- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.121
Sinemciğim inşallah her şey yolunda gidecek çok zor şeyler yaşıyoruz ama bebeklerin annesini üzmeyecekler her şey güzel olacak... Dualarımız seninle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım erken baslarım zaten fazla almıstm senin adetlerin sanki düzenliydi cok gec yumurtlamıssın ben 35günde oldugum halde 18günde yumurtlarım diyodm desene ben sendn gec yumurtlarım ozaman tabi insaallah yumurtluyosm
evet canım ben 29-30 günde bir adet oluyorum ama önceki gebeliğimde de şimdikinde de geç yumurtlama oldu demek benim vücudum böyle,o yüzden sen de sıkma canını erken olur geç hepimizin yapısı farklı
morelimiz bozuk bugün doktorumuz aradı makineye bağLAMIŞLAR İKİSİNİDE BÖBREKLERİ YORULDU BİRAZ DİNLENDİRELİM DEDİ DOKTOR ÇOK ÜzüLDÜM ÖĞLENDEN BERİ AĞLIYORUM İNŞ BİŞEY OLMAZ Yavrularıma
anladım feryal... benim ilk bebeğimde tüp bebek... 2. yani simdiki hamileliğim mucize bi şekilde doğal yoldan... sizde ki prob. bilmiyorm ama doğal yoldan da denemeyi ihmal etmeyin buz bebeklerini alana kadar ..Suan hamile degilim.yaklasik bir yil once ikiz bebeklerimi kaybettim 24. Haftada.erken dogum sebeiyle.
Ve onceki islemden
n dondurulmus embriyolarim var.nakil yaptiracagimiz.evet tup bebek.
sofika bu yağ karışımı neye iyi geliyor arkadaşım? çatlak oluşmaması icin kullanlılan yağlardan coğu ama?bu arada annem memleketten o ilk gebeligimde kullandıgıum ve cok memnun kaldıgım yag karısımını getırmıs sagolsun,icerigini paylasmak istedim-bu sadece anne adayları icin uretilen bir alman urunu ama aranızda icerigindeki herhangi bir zararlı bitki vs bilen varsa uyarsın lutfen
soya,badem,zeytin,bugday yagları ve orman sarmaşıgı,centiyan,aslan pençesi,atkuyrugu otu,yosun,gotu kola ekstraktları iceriyor
kokusu cok guzel ama nedense beni hemen ilk gebeligime ve o zorlu gunlere geri goturdu,ne tuhaf,kokuların hafizası var
profilaktik :)) = önlem amaclı :) ilk kez duydum ya, kusura bakma.. pek bi cahil hissettim kendimisadece doktor degil komple yaklasım farkı oluyor ulkeler ve gelenekler arasında ama ben de genel anlamda beslenme konusunda dikkatli olunması taraftarıyım,herkesin kisisel tercihi elbette,ben sismanlıgın temelinin bebeklikte atıldıgını dusunuyorum,yag hucreleri bir insanda ilk yıl olusur ve bu da o insanın butun hayatı boyunca kilo almaya musait olup olmamasını belirler
gelisim icin kan ilacı onemlidir,vitamin ve mineral alımı onemlidir(tercihen dogal yoldan),iletisimin kuvvetli oldugu bir aile ortamı onemlidir,ten teması ve kritik donemlrdeki dogru yaklasım onemlidir(meme bıraktırma,wc alıskanlıgı vs gibi),butun bunlar yapıldıgı takdirde o cocuk buyur,gelisir
ben hala balık yagına cesaret edebilmis degilim
kan ilacı bende ferrum damla kullanıyorum(profilaktik ilacın adı degil,sadece onlem amaclı manasında kullandım )ferro sanol kızım hic sevmedi
topic konusu dısına cıkmak da bazen islerin yolunda gittigine isaret,o yuzden sıkma canını :))
anladım feryal... benim ilk bebeğimde tüp bebek... 2. yani simdiki hamileliğim mucize bi şekilde doğal yoldan... sizde ki prob. bilmiyorm ama doğal yoldan da denemeyi ihmal etmeyin buz bebeklerini alana kadar ..
ne zaman transferin, tarih belirledi mi dr.un?
sofika bu yağ karışımı neye iyi geliyor arkadaşım? çatlak oluşmaması icin kullanlılan yağlardan coğu ama?
profilaktik :)) = önlem amaclı :) ilk kez duydum ya, kusura bakma.. pek bi cahil hissettim kendimi
biz ferrumda kullundik, sanolda... simdi ferrum sanol şurup iciyoruz..
vitamini not aldım ekim gibi alırım bende, araştırılıp tavsiye edilmiş ürünler kullanmakta yarar var.. dr.lar malesef ki hangi represantla anlaşmışsa onu yazıyolar (
evet canım bu karisim hazır bir urun zaten ve catlaklar olusmasın diye,ilk gebeligimde kullandım cok memnun kaldım,bu seferkinde memelekete giden gelen olmadı ve aldıramadım diye kendim bir karısım hazırlamıstım simdiye kadar onu kullandım(badem,zeytin,kako yagı karıstırdım kendim,chnb bir de jojoba ve bugday yagı ekledi-bugday yagı cok faydalı bu arada) ondan da memnunum,cok sukur hala catlagım yok,gerci bu sefer karnım nispeten daha ufak.
estafurullah canım ne cahilligi,ben uzun yıllar 3 dili aynı anda kullanamk zorunda kalınca bazen bazı kelimeleri yanlis dilde de kullanıyorum :)) sen boyle diyince acaba profilaktik turkcede kullanılmıyor muydu diye tereddut bile ettim,kusura bakma asıl ben dogrudan onlem amaclı deseydim daha dogru olurdu
şu an Bursada yaşıyorsun değil mi,,, ben sahidan Türkce de kullanılıyor da hic duymadım sanmıştım :))
ben hala doğru düzgün başlamadım yağlanmaya...1 şişe kakao yağı+zeytinyağı karışımı bitirdim oda 1 gün sürdüm 2 gün sürmedim :)
burda bitkisel yağlar bile cakma biliyor musun..aldığım kakao yağı buzdolabında bile donmadı ! arkadaşım şimdilerde doğum yapacak 5 ceşit yağ karıştırdı hergün sabah akşam sürdü yinede müthiş catladı... yağın sahtesini yapsan nolur gerceğini satsan ne.. 5-10 tl,den fazla değilki...netten sipariş vereceğim sanırım...izmirdeyken +necipefndi+ kullanıyordum memnundum..dehe iyi bildiğin bi marka var mı sofika? 6.ayı bitircem otobüse binmek zorunda kaldığım zamanlarda kimse yer vermiyodu, büyümüyo karnım pek benimde 2. hamilelikte daha cok büyür diyolar aslında..bak seninde az büyümüş... ama başlayayaım yine di, bu vücut doğumdan sonra da bizim di mi :)
morelimiz bozuk bugün doktorumuz aradı makineye bağLAMIŞLAR İKİSİNİDE BÖBREKLERİ YORULDU BİRAZ DİNLENDİRELİM DEDİ DOKTOR ÇOK ÜzüLDÜM ÖĞLENDEN BERİ AĞLIYORUM İNŞ BİŞEY OLMAZ Yavrularıma
kızlar bugün bebişlerime gittik çok şükür kızı makineden çıkarmışlar oğlanda biraz sıkıntlı ciğerlerinde kanama olmuş ama doktoruMUZ KANAMA AZALDI AKŞAMA KADAR OĞLANIDA ÇIKARABİLİRİZ dedi orda başka annelerle tANIŞTIM ONLARINDA BEBEKLERİ 800 GR DOĞMUŞ ŞİMDİ TABURCU OLCAKLARMIŞ BÖYLE KANAMALAR BİZDEDE OLDUDEDİ BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER DEDİ ÜZÜLME SÜtüN KESİLMESİN DEDİ BEN ÇOK AĞLADIM ŞİMDİ SÜTÜM YOKDEDİ BİRAZ UMUT OLDU İÇİME İNŞ İYİYE GİTCEK BEBİŞLERİM ELLEDİM BUGÜN ONLARA KIZIM GIDIKLANDI HAREKET ETTİ OĞLUMDA ESNEMEYE BAŞLADI AYY ÇOK GÜZELDİ RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN
kızlar bugün bebişlerime gittik çok şükür kızı makineden çıkarmışlar oğlanda biraz sıkıntlı ciğerlerinde kanama olmuş ama doktoruMUZ KANAMA AZALDI AKŞAMA KADAR OĞLANIDA ÇIKARABİLİRİZ dedi orda başka annelerle tANIŞTIM ONLARINDA BEBEKLERİ 800 GR DOĞMUŞ ŞİMDİ TABURCU OLCAKLARMIŞ BÖYLE KANAMALAR BİZDEDE OLDUDEDİ BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER DEDİ ÜZÜLME SÜtüN KESİLMESİN DEDİ BEN ÇOK AĞLADIM ŞİMDİ SÜTÜM YOKDEDİ BİRAZ UMUT OLDU İÇİME İNŞ İYİYE GİTCEK BEBİŞLERİM ELLEDİM BUGÜN ONLARA KIZIM GIDIKLANDI HAREKET ETTİ OĞLUMDA ESNEMEYE BAŞLADI AYY ÇOK GÜZELDİ RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN
chnb yok hic bugun,doktora falan mı gidecekti acaba