- 10 Aralık 2009
- 2.403
- 74
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.641
arkadaşlar merhabalar..
8 haftalık hamileyim iki yıl süren tedavilerim sonuç vermeyince hiç ummadığım bir anda artık ümitlerimin
tamamen tükendiği bir anda rabbim mucizemi gönderdi bana.
hem erkek infertilitesi hem de pco ile mücadele ettik iki yıl boyunca
çok şükür mücadelemizin krşılığını aldık. bu süre içinde hep hamile olmak için uğraşırken benim için başka bir süreç başladı şimdi..
meleğimi içeride tutabilmek..
tedavi sırasında histereskopi geçirmiştim
histereskopi sırasında doktorum bende rahim ağzı yetmezliğini farketmiş
bana hamile kalınca muhakkak 13. 14. haftalada dikiş atılması gerek 20. haftadan sonraa da yatışa geçeceksin dedi.
bende hamile kalabilmeyi becerince şimdi de bunun derdine düştüm
hiç bişi bilmiyorum ve çok korkuyorum zor elde edilen bir gebelik çünkü.
en büyük şansım hiç bebek kaybetmeden bu durumu öğrenmekti şükürler olsun rabbime
umarım bundan sonrada herşey yoluna girer..
size şunu sormak istiyorum cevap verirsseniz çok sevinirim
bu haftalarda risk yok değil mi.
yani 9. haftamın içindeyim rahim ağzı yetmezliği ile ilgili bu haftalarda sıkıntım olur mu
uçak yolculuğu yapmak zorudayım önümüzdeki günlerde
bişi olurmu diye krokuyorum
şimdidien teşekkü ediyrum..
Sagol tatlim once swferihisar sonra bodrum kismetsemaşallah size,hep guzel haberlerle gel inşallah
sana iyi tatiller diliyorum canım ,bu arada tatile nereye sır degilse :)
kendini yormadan dikkatli dikkatli tamam mı
Allah´a emanet olun
aslinda kisalma olmus AMA 2,5 cm asagisii onemlidir dediDemekki:)
kontrolün guzel geçmesine sevindim ama benim anlamdigim sende bı kısalma mevcut bu ilerleyen haftalarda dahada kisalcagna işaret değilmi yoksa normalmiymis bu kısalma?sen yinede dikkat et iyi tatiller...
doktorunu alnından öpüyorum,gerçekten bilinçli,geneldeşeekr böyle çıkıncı hba1c istemez gereksiz bulurlar,aferim ona..
canım doktoruna görün 40 gün bitince,kanaman az az olduğu sürece sorun yok,benim 20 günün sonunda bitmişti sarımsı bir renge dönmüştü ve yaklaşık 26 ağustosta doğum yaptım 23 eylülde ilk adet kanamamı gördüm
hiddenisko,sanki dinlensen iyi olmaz mıydı? tatilde yorma kendini..biliyor musun arda bey sana dikiş atmadıkça benim doktor da doğru yoldaymış gibi geliyor,senden iyi haber geldikçe sanki ben de iyi olacakmışım gibi
chnb cim sen de sor bakalım senin serklaj ipin neymiş,biz sıradakilere örnek olsun :) bak sen hele hakikaten jetonum yeni düştü tez hataydan :))))))
sinemcim senin bebekler kilo aldıkça eşimle ben havalara uçuyoruz burda maşallah yavrulara
Kızlar, size hiç fetal Fibronektin (fFN) testi yapıldı mı? Özellikle 22. haftadan sonra tekil hamile olup serklaji olmayanlara...
Bazen dikişe tekme atıyor bebek serklajlılar bu his oluyor mu sizde?
Sagol tatlim once swferihisar sonra bodrum kismetse
aslinda kisalma olmus AMA 2,5 cm asagisii onemlidir dedi
Iyi olacaksin tabiki sende
Bende takipte olan biri daha var diye rahatim :)
CHNB
Korkularinda haklisin.ana gecen gun SOFIKA cok guzel seyler soyledi.hedefini her zaman yuksek tut ve inan.bebegine daha ilk gunlerden ufakta olsa birsey al ki unudun olsun diye.cok hosuma gitti.
Dr kararlarina gore hareket edip ona gore kararlar aliyoruz.ama cevremizde bircok mucize var.oncelikle rabbim istemis olsun.
Insallah Arda beyde en azindan 32 li haftalara ulasicak.ve hepimiz guzel haberlerinle sevinicez.
Ben kan veidrar tahlillerini aldim.smear ayin 15. De cikacak sanirim.hemen gitmeyi dusunuyordum ama glukoz testi yuksek cikmis.dun saglik ocaginda gosterdim HbA1C diye bir test yapildi.bakalim lazartesi bir sorun cikmazsa hafta ici gidicem
Dileyen cabalayan emek veren herkesin rabbim yaninda ve yardimcisj olsun.
kızlar merhaba misafir var süt SAĞMAYA KAÇTIM SİZEDE BAKAYım dedim sol göğsümden çok az geliyor nie acaba.. chnb ten renkleri normal bebek gibi şuan ilk doğduklarında çok YESMERDİ ZATEN SAÇLAR KAPKARA AYY çoooook özledimmm
arkadaşlar merhabalar..
8 haftalık hamileyim iki yıl süren tedavilerim sonuç vermeyince hiç ummadığım bir anda artık ümitlerimin
tamamen tükendiği bir anda rabbim mucizemi gönderdi bana.
hem erkek infertilitesi hem de pco ile mücadele ettik iki yıl boyunca
çok şükür mücadelemizin krşılığını aldık. bu süre içinde hep hamile olmak için uğraşırken benim için başka bir süreç başladı şimdi..
meleğimi içeride tutabilmek..
tedavi sırasında histereskopi geçirmiştim
histereskopi sırasında doktorum bende rahim ağzı yetmezliğini farketmiş
bana hamile kalınca muhakkak 13. 14. haftalada dikiş atılması gerek 20. haftadan sonraa da yatışa geçeceksin dedi.
bende hamile kalabilmeyi becerince şimdi de bunun derdine düştüm
hiç bişi bilmiyorum ve çok korkuyorum zor elde edilen bir gebelik çünkü.
en büyük şansım hiç bebek kaybetmeden bu durumu öğrenmekti şükürler olsun rabbime
umarım bundan sonrada herşey yoluna girer..
size şunu sormak istiyorum cevap verirsseniz çok sevinirim
bu haftalarda risk yok değil mi.
yani 9. haftamın içindeyim rahim ağzı yetmezliği ile ilgili bu haftalarda sıkıntım olur mu
uçak yolculuğu yapmak zorudayım önümüzdeki günlerde
bişi olurmu diye krokuyorum
şimdidien teşekkü ediyrum..
bazen benimde vuruyordu sey de olabilir diyor annem asagida doner veya kasiga vurur diye onceki hamileligimde cok agri oluyordu dikise vurdugunu bilmiyordum 1hafta sonra gittigimde is isten gecmisti rahim yirtilma durumuna gelmis. rabbim korusun bebeklerimizi ve bizi
Allah korusun canım. Seninle haftalarımız yakın bebek yukarı çıkmaya başladı mı senin? Benim göğüs atımda biraz şişme olmaya başladı yukarı çıkyordur inşallah çıksalar da rahatlasak...
rabbim korusun insallah ne eziyetlerle geldik bu gunlere rabbim 38leri gostersin insallah.benim yukariya cikiyor iniyor yer genis donup dilasiyo kuzucuk bobreklerime yakin oynuyor bazen fazla degil ama daha kucuk ondan galiba senin kuzunun boyu kac cikti canim...
Amin cümlemizin evlatlarını korusun dediğin gibi çok şeyler atlattık... Amin... Canım boyunu söylemediler benim de aklıma gelmedi...
Sen ayrıntılıya girdin mi senin nasıl gelişimi? Sen kilo aldın mı? Cinsiyeti neydi senin bebişin?
girdim ben 3haftayi gecti hersey iyi cikti kizim olucak insallah canim haftada biraz normal gelmedi bana haftada gidince sorucam bakalim son sat 10subat benim 2hafta gec dollenme diye cikiyor gecen hafta boyu19cm cikti kilosunu yazmiyolar devlete gidiyorum ya bakalim hayirlisi insallahh...
gerçekten bu günlere gelmek rüya gibi benim için..24 haftalarda yoğun bakımı olan hastane ararken konuştuğum bir dr 35 lere kadar beklese dediğinde ah nerdee demiştim..:)))canım senin durumun cok zordu gercekten mucize gibi bir gebelik oldu cok şukur,bundan sonra gercekten de daha rahat olmalısın,doktoruna da bakma sen o daha ne zasmandan beri doguracagını dusnuyor,inşallah 40 da gorecegiz canım
Allah´a emanet olun
Hayırlı olsun kızın canım... 19 cm baştan popoyadır canım bence sorun olsa derlerdi...
Canım Hatayda fakültede sanırım yapılmıştır çalışma ama orası kabus gibi bir yerdi malesef...senin konntrolün 2 haftada bir mi olacak şimdi?
Canım sağ olasın 25 e yaklaştıkça korkmuyor değilim... İnşallah sağlıkla atlatırım bu dönemleri... Senin de kontrol ne zaman?
saolasin canim..bastan popoyami uzunlugu degilmiydi :ben oyle saniyordum nekadardirki boyu falan ben oglumda 22hafta30cm diye hatirlitorum oyle dogmustu bakmadim ben ama esim uzundu diyor bilmiyorum.kilo aldinmi sen ben 3kiloya yakin aldim hersey yiyorum ama sukur bulantim gitti biraz gec gitti ama sukur yinede..
Merhaba arkadaşlar
İkizlere hamileyim.
Pazartesi günü karnımda doluluk ve kasılma şikayetiyle doktoruma gittim.
Ertesi günüydü kontrolüm ağrım olunca hiç beklemedim.
Rahim ağzı 1cm e kadar incelmiş.
Hemen hastaneye yatırıldım serklaj yapıldı.
Şimdi istirahattayım.
Doktorum herşey çok iyi dedi ama az bir karın ağrısında korkuyorum sancım var diye.
Doktorum her gün kontrole çağırsa giderim herhalde =)
Sizlerin arasında serklaj yaptıran böyle zor hamilelik geçiren arkadaşlar deneyimlerinizden yararlanmak isterim....
canım 14 ağustosta kontolüm var ozaman 11+2 olacağız inşallah,bu tarihten itibaren 2 haftada bir görüşücez dedi doktorum.
ah kızlar bu migren öldürecek beni şimdi biraz daha iyiyim gerçi,dün akşamdan beri başım nasıl ağrıyor bilemezsiniz,kafamı duvarlara vurasım vardı,dün gece 1 tamol bugün de 2 parol içtim hala ağrıyor,doktoru aradım majezik iç korkma iç bitane dedi ama cesaret edemedim,benim gibi böyle olan var mı? ne içiyorsunuz?
saolasin canim..bastan popoyami uzunlugu degilmiydi :ben oyle saniyordum nekadardirki boyu falan ben oglumda 22hafta30cm diye hatirlitorum oyle dogmustu bakmadim ben ama esim uzundu diyor bilmiyorum.kilo aldinmi sen ben 3kiloya yakin aldim hersey yiyorum ama sukur bulantim gitti biraz gec gitti ama sukur yinede..
Merhaba arkadaşlar
İkizlere hamileyim.
Şimdi istirahattayım.
Doktorum herşey çok iyi dedi ama az bir karın ağrısında korkuyorum sancım var diye.
Sizlerin arasında serklaj yaptıran böyle zor hamilelik geçiren arkadaşlar deneyimlerinizden yararlanmak isterim....
canım 14 ağustosta kontolüm var ozaman 11+2 olacağız inşallah,bu tarihten itibaren 2 haftada bir görüşücez dedi doktorum.
ah kızlar bu migren öldürecek beni şimdi biraz daha iyiyim gerçi,dün akşamdan beri başım nasıl ağrıyor bilemezsiniz,kafamı duvarlara vurasım vardı,dün gece 1 tamol bugün de 2 parol içtim hala ağrıyor,doktoru aradım majezik iç korkma iç bitane dedi ama cesaret edemedim,benim gibi böyle olan var mı? ne içiyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar
İkizlere hamileyim.
Şimdi istirahattayım.
merhaba geçmiş olsun chnb arkadaşımızın dediği gibi bana 23.haftada serklaj yapıldı benimkide 15 mm di. hamd olsun bu zamana kadar geldim ve gayet iyiyim
dikkat etmen gereken istirahat etmen,enfeksiyon kapmaman. bilirim insan çok korkuyor en ufak bi şikayette hastanede oluyodum geçen haftaya kadar sende hayırlısıyla bu zmanları geçirip sağlıcakla kucağına alırsın
chnb bugün baskıyı sormuşsun net hata verince cevap yazamadım. o baskıyı dikişlere ilerleyen zamanlarda da hissedeceksinbebek bazen öle bi acıtıyoki alt taraflarımı ani çığlıklar atıyorum:26: