- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #30.021
canım o diyoformin olmasın arda bana doguma kadar kullanıcan dediydiokadar doktorlar pkomu bildiler uyuzlar vermediler o ilaçtan bana ah aş verdim yeminle kociş gelince desemde bebege vesile olsakmı çatır çatır doguruyosunuz benim sizden ne eksigim var hemide ikiz dogurucem çok söylüyorum millet öyle dua ediyo allah ikiz versin diye olurda ikiz olur ozaman görürüm anamın nikahını sonra paşayı bulamazsınzı kkda paşa nerde bebek sallıyo mam veriyo yemek yapıyo son haber tımarhaneye yattı ay bayılazzzam şimdi tutmayın beni insan kendi yazdıgına gülermid eli derler böyelsine
işşallah canım okadar çok istiyorumki anlatamam sana bazen diyorum acaba çokmu ısrarediyorumrabbim hayırlısını versin işşallah nasip bakıcez ekime ne kaldı degilmi:18::18::18:
canım vajinadan bakılıyo aleti sokuyo doktor agzına acımıyo canın ellede bakınca kasmıcen benimkini ultroson aletiyle rhimime azıcıcık soktu baktı bende pko var beneklerim çok anlıcagınşansıma işte arda beye dedigimde dediki canım ilaç igne takviseyi yapılmadı ondan pko rahimi hemen kısaltabiliyo dedi vallahi ben doktorun yalancısıyım:18::18:rabbim bebegine ömür versin işşallah dualarım bütün hamilelerle inanın birinize birşey olsa oturup çocuk gibi aglıyourm dua ediyorum namazlaarımda bunu bilin
Bazıları tembel çıkıyo ama gidnce dogurucak diye bekliyos hanım dogurmadan geliyoolsuns aglık olsun bekleris
kız çok yemek yeme oglumu topülük edicen hekaç kilo aldın gebelik süresince:44::44:ben hamile kalsam kendimi düşünemiyorum yemegi az yerim oglan aç kalır ya ana oglan çıktı agzımdan acabamı allahmmı söyletti aman kızda olsa kabulup yeterki beni bırakıp gitmesin canımı yakmasın
Nerde bu devlet nerde bu millet hop ben geldim ev işi yemek market manav işleri beni beklr hatunlar sizler nerelerdesiniz
korkma canım şeker yoksa niye korkasın ki ne güzel işte kilosu iyi olursa yaşama tutunması daha kuvvetli olur biliyorsun
sağol canım amin
normal canım,bende 10 lökosit vardı doktor o kadar olur gebelerde dedi,şikayetin yoksa sorun da yok demişti
canım epiteli bilmiyorum diğerleri normal... sağlık ocağı yapar mı idrar kültürü bilen var mı? tetanoz yaptırcak mısınız?
Şimdi bende saçmasapan bir düşünce oluştu 2 hafta önden gidiyor 2 hafta erken mi doğar soracağım bugün...
canımkız çocukları 60 gün adet oluyosun ben kızımda öle oldum birde serklajı atarken zaten erken dogum rsiki oldugundan sana belge imzalatıyolar hoş allah korusnun bir şey olsa tereyagı gibi üste çıkıyolar burda tugba arkadaşımızınkinide diktiler fazla dayanmadı suyu geldi zamanında atıldı oglunu aldı kucagına bakbizim şansımız dogru doktorlara denk gelememek malesef pko canım gitmez o nerden çıktı kardeşim ölene kadar seninle benim doktor ozaman derken yalan söylüyo pkoda rahim boyunu hemen kısaltıyomuş arda beye rahimi idktirdik ama gene ögretmiş gibi durmadı gitti dedim arda bey canım pko öyle bi lanet hastalkkı dedi birden hiç sebep yokken rahim boyun kısalıyo dedi dikiş n ekadar başarılı olsa bile dedi o korkutuyoya beni
Şimdi canım bana pko diye hamilelikte gittiğim doktor dedi.Ondan öncede rutin muayeneye gittim 3-4 kez ve o doktorların hiç biri pkosun demedi.Belkide pko diyen yanlış yorumladı..Yada aşırı bişey yoktuda doğumda temizlendi.Benim zaten kilo olarak sıkıntım yok.Buda avantajım sanırım.
Ben giyinip çıkıyorum kızlar...
Duyaydın tosuncuk olsun bakalım:))
Feryal canım gayet iyi kilon ...
Bade zayıflık her şeyde iyi canım maşallah...
üzülme canım bende bakamadımOlurmu öyle şey Fadikçim.silmesende olurdu.Üzülmek değil benimki hemen aklıma kendi bebeğim geliyor anlatabiliyormuyum.Ben bakamadımda doğum yaptığımda...Şimdi nerde küçük bebek görsem benimkide böylemiydi acaba diyorum..Değişik bir duygu.Daha 2 ay oldu arkadaşım,acım çok taze.Yoksa bebeğin,sen umut oluyorsunuz buradaki yüzlerce insana.Allah razı olsun senden..Hala buraya gelip bizlere umut veriyorsun.Allah tez zamanda sıkıntılarını gidersin inşallah.Sana,eşine ve bebeğine hayırlı,huzurlu bir ömür nesip etsin..
hadi hayırlısı canım...herşey yolunda gider inş.kızlar ben de bugun bayag dogurma modundaydım ama yok
muayenede soyledim dedim akıntım oldu buyuk ihtimalle nişan,baktı spekulumla ama o kadar tecrubesizler ki anlayamadı,evet var gibi akıntın dedi bıraktı.gerci kızımda daha cok ve uzun sureli gelmişti bu demek ki sadece başlangıcı anlayamadım,dun yordum kendimi cok belim de agrıdı anladım sabaha surpriz olabilecegini ama dogum eylemi henuz başlamamış herseye ragmen,nst de de sancı mancı yok.elle muayene yapıldı,spekulumla bakıldı,bir parmak acıklık var dedi doktor ama agrın baslamadan serklajına dokunmam dedi,asistanlar hocam dogumhaneye yollasak mı bile dediler,yok evine gitsin agrısı olunca gelsin dedi.4 gun sonra gel dogum olmazsa dediler ama cumartesiye denk geliyor,cumaya da randevu doluymuş,dogum olmazsa bir dahaki randevu pazartesi inşallah.sagolsun feryal geldi benimle yine,muaeyene cıkısı oturduk muhabbet ettik,size haber vermek de aklımıza geldi ama o kadar cok konusacak sey oluyor ki zamanın nasıl gectigini anlamadık yine.feryalin de smear sonucunu aldık,cok sukur hic bir sorun yok.bugun bursada yagmur vardı ve de cok soguktu,dedim tamam bugun dogurma gunu olabilir,bereketli gunde hatta ufak dogum cantamı bile aldım yanıma,esim de kesin doguracam sanmış dogurmadım diyince sasırdı.İlk dogumda eşime bugun dogum olacak dedikten 2 saat sonra dogurdum haberi gitmişti o yuzden adam bu işleri cok cabuk oluyro sanıyor.hakkımızda hayırlısı olsun,ama cok da uzamasın inşallah.Allah´ım yavrumu da beni de sag saglim ve kolaylıkla kurtarsın inşallah,gunu gelen butun gebeleri de inşallah!
üzülme canım bende bakamadım(
rabbim o acıyı bir daha yaşatmasın...
canım ne güzel dua etmişsin inna çok sevindim allah razı olsun...
hadi hayırlısı canım...herşey yolunda gider inş.
canım dikişi doğumu sormuşsun şimdi çıkmam lazım inş. bir ara girer cevaplarım....geçmişte bulmam zor birde benim doğumla ilgili çok açıklayıcı bir yazım olmadı...
duaydın canım senin adına çok sevindim benimde dr bulup serklaja karra vermemiz aklıma geldi..
gerçekten insan çok rahatlıyor...
inş. serklajında çok iyi geçer rabbim yar ve yardımcınız olsun...
chnb güzel haberlerle gel inş. canım....
kızlar geçmişi çok acil okudum hatta uzun mesajları okumadımçünkü çıkmam lazım eymeni emzirdim karnı tokken pazara gideyim diyorum...eltimin kızı bakcak çabucak gidip geleyim inş...
kızlar ya, ben doymuyorum(
chnb cim benimde iştahım açılmaya başladı öğlenleri sezinle uyuyup uyanınca acayip içim kazınıyor..ama kendime dikkat etmem lazım zira cemil hoca kiloma çok takıyor ayda 1- 1,5 alama gerek diyor..
Canım kesin ruh sağlığın bozulur oğlan yere döktü kız üstünü kirlettisen deki tek tek gelin ik ikaldıramıyorum...
Canım ben cemil hocaya gittiğimde o zaman beni en zayıf gösterecek kıyafeti giymiştim. Arda bey kilo konusunda bir şey demedi 60 kiloydum 13. haftada şu an 71 oldum...( çok hızlı almaya başladım boğazım da durmuyor. dün ilk kez 6 aydır çay içtim 5 gündür de türk kahvesi bir fincan görümcemle içiyorum...
DUYAYDIN
Senin adina cok sevindim.icine sinen bir dr bulmussun.
kararsiz kalmak en zoru bilirim.
Insallah persembe gunu serklajinda basarili gececek ve guzel haberlerini alicaz.
risk baslamadan tedbirini almak her zaman daha iyi.
BADE
DR la gorusmen sadece can sikici gecmis.evet yasadigin servikal yetmezlik belirtisi bunu daha once konusmustuk.
Ama baska bir sorun varmi bastan arastirilmali bence. 20. Hafftada muayene ne demek zaten cok gec kalinmis olunuyor.
bence daha tecrubeli ve isinin ehli bir dr gorus.
Zamanin ve imkaninda var.
sakin kafandaa soru isaretleriyle cikma yola bir daha.
Sen elinden geleni yapta gerisi allaha kalsin.
Insallah burda birlikte hamileliklerimizide paylasacagimiz gunler gelicek.
Suan yasadiklarin cok yeni ama inanki hicbir zaman unutulmayacak sadece kabullenil
kızlar ben bugün kuzularıma süt götürüp geldim minnoşlARım uyuyordu ama teyzeleri gözlerni hiç açmadılar bana hemşire ablası karınlarını doyurmuş altlarını temizlemiş annesi hiç seslenme keyifleri yerinde dedi azcık gıdıkladım onları geldim kilomuz beren hanım 1222 gr arda paşamızda 1200 kardeşini yetişicek inşallah... bu arada size komik gelcek ama hemşire ablamız dediki bundan sonra bezleri bi boy büyük alın dedi ayy nasıl sevindim anlatamam kuzularım büyüyor teyzeleri maşallah biran önce geçse şu günler çok zor beklemek artık yavaş yavaş bebek kıyafetlerine bakmaya başladım inşallah kısmet olur alıp giydirmek
sofika nerelerde bu arada doğumamı gitti yoksa?
Arkadasim saglik ocaklarinin hepsinde tek bir uygulama yok.
Bazi saglik ocaklari siradan bir kan tahlilini bile yapamazken bazilarinin bunyesinde uzman dr oldugundan tum testler yapilabiliyor.
Saglik ocaginda seker yuklemesi bile yapiliyor.su an hangi saglik ocagina gitme imkanin varsa sorun.
Acikman cok dogal.arda bey iyice buyuyor artik.
Size birsey sorucam.boyum 1.65 kilom 60
Daha kilo vermem gerekirmiki.
Benim dr da kiloya takintili.ben 24 haftada 11 kg almistim korkudan.o kadar actimki
Sadece sebze meyve sut urunleri ve et olarak beslendim.
Hamur isi makarna pilav hic yemedim.
Ben giyinip çıkıyorum kızlar...
Duyaydın tosuncuk olsun bakalım:))
Feryal canım gayet iyi kilon ...
Bade zayıflık her şeyde iyi canım maşallah...
kızlar ben bugün kuzularıma süt götürüp geldim minnoşlARım uyuyordu ama teyzeleri gözlerni hiç açmadılar bana hemşire ablası karınlarını doyurmuş altlarını temizlemiş annesi hiç seslenme keyifleri yerinde dedi azcık gıdıkladım onları geldim kilomuz beren hanım 1222 gr arda paşamızda 1200 kardeşini yetişicek inşallah... bu arada size komik gelcek ama hemşire ablamız dediki bundan sonra bezleri bi boy büyük alın dedi ayy nasıl sevindim anlatamam kuzularım büyüyor teyzeleri maşallah biran önce geçse şu günler çok zor beklemek artık yavaş yavaş bebek kıyafetlerine bakmaya başladım inşallah kısmet olur alıp giydirmek
sofika nerelerde bu arada doğumamı gitti yoksa?
Yapma boyle ama.bak burda hepimiz buyuk acilardan geliyoruz.hicbirimizin gecmisi mutlu degil.hepimiz ogrendigimiz ilk gunden itibaren hayaller kurduk.bazen djsunurken bile gulumsedik ama olmadi.bebeklerimizi gomerken o kara topraga hayallerimizide gomduk.
sanmaki herkes unuttu unutulmuyor pasam.
Ben ilk hamile oldugumu ogrendigimde gorumcem dogum yapti bebeklerimi kaybetmek uzereyken eltimin kizi hamile oldugunu ogrendi.ne yapalim hayat boyle ama rabbim biliyorki ben ikisinide cok sevdim.onlar benim kucuk boceklerim.
ama her zaman soylerim hicbir bebegi gonlumuzce bagrimiza basip sevemiyoruz hickimse evlatlarini bize birakmiyor.
Bunun icin anne olmamiz lazim.eger gercekten istiyorsakta guclu olmak.
Toparlanmanin zamani geldide geciyor bak sen bizim icimizdesin insanlar nasilda cabaliyor.denemezsek basaramayiz.
ben kendi adima inaniyumki rabbim bu sefer nasip edecek.
Bebegimin kokusunu icime cektigim gun benden mutlu kim olabilirki.