- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.941
yaşasın ebegim geliyosendoguma gidince benim dediklerimi düşün bak şimdi gidicen hastaneye ntseye baglanıcanya doktor dicek hayde doguma diceksin çekilin önümden benim hayde yavrumla ben geliyorum diceksin sonracıma çatala çkıceksin bir iki ıkınıcaksın gözlerini kapatıcaksın olay biticek gülümsemeyide ihmat etmebizleride adlarını sırala ilk beni de ama sonra onlarınkiniay kadın doguma gidiyor benneler söylüyorum ya benne yaparım acaba davulun sesi uzaktan hoş geliyo ama:18::18::18zamanda sen bana dersin ebnim sana dedikelrimi 5 aylık bebek dogurdum yırtıldı acısını duydum 9 aylıgı düşünemüyorum vallahirabbim yardımcın olsun işşallah saglıklı bir şekilde yavrumu alma dilegiyle kucagınagelirsen haberdar et muhtemeler geri yollarlar seni sancın sıklaşsın öle gel derler :18::18::18:kızlar camasırımda afedersinsiniz sumuk gibi bir parca,rengi dokusu aynı sumuk ,sanırım bu seferki nişan :18:
birazdan randevuma gidicem hadi hayırlısı bakalım nst ne cıkacak
feryal altta goruyorum seni, polikliniklerde gorusuruz canım ben 2 gibi orda olurum
Canim ben kaybettigim bebeklerimde fragmin 5000 veya celexsan 0.4 pihtilasma problemim olmadigi halde genelde yatarak bir hamilelik gecirdigimi icin onlem amacli kullanmistim
Birde kan ilaclarini normalde kansizlik problemim oladigi icin 20. Haftadan itibaren baslamistim.aklinda bulunsun.
Dr gittiginde bir danis istersen.
Masallah hersey iyi gidiyor.sonuna kadarda insallah.
canım ben arada beye gidnce ban yatmamda abir sakınca yok senin dikiş olmuş yattıgın halde dogum olmuş dedi yürüyüşte tapman lazım vucudun harekedede ihtiyacı var demişti hoş kızımda yataga çakılı kaldım gene dogum ettim bir daha hamile kalırsam sadece yemegimi yapsam yeter bana diger işleri ieşim yapar yemegimi ısıtsam oda iyi olur hem hareketsizlik çok kötü allah korusun kalp krizine kadar gidiyomuş :18::18::18: