- 2 Mayıs 2008
- 187
- 2
- 45
-
- Konu Sahibi hidennisko
merhaba toprak, benim 2 ay oldu, ama daha 1 kez adet gördüm. benim doktorum da 3 ay , yani 3 adet gördükten sonra deneyin dedi.benim de normal doğum oldu, yani suni sancı verip doğum yaptırdılar.
benim denemek için vaktim var daha yani.
ama zaman çok zor geçiyo, henüz psikolojim de tam düzelmedi zaten.
yaşadıklarım ve bebeğim aklımdan hiç çıkmıyor.herşey sanki bi kabus, bebeğim de o kabusun içinde bir melek.
onu çook özlüyorum.
edacım nasılsın,hersey yolundadır umarım, kac haftalık oldu minişlerin?arkadaşım ben 4 ay bkledim
2. denememizde oldu
bende çok korkuyorum
hemde ikizim olucak inşallah
yani 2 kat risklliyim
ama yapıcak bi şey yok
hayırlısı
ben bekledikçe daha çok korktum
bir an önce hamile olmak istedim
korkularını çok ii anlıyorum
ama herşey güzel olucak inşallah
tedbirli davranıcaz artık
edacım inan çok sevindim yaaa süper bi haber verdin:teytey:....tebrikler arkadaşım :1hug:inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek evet anlıyorum edacım şu anda seni. korkuyorsun en azından iyi bir drnin elindesin çünkü ona çok güveniyorsun....dua ederiz tabi nedemek bizler hem yardım etmek hemde bilgi almak için buradayız ...yeniden seni eşini tebrik ediyorumm...ben çok sevindim inan..:dance::dance: şu an seni okadar çok iyi anlıyoruki..tedirginsin ama hep kötü şeyler bizleri bulmayacak yaaa allahımın izniyle 9 ayı dolduracaksın....
merhaba arkadaşım, yazılanları okumak için siteye girdim..
ben forumu başlatmıştım ama görüyorum ki bu sıkıntıları yaşıyan çok kişi varmış,
ben oğlumu 1,5 ay önce kucagıma aldım..
Allah a şükür sağlıklı..:Saruboceq: :Saruboceq:
hiç korkmayın , moralinizi yüksek tutun..
burdan bebişlerinizin doğduğu haberini de almak isterim..
gülserencim sana da öpücükler, sevgiler..ikizlerimize iyi bak a.s.
selam herkese
bende de rahim ağzi yetmezliği varmiş bunu ancak 22. Haftamda sabah bir avuç kadar yumurta aki gibi bir su geldiğinde anladik. Dr.a gittim ve hem su geldiğini hemde 3 cm açilmam olduğunu öğrendim ve beni tip fak. Hastanesine yolladi. Suyum gelmesine rağmen ümitsiz olan dr.lar rahim ağzima dikiş atti ve dayanmiyacağini düşündükleri dikiş tam 1 ay dayandi ve 26+2 de suyum tamamen geldi hastaneye kaldirildim ertesi günü dikişim alindi ve bol bol su içerek ve serumlarla bebeğimi 3 gün bekletebildik bu arada 2 tane ciğer geliştirici iğne vuruldum. Ve 3 günün sonunda vücumda enfeksiyon başlangici olduğu için suni sanci verilerek normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim. şuanda oğlum 8 günlük. 800 gr. Dünyaya geldi ve hayat mücadelesi veriyor inşallahta bu mücadeleyi kazanacak ben buna inaniyorum. Daha önce farkedilmiş olsaydi şu anda normal bir hamilelik geçiriyor olabilirdim ama herşey allahtan yaşanmasi gerekiyormuş... Allah bizlere sabir bebeklerimizede dayanma gücü ve sağlik versin inşallah
toprak merhaba, denemeler nasil gidiyo? Tedaviye baslicam demissin, ne tedavisi yaptircaksin?boncuk arkadaşım allah bebğine güç kuvvet versin..inşallah herşey istediğiniz gibi olur ...bebeğin hayat mücadelesini kazanır....benim bebeğim22 haftalıkken suyumun erken gelmesinden dolayı kaybettim benimde dr farketseydi bende şimdi sağlıklı doğum yapacaktım ama ihmarkalllık..sen sanşlısın boncuk arkadaşım bizlere göre... Inanıyorumkki en yakın zamanda evinize döneceksiniz oğluşunla.gamyoncuiremsu..
Hidonisko arkadaşım bebişin mahşallah çok şeker....nasıl annesi seni zorluyormu oğluşun
evet canım sen bu forumu açtın iyide yapmışsın..yaşayan var mağlesefki..:çok üzgünüm:
Bu arada edamecri arkadaşımızdan haberin varmı..uzun zamandır girmiyor:uhm:...halen senin tavsiye ettiğin dr yemi gidiyor....banada senin drni tavsiye etti çok memnun olduğunu söylemişti saolsun. ..1 aya kadar bende tedaviye başlıcağım...hayırlsıyla
merhaba toprak, ben de dogumdan 1 hafta sonra o zamanki doktoruma gittim.3 adet gordukten sonra dene falan dedi. Ben de esimin zoruyla gittim zaten, bir daha ne o doktoru gormek ne de onun muayenehanesine gitmek istemiyorum. O gun oraya gidince esim de bi fena oldu zaten, bir daha gelmeyelim buraya dedi.agustosta eskiden gittigim bi doktorum vardi,ona gittim bi fikir almak icin. O da 3 ay beklemen yeterli dedi.bu ayki adetimi bekliyorum simdi,3.adetim olacak bu. Ondan sonra baska bi doktora daha gitmek istiyorum.zaten 6 ay gecsin diye dusunuyorum. Doktorlar 3 ay dese de ben de esim de korkuyoruz.merhaba butterfly erken doğumdan bebeğimi kaybedeli 5 ay olacak nerdeyse...doğumdan 1 hafta sonra doktora gittim.ondan beridir hiç dr ye gitmedim...
Tedavi derken yeniden doktora gitmeyi düşünüyorum arayı fazla uzattım eşimle dr konusunda anlaşamıyoruz halen...eşim doğumu yapan dr ye gidelim diyor ..ama ben halen ne yapacağımı karar vermedim..aklımda edamecrin ve hideniskonun tavsiye ettkleri dr var ama dediğim gibi anlaşamadık daha eşimle...
Sen neler yaptın snin durumun şu anda ne doktora gidiyormusun...?
inşallah toprak, bir daha Allah öyle acılar yaşatmasın,beterinden de korusun.Doktorun hormon testleri dışında başka bi test falan istedimi?Bir de sana bişi sorcam, bu olaydan sonra adetlerimden 1 hafta öncesinde inanılmaz kasık ve vajina ağrısı çekiyorum,doktoruma da sorcam ama sen böyle bi sıkıntı yaşadınmı? çünkü benim daha önce hiç böyle olmazdı.
dibircik merhaba, sen ne kadar ara vermiştin tekrar denemek için? doktorum 3 ay yeter demişti bana ama yine de bekleyim ben diyorumherşey yolunda canım sağol oğluşumla memelekete tatile geldik.denize giremesede deniz kenarında açıkhava keyfi yapıyo...ben hamile kalmadan gitmiştim çünkü rahim ağzının durumuna tam baksın (bende baya zedelenmiş durumdaydı operasyonlardan dolayı)hatta 3-4 doktora gittim en son süleyman beye gittim bana gebe kalınca ne gibi bir tedavi yolu izleyeceğimizi anlattı sonrada hamile kalınca gittim tabi muanede etmişti.zekai tahirin doktoruydu şimdi ayrıldı özeli var bildiğim kadarıylada.bence sende başkasınada gitsen once muane ol sonra hamile kal derim ...
dibircik merhaba, sen ne kadar ara vermiştin tekrar denemek için? doktorum 3 ay yeter demişti bana ama yine de bekleyim ben diyorum
merhaba arkadaşlar şuanda 6 haftalık hamileyim 28 şubat 2008de hpvye bağlı rahim ağzı kanseri 1. aşamasında tespit edildi.rahim ağzının bir kısmı alındı.drum normal doğum şansımn kalmadı dedi.zaten kızım sezeryanla bir ay erken geldi dünyaya anne karnında yemek borusu yarımdı ve suyu yutamadığı için 8. ayın içinde suyum geldi.11 gün boyunca hiç bir hastane doğuma almadı 11. günün sonunda sezeryanla doğdu 2 günblükken yemek borusundan ameliyat oldu.şimdiki hamilelliğimde 12. haftada dikiş atılıcak kızım wacterl sendromlu çok şükür zeka ve fiziksel gelişimini etkilemedi aa çok hastalık çıkardı peş peşe.benim sorum serklajda hangi yöntem uygulandı penesilini enfeksiyon kapmamak içinmi vuruluyosun ben nette çok araştırdım drum bana bu yöntemi söylemedi nette sabah akşam araştırdım konizasyon sonrası gebelik vs. ve ben söyledim druma son smearım temiz çıktı ve kızım 27 aylık araları 3 yaş olucak inşallah ama ikli testle serklajın haftası ayn ı ben bursada olmak istiyorum çünkü doğum içinde bursaya doğduğum hastaneye gittik istanbuldan.beni korkutan sürekli dinlenmek gerektiğinden bahsediyor.kızımla igilenmem lazım evde işler yemek vs.yardımcı olucak kimsem yok bu konuda bana bilgi verebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler.
benim 3 ay oldu henuz.ben de 6 ay bekleyim diyorum zatencanım ben 8 ay falan ara verdim..ama 6 ay diyolar genelde .bence sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan buda önemli.senin ne kadar olmuştu?