kızlar merhaba.çok oldu bu sayfaya girmeyeli.bir çoğunuz beni hatırlayacaktır zaten.kısaca özetleyeyim.bende 20.haftada bebeğimi kaybetmiştim tabibb ki rahim ağzı yetmezliği yüzünden. 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi ikizlere gebeyim. 12.haftada dikişim atıldı.şimdi 15.haftamdayım. Size şunu söylemek istiyorum.ben asla unutamam zannetmiştim o günlerimi.inanılmaz üzüldüm,yıkıldım. Ama şunu bilin ki rahminize bir kez daha bebğiniz düştüğü zaman eskiyi tamamen siliyorsunuz.bir kere şunu bilelim ki bizim problemimiz çok büyük bir problem değil.daha neleri neleri var. Benim serklajımı yapan doktorum istanbulda.ben bursadayım.doktoruma çok güveniyorum. Hakkaten insan olan bir doktorla karşılaştım.gittiğim doktor sayısını artık ben unuttum.ama hüseyin beye inanılmaz güveniyorum..iki günde bir nerdeyse onu arıyorum.hiç sorunsuz cevaplıyor.bursada da bir doktorum var ve ilginçtir ki geçen hafta öğrendim o da dikişle doğum yapmış. şunu bilin i tek bebek olduğunda dikiş atıldığı zaman hakkatten normal bir gebelik geçirebiliyorsunuz. Ben şu an ikize gebe olmama rağmen doktorumun bana söylediği dikişin atıldı artık korkma olabildiğince istirat et. Ikiz gebelik zaten başlı başına erken doğum sebebi. Ben bu nedenle tedirginim.ama size tavsiyem hiç bir şeyden korkmayın.hele hele tek gebelik olursa risk yok gibi.size tavsiyem biran önce hamile kalmaya bakın.çünkü insanı güçlü yapan tekrar anne olma duygusu.dediğim gibi ben ikiz gebelik olduğu için tedirginim yanlızca.ama bol bol yatıyorum dinleniyorum.gerekeni yaptım.bundan sonra her şey rabbime kaldı.hepinizi çok iyi anlıyorum.en kısa zamanda doğru doktoru bulun derim size.özellikle tüp bebkle uğraşanlar bu konuya daha hakimm.benim içinde dua edin.hepinizi öpüyorum.artık daha sık girebilicemmm