Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Doktorun ilgisi şaşırtıcı ve çok ümit verici gerçekten.Arkadaşım sen bursalıydın yanlış hatırlamıyorsam.istanbulamı gideceksin tedavi için.

41 kere maaşallah arkadaşım.Çok sevindim gerçekten.Allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin bu tatlı mucizeleri.

amin canım inşallah!
dinlen kuzum sut olsun yarasın yavruna

Regretecim inşallah hayırlı zamanda bebişine hamile kalırsın arkadaşım.Biliyorsun sigortadan dolayı ben yılbaşından sonra ancak başlıycam.Ben hamilelik haberimi verdiğimde inşallah sende yarıyı geçmiş doğuma gün sayıyor olacaksın.

yarım saati geçirmişim resimleri silemiyorum(
çok üüzldüm yaaa...
kahrolası bilgisayar takılldı 1 dakikayla kaçırdım resimlerin burda kalmasınıda istemiyorum...
yetkiliye mesaj atacağım inş. silerler aslında resim koyup silmelte yasak...artık ne ceza verseler haklılar....
ya ben nasıl böyle bir salaklık yaptım

Arkadaşım çok zor durumdasın..Karar vermek çok zor bizim durumumuzda..İnsan ne yapacağını şaşırıyor.Ama Allahın izniyle inşallah hayırlı bir kakar alırsın.Yarında git bakalım ne diyecek doktor.Ona göre karar ver bence..İnşallah hayırlısı olur.

canım sıkma canını,yetkiliye mesaj yaz silerler,ne guzel paylaşmak istedin bebeginin resimlerini simdi kendin suclu hissetme
cezası falan da olmaz sanırım,mantıklı bir nedenin var sonucta

Fadikçim senin kaçıncı haftada kese eline geldi.Arda bey bunu duyar duymaz karar verdi demek serklaja..rahim uzunluğun iyiymiş.Benimde 18.haftada kesem dışardaymış.ben görmedim tabi.lekelenmeyle doktora gittiğimde öğrendim.Rahim tamamen açılmış keseyi itip dikmiş doktorum.Ama başaramadık 5 hafta dayandık serklajlı...Şimdi senin anlattığından yola çıkarak (olurda hamile kalırsam)banada sanırım kesin serklaj diyecekler.

Allahım nazarlardan saklasın yavrunu.41 kere maaşallah.Bizlere de nasip olsun inşallah bu tatlı şeyden:)

yetkili bir kişiye yazdım inş. siler(
yaa ben sadece biizm kızlar var diye şimdi paylaşmak istemiştim...yaa silemessemde hep aklımdaydı aklıma gelen başım ageldi(

neyse bu saate artık başka birşey yapamam artık yatayım...inş. yarın bakttığımda silinmiş olur(

Allahım nazarlardan saklasın yavrunu.41 kere maaşallah.Bizlere de nasip olsun inşallah bu tatlı şeyden:)
sağol canım darısı seninde başına inş...
cnım sen bebeğini yakın zamnad akaybettin inş resimlerle seni üzmemişimdir
ama sakın üüzlme tam terssi umutların artsın...
ben sekiz yıl sonra 5. hamileliğimde başardım inş seninde bundan sonra hiç kaybın olmaz...

canım benim de 18 haftaydı şimdi çıkmma lazım...inş. yarın girersem ayrıntılı yazarım...

maşallah barekallah..Allah analı babalı büyütsün..çok tatlı yusuf eymen..Nazar değmesin..
benim kızımında çapağı tek gözünde çok sürdü masaj çok iyi geldi..göz dibinden buruna doğru yapardım..geçer inşallah..

günaydınlar herkese..
duyaydın seni öyle dikkatle takip ediyorum ki..
inşalah hakknda en hayırlı olacak kararı verirsin
bugünkü doktor ne diyecek merak ediyorum.
demk dünkü doktor peser hakkında iyi şeyler söylemedi benimde bunu öğrendiğim iyi oldu
bugünde sabırsızlıkla bekliyorum haberini..

Canim prezervatif kullansa coktaaan yirtmistim ama disari bosalma ile korunuyor aldim karsima konustum butcesi bir cocuga yetermis de bir cocuk ancak bakabilirmiste ama ikinci karnimdayken ucuncu planlari yapiyordu yengesine de esimin hamileligi riskli geciyor esimi nasil riske atayim demis ben korunayim dedim sana guvenemem dedi anlayacaginiz bizim isimiz zor yasim oldu 35 bir sene bekledik bakalim daha ne kadar bekleyecez keyfi ne zaman gelecek bana cok istiyorsan sperm bankasindan hamile kalabilirsin bile dedi

FADİK bebeğine 41 kere maşallah çok tatlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum uzak yollardan belen bebeğine bende eğer birgün bu güzelliği yaşarsan bebeğime diyeceğim :)

SİNEM merak içinde seni takip ediyorum bebeklerinden gelecek hayırlı haberlerini bekliyorum maşallah bebeklerine 41 kere inş herşey gönlünce olsun sağlıklı uzun ömürler versin RABBİMM

Doktorun ilgisi şaşırtıcı ve çok ümit verici gerçekten.Arkadaşım sen bursalıydın yanlış hatırlamıyorsam.istanbulamı gideceksin tedavi için.

evet bursanın ilçesinden ARDA BEYİN araması çok şaşırtıcı geldi bana dr istanbul uzak değil fakat tedavi için ve sonrasında gitmek problem yakın akrabalarım var ama uzun süre kalacak akrabam yok eşim hiç taraftar değil ARDA bey şimdi sakın hamile kalma zaten dedi iyice bakalım görüşelim sonra açıkcası beni şimdilik tatmin etti konuşması ama görüşmeye gitmeyi düşünüyorum
BADECİM senin buradaki paylaşımlarını takip ediyorum inan aynı durumdayız hangi dr hangi hastane kararsızdayız

RABBİM ısıyla hepimizin yüzünü güldürsün inş

inanın ben bu erkekleri anlamıyorum eşimde zaman zaman gelgitler yaşıyor ama türk kadını güçlüdür aklındaki neyse son karar odur ve olay bitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…