Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

paşam canım Allah kabul etsin

bizde memlekette daglarda cok olur kızılcık,her sene toplarlar kompostosunu yaparlar ve şifa niyetine kışın kullanırlar.Hatta her evde hastalık vs icin bulunur her daim.Mide rahatsızlıklarına,ishale ozellikle iyi geldigini bilirim ben de,cok da severiz ekşi ekşi ay bak canım cekti evde varsa actırayım bir kavanoz.Ufakken bir anım var benim,5-6 yaşlarınadyım halamlarla aynı sokaktaydı evlerimiz onların bahcede oynuyorum,onlar da kızılcık kompostosu yapıyor,oyle canım cekti birden o kırmızı kırmızı kızılcıklardan ama neden bilmem soyleyemdim de,oysa cekinmem normalde halamdan falan.Neyse ne kadar zaman gecti bilmiyorum benim gogsumun biri şişti acıyor,annem hemen sordu ne canın cekti soyle diye,soylemem,soyle der ben soylemem hihi cocukluk işte soylemedim nihayetinde ama bu yaşıma geldim hala kızılcık diyince o aklıma gelir

chnb canım yuklemen olacaktı bugun merak ettim,donmedin henuz herhalde

duyaydın canım doktorların birbirinden haberi olsa da sıkma canını,cok sorun edeceklerini sanmam,biz cok ince dusunuyoruz
ben acık acık soyluyorum sonucta bunda darılacak bir durum yok,istedigin doktora gorun canım

benim eşim de akşam gec geldi,bende şurup icin yollamadım zaten kızı cok ozlemiş hasret giderdik anca
cok şukur cok kotu de olmadı reflu bu gece ama şimdi yine de gidip alıcam,agdacıya gidip kol bacak da aldırıcam
benim gece ince ince acım oldu sanki bebegin başı dikişi zorluyro gibi,yav bu da insanı tedirgin ediyor
bir de donaxyli vajinaya koyarken sanki komple rahim asagı inmiş gibi geldi,anlatamam da tuhaf bir hal almış oralar,yakın galiba uykusuz geceler :))

Herkese hayırlı günler.
Kontrolden geldik.
Bebişlerimizin kilosu 1kg a yaklaşmış.
İğnelerin etkisi sanırım.
Keselerin suyu falan iyiymiş.
Sancım ve kasılmamı farketti doktorum.
Yatmaya devam dedi.
Adalat crono kullanıyorum ben onu günde 4e çıkardı.
Şeker tahlillerim baya düşük bile çıkmış.
2-3 saatte bir tatlı birşeyler atabilirsin ağzına dedi.
Bir sonraki muayene 10 gün sonra bizden böyle.

allah razı olsun canım darısı başınıza borçlarınızı tutmaya diyelim
canım maşşallah haftan iyi rabbim işşallah 40 haftaları gösteriri sana

kızlar dıkısımde agrı var sankı tuhaf bı acı oluyor kabızlıktan bugunde ıkındım bıraz afadersınız bısey olmusmudur korkuyorum bebek yukarıda hareketlerıde oyle neden agrırkı dıkıste bısey yoktur demı oyle ıkınmayla olurmu

kızlar merhaba geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.. sofikacım maşallah 40'ı görücen kısmetse...biz bugün bebişlere gittik teyzeleri ama üzüldük biraz berenim hala makineden ve nedeni kalp kapakçığı kapanmamasından kaynaklanıyormuş büyük ihtimalle cumartesi günü kalp doktoru gelicek tedaviye başlanıcakmış eğer olmazsa ameliyat edilebilir dedi yoğun bakım doktoru inşallah gerek kalmaz dua bekliyor kızım sizden teyzeleriayrıca bugün göz muaynelerini oldular şuanlık riskli bişey yok dedi göz doktoru ama 55 hafta takip edicez dedi şuan gözünün %40ı damarlanmış %60ı kalmış dedi eğer bu haftalar içinde olmazda lazer yapıcaz buda %90 başarı sağlıyor dedi bakalım beklicez inşallah bunlarıda atlatır minik kuzularım kilolarıda iyi gidiyor çok şükür anne sütü 17 ml şimdilik hergün arttıılıyor allahtan sabır diliyoruz yapıcak başka hiçbirşeymiz yok çok zor günler bizi bekliyor maddi manevi((

Sinemcim dualarımız hep seninle... bütün gelişimlerini dışarda tamamlıyor kuzucuklar, sorunlar olsada hepsi çözülecek, kalıcı bir sorun kalmayacak insallah. Beslenmelerine ve kilolarına cok sevindim. Allahım sizlere sabır ve dayanma gücü, kuzularına da uzun ömürler versin inşallah canım...

arkadaşalr merhabalar..
daha öncede bir kez yazmıştım
hamileliğimmin başalrında. ilgilenmiş beni rahatlatmıştınız ve bilgilendirmiştiniz..
ara ara da girip sizleri takip ediyorum günü az kalmış arkadaşaalrımız var allahım bir avazda sorunsuzca kurtarsın inşalalh..
vee tehlikeli haftalarda olup tedirgin olan arkadaşalrımızda var aalhım onlarada gönül ferahlığı versin sıkıntılı dönemlerini kolayca atlatmayı nasip etsin
sinem senin için de zor bir durum okuduğum kadarıyla yanlış da anlamadıysam minklerin erken doğumla gelmişler ve şu anda hastaneledeler
rabbim onlara sağlık afiyet versin inşallah bu sıkıkntılı dönemleri alalhın izniyle atlatırlar ve eminim ki onlar hayatları boyunca çokk güçlü birer kişi olacaklar..
daha minicikken bu mücadeleyi vermek onları çok güçlü kılacaktır eminm..
sizinde gönlünüze ferahlık versin rabbim güç versin metanet versin..

arkadaşlar ben 11. haftamın içindeyim şu an.
ilk gebeliğim ve infertiliteyle mücadele ederk elde ettiğim bir gebelik.
daha önceden rahim ağzı yetmezliği teşhisi konulmuştu
doktorum usgden baktı ve şimdilik bir terslik görünmüyor dedi
13. haftamda doktorum seminer dolayısıyla şehir dıışnda olacak o yüzden beni 13+4 ken yani 14. haftamdayken
rahim ağzı boyunu ölçmek için çağırdı. eğer sıkıntı varsa halka takarız dedi. ilk kez duydum ve tedirgin oldum dikiş atılmayacak mı dedim
eğer gerekirse dikiş de olur dedi ama sanırım alternatif oalrak halkayı düşünüyr.
doktoruma çok güveniyorum ama yine de tedirgin oldum siznle de paylaşmak ve fikrinizi almak istedim sizler tecrübelisiniz çünkü.
14. hafta ölçüm için iyi bir haftamı geç kalınır mı diye korkuyorum normalde 13. yada 14. haftalarda dikiş atılıyor diye biliyorum
gerçi doktorum o hafta ölçeriz sıkıntı varsa hemen müdahale ederiz dedi ama..
bir de halka takılan var mı aranızda yada nasıl bişi fikri olan..
dikiş kadar güvenilir mi ki..
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Canim uzuldum.
kacgundur yazmayinca merak etmistim zaten.
Beren in sorunu kalp kapaginin kapanmamasindanmi yoksa kalp e giden ana damarinacik olmasindanmi?
Halamin torunu su an tam 3 yasinda
2.600 gr dogu ve bir aylikken iki kalp kapginda delik ve dogum sonrasi kalp e giden ana damarin acik oldugu anlasildi.dogumla kapanmamis.
2 kg ile U.U hastanesinde prof.dr ameliyata girmesiyle operasyon yapildi.ve sukurler olsun simdi masallahi var.
dogru teshis ve dogru dr ile en kisa zamanda iyilesecek insallah.

Sinem,cnm dualarım hep bebişlerinle..İkiside zamanla tüm sıkıntıları atlatıp anne ve babalarının kucağında evlerine gelecekler..Sen o güne kadar güçlü olmaya çalış hep iyi şeyler düşün Allah güç versin cnm..

Arkadaşım,bilmediğim bir konu tek bildiğim erken doğum vs riski olanların kabız olmamaya çok dikkat etmesi gerekiyor kızların çoğu bir çok şey deniyorlar su içmek de kabızlık için çok iyi bir önlem ..İnşallah önemli birşeyin yoktur ama aklında en ufak bir şüphe varsa dr na danışabilirsin Çok geçmiş olsun

Arkadaşım,bu halka meselesi daha önce burda konuşulmuştu ben konuyu baştan sona okudum... o zaman sanırım Azerbeycan dan yazan bir arkadaşımız peser denilen bir halkadan bahsetmişti ...ve faydalı olduğunu söylemişti ben internetten araştırmıştım bazı bilgiler edinmiştim ama çok fazla bişey yoktu..İnşallah hamileliğin sağlıklı bir şekilde ilerler ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar,chnb ile telde görüştüm ..kayınvaldesine geçmiş o nedenle internete giremiyor..Bu gün şeker yüklemesi yapılmış ...Bilgilerinize

çok teşekkür ederim arkadaşım..
bende netten baktım ama çok açıklayıcı şeyler bulamadım açıkçası..
buradaki arkadaşalrdan da uygulanan var mı diye merak ettim.
evet peser denilen kelepçe gibi bir halkaydı benimde nette gördüğüm..
aslında toıpiği bende okumaya başlamıştım ilk gördüğümde ama o kadar çok ki:))) bitiremeyeceğimi anladım
bi de çok fazla radyasyona maruz kalmayayım diye çok duramadım başında.. cevabın için teşekkür ederim arkadaşım..

canım bu konuyu çok araştırdım,doktoruma da sormuştum peserin (halkanın) serklaj olarak başarısı henüz tam olarak kanıtlanmamış ancak,serklaja göre daha az travmatik olduğu için eh tabi enfeksiyon açısından daha güvenli demişti doktorum,ben şeker hastası olduğum için benim doktor enfeksiyondan çok korkuyor o yüzden beni de takip ediyor dikiş atmadı,yarın kontrolüm var ben de dikiş olmazsa peser takalım demeyi düşünüyordum,bir listemiz var topiğimizde o listeyi birazdan bir daha yayımlarım, peserle doğum yapmış bir arkadaş varmış,ama bu kişiyle hiç konuşmuşluğum yok,Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah,bu arada hangi şehirdesin doktorun kim?

Son düzenleme:
ANNE ve BEBEKLERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
dibircik-----------------erkek-------------Barış-----------------------...05.2088--------------var
hidennisko--------------erkek-------------Ege------------------------04.07.2008-------------var
Saliha06----------------kız---------------ElifBeyza-------------------26.12.2008--------------var
xxnilxx-------------üçüz erkek----metehan&oğuzalp&gökalp------------........2009--------------var
saslan------------------erkek-------------ÇınarDemir-----------------09.01.2009--------------var
kelebek 41--------------kız---------------Kalbinur--------------------22.01.2009--------------yok
nery--------------------kız---------------NehirDuru------------------05.02.2009--------------var
Melek81----------------erkek-------------AliTuna--------------------07.02.2009--------------yok
rhn---------------------kız---------------BerenEzel------------------14.02.2009--------------var
Tiwiks------------------erkek-------------Çağan---------------------10.03.2009-------------var
Fklic--------------------kız-----------------?-----------------------18.04.2009-------------yok
k-ikbal------------------kız-----------------?-------------------------..05.2009---------------var
hemşin53---------------kız---------------Elif-------------------------18.06.2009-------------var
Sezen-----------------erkek----------------?-----------------------01.09.2009-------------yok
salihas------------------kız---------------Eylül-----------------------06.09.2009-------------var
Yağmurcn---------------erkek------------YusufBora------------------15.10.2009--------------yok
Tuğba-ŞEKER-----------erkek-------------?--------------------------24.10.2009--------------var
el-muallim--------------üçüz kız------------?--------------------------22.11.2009-------------var
Tuubay-----------------kız&kız&erkek-----Elif&Zeynep&Mert-----------........2009--------------var
nermn--------------------------------?--------------------------26.05.2010--------------yok
NarMik------------------kız&erkek---------SelinAlmina&SerkanÇınar-----02.06.2010-------------var
Zeyhat------------------?-----------------------?--------------------02.06.2010-------------yok
DEBA-------------------kız&erkek----------------?--------------------...06.2010--------------var
sofika-------------------kız---------------Filiz Erin---------------------01.07.2010-------------var
cananur-----------------erkek-------------AhmetKaan-----------------07.07.2010-------------var
Canzi3445---------------erkek-------------?---------------------------16.07.2010-------------var
DERİSS------------------kız&erkek---------Ecrin&Barış-----------------23.12.2010-------------var
Edamecrin---------------kız----------------Gözde----------------------2010-------------------var
yasnur------------------erkek---------------?--------------------------2010-------------------?
sinop-e-----------------kız-----------------melis------------------------2010-----------------var
Yaren-------------------kız----------------Sezin----------------------20.02.2011-------------var
nefisem-----------------?--------------------?-----------------------.02.2011---------------vajinal pesser
Güldenaz----------------kız------------------?-------------------------?-----------------------var
pares83-----------------kız------------------?-----------------------21.03.2011---------------var
Tatlışoğlu---------------kız-----------------İlke-----------------------03.03.2011-------------var
Nuray-------------------kız----------------Özge----------------------20.03.2011-------------var
Şafak-------------------kız------------------?-----------------------------?------------------var
Ayer82------------------erkek---------------?------------------------21.04.2011-------------var
ozlem483----------------kız----------------Deniz----------------------02.05.2011-------------var
Eylem-------------------kız----------------Duru-----------------------16.05.2011-------------yok
Ardatuana---------------kız----------------Esila-----------------------13.06.2011-------------var
Elifce--------------------kız----------------EsmaEla--------------------18.06.2011------------var
sbl1980------------------kız----------------Duru-----------------------01.07.2011------------var
nurcan35----------------kız----------------Eylül-----------------------07.2011----------------yok
jaluse------------------erkek-----------------?-----------------------15.07.2011-------------var
Mavilinilay----------------kız----------------Ekin-----------------------01.08.2011------------var
Selen_k------------------kız----------------Beren----------------------18.08.2011------------var
minimini------------------kız----------------Beril------------------------05.09.2011------------var
samyeli------------------erkek--------------Eymen---------------------09.09.2011------------var
Crameren----------------erkek--------------Mert-----------------------13.09.2011------------var
melekceren--------------kız-----------------Melis----------------------16.09.2011------------var
gamze81----------------erkek---------------ErsanÇınar-----------------17.09.2011------------yok
elza81------------------erkek---------------Demir----------------------21.09.2011------------yok
erdennazlı---------------kız-----------------Beren----------------------22.09.2011------------var
arzufirdevs--------------kız-----------------İnci----------------------- 22.09.2011-------------yok
tuubaaoz---------------erkek---------------Kıvanç----------------------28.10.2011------------var
sumeyye25--------------kız-----------------NisaNur---------------------29.10.2011------------var
LIMBURG1985------------erkek--------------Ömer Ali---------------------08.11.2011------------var
medusa_0403------------kız-----------------ElvinEce--------------------20.11.2011-----------var
nursin1981--------------kız&erkek-----------Elvinİpek&EymenKaan--------09.12.2011-----------var
ceylinirem---------------erkek---------------Enes------------------------16.12.2011-----------var
kardelen086------------kız&kız--------------Almina&Destina-------------------?-----------------yok
Boncuk26---------------erkek---------------Kerem-----------------------07.01.2012-----------var
deryak53----------------erkek---------------Kerem-----------------------21.02.2012-----------var
Bermel------------------erkek-----------------?------------------------------?----------------var
girl85--------------------kız------------------?----------------------------26.04.2012------------var
sinannuray--------------erkek------------Vahap Enes---------------------08.05.2012------------var
Fadik-------------------erkek------------Yusuf Eymen---------------------01.07.2012------------var
sinem8484-----------kız&erkek------------Arda&beren----------------------------------------var
melikee---------------kız---------------------?----------------------------13.08.2012------------var

HAMİLELERİMİZ

Adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj:
Ayer82-------------------kız--------------------------------------------------------var
melikee--------------------------------------------------------------------------var
arzufirdevs-------------erkek------------------------------06.09.2012--------------------yok
sofika-------------------kız-------------------------------09.09.2012--------------------var
sevdanehri54----------------------------------------------------------------------var
sinem8484-------------kız&erkek-----------------------------27.10.2012--------------------var
denizANASI------------------------------------------------07.11.2012-------------------var
meleğim ve aşkım--------kız-----------------------------------16.11.2012--------------------var
Prenslerim-------------erkek&erkek--------------------------09.12.2012---------------------yok
chnb--------------------erkek------------------------------08.12.2012-------------------laparoskopik serklaj
sezen_kayaalp-----------------------------------------30.12.2012---------------------var
hidennisko---------------kız------------------------------25.01.2013-------------------------yok
yaren58------------------kız-------------------------------22.01.2013----------------------------var
eylulgulu------------------?-------------------------------------?--------------------------------var
duyaydin------------------?---------------------------------03.03.2013---------------------yok

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ

Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete---------------------
paşam3405------------------:86:

Son düzenleme:
Doktor Tavsiyelerimiz[/COLOR]

Adı: Sofika
Serklajı Yapan Dr: dr.Dyawolow
Takip Eden Dr: dr.Dobreva
Sonuç: 37.hft normal doğum
-------------------------------------------------------------
Adı: tuubaaoz
Serklajı Yapan Dr: op.dr.Orçun Sezer
Takip Eden Dr: op.dr.Orçun Sezer
Sonuç: 37+5 normal doğum
Adı: ceylinirem
Serklajı Yapan Dr: op.dr.Ahmet Seçkin Önoğlu
Takip Eden Dr: op.dr.Ahmet Seçkin Önoğlu
Sonuç: 39+5 sezeryan doğum
Adı: Narmik
Serklajı Yapan Dr: prf.dr.Namık Demir-op.dr.Orçun Sezer
Takip Eden Dr: prf.dr.Namık Demir-op.dr.Orçun Sezer-op.dr.Şenay Aycan-op.dr.Levent Erkan-prf.dr.Mert Kazandı
Sonuç: 32+4 spinal sezeryan doğum
--------------------------------------------------------------
Adı: saslan
Serklajı Yapan Drrf.dr. Namık Demir
Sonuç: sezeryan doğum
--------------------------------------------------------------
Adı: Fadik
Serklajı Yapan Dr: doç.dr. Arda Lembet
Takip Eden Dr: doç.dr. Arda Lembet
Sonuç: normal doğum
---------------------------------------------------------------
Adı: Cananur
Serklajı Yapan Dr: prf. dr. Cemil Akgül
Sonuç: doğum
Adı: Yaren
Adı: Nursin
Adı: Twiks
----------------------------------------------------------------
Adı: Edamecrin
Serklajı Yapan Dr: İsmail Küçükerdoğan
Adı: Tubaşeker
Serklajı Yapan Dr: Yunus Gedikbaşı
Adı: Crameren
Serklajı Yapan Dr: Ali Fuat Şengör
Adı: melikee
Serklajı Yapan Dr: op.dr. Akif Alkan
Takip Eden Dr: op.dr. Akif Alkan
Sonuç: hamile
Adı: girl85
Serklajı Yapan Dr: dr. Musa Yılmaz
Takip Eden Dr: dr. Musa Yılmaz
Adı: morkanat
Serklajı Yapan Dr: Filiz Bilgin Yanık
Adı: Sinannuray
Serklajı Yapan Dr: Tuğrul Abacıoğlu
Takip Eden Dr: Tuğrul Abacıoğlu
------------------------------------------------------------------
Adı: hidennisko
Serkalajı Yapan Dr: Hüseyin Mutlu(Mecidiyeköy Maya Klinik)
Adı:sinem8484
Serklajı Yapan Dr: prf. dr. Osman Devlioğlu
Takip Eden Dr: prf. dr. Osman Devlioğlu
Adı: chnb
Serklajı Yapan Dr: doç. dr. Arda Lembet - doç.dr. Cem Demirel
Takip Eden Dr: dr. Hülya Artuç(Antakya-12.haftya kadar) - doç.dr. Arda Lembet
--------------------------------------------------------------------
Adı: LANDARC
Serklajı Yapan Dr: prf. dr. Bülent Duran
Sonuç: 28.hft doğum
-----------------------------------------------------------------------
Adı: dibircik
Serklajı Yapan Dr: Süleyman Eserdağ
---------------------------------------------------------------------
Adı:salihas
Serklajı Yapan Dr: Fuat Akercan (E.Ü.)
Takip Eden Dr:Aral Özbal
Sonuç:doğum
---------------------------------------------------------------------
Adı:Saliha06
Serklaj Yapan Dr: Nurettin Kavcı
Takip Eden Dr:Nurettin Kavcı
--------------------------------------------------------------------
Adı:nery
Serklaj Yapan Dr: prf.dr.Tarık Aksu(ilgisizmiş)
Takip Eden Dr: Dr. Türkan Örnek,Ayşe Saltık
Sonuç: epidural sezeryan
-------------------------------------------------------------------
Adı:Zeyhat
Takip Eden Dr:dr fatih durmuşoğlu
Sonuç:doğum (serklaj yok)
Adı:DEBA
Serklaj Yapan Dr: celal latif küpeli
Takip EDden Dr:celal latif küpeli
Adı:güldenaz
Serklajı Yapan Dr:Tahir Aslan
Takip Eden Dr:Tahir Aslan
------------------------------------------------------------
Adı:sezen_kayaalp
Serklajı Yapan Dr: Rıza Karaca
Takip Eden Dr:Rıza Karaca
Sonuç:hamile
Adı: ozlem483
Serklajı Yapan Dr: prof. dr. Erol Tavmergan
Takip Eden Dr: prof. dr. Erol Tavmergan
Adı: elfce
Serklajı Yapan Dr: dr.Handan Aytaç Özkul
Takip Eden Dr: dr.Handan Aytaç Özkul
Adı: Ayer82
Serklajı Yapan Dr: dr.Tayfun Toptaş
Takip Eden Dr: dr.Tayfun Toptaş
Adı: tuubaaoz
Serklajı Yapan Dr: op.dr.Orçun Sezer
Takip Eden Dr: op.dr.Orçun Sezer
Sonuç: 37+5 normal doğum
Adı: Mavinilay
Serklajı Yapan Dr: 1. bebek: dr. Kemal Özgür,2. bebek: dr. Erhan Muluk
Takip Eden Dr: 1. ve 2. bebek: dr. Erhan Muluk
Adı: kelebek41
Serklajı Yapan Dr:
Takip Eden Dr: dr. Medet Yılmaz
Adı: safak
Serklajı Yapan Dr: prof. dr. Ahmet Erdem
Takip Eden Dr: prof. dr. Ahmet Erdem
Adı: samyeli
Serklajı Yapan Dr: dr. Tanser Şenses
Takip Eden Dr: dr. Tanser Şenses
Adı: durubebek
Serklajı Yapan Dr: yok
Takip Eden Dr: (İst)dr. Selman Laçin,(Çorlu) dr. Seval Eker
Adı: sevdanehri
Serklajı Yapan Dr: var
Takip Eden Dr: dr. Meltem Çavuşoğlu
Sonuç: 37+5 hamile
Adı: haki
Serklajı Yapan Dr: op.dr. serbülent orhaner
Takip Eden Dr: op. dr. serbülent orhaner
Sonuç: 2010(ikiz) doğum
Adı: fizer06
Serklajı Yapan Dr: dr. mine sıdıka kermanlı
Takip Eden Dr: dr. mine sıdıka kermanlı
Adı: 26eser26
Serklajı Yapan Dr: dr. mine inan
Takip Eden Dr: dr. mine inan
Adı: el-muallim
Serklajı Yapan Dr: dr.ömer faruk vanlıoğlu
Takip Eden Dr: dr. ömer faruk vanlıoğlu
Sonuç: üçüz kız-doğum
Adı: k-ikbal
Serklajı Yapan Dr: dr. selahattin kükner
Takip Eden Dr: dr. selahattin kükner
Adı: fundaozen
Serklajı Yapan Dr: dr. sedat varol (prof dr. atıl yüksel farketmiş serklajın gerektiğini)
Takip Eden Dr: dr. sedat varol
Sonuç: ?
Adı: xxnilxx
Serklajı Yapan Dr: prof. dr. mesut özsoy
Takip Eden Dr: prof. dr. mesut özsoy (şuanda izmirde)
Sonuç: 29+2 sezeryan

cnm henüz net bişey söylemedi yoğun bakım doktoru cumartesi kalp doktoru geldiğinde doğrusu neyse onu öğrenicez inşallah..... çok üzüldüm çok ağladım yavrumun bi nedeni varmış nefes alamayışının... kalp doktoru bi gelsin bakalım ne dicek benimde ilk aklıma gelen fakulte oldu bu doktorlar doruktan geliyor ve dışardan geldiği için acayip pahalı bugün tam 600 tl ödedik biliyomusun cnm insan tabiki önce evladının sağlığını düşünüyor ama bize söylemedikleri için muaynenin olacağını hazırlıksız gittik neyseki hallettik çok şükür...rabbim yavrularıma önce sağlık versin bişekilde üstesinden kalkıcaz inşallah.. bu arada küvez için hiçbir ücret ödemiceksiniz dedi jimerdeki doktor lütfen dua edin kızlar inşallah ciddi bişey yoktur yavrumda

canım inşallah halledilebilir bir şeydir ve çabucak atlatır yavrun,tabiki de dua ediyoruz inşallah herşey yoluna girecek

canım bende çok tedirginim inan. 13+4 de gidecem ölçüm için geç olmaz dimi..
gerçekten nasıl zormuş rabbim herkese yardım etsin..
canım ben malatyadayım doktorum denizhan deniz.
infertilite ile mücadele ederken pek çok doktor gezdim buranın en ünlü doktorlarına gittim hamile kalınca da içlerinde en çok güvendiğim bu doktordu
özelde ve her zaman telefonlada ulaşabileceğim çok samimi bir doktor.
aslında birde araştırmada profa gitmiştim
ama o olmadığı zamanlar asistanlatın elindeydim teelfonla ulaşabileceğim kadar samimi davranmıyordu.
bilgisine güveniyorum ama benimle ne kadr ilgilenebilr bir kanamam olsa kasılmam olsa nasıl ulaşabilirim beni rahatlatabilir mi emin değilim
o yüzden şimdilik bu doktordayım. inşalalh güvenimi boşa çıkarmaz..
sende yarın doktora git bakalım ne diyecek peser ile ilgili olarak.. bana hafta olarak en yakın hamile sensin burada.
seni takip ediyorum aslında.. benim kontrolüm 13 eylül daha çok var.
beni de listeye eklerseniz çok sevinirim bu arada..

Sinemcim arkadaşım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin bebişlerine.Gün geçtikçe daha iyi olacaklar inşallah.Dua ediyoruz onlara..Bugün ödediğin ücret göz muayenesi için miydi?Doktor doruktan geliyor demişsin anlayamadım canım.yoğun bakım doktorları mı doruktan geliyor?aldıkları ücret çok fazla..jimermi getşrtiyor bu doktorları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…