- 10 Aralık 2009
- 2.403
- 74
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.841
allah meleklerine huzur versin, yanındakilere de uzuunn sağlıklı ömürler versin
Allahım bizlere ne doğmadan ne de doğduktan sonra evlat acısı yaşatmasın
idrar tahlili ile kültürü arasındaki fark nedir?
eğer herhangi bir yanma kaşınma şikayeti olmasa da her ay yaptırmak gerekli mi sizce kızlar
chnb sen bir duadan bahsediyordun kızlara göndermişsin
onu bana da gönderir misin
birde benim burada bir arkadaşım var kızı 4 aylık
o kadar huzurlu, tatlı bir bebekki
dedim sen hamileleiğinde ne yaptın da böyle oldu bu çocuk
insan suresi okumuş her gün, bir de yusuf suresi
ben bilmiyordum bu sureleri
birde dinletmiş sesli olarak
paylaşmak istedim
eğer herhangi bir yanma kaşınma şikayeti olmasa da her ay yaptırmak gerekli mi sizce kızlar
paylaşmak istedim
amin işşallah canım darısı bizlere olsun işşallahKIZLAR HEPİNİZE ÇOK TŞK EDİYORUM BU GECE OKADAR ZOR GEÇTİKİ BANA ANLATAMAM SİZE BUGÜN İLK DEFA MUTLULUK GÖZ YAŞI DÖKÜYORUM EVLAT böyLE BİŞEYMİŞ ONLAR BİZE GERÇEKTEN MUCİZE RABBİM HERKEZE NASİP ETSİN EVLADINI KUCAĞINA ALMAYI
seni okurken inan aynı şu durumda okudumÇok duygulandım,gözlerim doldu....İkizlerimin küvezdeki hallerini hatırladım....
Dün ikizlerimizle mezara gittik......Abla ve abilerinin mezarına...ikisi kucağımızda ikisi kara toprağın altında.....Hüzün ve şükür bir aradaydı.............
Allah tüm hamilelere sağlıkla kavuşmak nasib etsin...
birgün bir bakmışsın orda karşılaşmısız ne dersin
M
Merhaba arkadaslar
Benimbugun Arda bey e randevum vardı. Gectigimiz günlerde basıma gelenleri anlattım. Bir daha beni baskasina yönlendirsenizde gitmem dedim. Hele izmitte birprof a gittim dedim. Hemen Semih bey mı dedi. Bastı kahkahayı. Ona giden koşarak geri geliyor dedi,
Neyse rahim uzunlugum3 olmuş şimdilik takiptekalacgiz dikiş için bekleyeceğiz dedi.
Kızlar iyiyim gece yazacağım ayrıntılı:)) Gözüm kanlandı diye görümcem fazla bKMA DİYOR GÖRÜMCELER KARIŞMADAN DURMAZ BİİLİRSİNİZ. Ambargo koydu:))
Canım kaçamak kaçamak yazıyorum:))amin işşallah canım darısı bizlere olsun işşallah
ben anlamıştım zaten bu arada allahım kavuştursun eşinle evladın aişşallah sen doguma kadar burdasın degilmi:44::44:
Kızlar gelelim bana ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım adetine hesabıma göre 6-7 gün var sonucum 2 çıktı yani negatifilk duyunca biraz üzüldüm acıkçası bir ara kendimi hamile hissediyordum sonra vaz geçmiştim olmadığımı düşünüyordum sonra dünden beri gögüs hassasiyeti ve genişleme gibi belirtiler olunca tekrar hamileyim diye düşündüm ama sonuç değilmişim ...Saat 5 de ögrendim şimdi üzüntüm geçti ama biraz burukluk var tabi ..Ama hep hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dedim ..
Canım idrar tahlili aynı gün kültürü 3 günde çıkıyor...kızlar bende dün özel hastanede idrar kültürü verdim sonucunu çarşamba günü alıcaksın dediler bu kadar sürüyormu yaa ben ilk defa yaptırdım..
paylaşmak istedim
KIZLAR HEPİNİZE ÇOK TŞK EDİYORUM BU GECE OKADAR ZOR GEÇTİKİ BANA ANLATAMAM SİZE BUGÜN İLK DEFA MUTLULUK GÖZ YAŞI DÖKÜYORUM EVLAT böyLE BİŞEYMİŞ ONLAR BİZE GERÇEKTEN MUCİZE RABBİM HERKEZE NASİP ETSİN EVLADINI KUCAĞINA ALMAYI
tabikide canım hemen koyuyorum linkini atayım buraya ben pc ye indirmiştim,doktor dokuz eylül üniversitesinden prof dr serkan güçlü,deü 1 yıl süreyle şifa üniversitesi hastanesine göndermiş hocayı,şimdi randevu aldım keşke önce senin yazdığnı okusaymışım ben de daha geçe kalmayayım diye cuma günün aldım yalvar yakar:18:yoksa bu dr de çok dolu 3-4 hafta sonraya veriyorlar,hastanede sgk geçiyor ve neonatal yoğun bakım var,hem rapor konusunda da yardımcı olabilir diye düşündüm
hayrettir ki arda bey bi beni sevmedi galibaiki kere mail attım hiç cvp vermedi
MAŞALLAH SÜPHANALLAH nasıl güzeller kıyamam ben onlara,herşey güzel olacak sonra da onları alıp eve gideceksin sinemcim
okumak isteyenler için,sunumu galiba perinatoloji derneğine yapmış
http://www.tjodizmir.org.tr/Admin/photos/kutuphane/634660272438748750.pdf
M
Merhaba arkadaslar
Benimbugun Arda bey e randevum vardı. Gectigimiz günlerde basıma gelenleri anlattım. Bir daha beni baskasina yönlendirsenizde gitmem dedim. Hele izmitte birprof a gittim dedim. Hemen Semih bey mı dedi. Bastı kahkahayı. Ona giden koşarak geri geliyor dedi,
Neyse rahim uzunlugum3 olmuş şimdilik takiptekalacgiz dikiş için bekleyeceğiz dedi.
inanmıyorum kızlar ne kadar muthiş doktorunuz varmış ARDA BEYDEN BAHSEDİYORUM
DÜN gece mail attım ve bugün beri bizzat kendileri aradılar bana moral olsun diye aramışlar gerçekten şaka gibi ve en kısa zamanda görüşmemiz gerektiğini uzun uzun konuşmamamız gerektiğini söyledi yaaa gerçekten böyle hekimler varsa herşey yolundadır RABBİMİN izniyle
şanslı arkadaşlarım inş hepiniz meleklerinin mis kokusunu sağlıcakla duyacaksınız inş
Arda beyi o kadar cok duydum ki eger olurda esim ikna olur ve ben bir daha gebe kalirsam bende arda beye gidecem istanbul anadolu yakasinda oturuyorm zaten
chnb cim, allah kavuştursun inşallah
bir daha doğuma mı gelecekler kısmetse
bende 2 gündür o kadar yorudum ki
10 kg domates aldım onları rendele kaynat şişele
birde malum gene ev batmış
kim sorarsa kadın çağırdım
dün çok ağrım vardı ama bugun iyiyim
canım üzülme bakıyım ne konuştuk seninle valahi içimdeki bir sesKızlar gelelim bana ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım adetine hesabıma göre 6-7 gün var sonucum 2 çıktı yani negatifilk duyunca biraz üzüldüm acıkçası bir ara kendimi hamile hissediyordum sonra vaz geçmiştim olmadığımı düşünüyordum sonra dünden beri gögüs hassasiyeti ve genişleme gibi belirtiler olunca tekrar hamileyim diye düşündüm ama sonuç değilmişim ...Saat 5 de ögrendim şimdi üzüntüm geçti ama biraz burukluk var tabi ..Ama hep hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dedim ..
Canım kaçamak kaçamak yazıyorum:))
İlk aydan tutturmak zor:)) Bir ay daha sabahlar olmasın :))
Canım idrar tahlili aynı gün kültürü 3 günde çıkıyor...
Canım gönderirim sana da yorma kendini. Bu arad duaya baktım ne yazıyor diye fatiha, ,hlas, nas, felak, esmaül hüsna. Felak ve nas düşük olmasın diye taşınırmış...
Maşallah barekallah... Allah nazarlardan saklasın çok tatlılar ... Ben de gözyaşlarımı tutamadım mutluluktan...
Sağ ol canım şartlar süper 3 dr yi de değerlendir özellikle ulaşılabilirlik konusuu konuş hangisi içine sinerse... Ayrıca bu yazıya göre bu prof çok az kişiye serklaj yapar gibi geldi. En iyi cevap yapılabilir olmuş:)) Senin uzunluk 2.5 altı olmadan atmaz sanırım...
Sen de takipte olacaksın o zaman. Sonraki randevu ne zaman? Sevindim güzel geçmesine. Yat mı diyor sana?
Canım benim de pgt li tüp bebek olmayınca üzüntüsünü paylaşmak için aradığını söylemişti kendisine halbuki bir kere gittiğim halde. O zaman kalbimizi fethetmişti. Gitmeyi düşünüyor musun? Bir de tüp olacaksa bence tek embriyo düşün sanırım tüp bebek tututyor sende... Yıllar geçiyor erteleme bence...
A ben senin istanbulda olduğunu bilmiyordum. İnşaallah eşini ikna edersin... Ya da kazara olabilir:))
Sağ ol canım... Yorma bu kadar kendini normal hamileler bile naz yapıyor yormuyor bu kadar...
Canım kaçamak kaçamak yazıyorum:))
İlk aydan tutturmak zor:)) Bir ay daha sabahlar olmasın :))
Canım idrar tahlili aynı gün kültürü 3 günde çıkıyor...
Canım gönderirim sana da yorma kendini. Bu arad duaya baktım ne yazıyor diye fatiha, ,hlas, nas, felak, esmaül hüsna. Felak ve nas düşük olmasın diye taşınırmış...
Maşallah barekallah... Allah nazarlardan saklasın çok tatlılar ... Ben de gözyaşlarımı tutamadım mutluluktan...
Sağ ol canım şartlar süper 3 dr yi de değerlendir özellikle ulaşılabilirlik konusuu konuş hangisi içine sinerse... Ayrıca bu yazıya göre bu prof çok az kişiye serklaj yapar gibi geldi. En iyi cevap yapılabilir olmuş:)) Senin uzunluk 2.5 altı olmadan atmaz sanırım...
Sen de takipte olacaksın o zaman. Sonraki randevu ne zaman? Sevindim güzel geçmesine. Yat mı diyor sana?
Canım benim de pgt li tüp bebek olmayınca üzüntüsünü paylaşmak için aradığını söylemişti kendisine halbuki bir kere gittiğim halde. O zaman kalbimizi fethetmişti. Gitmeyi düşünüyor musun? Bir de tüp olacaksa bence tek embriyo düşün sanırım tüp bebek tututyor sende... Yıllar geçiyor erteleme bence...
A ben senin istanbulda olduğunu bilmiyordum. İnşaallah eşini ikna edersin... Ya da kazara olabilir:))
Sağ ol canım... Yorma bu kadar kendini normal hamileler bile naz yapıyor yormuyor bu kadar...
canım haklı ama görümcen çünkü malum bilgisayar öğretmeniyim ya ben,final zamanları üniv'deyken bildiğin canavar gözü olurdu benimKızlar iyiyim gece yazacağım ayrıntılı:)) Gözüm kanlandı diye görümcem fazla bKMA DİYOR GÖRÜMCELER KARIŞMADAN DURMAZ BİİLİRSİNİZ. Ambargo koydu:))
canım hayırlısı olsun,en kısa zamanda hayırlı bir zamanda aramıza katıl inşallahKızlar gelelim bana ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım adetine hesabıma göre 6-7 gün var sonucum 2 çıktı yani negatifilk duyunca biraz üzüldüm acıkçası bir ara kendimi hamile hissediyordum sonra vaz geçmiştim olmadığımı düşünüyordum sonra dünden beri gögüs hassasiyeti ve genişleme gibi belirtiler olunca tekrar hamileyim diye düşündüm ama sonuç değilmişim ...Saat 5 de ögrendim şimdi üzüntüm geçti ama biraz burukluk var tabi ..Ama hep hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dedim ..
canım yaa neye karar vereyim bilemedim,salihasın dikişini yapan doktra gittik bugün,hiç beklemeye gerek yok zaten 13 haftalık olmuşsun hemen dikiş atmalıyız dedi,ilerleyen zamanda açılırsa dikiş atmanın pek bir anlamı olmaz başarısı düşüktür dedi,hemen bu hafta bitmeden yapmak istedi,işte başarı şansı %60'tır dedi,önceki gebeliğinde 20 haftada olmuş olay,bu gebelğinde daha erken zamanda olur dedi,serklaj yapçaz ayda bir penisilin vurulcan dedi,pıhtılaşma için sana niye iğne vermemişler dedi,serklajdan bir süre sonra iğneye geçmeliyiz dedi,progesteronu sakın bırakma dedi,serklajdan sonra iğne ve hap formuna geçeriz dedi,eksik birkaç tahlilim varmış onları yazdı,rapor işini de hallederiz merak etme dedi(gerçi hepsi başta aynı şeyi söylüyor ya),ama öyle korkuttu ki,bekleyecek vakit yok hemen kararını ver bana gelmesen de kimse gideceksen de hemen dikiş attır dedi,şekerim var diye enfeksiyondan korkuyorlar atmıyorlar dedim,olur mu öyle şey dedi o zaman şeker hastaları doğum yapmasın ameliyat olmasın mı dedi,ama dediğim gibi bi acele bi acele hemen ölüyorum sankiCanım kaçamak kaçamak yazıyorum:))
Kızlar gelelim bana ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım adetine hesabıma göre 6-7 gün var sonucum 2 çıktı yani negatifilk duyunca biraz üzüldüm acıkçası bir ara kendimi hamile hissediyordum sonra vaz geçmiştim olmadığımı düşünüyordum sonra dünden beri gögüs hassasiyeti ve genişleme gibi belirtiler olunca tekrar hamileyim diye düşündüm ama sonuç değilmişim ...Saat 5 de ögrendim şimdi üzüntüm geçti ama biraz burukluk var tabi ..Ama hep hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dedim ..
Bacim benim kocamin ikna olacagi yok bana cok istiyorsan git sperm bankasindan hamile kal temcit pilavi gibi konuyu acip durma dedi kaza olur insallah ben umraniyedeyim canim
duyaydın;
karar vermek senin için şaun daha zor, çünkü dikiş bizimkinden daha riskli senin için, enfeksiyon bakımından
senin kaybettiğin bebeğinde serklaj varmıydı?
aslında enfeksiyona karşı bir sürü ilaç kullanılıyor dikiş atılınca
onun sende de faydası olur diye düşünüyorum
fuat beye gittin mi?
bir kaç doktorun daha fikrini alacaktın
acaba arda bey bu duruma ne derdi
benden önce randevusu olan arkadaşlar var, sorsalar arda beye, senin durumunu anlatsalar
Canım,gittiğin dr ne kadar haklı olduğunu bilemiyorum ama bu pıhtılaşma meselesinde bende neden iğne kullanmıyorsun diye düşünmüştüm açıkçası..sana gerek yok diyen bu son gittiğin ve sinir olduğun dr miydi? pıhtılaşman hangi mutasyondaydı ? karar vermek için bir doktora daha git istersen ..dikiş pıhtılaşma konusunda bir görüş daha al ona göre karar ver ..ÜF yaa inan seni çok iyi anlıyorum kararsızlık kime güveneceğini bilememek hepsi bende de mevcut hamile olsam bide üstüne hormonlar iyice kafam kafam karışırdı :26::26: canım inşallah en hayırlı doktoru bulur en doğru kararı verirsin
Sofika,chnb,hidenisko,duyaydin , hepinize moral için teşekkür ederim kızlar
Hidenisko,biraz topikleri dolaştım adetine 1 hafta kala 1,74 değeri olup hamile olanda var olmayanda geç döllenme vs hep etkiliymiş ..beni yanıltan gögüslerim oldusanki hamileymişim gibi tepki veriyor :26::26: sonra kendi kendime diyorum ki kendimi öyle inandırıyorum ki göğüsler hamileymişim gibi görünüyor ..E burda doğum yapmadan süt verebilen kadınları okuyunca bende hamile olmadan göğüslerimi buna inandırmış olabilirim diye düşündüm ...
Sofika,eşimle az görüşebildiğimiz için belki bir iki ay daha çalışma yapmamız hayırlısı olacaktır canım haklısın:3
Önümüzdeki ay test kullanmıycam ama kafamı karıştırdı o test 4 kez gülen surat verdi daha olsa belki yine gülecektisonra işin yoksa sürekli samimi ol tabi yumurtlama olmamış da olabilir yada fazla sayıda yumurtlama suçlamayayım onu da