- 8 Kasım 2007
- 1.289
- 56
-
- Konu Sahibi hidennisko
Kızlar merhaba bende 16 haftalık hamileyim böyle okuyorum ve korkuyorum çünkü yaşım 39 taşımam zormu olacak diye doktorumada söyledim duyuyorum rahim ağzı kontrol ediliyormuş açılma varmı diye dedim belli bir haftadan sonra onunda bana söylediği ben bakıyorum ultrasonda (karından ultrason) rahim ağzını ölçüyorum dedi kendisi üniversite hastahanesinde doçent ama yinede acaba diyorum bu rahim ağzı karından ultrasonla ölçülürmü bilgisi olan varsa cvp larsa sevinirim alttanmı muayne etmek lazım bunu anlayabilmek için acaba.
edamecrin yeniden hamilesin galiba. çok sevindim senin adına. benim daha 2 ay oldu. doktorum 3 ay beklememi söyledi ama çok korkuyoruz eşim ve ben. bu arada da yaşım da ilerliyo tabi. sen ne kadar ara verdin?butterfly benimde ilk bebeğimde
aynı sıkıntıları yaşamışız
benimde doğuştan
rahimde başka bir sıkıntıda yoktu
şimdi tekrar deniyorum bakalım ne olucak
edamecrin yeniden hamilesin galiba. çok sevindim senin adına. benim daha 2 ay oldu. doktorum 3 ay beklememi söyledi ama çok korkuyoruz eşim ve ben. bu arada da yaşım da ilerliyo tabi. sen ne kadar ara verdin?
böyle şeyler duymak ne güzel arkadaşım,dilerim herşey yolunda gider ve bebeklerine hayırlısıyla kavuşursun.arkadaşım ben 4 ay bkledim
2. denememizde oldu
bende çok korkuyorum
hemde ikizim olucak inşallah
yani 2 kat risklliyim
ama yapıcak bi şey yok
hayırlısı
ben bekledikçe daha çok korktum
bir an önce hamile olmak istedim
korkularını çok ii anlıyorum
ama herşey güzel olucak inşallah
tedbirli davranıcaz artık
dibircik merhaba, sen de ankarada yasıyosun galiba, doktorun kimdi öğrenebilirmiyim?:
inşallah topraktut...aslında barış pramatüreye göre (31 haftaya)göre iyi.doktorlar adet tarihini yanliş biliyosundur diyolar ki yanlış diil.hastaede pramatürelerin ayrı günleri var valla saklıyorum barış onların yanında iri kalıyo.maşallah bu arada barışımaşimdi normal bi bebek gibi duruyo artık ama işte erken doğdupu için yinede problemler çıkıyomuşsenağlamatakip ettirmek gerekiyo.inşallah bişey çıkmaz.şimdi 4 kilo olduk..öyle teyzesi
darısı herkese olsun:CüvCüv:
dibircik merhaba, sen de ankarada yasıyosun galiba, doktorun kimdi öğrenebilirmiyim?
çok tesekkur ederim arkadaşım, çok korkuyorum, Allah bir daha öyle kötü günler yaşatmasın inşallahmeraba arkadaşım benim doktorum süleyman eserdağ netten hera klınık dersen çıkıyo...telefonu var internette cep direk arayıp sorununuda konuşabilirsin.ben zaten o şekilde internetten bulmuştum
arkadaşım ben 4 ay bkledim
2. denememizde oldu
bende çok korkuyorum
yani 2 kat risklliyim
ama yapıcak bi şey yok
hayırlısı
toprak merhaba, doktorun sana ne kadar ara vermeni söylemişti? 3-4 ay bekleyip denemek riskli olurmu acaba?edacım arkadaşım benim korkma herzaman kötü şeyler başımıza
gelecek değil ya...allahın izniyle atlatacaksın 9 ayı inşallah
sorunsuz geçireceksin:1hug:...ikizin olacak öylemi çok sevindimm
evet dediğin gibi riskli ama olsun sonuçta çaremiz var biliyorsun serklaj yaptıracağız..bol bol dinlencez uzanıp yatacaz..
bende 3 cü adetimi oldum....bu ay olmadı mağlesef:çok üzgünüm: umudumuz diğer ay
inşallah üzüldüm ama napalım...adetim düzene girdi ona seviniyorum
çok öpüyorum minnoşlara iyi bak annesi:1hug:
nasıl yani serklaj mı iki kez başarısız oldu ve kaçıncı haftalarda atılmıştı.bu arada geçmiş olsunarkadaşlar bende aynı sorunu iki kez yaşadım ve başarısız oldu şimdi ne yapcam bilmiyorum ya
toprak merhaba, doktorun sana ne kadar ara vermeni söylemişti? 3-4 ay bekleyip denemek riskli olurmu acaba?
merhaba toprak, benim 2 ay oldu, ama daha 1 kez adet gördüm. benim doktorum da 3 ay , yani 3 adet gördükten sonra deneyin dedi.benim de normal doğum oldu, yani suni sancı verip doğum yaptırdılar.butterfly merhaba arkadaşım
dr bana 3 ay sonra hamile kalabilirsin demişti..benim bebeğimi kaybedeli 3.5 ay oldu:çok üzgünüm:.... ilk denedik ama adet oldum bakalım umudumuz diğer aya inşallah ben normal doğum yaptığım için uzun süre ara vermene gerek yok dedi...
peki sen?dr sana ne dedi..nekadar oldu...
dibircik merhaba, keyifler nasıl, herşey yolundadır umarım.meraba arkadaşım benim doktorum süleyman eserdağ netten hera klınık dersen çıkıyo...telefonu var internette cep direk arayıp sorununuda konuşabilirsin.ben zaten o şekilde internetten bulmuştum
dibircik merhaba, keyifler nasıl, herşey yolundadır umarım.
bişi daha sorcam sana, sen bu doktora hamile kaldıktan sonra mı önce mi gittin ilk olarak?
arkadaşım ben 4 ay bkledim
2. denememizde oldu
bende çok korkuyorum
yani 2 kat risklliyim
ama yapıcak bi şey yok
hayırlısı