- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.601
Endol fitil evde vardı Arda beye ağrım oluyor dedim kullanma kasilmayi önlemez dedi. cuma gunü çok ağrım oldu aradım ikili test ayrıntılı ultrasonu yaparken çok bağırmıştı bir gün önce yolda yordu tabi ben dün baktın bişeyler yoktu istere gidip bı baktırsin demiş gittim icap doktor ne anlayacak serum taktı gönderdi
Bu arada Arda bey endole de nidilatada, mağnezyuma da işe yaramaz diyor peki kasılma olunca ne yapacağız?
Ben mağnezyum pozitiveye başladım...
Canim günaydınBenim suyum geldiğinde pazar günü gittim memoriale. telefonda yönlendirdi dr baktı su değil dedi 3 gün sonra suyum çok azalmıştı( O dr nin muayenesi çok acılıydı acaba o muayenede mi zarar verdi de suyum geldi hem de antibiyotik de kullanmıştım...
Vajinal muayenede mi bağırdın? Bu arada eli biraz ağır dr nin benim de canım yanıyor genelde...
kızlar merhaba,gecmişi okudum ama alıntılıayamadım kızım daha yeni uyudu,ozlemiş bizi huysuzluk ediyor biraz
dogum falan yok bu arada,chnb canım ben haber ucururum oyle bir sey olsa merak etmegerci nerde nasıl yakalanacagımız da belli degil ya
işin kotusu hem serklaj alınınca korkarım ben dogum hastaneye yetişmezse diye dusunuyordum ve serklaj alınmasın diye baktım hep simdi de benim agrı eşigim yuksek ya anlamazsam gercek sancıyı diye aklım cıkıyor,durup dururken bir de rahme zarar vermeyelim,hoş Şakir hoca dogumlarla işin bitince gel rahmini alalım dedi ama ben cesaret edemiyorum daha bu yaşta rahim alınmasına,Allah yardımcımız olsun hepimizin de inşallah
ben azcık korkmaya başladım galiba :18: ne tuhaf hic dogum yapmamış gibiyim
sinemcim uzuldum haberine,beni suphelendirmişti zaten bu makineye gir cık olayı,acaba başka bir sıkıntısı mı var kuzucugun diyeinşallah cok iyi olur en kısa zamanda,iyi doktorlar bakıyordur umarım,dorugun cocuk doktorları iyi diye duydum ama bu durumda size cocuk degil kalp doktoru lazım,cocuklara bakan kalp doktoru ayrı oluyordu bildgim kadarıyla,yanılıyor da olabilirim.Bu durumda acaba daha işinin ehli birine de gosterilse Beren daha mı iyi olur acaba.Fakulte benim de aklıma geldi,ama nasıl bir prosedur uygulanır bilemiyor insan,bebecigi yerinden oynatmadan orda bulundugu yere uzmanların gelmesi lazım,ben yarın seni bir arayım canım konuşalım.Hep dularımdasınız.
chnb canım inşallah şeker testin de iyi cıkar,bir de onunla ugraşmazsın
magnezyum nasıl bir magnezyum başladın onu hic duymamıştım bak yazarken de adını unuttum
yaren bende de ara ara hep o tarz acı oldu,agrı da degil o dedigin gibi ani keskin bir acı sanki etim yırtılıyor gibi,bebegimin ayakları asagıda oldugu donemde cok rahatsız edici boyuttaydı sonra baş aşagı donunce daha iyi oldu
birbirimizi rahatlatalım derken gec mudahaleye de sebep vermeyelim diye korktugumdan normaldir sıkma canını da diyemiyorum,acaba doktoruna sorabilme şansın var mı
Canım yatakten doğrulup oturunca bende de oluyor o batma neden acaba?
Of ya ben elimden kan almasından çok korkarım inşallah çıkmaz( Hangi dr tatilde? Arda bey mi?
Kesinikle katılmıyorum işe yaramadığı düşüncesine.........Bende çok işe yaramıştı nidilat kullanımı............Sadece çok baş ağrısı yapmıştı... Dr.önerisiyle kullanıyordum zaten...
kızlar merhaba,gecmişi okudum ama alıntılıayamadım kızım daha yeni uyudu,ozlemiş bizi huysuzluk ediyor biraz
dogum falan yok bu arada,chnb canım ben haber ucururum oyle bir sey olsa merak etmegerci nerde nasıl yakalanacagımız da belli degil ya
işin kotusu hem serklaj alınınca korkarım ben dogum hastaneye yetişmezse diye dusunuyordum ve serklaj alınmasın diye baktım hep simdi de benim agrı eşigim yuksek ya anlamazsam gercek sancıyı diye aklım cıkıyor,durup dururken bir de rahme zarar vermeyelim,hoş Şakir hoca dogumlarla işin bitince gel rahmini alalım dedi ama ben cesaret edemiyorum daha bu yaşta rahim alınmasına,Allah yardımcımız olsun hepimizin de inşallah
sinemcim uzuldum haberine,beni suphelendirmişti zaten bu makineye gir cık olayı,acaba başka bir sıkıntısı mı var kuzucugun diyeinşallah cok iyi olur en kısa zamanda,iyi doktorlar bakıyordur umarım,dorugun cocuk doktorları iyi diye duydum ama bu durumda size cocuk degil kalp doktoru lazım,cocuklara bakan kalp doktoru ayrı oluyordu bildgim kadarıyla,yanılıyor da olabilirim.Bu durumda acaba daha işinin ehli birine de gosterilse Beren daha mı iyi olur acaba.Fakulte benim de aklıma geldi,ama nasıl bir prosedur uygulanır bilemiyor insan,bebecigi yerinden oynatmadan orda bulundugu yere uzmanların gelmesi lazım,ben yarın seni bir arayım canım konuşalım.Hep dularımdasınız.
magnezyum nasıl bir magnezyum başladın onu hic duymamıştım bak yazarken de adını unuttum
yaren bende de ara ara hep o tarz acı oldu,agrı da degil o dedigin gibi ani keskin bir acı sanki etim yırtılıyor gibi,bebegimin ayakları asagıda oldugu donemde cok rahatsız edici boyuttaydı sonra baş aşagı donunce daha iyi oldu
birbirimizi rahatlatalım derken gec mudahaleye de sebep vermeyelim diye korktugumdan normaldir sıkma canını da diyemiyorum,acaba doktoruna sorabilme şansın var mı
CHNB
Tahlilide vermis bir yukten daha kurtulmussun.insallah sonucta iyi cikacak.
Masallah 25 hafgaya geldik.iki uc haftayida atlattinmi gunler daha cabuk gecicek insallah.
.
Canim günaydın
Dün gece cevap yazamadım kusura bakma zor bir gece idi simdi randevu aldım Dr gideceğim inşallah hersey yolundadir.
Dr ikili test detaylı ultrasonunda karnıma çok bastırdı o zaman istem dısı ah demiştim zaten benim sol yanın çok hasas çamaşırımın beli bile rahatsız ediyor kasılmalarda o tarafta oluyor
Bu gün hepimiz için hayırlı haberlere vesile olur inşallah .
en son gittiğimde kasıklarımda ara ara ağrı oluyor bazende belimde demiştim, kendini dinleme diyor önemsemedi, ama işte ilk kaybımda hiç ağrım olmadan olmuştu herşey böyle basit belirtilerdi o yüzden korkuyorum..bebek yukarı çıksa belki rahatlarım biraz kaçıncı haftadan sonra yukarı çıkıyor kızlar bazen onuda kafama takıyorum çıkmasımı lazımdı diye aşağıda duruyormuş gibi geliyor..
bilmiyorum valla çok kafama takacak kadar olursa erken randevu alır giderim, zaten kafana takılan birşey olursa erken gel demişti kontrole, bazen oturuncada veya ayakta doğrulunca falan mesaneme doğru baskı oluyor oda canımı sıkıyor kızımda sanki böyle bir hissim yoktu gibi hatırlıyorum bu haftalarda yada unutmuşum, sadece yirmili haftalara doğru karnımın üst kısmı ağrımıştı bir iki gün onuda arayıp sormuştum normal bebek yukarı çıkıyor kemiklerin açılıyor demişti..
Canım dr nihayetinde ücretini alıyor... Bence ayrıntılı için gidebilirsin yanlış hatırlamıyorsam ssaslanın ayrıntılıda çıkmıştı durumu... Bilmiyorum ben Arda beye güveniyorum ama 4 lü riskli çıkınca hemen ertyesi gün başka dr ye de gidip testi tekrarlattım ve bunu da dr ye söyledim. Benimsuyum geldiğinde dr çok üzüldü adeta kahroldu nil hanım dedi Arda beyi çok üzüldü hala kendine gelemedi bütün literatürü yeniden gözden geçirdi dedi suyum toparlanınca da çok sevindi. Canım senin belki de dikişe gerek kalmaz ama şeker enfeksiyon meselesi kafandaki her şey sorarsın. Sen çok dr yi dolaştın kimse tatmin etmemişti seni. Ona hep gidemeyeceğini de söylersin olmazsa. Acil durumda yardımcı olur mu sorarsın...
Sağ ol senin önceden operasyonun vardı galiba bunun için sana serklajı kim önerdi istersen o dr ye de sor...
Duyaydın. Merhabalar bende 12+2 günlük hamileyim benimde gebelik sekerim var rahim boyumu Arda bey gecen Perşembe 2,5 ila 2,7 ölçmüştü dikiş atacağız 2li test sonucunu bekleyelim dedi istirahat edersen uzar dedi bayramın birinci gunü ağrim çok olunca acile gittim bu doktor 3.0 ölçtü . Bilmiyorum Allah hepimize yardımcı olsun.
Eşim de ben de dün gece Arda beyi rüyamızda görmüşüz. Bilinçaltımıza işledi bu hafta gerginliğimiz...
Bu akşam memoriali aradım okul açılacak ben çalışamam hastanenizin raporu geçiyor mu dedim yarın kadın doğuma sorun dediler...
1 eylülde toplantım var...
Malesef Memorialde 2 gün üstü raporlar geçmiyormuş ya sgk müdürlüğünden onaylatın ya da sgk ile anlaşmalı bir yerden rapor alın dediler.
chnb arda bey ile konus tanıdıgı doktor mutlaka vardır, sana seni zorlamadan heyet verecek birini mutlaka bulur
çünkü şuanda senin durumunda ne olursa olsun herkes verir bence
hic olmadı 10 yılı doldurduysan mazaeretsiz ücretsiz izin alabiliyorsun
kıyamam canım sen bebegim dogsun işşallah tutarsın annesi keşke benim yavruma bende hamile kalsaydımdqa tutmasaydım bak oglumda tutmamıştım tuttum rabbim güç kuvvet versinOlur arada kaçamaklar...
Canım ben mustafa karataş hocaya çok güvenirim iyi bir ilahiyatçıdır, 6 gün şevval oruçları bayanların ortalama 6 gün olan özel günleri için imiş hatta ayrıntılı da anlattı borcun ve şevvale ortak niyet ediliyormuş.
bu arada ben de 25 yıldır tutuyorum 10 yaşından beri ilk kez bu sene tutamadım(
Canım benim çok ilginç bu hamileliğimde bir yerde toplanma olmuyor pek. daha çok tümden sertleşiyor wc öncesi daha çok oluyor...
Duyaydın ne olur beni yanlış anlama ilgi önemli tabi bizim için ama önemli olan yerinde cesur müdahaleler yapacak bir dr olması. Eminim o bayan çok ilgilenir benim Hataydaki dr m de senin bu dr n gibi çok ilgili çok da seviyorum senin gibi ben de onun kırılmasını bozulmasını istemiyorum ama nihayetinde o da senin dr n de cesur olmadı zaten biz bu bebekleriherhalükarda erken doğuracaktık denenebilirdi. belki de bizim haftalarımızda tecrübeleri yoktu çekindiler. Ayrıca benim dr m benim cemil hocaya ve fakültede başka dr lere gittiğimi de biliyordu. Bu onlara güvenmemek değil farklı dr lerden fikir almak. Sonra kendi beni yönlendirdi Arda Bye çünkü kendi riskli gebelik dr si değil operatör daha çok normal gebelik takip eden iyi bir dr. Bir de eminim kayplarımıza dr lerimiz de üzülüyordur ama bir süre. Biz ise bir ömür boyu( Bence hiç düşünme orçun bey in aklına bile gelmez bana da gelmişti niye Namık hocaya gitmiş filan... gELSE DE NE OLUR Kİ... Bu benim fikrim canım... Ben İzmirde olsam kesinlikle Namık Beyi elimin altında tutardıam acil durumda da giderdim beni sıvı eklemesi ve gebeliği sonuna dek götürtmesi olayı çok etkilebimişti...
Allah bir avazda kurtarsın:))
Maşallah canım çok sevindim kasılmalar da olmaz inşallah...
Canım bence kabızlık raddesine gelmeden ilaçla çözmek lazım bu meseleyi... Ben de yatar pozisyondan oturur pozisyona geçtiğimde dikişim sızlıyor...
Canım lütfen üzülme ne mutlu ki müdahale ediliyor benim kuzumu makinaya bağlamak dışında hiçbir şey yapılmadı böbreklerinden zorlandı idrar boşaltamadı tv de görüyorum hemen operasyon yapılıyor benim oğlumu da belki büyük bir yer olsaydı böbrekleriyle ilgili operasyon yapılırdı. Aklıma gelince çok üzülüyorum bence iyi ilgilniyorlar branşlar geliyor ne güzel...
Geçmiş olsun canım bence o profun da görüşünü al. Ben tek dr yi doğru bulmuyorum. pesserle 2 kişi vardı Almanya ve Azerbaycandan...
canım seni korkutmak istemiyorum amam benim kızımda senin dedigin gibi olmuştu 2 hafta içinde bebegimi kaybetmiştimkızlar merhaba benimde bugün oturup kalkarken veya eğilirken vajinama doğru iğne gibi batma hissi oluyor arada karnımına alt kısmındada ağrı oluyor ama geçiyor sürekli değil acaba normal mi yoksa rahim boynum içerden kısalmayamı başlıyor diye düşünmeden edemiyorum..
Malesef Memorialde 2 gün üstü raporlar geçmiyormuş ya sgk müdürlüğünden onaylatın ya da sgk ile anlaşmalı bir yerden rapor alın dediler.