- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.581
canım bende çok tedirginim inan. 13+4 de gidecem ölçüm için geç olmaz dimi..
gerçekten nasıl zormuş rabbim herkese yardım etsin..
canım ben malatyadayım doktorum denizhan deniz.
infertilite ile mücadele ederken pek çok doktor gezdim buranın en ünlü doktorlarına gittim hamile kalınca da içlerinde en çok güvendiğim bu doktordu
özelde ve her zaman telefonlada ulaşabileceğim çok samimi bir doktor.
aslında birde araştırmada profa gitmiştim
ama o olmadığı zamanlar asistanlatın elindeydim teelfonla ulaşabileceğim kadar samimi davranmıyordu.
bilgisine güveniyorum ama benimle ne kadr ilgilenebilr bir kanamam olsa kasılmam olsa nasıl ulaşabilirim beni rahatlatabilir mi emin değilim
o yüzden şimdilik bu doktordayım. inşalalh güvenimi boşa çıkarmaz..
sende yarın doktora git bakalım ne diyecek peser ile ilgili olarak.. bana hafta olarak en yakın hamile sensin burada.
seni takip ediyorum aslında.. benim kontrolüm 13 eylül daha çok var.
beni de listeye eklerseniz çok sevinirim bu arada..
doktorun arayı birazcık açmış,sen bir dahaki randevunu 2 haftadan uzun alma,sık ölçüm her zaman daha iydir.şuanda rahimağzı boyunda bir kısalma yoksa 13 eylül günü gittiğinde de birşey olmayacaktır,kısalma ciddi boyutta olmadığı sürece 2 haftada birşey olacağını sanmıyorum Allah'ın izniyle,ondan sonra da doktorundan daha sık randevu almanı öneririm,çok tedirgin olursan başka birisine görün ölçüm yaptır canım için rahatlar ancak anladığım kadarıyla şimdilik herşey yolunda inşallah da böyle gitsin.yine de seni ne telaşlandırmak isterim ne de fazla rahat davranmanı,kendini nasıl güvende hiseceksen öyle yap canım,tabiki de seni listeye eklerim bu arada şu vajinal peser kullanan arkadaşa mesaj attım özelden,cevabı gelir gelmez paylaşırım buradan