- 27 Ocak 2011
- 1.557
- 38
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.981
Regretecim inşallah hayırlı zamanda bebişine hamile kalırsın arkadaşım.Biliyorsun sigortadan dolayı ben yılbaşından sonra ancak başlıycam.Ben hamilelik haberimi verdiğimde inşallah sende yarıyı geçmiş doğuma gün sayıyor olacaksın.
Canım,güzel dileklerin için teşekkür ederim..Ben o sigortayı yaptırdığımda gün sayıyordum sorunlar çıktı vs erteledik 2 sene oldu ödüyorum bu ay çalışmaya başlayabildik..canım şimdi sana uzun geliyor ama bir bakmışsın o gün gelmiş ve inşallah ilk aydan bize müjdeyi vermişsin Allah hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman versin cnm
içimden bir ses geliyo diyor ama hadi hayırlısıbirinde teli varsa:102::102::102: allah rızası için arasın bakalım ne oluyo
arda beymi fiyatı verdi bebem merak ettimallahım yardımız olsun ben ardadan önce oglumda aydın beye gidiyodum oda dişik olsun olmasın yeterki yaradan istesin ya gdier ya duru sen birşey yapamazsınd edi adam haklıymış ama benim kan pırtılaşmamı hormon tahlillerimi bilselerdi belkim kızım kocagımda olucaktı tekrar diyorum doktor hatası varsa allahlarından bulsunlar işşallah
kadın dogum agitti bahçedemi oturuyomuş ben demedimmi onu yollarlar diye ne gzüel kankisi var yanıda ben dogurunca bakalım kim olucek yanımdahiç kimse
inan gerilim filmi gibi yazmışsın haliyle tırsıtımallahım yavrunu sana bagışlasın kismseye burda ve diger yerlerde evlat acısı göstermesin işşallah
Paşam,yukarda önce bebek geliyor demişsin sonra ben demedim mi doğurmaz gelire dönmüşsün duruma göre şerbet vermek bu oluyor sanırım takipteyim ona göre
canım benim maşallah ben kaçırdım fotoyu ama eminim ki cennet kokulum çok yakışıklıdır
buralardayım hayırlı olduğunu düşündüğüm haberlerle hemde bugün prof erol tavmergenle randevum vardı,ondan önce aman serklaj oluyorum ben diye koşa koşa şeker doktoruma gittim,anlatım da anlattım dedim hiçbir önlem almıyor benden ona gitmiycem artık,ne dikmiyor mu niye ki dedi,tabi bence de risk alma dedi,erol tavmergene gideceğimi söyledim,tanıdığını arkadaşa olduğunu söyledi telden konuştular falan,sonra tabi genel anestezi olacağı için damardan glikoz insülin düzeylerim ayarlanacakmış malum açlık gerekiyor ya aç kalınca benim şekerler düşer Allah korusun komaya girmeyelim dedik,enfeksiyon konusunda evet sen daha risklisin ama atla deve de değil dedi %1-2 fazldan sadece dedi,her ay antibiyotik gerekli mi dedim-iyi olmaz mikropları düzenli olarak antibiyotiğe alıştırmamak lazım gerektiğinde kullanmak daha yerinde olur dedi,sonra erol beye gittik,biraz soğuk bir adam ama can kulağıyla dinledi beni,sakin bir insan sorularımı da cevapladı,serklaj yapmalıyız dedi,her hafta proluton depot vurulacaksın dedi,pıhtılaşma için ise hematologa yönlendirdi onlar karar versin iğne mi aspirin mi yoksa her ikisi mi diye dedi,vee 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BENİM DE ZAFERİM OLACAK İNŞALLAH açıkçası bana güven verdi bir de ablamın egede ameliyatını yapan bayan doktorun hocasıymış,ablam o bayanla konuştu,egede her türlü ben yardımcı olurum demiş,erol bey aynı zamanda yatıp dinlenmemden yana kesinlikle okula gidemezsin rapor vericem dedi,ona da sevindim,bu topikte başka bir kullanıcıya da serklaj yapmış,açıkçası güven uyandırdı bende,ve hiç hayır demedim perşembe günü Allah bir mani çıkarmazsa oluyorum serklajımı,Allah'ım tamamına erdirsin inşallah ve hepimizinkini inşallah amin
Canım,bu şeker doktoru ve kadın doğumcu sentezi güzel olmuş dr dediklerini seni hematoloğa yönlendirmesi canım bak her işte bir hayır var dedikleri bu olsa gerek sanırım sonunda doğru dr yi buldun İnşallah hep böyle devam etsin Bize güzel haberler ver
canım sen beni ekime bile bekleme bebem ben biraz zor korunmayı bırakrım 70 65 diyosun dukanmı yapsam acaba kaç arkadaşım öle verdi
Yani bana eylülde de bebek yok arkadaşım ekim kasım aralık meselesi değil bu maşallah çok güzel kilo verdin iyi de gidiyorsun senin içine ne zaman siniyorsa o zaman yap dukan yapma sen zaten düzenli kilo veriyorsun senin ihtiyacın yokki dukana ben olsam 70 ve altı olduğum gün başlardım içime öyle sinerdi ama sen ne zaman tamam dersen ozaman başla sonuçta çok sağlam kilo verdin