- 27 Ocak 2011
- 1.557
- 38
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.881
canlar topik kalabalıkken isteseniz eymenin resmini ekleyeyim...
ama alıntı yapmayın sakın hemen silmem lazım...
sakın yanlış anlayanda olmasın ben sizleri sevdiğim için koymak istiyorum ve sizlerde biliyorsunuzki bende çok sıkınılar çektim ve bu günlere geldim...mukafatı olarakta eymenimi kucakladım darısı bütün arkadaşlara inş...
yağmur yağdı ya kızlar bacaklarım çoookkkk ağrıyor romatizmadan((
Canım,aslında istanbuldayım eşim iş nedeniyle orda olduğu için sık sık gelip gidiyorum sonradan soruna cvp vermediğimi fark ettim dedün istanbula döndüm şimdi önümüzdeki ay yine gelirim hem eşimi görmek hemde bebek çalışması için
Paşam,canım yazını görmemişim canım kız senin istediğin olacak sanırım beraber hamile kalcazben zaten illa olsun demiyorum sadece insan umut ediyor olmayınca üzülüyor biraz yoksa her zaman diyorum ben hayırlısı ne zamansa o zaman olsun tabiki..Ayrıca bilmeyen mi var ki sabahlar olmasının senin lafın olamadığını gün görmemiş laflar hep bizim hatunda kız bu arada sen kasım aralık ayında hamiş olsan ben o zaman mı kalcam bu durumda bırak peşimi yaa ben senden büyüğüm 1 yaş benim erken olsun ne olur sanki
kıyamam olsa keşke param alırdım sana kardeşimgilde 106 ekram var oraya gidince gözlerim böle oluyoEvde tv miz 55 ekran eski tip, tüm beyaz eşyalar bu yıl tamir gördü almaz canım almaz:)
Sorarım canım sorarım inşallah. Valla bu görümcenin fikri sabit zararlıysa zararlıdır hayatta fikir değiştirmez şimdi gizli yazıyorum yattık:))
canım nasıl yandı bir bilsen yeminle poşetin için ekoymuş gerizekalı birde şimdi birşey dicemde neyse kazen beni atar allah korusun:18::18:sorma canım böyle haberleri gördükçe,haksızlık bu diyesi geliyor insanın,ah canım o kalbim var ya ne diyeceğini şaşırmış durumda..
inrek şaban hesabımı kız agrıyor bacaklarınyağmur yağdı ya kızlar bacaklarım çoookkkk ağrıyor romatizmadan((
hadi fadik yatacağım resmi bekliyorum.
regrete çok ağrıyor ya nasıl yatacağım(
canım benim parayı denkleştiriyim kurbanı kesebilirsem bu aya bırakıcam korunmayı 4 kiloyuda veirim hemen kalıcak degilmiya ya kalırsam kısmet artık sana demiştimya 4 milyarlık işi 2 milyara çekmişler eşim seni dinledim dedi allah kerimd edi bende dedim yagmasa gürler boşver kısmet dedim çarpamba başlıyo allah nasip ederse işşallah daha öteki dairelerden haber yok bakalım onu alırsak yaşarız allahım hayırlısıysa olsun ne olur borçlarım biterse ozaman sen bendeki keyfe bak bu arada işşallah bu ay kalırsın sen beni bekliyosun gibime geliyo kasıma kalmaz merak etme sen bende bu rejim azmi varken :QUOTE]
illa aynı ay kalcaz diyosun napalım artık eylülde başla o zaman çalışmalara acil bu günden sonra su iç sadece ver 4 kilonu da kasımı falan bekleyemem ben madem beraber kalcaz eylülde olsun
şaka bir yana ben hiç eylül istemiyorum kaybettiğim bebeğimde eylülde hamile kaldım ben 2 sene önceaynı zamanları yüreğim kaldırmaz ama hep söylediğim gibi hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
canım sen başarmak istiyorsun ben hala bazen başardığımdan şüpe ediyorum...
inananırmıısn eymeni görmesem sanki herşey hayel bazen yanına gidip iyice bakıp hayel değil diyorum...
her yüzüne bakınca hep rabbime şükrediyorum ve bizler gibi zorluk çekenler aklım ageliyor ve çok dua ediyorum...
inş. sende bunlaarı birgün yaşayacaksın canım ben şuan inanamıyorsam senin inanmanda zor ama demekki oluyormuş...
burda bizler gibi niceleri kucaklamadımı?
darısı kısa zamnda senin başına inş. canım...Yerim ben bunu çok tatlı 41 kere maşallah canım..Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım ..
ağlıyacağını tahmin etmiştim canım ama artık ağlama lütfen...rabbim büyük ve her acının sonunda bir mutluluk var...aymaşşallah demeyi unuttum bebegin güzüelligini görünce 41 kere maşşallah eymenim sana rabim anana babana saglıklı hayırlı evlat olarak göndermiştir işşalah annen babam elinden ekmek yerler işşallah annecin okadar eziyet çektiki seni dogurmak için biz şahidiz sende hayırlı evlat ol hemi vatana millete işşallah ay ben çok kötü oldum zaten sinemim bebekelrini grödüm onada çok agladım rabbim benim mucizemide yoll ane olur san yalvarıyorum kulun korkmasın artık cesareti olsunki vesile olalım rabbim aminnn
ne güzel dua ettin canım allah razı olsun...fadiikkk maşallah oglusuna senin 41 kere
ne kadar yakışıklı Allah bagıslasın,cok uzun ve guzel bir omur sursun,o kocaman gulus hic eksik olmasın guzel yuzunden
Allah´ım hepimizin evlatlarını korusun inşallah!
allaha çok şükür ben çok iyiyim inşallah sonuna kadar böle sürer sende iyisindir inşalaah sen sürekli yatıyomusun ben nerdeyse hiç yatmıyorum sadece yorulduğumda uzanıyorum :)