-
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.921
canım eylülü sende es geç dicem olmucek bende ekimi istemiyorum aslında ilk ogluma ekimde hamile kalmıştımdane olucek bizim bu halimiz ya
canım sana birşey diyeyimmi inan banada derler 12 sene sonra çok uzun yollardan geldim bile derler erkek kardeşim biliyosun haziranda evlendi eşi 1 ay sonra hamile kalmış kardeşim daha erken oldugunu söylemiş eşine eşide isteyince demiş 1 sefer korunmam olursa olur olmazsa benden bebek isteme demiş neyse 1 seferde oldu eymenim dünyay geldi canımım canıben ömürüme yeni dogurmuştum yarı kırkım çıkmamıştı düşün gelin dogum etti neyse ablamlar aramışlar memleketteki burdaki göz aydına kardeşimi küçük ablam demişki darsı paşama ablamı aldım anneme götürüyorum metroyla yolda konuşuyoz dedim eymen çok şürün filan ablam dediki paşa kardeşim aradı dediki abla baba oldum dedi ban dedi bende darısı paşama dedim dedi sonra metroda aglamaya başladı dedim abla ne oldu bizim var senin yok dedi düşün ablam benden 8 sene sonra evlendi ikizlerini 23 haftalıkken kaybetti sonra ogluma hamile kaldı 3 yaşına giricek çok üzülüyolar ailem inan erkek kardeşim yanımda eymeni bile sevmiyo ben üzülürüm diye insan evladını sevmezmi ya oda benim agırıma gidiyor annem her seferinde kzım bu kışında seninkini severiz işşallah deyp söylüyor işşallah dedigide olur umutsuz olmak istemiyorum ya medet diyorum
canım benim psikolojim okadar bozukki sizlerden başka kimseye yansıtamıyorum malesefeşime diyemiyorum üzülüyor ailemden birine desem kızıyolar gene bebek mevzusu elimizden birşey gelmiyo yeter diyorlar kızım öldügnde memlekete gittiydim ablama aglamıştım üst katta yatak odasında agladım anlattım ablam beni odada kovdu yeter paş agit nerde aglarsan agla yanımda artık aglama kahretsin elimden birşey gelmiyo birşey yapamıyorum sen agladıkça bana hır geliyo dedi yapma dedi yeter diye bagırmıştı sonra kalktımkarşı odaya gittim girdim yataga arkamdan sarıldı yapma kurban oluyum dedi sen zülüyosun dedi biz senden çok üzülüyoruz dedi ben senin ne çektigini az çok biliyorum çocukalrım sag benim dedi seninkiler öldü dedi ama yaradandan geldi yaradana gitti dedi kızımın ultroson resimini koymuştum emesene ablamın kızı saklamış dedi teyze gel resimlere bakalım neyse bakarken oda ney ömüürmün ultroson kagıdı resmi gözümün önüne geldi oan dünya durdu sanki ne kötü oldum agladım yegenim teyze yeminle unuttum dedi benle agladı korkumu nasıl atlatırım bilmiyorum sen diyorsunya eylüle istemiyorum bende ya gene gdierse diye korkuyorum sessizce aglıyorum yeminle birde bende pko var oda kısattıyo dedi arda ya herşeye ragmen ya gene gdierse ben ne yaparım beni pko korkutuyo malesef kızlar yoksa neden korkuyum ya onu durduramazsak diye içim içimi yiyor
canımilgilenirler merak etme canınıda sıkta tatlım telefon numarası varsa orayı ara mesaj gelrise benide silmişlerdide eşim aradı rica etymişti allah razı olsun geri almışlardı yanlış anlaşılma olmuştu gamze yüzünden içini ferah tut
dur sen ben bu konuyu bir idüşünüyüm işşallah dönerim sanacanını sıkma bebem eşinde haaklı bir yandan ama çocugunu öne kat yavrun isterse babasının yanında olur bu bebek işi sen beni dinle benim bildigim birşey varki konuşuyorum olmadı başka teknikler düşünürük artık
günaydım yavru kuşlarım ne var ne yok sıpalarım ne alemlerde bakalım
Zaten artik ben birsey demiyorum oglum diyor baba bana kardes alalim diye
canım sende pırtılaşma yoksada her kadın dogum koraspirini veriyo ablam kullanmıştı bebeklerinde haberin olsun doktoruna sor istersen bu konuyuFadim maşallah oğlun cok tatlı Rabbim nazarlardan korusun
Regreta testi cok erken yapmışsın bence hamile degilsenden onumzdeki ay daha cok çalışırsın benimde 2. Ayımda tutmuştu
Duyaydın karar vermek cok zor ama sonuçta ılerki haftalarda da olsa serklaj yapılma durumu var o zaman daha riskli olmayacakmi
Bence er,ken yaptırsan daha iyi enfoksiyon icin mutlaka ilaç destegi yapar doktorlar tabi cok zor bı karar sen bilirsin diğer doktorlarında fikrini al ona göre kararın netlesir zaten ben 13+5 de serkaj oldum
Arkadaslar ben pihtilasma icin bisey kullanmıyorum bisey atlamamda istemiyorum yanlış bisey mı yapıyorum acaba
Birde su heyet raporunu halledemedim olmuyormuş bu isin yolunu yordamını bilen varmı nereye basvurmaliyim suan raporsuzum
vallahi güzel demiş aferim sıpamaZaten artik ben birsey demiyorum oglum diyor baba bana kardes alalim diye
canım sende pırtılaşma yoksada her kadın dogum koraspirini veriyo ablam kullanmıştı bebeklerinde haberin olsun doktoruna sor istersen bu konuyu
vallahi güzel demiş aferim sıpama
Canım yunus bey vermişti hamile kalmadan önce ve hamileliğin 7.ayına kadar kullancaksin dedi Cemil beye ilk gittiğimde söyledim kullandığım o da simdi kullanma dedi operasyondan sonrada bisey demedi bı dahaki gittiğimde hatırlatcam kendi basıma kullanamam simdi korkarım
canım sende pırtılaşma yoksada her kadın dogum koraspirini veriyo ablam kullanmıştı bebeklerinde haberin olsun doktoruna sor istersen bu konuyu
Canım yunus bey vermişti hamile kalmadan önce ve hamileliğin 7.ayına kadar kullancaksin dedi Cemil beye ilk gittiğimde söyledim kullandığım o da simdi kullanma dedi operasyondan sonrada bisey demedi bı dahaki gittiğimde hatırlatcam kendi basıma kullanamam simdi korkarım
canım nasıl bir doktor biraz açarmısın ablamın görümcesinin gelini ali beye gitmişti muayenesi ne kadar en son 70 diye biliyorum biraz beni bilgilendirisen inan çok memnun olucam şimdiden sagol iç canım bebege zaraı degil yararı olur kaç arkadaşım kullan dedi bana
sağol canım sende inş sağlıcakla kucaklayacaksın...Fadim maşallah oğlun cok tatlı Rabbim nazarlardan korusun
Regreta testi cok erken yapmışsın bence hamile degilsenden onumzdeki ay daha cok çalışırsın benimde 2. Ayımda tutmuştu
Duyaydın karar vermek cok zor ama sonuçta ılerki haftalarda da olsa serklaj yapılma durumu var o zaman daha riskli olmayacakmi
Bence er,ken yaptırsan daha iyi enfoksiyon icin mutlaka ilaç destegi yapar doktorlar tabi cok zor bı karar sen bilirsin diğer doktorlarında fikrini al ona göre kararın netlesir zaten ben 13+5 de serkaj oldum
Arkadaslar ben pihtilasma icin bisey kullanmıyorum bisey atlamamda istemiyorum yanlış bisey mı yapıyorum acaba
Birde su heyet raporunu halledemedim olmuyormuş bu isin yolunu yordamını bilen varmı nereye basvurmaliyim suan raporsuzum
sağol canım rabbim senin yavrularıda sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin...Cok güzel bı bebis 41 kere maşallah:) Allah bütün muruvetlerini de görmenizi nasip etsin inşallah, mutluluğunuz daim olsun...
sağol canım bennim...maşallah barekallah..Allah analı babalı büyütsün..çok tatlı yusuf eymen..Nazar değmesin..
benim kızımında çapağı tek gözünde çok sürdü masaj çok iyi geldi..göz dibinden buruna doğru yapardım..geçer inşallah..
sağol canım allah razı olsun...Fadikcigim ogluna masallah suphanallah barekallah allah nazarlardan saklasin insallah cok tatli bir bebek
sağol canım allah razı olsun...FADİKbebeğine 41 kere maşallah çok tatlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum uzak yollardan belen bebeğine bende eğer birgün bu güzelliği yaşarsan bebeğime diyeceğim :)
evet bursanın ilçesinden ARDA BEYİN araması çok şaşırtıcı geldi bana dr istanbul uzak değil fakat tedavi için ve sonrasında gitmek problem yakın akrabalarım var ama uzun süre kalacak akrabam yok eşim hiç taraftar değil ARDA bey şimdi sakın hamile kalma zaten dedi iyice bakalım görüşelim sonra açıkcası beni şimdilik tatmin etti konuşması ama görüşmeye gitmeyi düşünüyorum
BADECİM senin buradaki paylaşımlarını takip ediyorum inan aynı durumdayız hangi dr hangi hastane kararsızdayız
RABBİM ısıyla hepimizin yüzünü güldürsün inş
kızlar camasırımda afedersinsiniz sumuk gibi bir parca,rengi dokusu aynı sumuk ,sanırım bu seferki nişan :18:
birazdan randevuma gidicem hadi hayırlısı bakalım nst ne cıkacak
feryal altta goruyorum seni, polikliniklerde gorusuruz canım ben 2 gibi orda olurum
Canım yunus beyde iyi bir doktor benim arkadasım gidiyordu ona ilk bebeğini kaybetmişti kürtajdan sonra 6 ay regli olmamış en son yunus beye gitmiş onun verdig ilaçla regli olmustu sonrasında hamile kalincada takiblerini ve doğumunu yunus beye yaptırdı bilgili ve tecrübeli bı doktor hamile kalmadan önce gittim alttan muayene ettiginde az bisey yetersizlik var demişti carospinide o zmaman vermişti muayen fiyatı 60tl idi en son nakit tabi kart geçmiyor Git istersen bisey kaybetmezsincanım nasıl bir doktor biraz açarmısın ablamın görümcesinin gelini ali beye gitmişti muayenesi ne kadar en son 70 diye biliyorum biraz beni bilgilendirisen inan çok memnun olucam şimdiden sagol iç canım bebege zaraı degil yararı olur kaç arkadaşım kullan dedi bana
sağol canım darısı seninde başına inş...
cnım sen bebeğini yakın zamnad akaybettin inş resimlerle seni üzmemişimdir
ama sakın üüzlme tam terssi umutların artsın...
ben sekiz yıl sonra 5. hamileliğimde başardım inş seninde bundan sonra hiç kaybın olmaz...
canım benim de 18 haftaydı şimdi çıkmma lazım...inş. yarın girersem ayrıntılı yazarım...
kızlar camasırımda afedersinsiniz sumuk gibi bir parca,rengi dokusu aynı sumuk ,sanırım bu seferki nişan :18:
birazdan randevuma gidicem hadi hayırlısı bakalım nst ne cıkacak
feryal altta goruyorum seni, polikliniklerde gorusuruz canım ben 2 gibi orda olurum
Canim ben kaybettigim bebeklerimde fragmin 5000 veya celexsan 0.4 pihtilasma problemim olmadigi halde genelde yatarak bir hamilelik gecirdigimi icin onlem amacli kullanmistim
Birde kan ilaclarini normalde kansizlik problemim oladigi icin 20. Haftadan itibaren baslamistim.aklinda bulunsun.
Dr gittiginde bir danis istersen.
Masallah hersey iyi gidiyor.sonuna kadarda insallah.
üzülmüyorum eskisi kadar tek istedigim bu gebeligim süresince beni yanlız bırakmayın ne olurpaşam artık üzülme ne olur...içimden bir ses diyorki senin yavrunun yolu da az kalmış yıllardır yürümüş yürümüş yakında gelecek...
rabbim tez zamnda sağlıcakla kavuştursun inş...
canım mesajım silinmedi ne yazık ki(
kime nereye mesaj yazsam acaba...telefon nosuda yok...
yukarda bize ulaşın diye bir bir bölüm var ama olurmu bilmem...
Canım yunus beyde iyi bir doktor benim arkadasım gidiyordu ona ilk bebeğini kaybetmişti kürtajdan sonra 6 ay regli olmamış en son yunus beye gitmiş onun verdig ilaçla regli olmustu sonrasında hamile kalincada takiblerini ve doğumunu yunus beye yaptırdı bilgili ve tecrübeli bı doktor hamile kalmadan önce gittim alttan muayene ettiginde az bisey yetersizlik var demişti carospinide o zmaman vermişti muayen fiyatı 60tl idi en son nakit tabi kart geçmiyor Git istersen bisey kaybetmezsin
canım ablam dedi çok iyi diye arda beye yetişemezsen yunus beyi düşündüm aslında ali gedikbaş iyi dediler ama bakıcezekim gelsin adet oluyum abdestleniyim gidiyim bir kan idrar ve vajine muayenesi yaptırıyım diyorum bakalım benim pko bey ne alemde ona göre bir yol çizeriz artık:18::18:rabbim herşeyin hayırlısını versin işşallah
seni anlıyorum canım bizlerde aynı şeyleri yaşadık...Üzülmemeye çalışıyorum arkadaşım.içim buruluyor bebek görünce,pek dayanamıyorum...Ama hayatın gerçeği nereye kadar kaçabilirimki.Allah hayırlı ömürler versin evladına.İnşallah bizlerde birgün başaracağız.
Üzülmemeye çalışıyorum arkadaşım.içim buruluyor bebek görünce,pek dayanamıyorum...Ama hayatın gerçeği nereye kadar kaçabilirimki.Allah hayırlı ömürler versin evladına.İnşallah bizlerde birgün başaracağız.
seni anlıyorum canım bizlerde aynı şeyleri yaşadık...
resmi hemen silecektim ama olmadı işte...
insan ister istemez burkuluyor ben bile inan hala eymene bakarak ağlıyorum hep aklıma kızım geliyoronu kucaklayamadım eymene yaptıklarımı ona yapamadım karnımdaykn bile eymeni kızım diye sevdim sanki o hiç gitmemiş gibi (
insanın yeni bir evladı olunca bile unutamıyor benimde hala acılarım sıkıntılarım var ama arkadaşlar bilir ben acılarımı pek paylaşmıyorum hep güzel şeyler paylaşıp sizlere umut olmak istiyorum eymenin resminide bu yüzden paylaştım...
inş. arkadaşları üzmemişimdir...
her zaman dua ediyorum acılar unutulmasada başka mutluluklar başka evlatlar göndersin rabbim bütün istiyenlere...