- 10 Aralık 2009
- 2.403
- 74
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.421
Kızlar herkese iyi bayramlar...
Ben de sabah taksiyle kayınvalideme gittim. Gelinler kayınlar görümceler çocuklar tam bir curcunaydı başım ağrıdı...
Az önce geldik tekrar büyük görümceme yarın da kayınlarım ve eşleri ve çocuklar buraya gelecek.
Sizler ne yaptınız?
ben de bugunu halamda gecirdim,sabah annemler beni evden aldı aksam da geri eve bıraktı,kızımı da gormus oldum.Ben bayramı biraz sakin ve yalnız geciriyorum anlayacagınız,cok yogun 1-2 haftadan sonra cok da iyi geldi itiraf etmek gerekirse,anneme gitsem Filiz benim yanımda huysuz oluyor ve beni cok yoruyor ve kendi duzenim olmayınca da ekstra yorulmus olıuyorum,babam geldi memleketten ve annemin de evinde kalması daha dogru oluyor bu durumda,babam cok da sık gelmiyor sonucta adamcagız ve 2-3 gun kalıyor,hayvanları var memlekette komşuya emanet edip de geliyor.Yarın belki giderim annemlere yada duruma bakarım evde keyif catarım belki.Benim bebişim de maşallah bugun aşırı hareketli bazen resmen canımı acıtıyor,cok garip butun hareketleri dışardan belli oluyor,Filizde hic boyle olmuyordu.
Günaydın kızlar güne korkuyla başladım yüreğim ağzıma geldi benim ağrılarım geçmedi regli gibi karın ağrısı kasık ağrısı birde dünden beri vajinada batmalar vardı sarı akıntımda gecmemişti hepsinin üstüne sabah camasiirmda nokta kadar kan gördüm cok korktum üstelik Bayram doktorumada ulaşamam diye düşündüm ama ulaştık icimi rahatlatti normal diyor orda yabancı bir metaryal var istirahata devam et dedi birde vagihex diye bir fitil söyledi her aksam kullan dedi bu fitili kullnana varmı aranizda
Günaydın kızlar güne korkuyla başladım yüreğim ağzıma geldi benim ağrılarım geçmedi regli gibi karın ağrısı kasık ağrısı birde dünden beri vajinada batmalar vardı sarı akıntımda gecmemişti hepsinin üstüne sabah camasiirmda nokta kadar kan gördüm cok korktum üstelik Bayram doktorumada ulaşamam diye düşündüm ama ulaştık icimi rahatlatti normal diyor orda yabancı bir metaryal var istirahata devam et dedi birde vagihex diye bir fitil söyledi her aksam kullan dedi bu fitili kullnana varmı aranizda
Saol canım serklaj olalı bugün tam 13 gün oldu kan nokta seklinde minicikti devami gelmedi cok sukur ama yinede korktum tabi üstelik ben ilk bebeğimize 15+4de kaybettim simdi iyiyim doktorun normal demeside rahatlati doktora ulasamasaydim hasaneye gitmeyi dusundum hatta ilk onu dusundum ama acilde simdi hep asistanlar vardir bı an cok çaresiz kaldım ama cok şükür gecti bayramdan sonra kontrol icin arıyacam doktorumu böyle yüreğim ağzımda 4-5ay nasıl gecer bilmiyorumcanım gecmiş olsun,bayram bayram yuregin agzına gelmiştir
serklajın olalı ne kadar oldu 10 gun oldu dimi artık
bu arada vagihex ben kullandım ama ne zaman ve ne icin inan hatırlamıyorum ama serklaj sonrası degildi kesin eminim
inşallah hic bir sorun yoktur,bayram sonrası mutlaka doktoruna gorun,durumda duzelme olmazsa da bayramın gecmesini beklemeden gerekirse baska bir hastane yada doktora gorun,Allah´a emanet
Saol canım netten baktım rahim kanalını temizliyormus sanırım akıntımı kesmek icin benimde en nefret ettigim sey oldu tatil gunlerind doktora ihtiyac duymak ne yapcagni şaşırıyorsunGeçmiş olsun canım ben serklaj öncesi 8 gün kullandım şırınga gibi çekilip vajinadan pistonla itilen ilaçtı yanlış hatırlamıyorsam... Dr ye ulaşmana da sevindim en nefret ettiğim şey tatil günlerinde dr ye ihtiyaç duymak...
Saol canım serklaj olalı bugün tam 13 gün oldu kan nokta seklinde minicikti devami gelmedi cok sukur ama yinede korktum tabi üstelik ben ilk bebeğimize 15+4de kaybettim simdi iyiyim doktorun normal demeside rahatlati doktora ulasamasaydim hasaneye gitmeyi dusundum hatta ilk onu dusundum ama acilde simdi hep asistanlar vardir bı an cok çaresiz kaldım ama cok şükür gecti bayramdan sonra kontrol icin arıyacam doktorumu böyle yüreğim ağzımda 4-5ay nasıl gecer bilmiyorum
Evet canım psikolojikte olabilir hep aklimdaydi dün gece aglayarak uyudum zaten birde gece rüyamda karabasan gördüm gercekmiydi ruyamiydi anlamdim ama pesinden denize girdiğimi gördüm deniz iyidir..hastaneye yatsam para ödemem ama kendi kafama gorede yatamamki ama hastanede yatsam daha rahat olurdum herhalde psikolojik olarak doktor kontrolüne bur gitsem iyi geçse rahatliyacamSorma ben de dün gece sık sık suyum mu geliyor diye kontrol ettim uykuda ben de 24. haftada sorun başladı 25 te doğum oldu ya, psikolojik olarak bilinçaltımıza işlemiş senin de öyle... Çok zor bir süreç. Senin sigortan doldu sgk geçmeyen ücretsiz bir hastanede de bu haftalarda yatsan ücret öder misin ki?
Evet canım psikolojikte olabilir hep aklimdaydi dün gece aglayarak uyudum zaten birde gece rüyamda karabasan gördüm gercekmiydi ruyamiydi anlamdim ama pesinden denize girdiğimi gördüm deniz iyidir..hastaneye yatsam para ödemem ama kendi kafama gorede yatamamki ama hastanede yatsam daha rahat olurdum herhalde psikolojik olarak doktor kontrolüne bur gitsem iyi geçse rahatliyacam
kızlar hayırlı bayramlar tekrar hepinize umarım bayramınız güzel geçiyordur.... biz dün gittik hastaneye bereni dün sabah çıkarmışlardı kan vermişler cumartesi akşamı yani durumunda pek değişiklik yok bu sabah yine makinede( dün oğlum beni çok ağlattı bi görmeniz lazımdı kızlar yanına gittim başladı ağzındaki hortumu emmeye diliyle yalamaya çok tuhaf oldum çok duygulandım eve gelene kadar ağladım hep velet sanki hissetti benim oraya gittiğimi yaramaz olcak o oğlan durumlar böyle şimdilik hepinize iyi bayralarrr:)))
Hayır olsun canım rüyan. Aslında özel hastane bayılır yatırsın ama şu var doç farkı prof farkı derken yine bulurlar para alma yolu sanki. İnşallah gerek kalmaz enfeksiyondan korkuyorum ben de dikkat ediyorum şükür belirtim yok dün biraz kaşıntım oldu geçti ben de fazla hızlı silmişim kaşınınca azıcık kan gördüm önceki gece tekrar tekrar baktım ama içim gitti. Baktım vajenden değil rahatladım. Günler hızla geçip gitse şöyle...
Evet mutlaka para almanın yolunu bulurlar ben dogumu uzmana yaptırmak istiyorum aynı zamanda takibide yaptırmak istiyorum ama uzmanda olsa cok iyi bir doktor olmalı onuda nerden bulcam bilmiyorum
Silmekten olmuştur kanama benimde zaten silerken pecete de gördüm ıslak kalmasın diye iyice siliyorum
şalgam suyu süt yapıyormuş içinde sanırım bulgur da var... boza da...
sinemcim ben de duygulandım cimsi yazıdklarını okuyunca,gozumun onune geldi bucurugunun o halleri ikisine de maşallah
eylulgulu ve chnb haklısnıınz tam da kayıp yaşadıgınız bu donemlerde daha tedirgin olmakta
eylulgulu sen daha yolun başındasın ve gercekten başta insan nasıl gecer bu 4-5 ay derken sanki 28 haftadan sonra hersey cok daha hızlı ilerliyor,yani aslında en sıkıntılısı su yasayacagın 3 ay sonrası daha kolay psikolojik olarak
chnb canım maşallah senin zaten bu sureyi aşmana 3 hafta kaldı cok şukur,cetvelini her gordugumde bir maşallah cekiyorum
ve chnb sampuan konusundaki uyarı icin tesekkurler,ben bubhceni hic incelememistim,cok tavsiye edildigi icin dusundum ama almadan bakardım zaten,iyi oldu simdi bakmaya bile gerek yok.İlk olarak zaten arkasını cevirip icindekiler kısmını okuyorum ve cok sasırtıcı ama ceviride bir cok şeyi degistirdiklerini de goruyorum,yani cok dikkatli olmak lazım.Bana kalsa saf sabunla yıkarım ki vucudunu da yıkadım kızımın bir sure ama başına uygulanmıyor gozleri yanıyor,o yuzden goz yakmayan dogal bir urun ben de arıyorum,alında yazarım burdan da.