- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.101
canım merdiveni çıkarım çıkmasınada kalbimin ritmi artınca hayde panik atakGünde 10 kere merdiven in çık...Mümkünde en az 3. veya 4. kat olsun...
ah canım geliyimde bakıyımmı sana kız tavuklu çorba yap tel şehriyeli çok iyi gelirNeyse kızlar,hepinizi öpüyorum
Bu arada Tuba hiç girmiyor tubacımm okuyorsan ses ver özledimmm
Ben ciddi üşüttüm bu arada :2::2:eve yakın bir sağlık oc var kapanmadan gideyim bir iki ilaç verir belki
evet canım yaşada bakıyor hem oruç olmakta vantaş canım iftar gelsin inan hemen doyuyourmrabbim yardımcuım olsun kız 60 düşsem çirkin olmam işşallah dün kardeşim dediki abla kafan minnacık kalmış bedenin topilik korkum çirkinleşirim diye tırsıyorum kilo verince suratım çok çöküyor eşim geçen belimi baldırlarımı gögüslerini kalcamı hep ölçtü dedi bakalım nasıl olucek gögsüm 110 geliyor baldırlarım 60 mış kolum 35 basen 110 gene ölçücez yadık bir yee
Yav ben 180 boya 66 kg ım..Çirkinmiyim şimdi aşkolsun...Gayet güzel olursun,hiç endişe etme bu konuda......
canım sen baka üdşün herkez beni hem bu kiloda gördü bbem düşünsene hemen verdigimiben bile aynaya baktıgımda hoşuma gitmiyor degil geçen duş aldım bornozumu giydim şaştım iyice bol oluyordu ben onun için dedim sen güzelsin canım gördük güzelligini tesçilisin alim allah
Evet yavrum Boğazda 3 katlı tripleks villa alıcam sana önünede arabaKız sen bana inanmıyomusun ben sana çok mutlu olacaksın diyorsam sen bana inan ev araba kadar değil ama çok mutlu olacağını garanti ediyorum..Seçenek de sunarım ister bu ister bu diye 75 kilo olduğun gün açıklayacağım süprizimi Paşamcım bence plates acil alarak başla ben bütün kış yaptım çok faydalı mekik de çekebilirsin hergün ciddi kilo veriyorsun sarkmanın acil önlemini al yoksa fena olur birde dukancıların yaptığı bazı hareketler var sarkmaya önlem amaçlı onların yazdığı topiğe bak öğrenirsin..Homsestein için pıhtılaşma topiklerinde listeler var
canımben bulamadım senin bildigin link varsa atarmısın okuyum
canım merdiveni çıkarım çıkmasınada kalbimin ritmi artınca hayde panik atak
ah canım geliyimde bakıyımmı sana kız tavuklu çorba yap tel şehriyeli çok iyi gelir
canım sen baka üdşün herkez beni hem bu kiloda gördü bbem düşünsene hemen verdigimiben bile aynaya baktıgımda hoşuma gitmiyor degil geçen duş aldım bornozumu giydim şaştım iyice bol oluyordu ben onun için dedim sen güzelsin canım gördük güzelligini tesçilisin alim allah
Haklısın ,ben panik atak kısmını unutmuşum..O zaman daha pasif cimnastik ,mesela plates gibi daha iyi gelir belki..
canım merdiveni çıkarım çıkmasınada kalbimin ritmi artınca hayde panik atak
ah canım geliyimde bakıyımmı sana kız tavuklu çorba yap tel şehriyeli çok iyi gelir
Haklısın ,ben panik atak kısmını unutmuşum..O zaman daha pasif cimnastik ,mesela plates gibi daha iyi gelir belki..
canım ben topunu aldım ama eşime demem lazım çifli gümüşlügümün arkasında eşimde işim çok agır dedi iyi olursam akşamları seni yürüyüşe göürürm dedi allahım kaç senedir oruç tutan eşim bu raazanda 4 gün anca tuttu işi agır zorlanıyorum dedi oda üzüyor beni günahı varmı bilmiyorum keyfe tutmsamazlık yapmadıgını biliyorumama adam askerde bile oruç tutmuşevde tek ben tutuyorum canım geçen ablama gittim inan dik yokuş çıktım se nkalbim bir atmaya başladı 40 dakika kıpırdıyamadım yerimden korkudan :18::18:ne olucak beni bu halim bu hastalıgıma derman olucak olan olsa elini öpücem okadar kötü ediyor beni 8 senedir halim perişan
CHNB canım sana özelden msj yazdm ama gönderilmedi buraya yazmak istemedm cok alakasz oluyo herkezn yazdıkları aynı ben cok alakasz kalıyorm baska topiklerede yazdm ama cvp alamadm ben ovalasyon testini sipariş ettm yarın geliyo adetim bugün bitti içinde ayrıntılı bilgi mutlaka yazar ama sen biliyosn diye sendende bilgi alamak istedim salı günü gidecem doktor yumurtalıklarıma bakack hersey yolundadr insallah ozaman ovalasyon testlerine baslıcam adetlerim düzensz oldugundn 35 38 gün arası yani onun için erken baslıcam şimdi sorum şu;ovalasyon testlerini yaptıgım ilk günler yumurtlama günüm yakın degilse herhengi bir çizgi cıkmıcak bir kac gün içinde hafif kırmızı çizgi belirgin olacak ve sonra koyulasacak cizgiler aynı oldugu gün ilişkiye girmem gerekecek dimi???????????
2.sorumda sabahki idrarınızla yapmayın 4saatlık fazla sıvı tüketmediginz idrarınzla yapacaksınz yazıyoms sadece sahurda sıvı tüketmiş olacam sabah 10gibi uynadıgımdaki idrarımla mı yapmam dogru olur yoksa 1gibi namaz kılarkende lavaboya giderim ozamanki idrarımla mı yapsam???
3. ve sonuncu sorum çizgiler hiç bir zaman aynı koyulukta olmazsa bu benim yumurtlamadıgım anlamına mı gelir cok soru sordm kusura bakma salı günü memlekete gidecz orada net yok size ulasamıcamdn dolayı hepsini şimdi sorayım dedim cvplarsn cok mutlu olurum şimdidn cok sagol
baska kullanan arkadaş varsa cvplarsa sevinirim eylülgülüde kullanmıstı oda cvplarsa mutlu olurm
Neyse kızlar,hepinizi öpüyorum
Bu arada Tuba hiç girmiyor tubacımm okuyorsan ses ver özledimmm
Ben ciddi üşüttüm bu arada :2::2:eve yakın bir sağlık oc var kapanmadan gideyim bir iki ilaç verir belki
canım ben clearblue diye bir marka kullanmıştım,diğer klasikleri yorumlayamadım yok çift mi bu çizgi bu mu daha koyu bilmem ne anlamadım bu dijital,çiftse gülenyüz çıkıyor :) bizim yüzümüz güldü,Allah da seninkini güldürür inşallah
cok cok sagol canım bende aldım o biraz pahalı geldi şimdilik bana ondan bu cizgi cıkanlardn aldım ben acıkcası hiç cizgi cıkmamasındn yani yumurtlamamktan korkuyorm eger cizgi cıkarsa cok koyu olması gerekmiyo biz yinede denerz olmazsa zaten olmaz daha önce yumrtlama günümü biliyordm öylesine deniyordk oluyordurabbim ne zaman nasip edrse ozaman olacak ben tedaviye gerek kalmadn hamile kalmk istiyorm evet cok şükür sizin yüzünz güldü insaallah benimkide güler lüften duanı eksik etme
canım ben clearblue diye bir marka kullanmıştım,diğer klasikleri yorumlayamadım yok çift mi bu çizgi bu mu daha koyu bilmem ne anlamadım bu dijital,çiftse gülenyüz çıkıyor :) bizim yüzümüz güldü,Allah da seninkini güldürür inşallah
cok cok sagol canım bende aldım o biraz pahalı geldi şimdilik bana ondan bu cizgi cıkanlardn aldım ben acıkcası hiç cizgi cıkmamasındn yani yumurtlamamktan korkuyorm eger cizgi cıkarsa cok koyu olması gerekmiyo biz yinede denerz olmazsa zaten olmaz daha önce yumrtlama günümü biliyordm öylesine deniyordk oluyordurabbim ne zaman nasip edrse ozaman olacak ben tedaviye gerek kalmadn hamile kalmk istiyorm evet cok şükür sizin yüzünz güldü insaallah benimkide güler lüften duanı eksik etme
canım o zaman adetin biter bitmez başla tstleri yapmaya,ben adetimin 18. günü yumurtladım hatta yumurtlamıcam galiba diye düşünmeye başlamıştımmesela o yüzden de bebeğimiz sat a göre 4 gün geriden geliyor,amin canım,dualarım tüm isteyenlere,hepimize..
morelimiz bozuk bugün doktorumuz aradı makineye bağLAMIŞLAR İKİSİNİDE BÖBREKLERİ YORULDU BİRAZ DİNLENDİRELİM DEDİ DOKTOR ÇOK ÜzüLDÜM ÖĞLENDEN BERİ AĞLIYORUM İNŞ BİŞEY OLMAZ Yavrularıma
morelimiz bozuk bugün doktorumuz aradı makineye bağLAMIŞLAR İKİSİNİDE BÖBREKLERİ YORULDU BİRAZ DİNLENDİRELİM DEDİ DOKTOR ÇOK ÜzüLDÜM ÖĞLENDEN BERİ AĞLIYORUM İNŞ BİŞEY OLMAZ Yavrularıma
Carsamba sabah 10 da kismetse.bakalim hayirlisi
Bilsem bende persembeye alirdim.ne guzel gorusurduk
Ayda bir gitmiyormuydun sen u.u ne
Hastaneye gittiğin zaman dr nun adet düzensizliği yazmasına gerek yok rutin jinekolojik muayyene yazsada olur..Sigortacının dediği gibi doktorlar özel sağlık sigortalı hastalara alışkın hatırlatma yapıldığında dikkat ediyorlar..
Bu kapsam içine alıp alınmaması durumları için Allianz daha çok kurcalayan bir sigorta şirketi ayrıca geçen eylülgülü yazmıştı Cemil Bey,Allianz dr fazla para ödemez demiş Allianzda şöyle bir uygulama var doğum serklaj vs uygulanan hastanenin uzman dr ücreti neyse onun üzerinden ödeme yapar doçen prof farkı ödemez fark olursa hasta doktor ücreti farkını cebinden öder Ama Allianzın anlaşmalı olduğu doçent prof vs ise hepsini öder Anlaşmalı hastane ve doktor listesi Allianz kendi internet sitesinde var Yapı kredi bu anlamda doktora daha çok ödeme yapan daha çok drla anlaşması olan bir sağlık sigortası şirketi ama onun hamile kalmak için bekleme süresi 12 ay ve ilk yıl limiti 1500 TL daha sonraki yıl 7500 TL ye çıkıyor Allianz ın doğum limiti sınırsız mesela bizim gibi serklaj olma ihtimali olan bir hastanın yapıkredi sigortası olsa 3000-4000 tl gibi limitten kullansak doğum için 3500 TL gibi birşey kalıyor büyük şehirlerde memorial ,acıbadem,Amerikan gibi hastanelerde bu limit yeterli gelmiyor..Bundan 2 yıl kadar önce Allianz yatarak doğumlu sigortasını 500-600 tl ye yapıyordu insanlar başka şirketten sigortası olsa bile ek olarak allianz da yapıyordu ama sanırım kullanımda patlama oldu yada Allianz akıllandı şuan yatarak doğumlu(ayakta limiti olmayan ) sigortayı 2000 TL den başlayan fiyatlara yapıyor ..
Sağlık sigortaları için biraz daha bilgi...
Sağlık sigortası şirketi sigortalısından süphelenirse detaylı bir araştırmayla daha önce gittiği özel hastane kayıtlarına ulaşabilir ..
Ama bu herzaman yaptıkları bir uygulama değil ...
Sigortayı yaptırmadan önce geçirdiğin rahatsızlık,ameliyat uzun süreli ilaç kullanımı vs aslında beyan etmek gerekir ama genelde sigortacılar çok ciddi bir durum yoksa etmemen konusunda telkin ederler çünkü sigorta ufak tefek şeylerden bile detaylı raporlar isteyebilir yıllar önce geçirdiğin bir hastalığın filmini raporunu talep edebiliyor sigortacılar bunlarla uğraşmamak için genelde beyan etmeme yöntemini şeçiyorlar..
Bende,yaptığım düşüğü beyan etmedim.. Kendime genetik test yaptırıken sigortamı indirim için bile kullanmadım daha sonra çıkan sonucuma göre yenileme zamanı geldiğinde yenilemeye bilir yada ciddi oranda fiyatını arttırabilir çünkü..
Sağlık sigortasını kullandığın anda( indirimler hariç ) şirket onu hasar olarak görür mesela ben bu sene hamile kalayım 3 .ayda serklaj olayım yada uzun süre hastanede yatayım yenileme tarihi gelince benimki ocak ayında yenileniyor 1200 tl yerine benden 2200 TL talep edebilir sigorta için ödediğin ücreti ne kadar aştıysan yenileme tarihi geldiğinde normal ücretin üstüne belli oranlarda sürprim koyabiliyor..Yada sigortalı yenileme hakkı almadıysa ve ciddi masraf cıkaran bir hastaysa sigortayı yenileme tarinde yenilemeyebilir..Eğer yenileme garantisi verdiyse (bunu kimi şirket 3 kimi şirket 5 yılda verir) sigortayı yeniler ama ciddi zamla yapar bunu..
Ben bebeği kaybendince hemen sigorta yapmıştım 5 ay bekleyim hemen yapa niyetindeydim ama kısmet olmadı 2 yılını bu sene ocak ayında yeniledim 2 yıldır hiç kullanmadığım için bana hasarsızlık indirimi uyguladılar..aslında bu anormal zam ihtimalinden korunmak için sigortanın 2 yılının hemen başında hamile kalıp serklaj doğum vs halledip sigortayla işini bitirmek lazım ama malesef hayatta hiç bir şey planla olmuyor başa gelen çekiliyor..
canım o zaman adetin biter bitmez başla tstleri yapmaya,ben adetimin 18. günü yumurtladım hatta yumurtlamıcam galiba diye düşünmeye başlamıştımmesela o yüzden de bebeğimiz sat a göre 4 gün geriden geliyor,amin canım,dualarım tüm isteyenlere,hepimize..
tamam canım erken baslarım zaten fazla almıstm senin adetlerin sanki düzenliydi cok gec yumurtlamıssın ben 35günde oldugum halde 18günde yumurtlarım diyodm desene ben sendn gec yumurtlarım ozaman tabi insaallah yumurtluyosm