- 26 Kasım 2010
- 2.708
- 7
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.721
Benim ikisi de erkek canım, benimde 19. Hafta sonunda kisalma farkedildi 2 cm ve hunilesme var denmisti ama sonra ilerlemeyince serklajsiz devam kararı çıktı, evde istirahatteyim simdi...inşallah böyle sorunsuz devam eder hersey, hepimiz alırız bebislerimizi...
canım doç. Dr.eray çalışkan değil mi?
Rabbim saglikla eve getirdigin gunleri de gostersin insallah rabbim sizi hic ayirmasinkızlar merhaba az önce bebişlerime gittim kızımızı makineye bağlamışlar yine 908gr olmuş oğlumda 868gr şimdilik durum böyle onlardan ayrılmak okadar zorki oğlum parmağımı tuttu çok güzel duygular rabbim inşallah kucağımızda da gösterir
Canım maşallah onlara çok güçlü olacaklar ömür boyunca...Böyle böyle günler geçecek kavuşacaksın yavrularına...Evin uzaktı süt işini nasıl yapıyorsun*
Amin canım darısı başına ben çok ciddi konuşmuştum eşim de istemiyordu eşim ağlamama dayanamaz ağlamıştım. Zayıf noktasından yakala bence
tamamcanım hemen geliyorum tatii beleşe getiriyim benmerhaba arkadaşlar
vınn sağolsun atık aranızdayım
geçmişi okudum biraz , hersey yolunda anladığım kadarı ile, beren ve ardadan iyi haberler gelmiş tontiş oluyorlar iyice
sofikacım son haftalarda benimde akıntım coktu
hatta pantolon ve eşofmanlarımdan dışarı sızıyordu o derece yani
ama tedbiri elden bırakmamak lazım
paşam sende sıkılmışsın çok, kendine moral olacak uğraşlar bul, kendinle fazla başbaşa kalma, kitap oku, hatta gel seferihisara misafirim ol
biz de burada kalabalığız moralim çok iyi sürekli dinleniyorum
çok iyi oldu benim için
yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgelmişler
umarım onlarında herşey gönlüne göre olur
canım benim strese çok girdim bu aralar ondan oluyo galibaArkadaslar gunaydin
az once saglik ocagindan geldim.tahlil sonuclarim cikmis.
hba1c 5.2
Hgb 14.9
nasil sevindim anlatamam.simdi ilk is aksama esimle konusup ismail beyden randevu almak.hayirlisi olur insallah.
SOFIKA
Nasilsin canim?
PASAM
Yasadigin rahatsizlikla ilgili bir bilgim yok.ama bak kilolarini guzel bir sekilde veriyorsun bir cok tahlilinide yaptirdin.insallah guzel gunler cok yakin.bunlari dusunmeye calis.gecmis hepimiz icin cok aci inan bende unutmadim bebeklerim hep aklimda ama guclu olmak zorundayim ki tekrar anne olma sansim olsun.
hidennisko,akıntım cok degil ama dedigin gibi tedbiri elden bırakmamak lazım
normal dogum dusunuyorum,elbette hayırlısı hangısıyse o olsun ama normal olursa da akıntım enfeksiyonum olsun istemiyorum dogum esnasında bebegime zarar vermemesi acısından.
sen bizi dusunme simdi yan gel yat,ohhhh sefan olsun
feryalcım,cok sevindim canım yaa,demek şeker meker yok degil mi
rahat ol kuzum,guzel olacak hersey inşallah
hadi bakalım bir sonraki adım İsmail beyle randevu
ben iyiyim canım,dun kurşunluya gittik ama cok sıcaktı cok bunaldık,deniz pisti ve cocuklar da denize giremedi onlar da sıkıldı(ben pis yada temiz girmiyorum tabii kedinin cigere baktıgı gibi uzaktan bakıyorum oyle,nasıl canım cekiyor ama tutuyorum kendimi).Kısmet olursa bu hafta buyuk kızımın odasını alıcaz,onu hazırlıycaz,hastane cantamı hazırlamam icin baskı yapıyor annem,oysa ben son ana kadar istemiyorum,sanki o cantayı hazır edince her an doguracakmisim hissine kapılıyorum.Ama yine de ufak ufak hazırlanmamız lazım,artık gunler sayılı çok şukur.
paşam bu arada bende de kaygı bozukluguna baglı panik atak vardı yıllar once,cok zor ve uzun bir surecti ama gecti.Bir yıl kadar ilac kullandım,sonrasında da dusunme tarzımı degistirmeye calıstım,biraz daha gamsız olmaya karar verdim,işe yaradı.Bu illet hassasiyetten ileri geliyor kuzum,azcık toparla kendini,herseyi icerleme fazla,boşvermeyi ogren.Kronik hale gelirse kurtulman daha zor olur,cok zor oldugunu biliyorum ama takmamaya calış cevreni ve gecmisi,cok guzel bir gelecegin hayalini kurabilirsen ancak o zaman gercek olur.Sen hayal bile edemiyorsun,biraz gecmisini okudum da,sen hep umutsuzmussun,hep yalvarmıssın Allah´a ama bir yandan da hep olumsuz dusunmus konusmussun,hep ben kaybedecegim diye yazmmıssın.Oyle deme arkadasım,olacak de,Allah´tan iste ve sonra da gercekten olacagına inan.Cok guzel bir gelecek canlandır once gozunde ve bunu dile Allah´tan,evham yapma sonra da.Ya soyle olursa ya boyle olursa diye yeme kendini,yolunda gitmeyen bir sey bile olsa o olay gercek olunca uzulursun,sen daha olay olmadan onun acısını yasamaya baslıyorsun.Bunun baslıca nedeni de rahatsızlıgın bunu iyi biliyorum, o yuzden duşunme tarzını degiştirmen lazım,degistirmek zorundasın,cunku baska turlu duzelmeyecek hic bir sey ve sen kotu dusundukce hep daha kotu olacak,daha kotu oldukca daha kotu dusuneceksin ve isin icinden hic cıkamayacaksın.Silkelen guzelce,kabullen başına gelenleri ve dimdik dikil gelecegin karşısına,seni guzel yaşayacagım de,gecmişe inat sen guzel olacaksın de ve bismillah deyip başla,yarın bir ay sonra degil,BUGÜN başla!Bir daha da kötu seyleri dillendirme,bir seyi ne kadar cok soylersen onun gercek olma ihtimalini arttırısın,guzel duşun, guzel konuş guzel olsun arkadaşım!İnan bana farkı fark edeceksin cok kısa zamanda
Arkadaslar gunaydin
az once saglik ocagindan geldim.tahlil sonuclarim cikmis.
hba1c 5.2
Hgb 14.9
nasil sevindim anlatamam.simdi ilk is aksama esimle konusup ismail beyden randevu almak.hayirlisi olur insallah.
SOFIKA
Nasilsin canim?
PASAM
Yasadigin rahatsizlikla ilgili bir bilgim yok.ama bak kilolarini guzel bir sekilde veriyorsun bir cok tahlilinide yaptirdin.insallah guzel gunler cok yakin.bunlari dusunmeye calis.gecmis hepimiz icin cok aci inan bende unutmadim bebeklerim hep aklimda ama guclu olmak zorundayim ki tekrar anne olma sansim olsun.
Hidennisko canım ne güzel tatil ve dinlenmek...Moralinin iyi olmasına sevindim...Ben hala ısrarlıyım geceliğin altına hiçbir şey giymiyorum akıntım da olmuyor...:)) Ama frikik vermemek lazım dikkat...
Feryal CANIM ŞEKER YOKMUŞ sevindim. 23 hafta sonra da ben yaptırmam lazım şeker yüklemesi...
Sofika canım ufaktan hazırla canım gerçi kızından da vardır hazırlıklar...
Ben de sıcaktan gece uyuyamadım...
evet canım hersey var zaten kızımdan,sadece hastane cıkısı alıcam yeni olsun diye,onların yıkanıp utulenmesi lazım sadece
anneme de diyorum telas etme,acil bir sey olsa ben hastanedeyken de halledersiniz sorun etme diye ama yine de herkesi telasa suruklemektense hazırlanmak daha dogru.Kızımın kucuklerini de aslında ihityacı olan birine vermek uzere paketlemistim ve o hafta hamile oldugumu ogrendim,simdi o paketi kendim icin acıcam :))
Selamlar herkese...
ben cuma gün işe başladım hic icime sinmese deama ağrım sızım yok cok sükür, kasığımdaki ağrılarda azaldı magnezyumdan olabilir mi?
bide şeker yüklemesinde tam 140 çıktı, sınır değermiş herhangibirsey vermedi, sanki 100 gr.lık şeker yüklemesi yapıp onada baksaydı diyorum şimdi...
sizler neler yaptınız okuycam simdi, umarım üzücü bi gelişme yoktur hic kimsede :26:
Merhaba arkadaslar yarın sabah hastaneye gidiyorum serkaj icin kaç gün yatcam bilmiyorum narkozla yapıyorlar değilmi?hiç konuşmadım bunları doktorla biraz endiseliyim hAstaneden sonra annemde kalcam bı süre tabletimi yanıma alcam belki Ordan girebilirim nete
seferihisarda mısın... bi foça bi seferihisar zaten okuyunca icim gitii... :)merhaba arkadaşlar
vınn sağolsun atık aranızdayım
geçmişi okudum biraz , hersey yolunda anladığım kadarı ile, beren ve ardadan iyi haberler gelmiş tontiş oluyorlar iyice
sofikacım son haftalarda benimde akıntım coktu
hatta pantolon ve eşofmanlarımdan dışarı sızıyordu o derece yani
ama tedbiri elden bırakmamak lazım
paşam sende sıkılmışsın çok, kendine moral olacak uğraşlar bul, kendinle fazla başbaşa kalma, kitap oku, hatta gel seferihisara misafirim ol
biz de burada kalabalığız moralim çok iyi sürekli dinleniyorum
çok iyi oldu benim için
yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgelmişler
umarım onlarında herşey gönlüne göre olur
2 haftayı geçti maşALLAH... 2 haftaya kalmaz verirler inş. kucağına...kızlar merhaba az önce bebişlerime gittim kızımızı makineye bağlamışlar yine 908gr olmuş oğlumda 868gr şimdilik durum böyle onlardan ayrılmak okadar zorki oğlum parmağımı tuttu çok güzel duygular rabbim inşallah kucağımızda da gösterir
canım yemegimi yedim namazı kılıcaktım hayde başladı çarpıntımallahım sen yardım et dedim bu hastalık 8 senedir beni çok yordu ya ömürüm ölünce daha beter oldum tedavisinide gördüm doktor kafanı düzeltmezsen ben sana ne yapsam dedi iyileşemezsin dedi yoruldum artık
Merhaba arkadaslar yarın sabah hastaneye gidiyorum serkaj icin kaç gün yatcam bilmiyorum narkozla yapıyorlar değilmi?hiç konuşmadım bunları doktorla biraz endiseliyim hAstaneden sonra annemde kalcam bı süre tabletimi yanıma alcam belki Ordan girebilirim nete
sorunsuz gecer operasyonun inş. eylülgülü... bildiğim kadarıyla anestezili diye okumuştum burdan kızlardan...Merhaba arkadaslar yarın sabah hastaneye gidiyorum serkaj icin kaç gün yatcam bilmiyorum narkozla yapıyorlar değilmi?hiç konuşmadım bunları doktorla biraz endiseliyim hAstaneden sonra annemde kalcam bı süre tabletimi yanıma alcam belki Ordan girebilirim nete