- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #30.001
Gökçen44 canım vajinal oluyor ilk muayenede elle de bakıyordu dr sonrakilerde her muayenede vajinal baktı bana...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım pkoyla ilgili bi bilgim yok onu doktoruna sor ama ihmal etme ölçümler vajinal utrasyonla yapılıyor acı hissetmiyorsungünaydın arkadaşlarr..
duyaydın senin adına çok sevindim inan...
ohhh içine sinmiş doktorun. gerçekten çok da iyi denk gelmiş..
demek yarın serklajın. rabbim yardımcın olsun inşalalh devamında sıkıntısızca bir gebelik geçirirsin..
arkadaşlar bişi soracağım ben çok vajinal muayene oldum infertilite ile uğraşırken
ama merak ediyorum rahim ağzı boyu ölçülürken de vajinal muayene gibi mi oluyor
yoksa farklı mı..
muhabbetlerinizde acı duyduğunuzu falan okudum da eliyle mi ölçüyor:18::18::18::18::18::18:
bir de pco gerçekten kısaltıyor mu rahim ağzını
bende de pco var daha doğrusu gititğim 4 doktordan sadece birisi olduğunu söyledi. kistik yapı yok.
hormon testlerinde çok sıkıntı yok ama adet düzensizliği çok fazla iki ayda bir..
kist olmadığı için pcodan şüphelenmeiyorlardı sadece bir doktor adet düzensizliğimi baz alarak pco dedi..
şimdi bende tırstım iyice..
sizleri okuyarak bazen gizli takipçi olarak :)) bişeyler öğrenmek istiyorum
benim de iki haftam kaldı rahim ağzı boyunun ölçülmesi için. kalbim ağzımda o günü bekliyorum..
3000. sayfada benim de yazım olsun. Duyaydın yarın büyük gün kesinlikle gecelik giy canım...
Duyaydın yarın serkaj gunun guzel gecer insallah chnb ye katılıyorum gecelik götür yanında
kızlar ya, ben doymuyorum(
normaldir bence yaaa :) bebiş iyice büyüyor maşallah :)))))))) zaten 2-2,5 saat arayla az az yemen lazım,3 ana 3 ara öğün,ağzını meşgul edecek şeyler ye ne bileyim salatalık gibi,sabahları bilmiyorum yumurta yiyor musun,katı yumurta olarak ye,tok tutar
Duyaydın
Yarınki operasyonun Allah'ın izniyle güzel geçer. evladını zamanında kucağına almayı ve büyütmeyi nasip eylesin mevlam.
Chnb
Annesi o büyüyor yüzden doymuyorsun. Canim ya.
canım o diyoformin olmasın arda bana doguma kadar kullanıcan dediydiokadar doktorlar pkomu bildiler uyuzlar vermediler o ilaçtan bana ah aş verdim yeminle kociş gelince desemde bebege vesile olsakmı çatır çatır doguruyosunuz benim sizden ne eksigim var hemide ikiz dogurucem çok söylüyorum millet öyle dua ediyo allah ikiz versin diye olurda ikiz olur ozaman görürüm anamın nikahınısonra paşayı bulamazsınzı kkda paşa nerde bebek sallıyo mam veriyo yemek yapıyo son haber tımarhaneye yattıay bayılazzzam şimdi tutmayın beni insan kendi yazdıgına gülermid eli derler böyelsineevet canım ya bi 250 de ona bayılacaktım şimdi arayıp iptal ettim,zaten sunumunda da benim gibi hastaların progesteron tedavisiyle takip edilmesini söylüyordu ama belki kesenin dışarı çıktığını söyleseydim o da dikiş atabilirdi bilemiyorum,işin komik yanı ameliyatı o 3. Profun hastanesinde olacağım Erol beyin kendisine ulaşamazsam da ege üniversitesi hastanesinde ablamın ameliyatını yapan bayan dr bana gelirsin dedi zaten bu hocalarına sorarak hareket ediyorlar ablamın durumundan biliyorum 2. Bir kapımın olmasına da seviniyorum
canım açıkçası uzun bir açıklama yapmadı anlattıklarımı dinledi ve tek dediği şey daha muayene etmeden dikiş atmalıyız hem de şu birkaç gün içinde,şu anlattığım bu hocanın öğrencisi olan ablamın doktoru da ablama telefonda "biz burada bebekleri tehlikeye atmayız hemen dikişi kardeşinin haftalarında atarız demiş "ki benim eski dr min de arkadaşı aynı zamanda,biz böyle bir yol izlemiyoruz demiş,doktora başarı şansını sorduğumda çözüm olmasa da tedbirdir bu dedi oluruna bırakmak istemediğini söyledi,adamın başarılı olacağına inanıyorum,bebeği kaybetmekten hiç bahsetmedi birşey olursa hastaneye yatırır öyle takip ederiz dedi,bu pozitifliği sevdimbana güç verdi
canım regretenin dediği gibi kilo vereceksin sonra da meformin verirler sana,gebelikte hiçbir zararı yok,ben de şekerim için kullanıyorum insülinle beraber,gittiğim 2 prof da gebeliğimin sonuna kadar içebileceğimi söylediler,bildiğim kadarıyla o metforminleri pko lulara veriyorlar düşük olmasın diye
inşallah doğru karar vermişimdir,yani şöyle söyliyim fuat beye gitikten sonraki gece uyuyamadım kabus gibiydi,erol beyden sonra çime su serpildi sanki rahatladım bu gce de fosur fosur uyudum şeker doktorum da gelecek inşallah operasyona dediğin gibi birbirlerini tanımaları çok iyi,ay o hematolog işini de bugün halletmeliyim,dün aradım sekreterine resmen yalvardım 5 eylüle gün vermeye kalktı yok dedim perşembe ameliyat olucam,araya sıkıştır ne olur,bugün telefon etçem iptal eden olursa diye randevusunu,ee ya iptal eden olmazsa dedim o zaman hocayla konuşurum kabul ederseson randevuyu veririm dedi,inşallah kabul etsin de serklaj öncesi bu işi de halletmiş olayım,işin açığı başından beri iğne istemiyorum,çünkü insülin vurulduğum yerlerle bu iğnenin yerleri aynı,delecek yerim kalmayacak,o biraz sıkıntılı ama napalım bebeğim için herşeye katlanmaya hazırım
evet içime sindi canım inşallah sonuna kadar da böyle gider,iyi dileklerin çok teşekkür ederim,hepinize kızlar hepinize teşekkür ederim
işşallah canım okadar çok istiyorumki anlatamam sana bazen diyorum acaba çokmu ısrarediyorumrabbim hayırlısını versin işşallah nasip bakıcez ekime ne kaldı degilmi:18::18::18:arzufirdevs canım geldi gelecek derken artık her an tetikteyiz,beni heyecan coktan sardı sende durumlar nasıl
duyaydın canım hayırlısıyla serklajını da ol ve bundan sonra da sonuna kadar sorunsuz yaşa gebeligini,sonunda da sag saglim vakitlice dogur evladını inşallah
fadik canım senin srklajını ne zaman almışlardı hatırlayamadım gecmiş yaparım ama ondan once gorursen cevplarsın diye sorayım dedim,bir de ne zaman ve nasıl başladı dogumu,ilk belirtilerin nelerdi merak ediyorum.ben bir normal dogum yapmış bir kadın olsam da ilk dogumum cok farklı geliştigi icin dogal olarak dogum naşladıgında ne nasıl gelişiyor bilemiyorum,azcık da korkuyorum kasılmalar rahme zarar vermesin diye.
paşam haklısın canım senin dediklerin aklıma gelecek dogumda diye dusunyorum,daha dogrusu umuyorum,eger komik seyler dusunebilecek durumda olursam hersey yag bal demek degil mi Cok istiyorum senin de doguma girdigin,heeeyyttt ben geliyorum doguracagım şipşak dedigini yazdıgın gunleri,evladım kollarımda bana gulumsuyor dedigin gunleri...bunu hep aklında canlandır kuzum cunku bir gun o manzara gercek olur.allah´ım gonlune gore versin.
bade canım doktorun tavrı tam da acemi doktorlar gibi olmuş,onlar sorunlu gebelerde hic bir sorumluluk alamaz canım bence onla bir yere varamazsın,cenk bey de bu konuda yetersiz,onlar normal rutin gebe kontrollerinde basvurulabilir belki ama sana faydadan cok zararı dokunur bu tarz doktorların.sigortan dolsun hele o zamana kadar da doktor konusunda daha netleşir hersey,feryal de yakında bu yola duşuyor,onun da tecrubelerinden yola cıkıp dogru kararlar verecegine eminim.osman beyle teşhis aşamasında goruşmen dogru olabilir.
canım vajinadan bakılıyo aleti sokuyo doktor agzına acımıyo canın ellede bakınca kasmıcen benimkini ultroson aletiyle rhimime azıcıcık soktu baktı bende pko var beneklerim çok anlıcagınşansıma işte arda beye dedigimde dediki canım ilaç igne takviseyi yapılmadı ondan pko rahimi hemen kısaltabiliyo dedi vallahi ben doktorun yalancısıyım:18::18:rabbim bebegine ömür versin işşallah dualarım bütün hamilelerle inanın birinize birşey olsa oturup çocuk gibi aglıyourm dua ediyorum namazlaarımda bunu bilingünaydın arkadaşlarr..
Duyaydın senin adına çok sevindim inan...
Ohhh içine sinmiş doktorun. Gerçekten çok da iyi denk gelmiş..
Demek yarın serklajın. Rabbim yardımcın olsun inşalalh devamında sıkıntısızca bir gebelik geçirirsin..
Arkadaşlar bişi soracağım ben çok vajinal muayene oldum infertilite ile uğraşırken
ama merak ediyorum rahim ağzı boyu ölçülürken de vajinal muayene gibi mi oluyor
yoksa farklı mı..
Muhabbetlerinizde acı duyduğunuzu falan okudum da eliyle mi ölçüyor:18::18::18::18::18::18:
Bir de pco gerçekten kısaltıyor mu rahim ağzını
bende de pco var daha doğrusu gititğim 4 doktordan sadece birisi olduğunu söyledi. Kistik yapı yok.
Hormon testlerinde çok sıkıntı yok ama adet düzensizliği çok fazla iki ayda bir..
Kist olmadığı için pcodan şüphelenmeiyorlardı sadece bir doktor adet düzensizliğimi baz alarak pco dedi..
şimdi bende tırstım iyice..
Sizleri okuyarak bazen gizli takipçi olarak :)) bişeyler öğrenmek istiyorum
benim de iki haftam kaldı rahim ağzı boyunun ölçülmesi için. Kalbim ağzımda o günü bekliyorum..
kızlar ya, ben doymuyorum(
kızlar ben tahlil sonucumu aldım temiz çıkmış dimi?
epitel görüldü
lökosit ve bakteri görülmedi
üreme olmadı
bu epitel normal birşeymiş biraz araştırdım, idrar yolundan gelen doku döküntüsü mü neymiş yanılmıyorum dimi?
Canım kesin ruh sağlığın bozulur oğlan yere döktü kız üstünü kirletti sen deki tek tek gelin ik ikaldıramıyorum...canım o diyoformin olmasın arda bana doguma kadar kullanıcan dediydiokadar doktorlar pkomu bildiler uyuzlar vermediler o ilaçtan bana ah aş verdim yeminle kociş gelince desemde bebege vesile olsakmı çatır çatır doguruyosunuz benim sizden ne eksigim var hemide ikiz dogurucem çok söylüyorum millet öyle dua ediyo allah ikiz versin diye olurda ikiz olur ozaman görürüm anamın nikahınısonra paşayı bulamazsınzı kkda paşa nerde bebek sallıyo mam veriyo yemek yapıyo son haber tımarhaneye yattıay bayılazzzam şimdi tutmayın beni insan kendi yazdıgına gülermid eli derler böyelsine
işşallah canım okadar çok istiyorumki anlatamam sana bazen diyorum acaba çokmu ısrarediyorumrabbim hayırlısını versin işşallah nasip bakıcez ekime ne kaldı degilmi:18::18::18:
canım vajinadan bakılıyo aleti sokuyo doktor agzına acımıyo canın ellede bakınca kasmıcen benimkini ultroson aletiyle rhimime azıcıcık soktu baktı bende pko var beneklerim çok anlıcagınşansıma işte arda beye dedigimde dediki canım ilaç igne takviseyi yapılmadı ondan pko rahimi hemen kısaltabiliyo dedi vallahi ben doktorun yalancısıyım:18::18:rabbim bebegine ömür versin işşallah dualarım bütün hamilelerle inanın birinize birşey olsa oturup çocuk gibi aglıyourm dua ediyorum namazlaarımda bunu bilin
Bazıları tembel çıkıyo ama gidnce dogurucak diye bekliyos hanım dogurmadan geliyo olsuns aglık olsun bekleris
kız çok yemek yeme oglumu topülük edicen hekaç kilo aldın gebelik süresince:44::44:ben hamile kalsam kendimi düşünemiyorum yemegi az yerim oglan aç kalır ya ana oglan çıktı agzımdan acabamı allahmmı söylettiaman kızda olsa kabulup yeterki beni bırakıp gitmesin canımı yakmasın
Nerde bu devlet nerde bu millet hop ben geldim ev işi yemek market manav işleri beni beklr hatunlar sizler nerelerdesiniz
chnb cim benimde iştahım açılmaya başladı öğlenleri sezinle uyuyup uyanınca acayip içim kazınıyor..ama kendime dikkat etmem lazım zira cemil hoca kiloma çok takıyor ayda 1- 1,5 alama gerek diyor..
epitel görüldü
üreme olmadı
bu epitel normal birşeymiş biraz araştırdım, idrar yolundan gelen doku döküntüsü mü neymiş yanılmıyorum dimi?
canım kesin ruh sağlığın bozulur oğlan yere döktü kız üstünü kirletti Sen deki tek tek gelin ik ikaldıramıyorum...
Canım ben cemil hocaya gittiğimde o zaman beni en zayıf gösterecek kıyafeti giymiştim. Arda bey kilo konusunda bir şey demedi 60 kiloydum 13. Haftada şu an 71 oldum...( çok hızlı almaya başladım boğazım da durmuyor. Dün ilk kez 6 aydır çay içtim 5 gündür de türk kahvesi bir fincan görümcemle içiyorum...
Bakalım sıpa ne kadar olmuş. 1 i geçmiştir sanırım. iri olması hem sevindiriyor hem korkutuyor ...
sağol canım aminDuyaydın
Yarınki operasyonun Allah'ın izniyle güzel geçer. evladını zamanında kucağına almayı ve büyütmeyi nasip eylesin mevlam.
Chnb
Annesi o büyüyor yüzden doymuyorsun. Canim ya.
epitel görüldü
üreme olmadı
canım epiteli bilmiyorum diğerleri normal... sağlık ocağı yapar mı idrar kültürü bilen var mı? tetanoz yaptırcak mısınız?
canım epiteli bilmiyorum diğerleri normal... sağlık ocağı yapar mı idrar kültürü bilen var mı? tetanoz yaptırcak mısınız?