canım haklı ama görümcen çünkü malum bilgisayar öğretmeniyim ya ben,final zamanları üniv'deyken bildiğin canavar gözü olurdu benim
canım hayırlısı olsun,en kısa zamanda hayırlı bir zamanda aramıza katıl inşallah
canım yaa neye karar vereyim bilemedim,salihasın dikişini yapan doktra gittik bugün,hiç beklemeye gerek yok zaten 13 haftalık olmuşsun hemen dikiş atmalıyız dedi,ilerleyen zamanda açılırsa dikiş atmanın pek bir anlamı olmaz başarısı düşüktür dedi,hemen bu hafta bitmeden yapmak istedi,işte başarı şansı %60'tır dedi,önceki gebeliğinde 20 haftada olmuş olay,bu gebelğinde daha erken zamanda olur dedi,serklaj yapçaz ayda bir penisilin vurulcan dedi,pıhtılaşma için sana niye iğne vermemişler dedi,serklajdan bir süre sonra iğneye geçmeliyiz dedi,progesteronu sakın bırakma dedi,serklajdan sonra iğne ve hap formuna geçeriz dedi,eksik birkaç tahlilim varmış onları yazdı,rapor işini de hallederiz merak etme dedi(gerçi hepsi başta aynı şeyi söylüyor ya),ama öyle korkuttu ki,bekleyecek vakit yok hemen kararını ver bana gelmesen de kimse gideceksen de hemen dikiş attır dedi,şekerim var diye enfeksiyondan korkuyorlar atmıyorlar dedim,olur mu öyle şey dedi o zaman şeker hastaları doğum yapmasın ameliyat olmasın mı dedi,ama dediğim gibi bi acele bi acele hemen ölüyorum sanki
zaten o gönderdiğim sunumda da yazmış diğer prof,uzmanlar ikiye ayrılmış durumda diye,bu dr ne olursa olsun dikiş atılmalı diyor,zaten bir kaybın var kumar m oynamak istiyorsun dedi,istersen sadece progesteron da verebiliriz ama sonra keşke demek var dedi,çok korktum
(((((( yarın da erol tavmergene gidicem,bu arada bugün gittiğimin kartında perinatolog yazıyordu egede de kan vermeye bu bölüme gidicem adamın vasıtasıyla
NE OLUR BANA Bİ AKIL VERİN,çünkü şimdiki doktorum ilerleyen zamanda açılma olursa birşey yapamam dedi,bu adam da ilerleyen zamanda açılma olursa atacağımız dikişin şansı düşer diyor kime inanayım ben