-
- Konu Sahibi hidennisko
mrb arkadaşlar bende yeni üyenizim ben 18 gün önce bebeğim 21+5 günlükken erken doğum yaptım.hamileliğim çok iyi geçiyordu sadece karnımda hafif sertlik vardı. .olayın sabahı ise hafif kanamalarım oldu .hemen doktora gittim bir şey yok plesanta biraz aşağıda dedi.eve gönderdi.gece koyu renk bir kanama ile hastaneye gittim.doğumun başladığını söylediler.rahim ağzı yetmezliği tanısı kondu..bir kaç doktora gittim.ama onlarda ikinci hamilelikte gel şimdi yapacak bir şey yok diyorlar.sizce doktorumdan neler istemeliyim.ben daha kendimi toparlıyamadım.
geçmiş olsun arkadaşim. Allah sabir versin ve bir daha yaşatmasin boyle kötü olaylar.merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama uzunca zamandır yazılarınızı sıkı takip ediyorum öyle şeyler yazıyorsunuzki sanki benim yaşadıklarımı anlatıyorsunuz..bende arkadaşlar 9 hafta önce sizin gibi rahin ağzı yetmezliği yüzünden 21+5 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim...lütfen burdan yazışmaya ve birbirimizin üzüntü ve sorunlarına ortak olmaya devam edelim arkadaşlar....
butterfly ilaç kullandım demişsin hamile kalmadan önce mi yoksa hamilelikte kasılmaları önleyicimi
?ayrıca benim kanamalarım 15 gün sürdü.adetim nezaman olur sizce.birde benim göğüslerim baya şişti süt geldi.süt kesici ilaç kullandım ama hala cok az geliyor..insallah bu acılarımız bir gün mutluluğa erişir.
evt arkdaşlar bede erken doğumun ardından hemşireler süt bile gelemz demişti ama doğumdan hemen sonra sertleşti ve göğüs pedini çıkarınca sıkıyodum sğt akıyodu ve bende bunu kesmek için ilaç kullandım kader arkdaşım bnde 4 .5 ay önce yaptım doğum yeni yeni toparlanıyorum ama tekmeleri bile özledim meleknur ve celilimin..... bakmadım onlara şimdi çok pişmanım siz baktınızmı pşşmanlık varmı arkdaşlar aklım kaldı hala..........
her gören teselli vermeye calışıyor ama her uyandıgımdaki o içimdeki sızı karnıma her baktığımda o yokluk hissi .ben de hiç görmedim kızımı.sabredicez elbette.allah hepimize sabır versin.inşallah bizde bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla elimize alırız.