- 26 Kasım 2010
- 2.708
- 7
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.541
canım gecen gun de boyle olmuştu sende hatırlıyorum yine kabızdın,buyuk ihtimalle ondan oluyor aslana o ilacından daha kotu olmadan
desene eşin gidiyor,Allah kavuştursun canım,zor oluyor,hic bir sey yapmasalar yakında olmaları bile guc veriyor.
canım ben ilk gebeligimde bu ignelerden hemen sonra hatta gecesinde cok buyuk sorunlar yaşamaya başladım,suyum birden bire arttı,buna baglı olarak bebek hareketlerini hissedemedim,su fazlalıgına baglı olarak gobegim birden devasa boyutlara ulaştıgı icin şiddetli bel agrısı cektim,bu nişanımın gelmesini tetikledi,serklajım olmasaydı 31 haftalı dogum yapma durumum olabilirdi.Ardından başka sorunlar da yaşadım.Yalnız şunu bilmelisin ki benim bu yaşadıgım sorunların ve ozellikle suyumun artışının bu ignelere baglı olmadıgını soyledi doktorum ama bence alakası vardı,ne şeklide ve nasıl bir etkisi oldu bilmiyorum ve once araştırmama ragmen dayanagım da yok ama ignelerin tetikledigi bir durum vardı bende eminim.Bir dahaki kontrolunde suyuna ozellikle bakılmasını rica et,bebek hareketleri su fazlalıgında da hissedilmiyor-bu bebek hareket etmediginden degil cok fazla sudan kaynaklı hissetme olanagın olmadıgından.Saglıcakla canım.
Bende ilk vurulduğum gece kasılmalarla uyandım.
Biokadin batikonlu fitil kullanıyorum.
Onlar sulu şekilde geri geliyor.
Korktum bende keselerin suyumu azalıyor diye.
Yarın ki kontrolümüzü hayırlısıyla bir atlatsak bakalım hayırlısı.
Doktoruma derim bende sıvılara da bakar inşallah bir sorun yoktur.