- 10 Aralık 2009
- 2.403
- 74
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.421
Kızlar herkese iyi bayramlar...
Ben de sabah taksiyle kayınvalideme gittim. Gelinler kayınlar görümceler çocuklar tam bir curcunaydı başım ağrıdı...
Az önce geldik tekrar büyük görümceme yarın da kayınlarım ve eşleri ve çocuklar buraya gelecek.
Sizler ne yaptınız?
ben de bugunu halamda gecirdim,sabah annemler beni evden aldı aksam da geri eve bıraktı,kızımı da gormus oldum.Ben bayramı biraz sakin ve yalnız geciriyorum anlayacagınız,cok yogun 1-2 haftadan sonra cok da iyi geldi itiraf etmek gerekirse,anneme gitsem Filiz benim yanımda huysuz oluyor ve beni cok yoruyor ve kendi duzenim olmayınca da ekstra yorulmus olıuyorum,babam geldi memleketten ve annemin de evinde kalması daha dogru oluyor bu durumda,babam cok da sık gelmiyor sonucta adamcagız ve 2-3 gun kalıyor,hayvanları var memlekette komşuya emanet edip de geliyor.Yarın belki giderim annemlere yada duruma bakarım evde keyif catarım belki.Benim bebişim de maşallah bugun aşırı hareketli bazen resmen canımı acıtıyor,cok garip butun hareketleri dışardan belli oluyor,Filizde hic boyle olmuyordu.