldılar onun sonucu en geç salı çıkacak, eğer oğlumun suyunda enfeksiyon çıkarsa benim zehirlenme riskim de olur diye doğumu baslatabilirlermiş, dahiliye uzmanları iç organlarımı detaylı incelediler ultrasonda 8 tüp kan aldılar dünden beri dahiliyeden de değil enfeksiyon şimdi sonuç kültüre kaldı... 31 e girdik Rabb'inden hayırlısını diliyorum soğukkanlı dürüyorum başka care yok. İğneleri , progestanı, nidilatı kestiler , ateşim kanamam dikişimde Yada rahim ağzında açılma yok ama taşi kardim düzene girmiyor, çarpıntım gelip gidiyor...salıya kadar hastahanedeyim gene... İkide bir koridordan doğum sesleri geliyor , her seste heyecanlanıyorum sonra çakıyorum pasiflorayı:) Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ... Fırsat buldukça haber ederim... Sevgiler güçlü kadınlar grubu!!!