- 14 Eylül 2007
- 5.494
- 238
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.401
bir ben geç kalktım.... sofika benim ki artık çıkışa 4 parmak kala bir yerde oynuyor..ama tık yok ...sert bi tekme atsa tamam :)Allahtan ayaklar yukarıdagunaydın kızlar,bugun bayram diye feryal bile erken kalkmış :))
Bayramımız mubarek olsun hepimizin de,sevdiklerinizle cok guzel bir bayram gecirmenizi diliyorum!
mutlu son kıslarr
pazartesı gun sezeryanla dogum yaptım.. serklajım alındı.. şimdi sezeryan dikişim çok agrımıyoo.. listeye ekleyn bı oglum oldu 13.08 de..
dr um 1 gun daha bekleseydın bebek gelıyomuş .. hi. sancın vs olmadımı dedi..bende dikişe guvendım ama sancım kasılmamda olman acı eşğin yuksek dedi..
herkeze için dua ettım..
şimdi annemdeyımm.. geleyımm soruma kıslarr sutum çok çok azz...bebegım ememıyo dıyo sılıkon meme aldm ama onu ıstemedı bende sagarak verıyorum ama yetmıyoo.. sezeryandan dolayı geç gelir dıyolar.. ama 7 gun oldu...
hatta bı kadın sag gogsumun sut dugumu oldugunusuya tut mesaj yap dedi... ek olarak mamaya başladım ..ama bişeyım yok bebegımı aç bırakamam sonuçta..
opuyorum herkezıı....
Hayırlı olsun Allah anali babali büyütsün darısı hepimizin basınamutlu son kıslarr
pazartesı gun sezeryanla dogum yaptım.. serklajım alındı.. şimdi sezeryan dikişim çok agrımıyoo.. listeye ekleyn bı oglum oldu 13.08 de..
dr um 1 gun daha bekleseydın bebek gelıyomuş .. hi. sancın vs olmadımı dedi..bende dikişe guvendım ama sancım kasılmamda olman acı eşğin yuksek dedi..
herkeze için dua ettım..
şimdi annemdeyımm.. geleyımm soruma kıslarr sutum çok çok azz...bebegım ememıyo dıyo sılıkon meme aldm ama onu ıstemedı bende sagarak verıyorum ama yetmıyoo.. sezeryandan dolayı geç gelir dıyolar.. ama 7 gun oldu...
hatta bı kadın sag gogsumun sut dugumu oldugunusuya tut mesaj yap dedi... ek olarak mamaya başladım ..ama bişeyım yok bebegımı aç bırakamam sonuçta..
opuyorum herkezıı....
mutlu son kıslarr
herkeze için dua ettım..
opuyorum herkezıı....
hayırlı bayramlar canlar
herkes iyidir inş...
sofikayla arzufirdevs doğum etmişmi diye baktım ama maşallah duruyorlar...bundan sonra sağlıklı bir şekilde hayırlı bir zamanda gelirler inş...
melike gözün aydın canım rabbim yavruna hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin...
jorjet hamileymiş çok çok sevindim...tebrik ederim canım rabbim tamamına erdirsin...
geçmişi okuyamadım sadece son sayfalara bir göz attım inş. herşey yolundadır...
ben iyiyim kızlar eymenle uğraşıp duruyoyorum işte...ayriyeten iş güç gelen gidende oluyor tabi...
sizleri merak ediyorum ama sık gelemiyorum inanın 3 gündür bilgisayarı bile açmamışım...genelde birşey bakmam gerekince açıyorum ama karşısında vakit geçiremiyorum...
bu mesajı yazana kadar bile eymen 3 kere uyudu uyandı...devamlı böyle değil ama bugün hiç güzelce uyuyamadı biraz rahatsız galiba sabhtan berli uyutuyorum 5 dakika dolmadan hemen uyanıyor..
neyse canlar hepinizi öpüyorum tekrar hayırlı bayramlar...
canımmm
ne guzel yazmışsın..
sut gelıyo ..ben sagıyorum ama bı çay bardagı yarısı kadar çıkıyo 1.5 saatte bır .. bıberonla verıyorum..gecede mama verıyorum..
meme alıyodu ılk gun hastanede meme verdım ama eve gelınce veremedımm..beceremedım galıba.. sonra slıkon meme ucu aldım onuda kaydırınc bebegım başka yerı emdı ve yara ettı hep..
bu şekilde yanee
malt bıra ıcıyorum..humana çayı ve bol su ıcıyorum...
ama yetmıyooo
Arkadaşım biliyorsun bende 18.haftada acil serklaj oldum.benimde kesem dışardaymış.Sonuç olarakta 23.haftada doğum oldu.suyum gelmeye başladı,sancılar derken dikişi almak zorunda kaldılar.serklajdan sonra göbek deliğimin sol yanında yumruk gibi toplanıyordu.doktora sordum bebek olabilirmi diye mümkün değil dedi.Senin bebeğin daha aşağıda dedi.zaten ultrasonla bakarken sizde dikkat ederseniz bayağı aşağıya bakıyorlar..sonra internette araştırınca yaşadığımın bire bir kasılma olduğunu anladım...yani 23.haftada bile bebek yukarı da değil dedi.Burada ki arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum,Göbek deliğinin en az 4 parmak altında..bebeğin kolu bacağı sanmayın..Ve bu kasılmaları not edin.Sıklığına düzenine bakın derim..
mutlu son kıslarr
herkeze için dua ettım..
opuyorum herkezıı....
ve badecim dişimi sıkacagım canım 5 eylule kadar İNŞALLAH!
ama dedigim gibi doguma gelemezsen evime gelirsin daha sonra hayırlısı ile saglıcakla kurtulalım bebişimle hele[/QUO
İnanıyorum bende hayırlısıyla o tarihe kadar bekleyeceksin:) Ve merak etme Allahın izniyle bir avazda kolaycacık olacak doğumun.Bu kadar duacın var arkanda.Doğuma girince okurum ben ve buradaki bütün arkadaşlar sana canım.
mutlu son kıslarr
herkeze için dua ettım..
opuyorum herkezıı....
mutlu son kıslarr
herkeze için dua ettım..
opuyorum herkezıı....
melikee bu arada still tea ve malt icecegi iciyorum demişsin ama onlarla sutunu arttıracak kadar tuketebilmen mumkun degil,fayda gorebilmen icin her gun bir kutu humana icmen gerek ki yeterli miktarda cemen otu alabilesin bu da ne mumkun ne de ekonomik,ayni sekilde bira mayası malt icecekte nispeten daha fazla bulunsa da dogrudan bira mayasını alsan daha verimli olur canım,bunları sana cok uzun araştırmalara ve cok ciddi bir tecrubeye dayanarak soyluyorum.bu arada evlat edinen kadınların bile uzun ugraslar sonucunda hic dogum yapmadıkları halde bebeklerini emzirebilmeyi başardıklarını biliyor muydunuz.Cok ilginc-eskiden ingiliz dadılardan en ragbet gorenleri surekli sut uretimi olanlarmış,bunu meslek olarak yapan kadın hic dogum yapmadıgı halde sut uretmek icin gerekenleri yapıyormuş ki hem iş olanagı artsın hem de aldıgı maaş.Bunu ogrendigimde oyle hırs yapmıştım ki,millet dogurmadan sut uretiyor ben de uretebilirim bebişime diye
CHNBcim kısmetse bayramdan sonra doğum yaptıran doktora gidicem.kontrole.sonrada bakalım hayırlısıyla başka bir doktora.
merhaba kızlar birkaç gündür ara ara bakıyorum ama fırsat bulup pek yazamadım, ama herkes iyi çok şükür..herkese iyi bayramlar
canım bu durumda cok su icmek ve idrar akışını sık ve surekli hale getirmek faydalı bir cozum gibi geliyor,yani idrar yolunda cok da bekleme olmaması acısından.Onun dışında yatmanın da aynı şekilde bu tarz enfeksiyona neden olabilecegini hatırlıyorum bir yerden,yani hep yatay pzoisyonda olunca da bakteriler daha kolay yukarı ulaşabiliyor diye,bunu engellemek icin belki de idrardan sonra az bir turlamak lazım evin icinde,yada bunu duzenli hale getirip 2 saatte bir 5-10 dk turlamak.bugun feryalle de konusu gecti,serklaj oldugu surece bence kısa yuruyusler yapmak dolaşmak ve tamamen yatmamak daha saglıklı,yani tonlarca agırlıgı taşıdıgı iddia edilen serklaj bir bebegi mi taşıyamayacak,eger erken dogum oluyorsa bu bebek serklaja agır geldi de taşıyamadı diye degil,buyuk ihtimalle kasılmalar engellenemedi ve dogum serklaja ragmen başladı diye oluyor ne yazık ki
Arkadaslarin hepseinden soz ettik.Dogumuna az kalanlari
hamile olan arkadaslari ve sukurler olsun son zamanlarda herseyin yolunda gittigini
Ve sonunda bir farkettimki
Sonunda kala kala PASAM BADE ve Ben kaliyoruz.
Ee ne yapalim topic i sabah biz acar biz kapatiriz dedim gulduk.(arada bir hatrimizi sorarsiniz sanirim)
Saka bir yana rabbim hamile olan herkese zamaninda ve saglikli dogumlar nasip etsin.
mutlu son kıslarr
herkeze için dua ettım..
opuyorum herkezıı....
hayırlı bayramlar canlar
herkes iyidir inş...
sofikayla arzufirdevs doğum etmişmi diye baktım ama maşallah duruyorlar...bundan sonra sağlıklı bir şekilde hayırlı bir zamanda gelirler inş...
melike gözün aydın canım rabbim yavruna hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin...
jorjet hamileymiş çok çok sevindim...tebrik ederim canım rabbim tamamına erdirsin...
geçmişi okuyamadım sadece son sayfalara bir göz attım inş. herşey yolundadır...
ben iyiyim kızlar eymenle uğraşıp duruyoyorum işte...ayriyeten iş güç gelen gidende oluyor tabi...
sizleri merak ediyorum ama sık gelemiyorum inanın 3 gündür bilgisayarı bile açmamışım...genelde birşey bakmam gerekince açıyorum ama karşısında vakit geçiremiyorum...
bu mesajı yazana kadar bile eymen 3 kere uyudu uyandı...devamlı böyle değil ama bugün hiç güzelce uyuyamadı biraz rahatsız galiba sabhtan berli uyutuyorum 5 dakika dolmadan hemen uyanıyor..
neyse canlar hepinizi öpüyorum tekrar hayırlı bayramlar...
melikee bu arada still tea ve malt icecegi iciyorum demişsin ama onlarla sutunu arttıracak kadar tuketebilmen mumkun degil,fayda gorebilmen icin her gun bir kutu humana icmen gerek ki yeterli miktarda cemen otu alabilesin bu da ne mumkun ne de ekonomik,ayni sekilde bira mayası malt icecekte nispeten daha fazla bulunsa da dogrudan bira mayasını alsan daha verimli olur canım,bunları sana cok uzun araştırmalara ve cok ciddi bir tecrubeye dayanarak soyluyorum.bu arada evlat edinen kadınların bile uzun ugraslar sonucunda hic dogum yapmadıkları halde bebeklerini emzirebilmeyi başardıklarını biliyor muydunuz.Cok ilginc-eskiden ingiliz dadılardan en ragbet gorenleri surekli sut uretimi olanlarmış,bunu meslek olarak yapan kadın hic dogum yapmadıgı halde sut uretmek icin gerekenleri yapıyormuş ki hem iş olanagı artsın hem de aldıgı maaş.Bunu ogrendigimde oyle hırs yapmıştım ki,millet dogurmadan sut uretiyor ben de uretebilirim bebişime diye
sen normal doğummu yapacaksın benm doktorum herseferinde bana sezeryanle doğum yapıcan diyor sebebide normail doğum yaparsam rahim ağzı m daha çok yıpranırmış ikinci bebeği istersem ikinci hamileliğimin daha zor geçeceğini sölüyo r sizede böyle dedimi doktorunuz ??????? bide bebeğin çok değerli norml doğumlarda bebek ölümleri daha çok oluyomuş dedi öylemi gerçekten??????