Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Gökçen44 canım vajinal oluyor ilk muayenede elle de bakıyordu dr sonrakilerde her muayenede vajinal baktı bana...

Canım pkoyla ilgili bi bilgim yok onu doktoruna sor ama ihmal etme ölçümler vajinal utrasyonla yapılıyor acı hissetmiyorsun

3000. sayfada benim de yazım olsun. Duyaydın yarın büyük gün kesinlikle gecelik giy canım...

Duyaydın yarın serkaj gunun guzel gecer insallah chnb ye katılıyorum gecelik götür yanında

evet kızlar haklısınız sağolun gecelik düşünüyorum bende,sabahtan beri eski yazıları okuyorum forumun,serklaj sorası yaşananlar ile ilgili olarak,valla bzim bu topik ansiklopedi gibi maşallah :)

kızlar ya, ben doymuyorum(

normaldir bence yaaa :) bebiş iyice büyüyor maşallah :)))))))) zaten 2-2,5 saat arayla az az yemen lazım,3 ana 3 ara öğün,ağzını meşgul edecek şeyler ye ne bileyim salatalık gibi,sabahları bilmiyorum yumurta yiyor musun,katı yumurta olarak ye,tok tutar

Canım ne tesadüf:)) ben hamileliğimin başından beri yumurta yiyemedim ilk kez bu sabah yağda yumurta yedim. görümce fatra yatırmaya gitti şimdi kalkıp 2 yumurta kırıp yedim... keşke su da istese canım...

Duyaydın

Yarınki operasyonun Allah'ın izniyle güzel geçer. evladını zamanında kucağına almayı ve büyütmeyi nasip eylesin mevlam.

Chnb

Annesi o büyüyor yüzden doymuyorsun. Canim ya.

Duyaydın

Yarınki operasyonun Allah'ın izniyle güzel geçer. evladını zamanında kucağına almayı ve büyütmeyi nasip eylesin mevlam.

Chnb

Bakalım sıpa ne kadar olmuş. 1 i geçmiştir sanırım. iri olması hem sevindiriyor hem korkutuyor ...

kızlar ben tahlil sonucumu aldım temiz çıkmış dimi?

epitel görüldü
lökosit ve bakteri görülmedi
üreme olmadı

bu epitel normal birşeymiş biraz araştırdım, idrar yolundan gelen doku döküntüsü mü neymiş yanılmıyorum dimi?

canım o diyoformin olmasın arda bana doguma kadar kullanıcan dediydiokadar doktorlar pkomu bildiler uyuzlar vermediler o ilaçtan bana ah aş verdim yeminle kociş gelince desemde bebege vesile olsakmı çatır çatır doguruyosunuz benim sizden ne eksigim var hemide ikiz dogurucem çok söylüyorum millet öyle dua ediyo allah ikiz versin diye olurda ikiz olur ozaman görürüm anamın nikahınısonra paşayı bulamazsınzı kkda paşa nerde bebek sallıyo mam veriyo yemek yapıyo son haber tımarhaneye yattıay bayılazzzam şimdi tutmayın beni insan kendi yazdıgına gülermid eli derler böyelsine
işşallah canım okadar çok istiyorumki anlatamam sana bazen diyorum acaba çokmu ısrarediyorumrabbim hayırlısını versin işşallah nasip bakıcez ekime ne kaldı degilmi:18::18::18:
canım vajinadan bakılıyo aleti sokuyo doktor agzına acımıyo canın ellede bakınca kasmıcen benimkini ultroson aletiyle rhimime azıcıcık soktu baktı bende pko var beneklerim çok anlıcagınşansıma işte arda beye dedigimde dediki canım ilaç igne takviseyi yapılmadı ondan pko rahimi hemen kısaltabiliyo dedi vallahi ben doktorun yalancısıyım:18::18:rabbim bebegine ömür versin işşallah dualarım bütün hamilelerle inanın birinize birşey olsa oturup çocuk gibi aglıyourm dua ediyorum namazlaarımda bunu bilin
Bazıları tembel çıkıyo ama gidnce dogurucak diye bekliyos hanım dogurmadan geliyo olsuns aglık olsun bekleris
kızlar ya, ben doymuyorum(

kız çok yemek yeme oglumu topülük edicen hekaç kilo aldın gebelik süresince:44::44:ben hamile kalsam kendimi düşünemiyorum yemegi az yerim oglan aç kalır ya ana oglan çıktı agzımdan acabamı allahmmı söylettiaman kızda olsa kabulup yeterki beni bırakıp gitmesin canımı yakmasın

Nerde bu devlet nerde bu millet hop ben geldim ev işi yemek market manav işleri beni beklr hatunlar sizler nerelerdesiniz

chnb cim benimde iştahım açılmaya başladı öğlenleri sezinle uyuyup uyanınca acayip içim kazınıyor..ama kendime dikkat etmem lazım zira cemil hoca kiloma çok takıyor ayda 1- 1,5 alama gerek diyor..

chnb cim benimde iştahım açılmaya başladı öğlenleri sezinle uyuyup uyanınca acayip içim kazınıyor..ama kendime dikkat etmem lazım zira cemil hoca kiloma çok takıyor ayda 1- 1,5 alama gerek diyor..

canım epiteli bilmiyorum diğerleri normal... sağlık ocağı yapar mı idrar kültürü bilen var mı? tetanoz yaptırcak mısınız?

Canım kesin ruh sağlığın bozulur oğlan yere döktü kız üstünü kirletti sen deki tek tek gelin ik ikaldıramıyorum...

Canım ben cemil hocaya gittiğimde o zaman beni en zayıf gösterecek kıyafeti giymiştim. Arda bey kilo konusunda bir şey demedi 60 kiloydum 13. haftada şu an 71 oldum...( çok hızlı almaya başladım boğazım da durmuyor. dün ilk kez 6 aydır çay içtim 5 gündür de türk kahvesi bir fincan görümcemle içiyorum...

Lokosit yoksa enfeksiyon yönünden bir sorun yok demektir, vücutta enfeksiyonla lokosit hücreleri savaşıyor, o yüzden varlığı enfeksiyonu işaret ediyor, yoksa enfeksiyon yonunde hersey yolundadir. Epitel görülmesi sorun degil, böbrek ve üriner yoldan gelen çeşitli doku parçaları onlar, herkeste görülebilir, genelde özellikli bir uriner hastalığı olanlarda takibi yapılır, bakteri ve üreme olmaması zaten cok iyi. Son 3 yilim oğluma çeşitli idrar tahlilleri yaptırmakla gecti resmen, konunun uzmanı oldum:) Bununla gecmis olsun canım...

rabbim hayırlısını versin tatalık ya saglıklı olsunlarda tekede razıyım 2 tane oluncada acaba der dururum :18::18:1 bebegi taşıyamayan rahim 2 taneyi nasıl taşısınolursada iyi olur kız okadar hasretimki bebek kokusuna dün annem diyoki eymenin 2 dişi çıktı halası ddiyor ay ne attalı olmuştur şimdi o ya kurbandan sonra geliceklermiş buraya ben oglumu çok özledim
Ben onlara öyle güzel annelik yaparımki sorma benimii der der durrum ah hayali bile güzel rabbim neyi hayırlı görüyosa onu versin işşallah hepimize yumurta dedinde çok özledim kız yumurtayı akşama isftara yapıp yesemmi

Bakalım sıpa ne kadar olmuş. 1 i geçmiştir sanırım. iri olması hem sevindiriyor hem korkutuyor ...

korkma canım şeker yoksa niye korkasın ki ne güzel işte kilosu iyi olursa yaşama tutunması daha kuvvetli olur biliyorsun

Duyaydın

Chnb

sağol canım amin

normal canım,bende 10 lökosit vardı doktor o kadar olur gebelerde dedi,şikayetin yoksa sorun da yok demişti

canım epiteli bilmiyorum diğerleri normal... sağlık ocağı yapar mı idrar kültürü bilen var mı? tetanoz yaptırcak mısınız?

İdrar kültürü, tahlile göre daha pahalı oldugu için devlet pek yanaşmıyor, her saglık ocağında yapılmıyor yani, yapanlarda var tabii ama piyango usulü ya tutarsa...merkezi bı yer olursa yapma ihtimali daha cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…