- 14 Eylül 2007
- 5.494
- 238
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.601
OKIZLAR BİZ GELDİK MAŞALLAH BEBİŞLERİM İYİLERDİ ŞİMDİLİK Bİ SIKINTI YOK DEDİ DOKTORUMUZ BERENİMİZ KİLO ALMIŞ 87OLMUŞ ARDAMIZ VERMİŞ BİRAZ ÇOK TATLILAR MAŞALLAHRESMİ YÜKLEYEMİYORUM PCDE SORUN VAR ŞUAN BİLE ÇOK EZOR RYAZIYORUM EN KISA SÜREDE YÜKLEMEYE ÇALIŞICAM
ÇOK ZOR YAZILIYOR GRMI TAM YAZILMAMIŞ KIZIM 887 OĞLUMDA 842 OLMUŞ
ÇOK ZOR YAZILIYOR GRMI TAM YAZILMAMIŞ KIZIM 887 OĞLUMDA 842 OLMUŞ
arkadaşlar benm iki gündür sağ taraftaki kalçama çok kötü kramp atıyor özelliklede uzınıp ayağa kalktığım zaman bi kaç dakka krampın geçmesini bekliyorum acaba nedendir sizdede oluyormu çok ağrıyor napıcam bilmiyorum doktoramı gitsem ?????
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ben 6 aylık kayıp yaşadım ve şu an lohusayım.doğum yapalı 37 gün oldu ama benim kanamam hala kesilmedi.az az geliyor.Sizlerde nasıldı?ve bunun ardından ilk adeti kaç gün sonra oldunuz?
canım gecmis olsun,hamilelikte kramplar oldukca sık karsılasılıyor,senin haftalarında oluyor muydu bilmiyorum ama su anda bende de hemen hemen her gun oluyor,ozellikle gece bacagımda oluyor.Genelde doktorlar bu kramplara karsı magnezyum oneriyor,sen de alabilrisn ama dozajını ve tam olarak markasını yine de doktoruna danısman lazım.Genel olarak da tuz eksikliginden kramp olur diye biliyorum ve gercekten de son kan tahlilimde sodyum oranı duşuk cıktı,bunun sebebi de aşırı sıcak ve terlemem sanırım.
OKIZLAR BİZ GELDİK MAŞALLAH BEBİŞLERİM İYİLERDİ ŞİMDİLİK Bİ SIKINTI YOK DEDİ DOKTORUMUZ BERENİMİZ KİLO ALMIŞ 87OLMUŞ ARDAMIZ VERMİŞ BİRAZ ÇOK TATLILAR MAŞALLAHRESMİ YÜKLEYEMİYORUM PCDE SORUN VAR ŞUAN BİLE ÇOK EZOR RYAZIYORUM EN KISA SÜREDE YÜKLEMEYE ÇALIŞICAM
merhaba arkadaşlar kısacık yazayım bugün eski dr uma kontrole gitttim yenisi tatile çıkmış malum yaz sezonu..2 aydır görmemişti beni görünce şok oldu hala nasıl doğurmadın ne yaptın dedi bende bol nidilat içtim evden de çıkmadım dedim:)) neyse önce herşey yolunda dedi ben de rahimağzı nasıl bi bakın deyince artık çok aşağıda ölçemiyorum istersen alttan bakalım dedi ben de hareketlendirmeyelim bir gelişme olmadıkça diye istemedim bundan sonra heran bekle ama keşke 10 gün daha dursa dedi.. yine celeston vuralım dedi asılında haftası 34 ama risk sevmiyor dr hanım..2. dozları da 6 hafta önce vurulmuştum kadın beni her gördüğünde panik oluyor..allahtan doğumhaneye yollamadı:))
neyse celestonları da..48 saat bekleriz ama inşallah kadir gecesine kadar doğurmayacağım..olursa da küvöze gerek olmaz inşallah..
aman bu kadarına da şükür..bebek çok hareketli bu ara mecbur baskı yapıyor tabi..
artı sağlık ocağında da kontrolum vardı 34 ten sonra normal kabul ediyoruz artık sıkıntı olmaz dediler..biraz da kilosunu toplasa doğsun kendimi sokağa atıcam 3 aydır evdeyim ya..
okuyamadım pek herkes iyidir inşallah..
badem canım,her ne kadar erken dogum olsa da bir dogum yaptın ve zamanında bir dogum sonrası gibi lohusalık yasaman normal,benim de kanamam 40 gune yakın surdu,tam emin degilim gerci.40 gunden fazla surerse doktora danısmak gerekebilir.Nasıl cok mu yogun kanaman yoksa azaldı mı bayag?
merhaba arkadaşım ben kanamsı 60 gün süreni bile duydum ama tabi az az senn ne kadar bilmiyorum bence korkma normal ama yinede istersen bi doktora danş.
Çok sevindim arkadaşım.Ne güzel bugünlere kadar gelmeniz.Sofikada sende umut oluyorsunuz bizlere.Maaşallah 40.haftaya kadar gideceksiniz inşallah..merhaba arkadaşlar kısacık yazayım bugün eski dr uma kontrole gitttim yenisi tatile çıkmış malum yaz sezonu..2 aydır görmemişti beni görünce şok oldu hala nasıl doğurmadın ne yaptın dedi bende bol nidilat içtim evden de çıkmadım dedim:)) neyse önce herşey yolunda dedi ben de rahimağzı nasıl bi bakın deyince artık çok aşağıda ölçemiyorum istersen alttan bakalım dedi ben de hareketlendirmeyelim bir gelişme olmadıkça diye istemedim bundan sonra heran bekle ama keşke 10 gün daha dursa dedi.. yine celeston vuralım dedi asılında haftası 34 ama risk sevmiyor dr hanım..2. dozları da 6 hafta önce vurulmuştum kadın beni her gördüğünde panik oluyor..allahtan doğumhaneye yollamadı:))
neyse celestonları da..48 saat bekleriz ama inşallah kadir gecesine kadar doğurmayacağım..olursa da küvöze gerek olmaz inşallah..
aman bu kadarına da şükür..bebek çok hareketli bu ara mecbur baskı yapıyor tabi..
artı sağlık ocağında da kontrolum vardı 34 ten sonra normal kabul ediyoruz artık sıkıntı olmaz dediler..biraz da kilosunu toplasa doğsun kendimi sokağa atıcam 3 aydır evdeyim ya..
okuyamadım pek herkes iyidir inşallah..