- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- Konu Sahibi hidennisko
- #30.021
canım o diyoformin olmasın arda bana doguma kadar kullanıcan dediydiokadar doktorlar pkomu bildiler uyuzlar vermediler o ilaçtan bana ah aş verdim yeminle kociş gelince desemde bebege vesile olsakmı çatır çatır doguruyosunuz benim sizden ne eksigim var hemide ikiz dogurucem çok söylüyorum millet öyle dua ediyo allah ikiz versin diye olurda ikiz olur ozaman görürüm anamın nikahınısonra paşayı bulamazsınzı kkda paşa nerde bebek sallıyo mam veriyo yemek yapıyo son haber tımarhaneye yattıay bayılazzzam şimdi tutmayın beni insan kendi yazdıgına gülermid eli derler böyelsine
işşallah canım okadar çok istiyorumki anlatamam sana bazen diyorum acaba çokmu ısrarediyorumrabbim hayırlısını versin işşallah nasip bakıcez ekime ne kaldı degilmi:18::18::18:
canım vajinadan bakılıyo aleti sokuyo doktor agzına acımıyo canın ellede bakınca kasmıcen benimkini ultroson aletiyle rhimime azıcıcık soktu baktı bende pko var beneklerim çok anlıcagınşansıma işte arda beye dedigimde dediki canım ilaç igne takviseyi yapılmadı ondan pko rahimi hemen kısaltabiliyo dedi vallahi ben doktorun yalancısıyım:18::18:rabbim bebegine ömür versin işşallah dualarım bütün hamilelerle inanın birinize birşey olsa oturup çocuk gibi aglıyourm dua ediyorum namazlaarımda bunu bilin
Bazıları tembel çıkıyo ama gidnce dogurucak diye bekliyos hanım dogurmadan geliyo olsuns aglık olsun bekleris
kız çok yemek yeme oglumu topülük edicen hekaç kilo aldın gebelik süresince:44::44:ben hamile kalsam kendimi düşünemiyorum yemegi az yerim oglan aç kalır ya ana oglan çıktı agzımdan acabamı allahmmı söylettiaman kızda olsa kabulup yeterki beni bırakıp gitmesin canımı yakmasın
Nerde bu devlet nerde bu millet hop ben geldim ev işi yemek market manav işleri beni beklr hatunlar sizler nerelerdesiniz
yok canım belki o da pko ile ilgilidir bilmiyorum ben ama metformini gebeyken bırakmayınca çok merak etmiştim gebelikte zararı var mı pko luların topiğinde falan okumuştum düşüğü engelliyormuş,bir de onu kullanarak hamile kalabiliyorlarmış yumurtlamayı falan düzenliyormuş galiba