Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Paşam sağlıklı olan diyet ne ise onu yap tabi... Az kaldı çok az...
İŞŞALLAH HERŞEY YAVRULARIM İÇİN CANIM

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım insallah yumurtlamanda sorun yoktur
İlk günden başlamana gerek yok iceriginde ne zaman başlayacağın yazacaktir 1-2gun önce başlarsın
Sabahları vucuttaki hcg hormani yüksek oldug icin yaniltabilirmis o yüzden sabah pek tavsiye edilmiyor öğlen yapsan daha iyi birde her gün aynı saate denk getirmeye calis
İceriginde ikinci çizgi ilk cizgiyle aynı yada daha koyü olması gerektig yazıyor benim kafamı karıştıran bu oldu panik yapmış ovulasyon topiklerini dolaşmıştım burayada yazmıştım benim 2.çizgi ilk cizgiyle aynı çıkmadı daha sılikti o aksamı değerlendirdik ertesi aksam daha koyü cikacagni düşünmüştüm ama dahada silik çıktı o aksam bisey yapmadım sperm kalitesini düşünüp sabah denedik bir de ertesi sabah sonraki gün de aksam denedik gersini gün asiraya bıraktık bizim calışma planımız böyleydi:)insallah sende tutturursun canım

Doğal ikiz hamile kaldım canım ben, çift yumurta...hep cok isterdim ikizimin olmasını anneannemin annesi doğurmuş iki kere ikiz, 3 göbek sonra bende çıktı:)

Sağlık sigortaları için biraz daha bilgi...

Sağlık sigortası şirketi sigortalısından süphelenirse detaylı bir araştırmayla daha önce gittiği özel hastane kayıtlarına ulaşabilir ..

Ama bu herzaman yaptıkları bir uygulama değil ...

Sigortayı yaptırmadan önce geçirdiğin rahatsızlık,ameliyat uzun süreli ilaç kullanımı vs aslında beyan etmek gerekir ama genelde sigortacılar çok ciddi bir durum yoksa etmemen konusunda telkin ederler çünkü sigorta ufak tefek şeylerden bile detaylı raporlar isteyebilir yıllar önce geçirdiğin bir hastalığın filmini raporunu talep edebiliyor sigortacılar bunlarla uğraşmamak için genelde beyan etmeme yöntemini şeçiyorlar..

Bende,yaptığım düşüğü beyan etmedim.. Kendime genetik test yaptırıken sigortamı indirim için bile kullanmadım daha sonra çıkan sonucuma göre yenileme zamanı geldiğinde yenilemeye bilir yada ciddi oranda fiyatını arttırabilir çünkü..

Sağlık sigortasını kullandığın anda( indirimler hariç ) şirket onu hasar olarak görür mesela ben bu sene hamile kalayım 3 .ayda serklaj olayım yada uzun süre hastanede yatayım yenileme tarihi gelince benimki ocak ayında yenileniyor 1200 tl yerine benden 2200 TL talep edebilir sigorta için ödediğin ücreti ne kadar aştıysan yenileme tarihi geldiğinde normal ücretin üstüne belli oranlarda sürprim koyabiliyor..Yada sigortalı yenileme hakkı almadıysa ve ciddi masraf cıkaran bir hastaysa sigortayı yenileme tarinde yenilemeyebilir..Eğer yenileme garantisi verdiyse (bunu kimi şirket 3 kimi şirket 5 yılda verir) sigortayı yeniler ama ciddi zamla yapar bunu..

Ben bebeği kaybendince hemen sigorta yapmıştım 5 ay bekleyim hemen yapa niyetindeydim ama kısmet olmadı 2 yılını bu sene ocak ayında yeniledim 2 yıldır hiç kullanmadığım için bana hasarsızlık indirimi uyguladılar..aslında bu anormal zam ihtimalinden korunmak için sigortanın 2 yılının hemen başında hamile kalıp serklaj doğum vs halledip sigortayla işini bitirmek lazım ama malesef hayatta hiç bir şey planla olmuyor başa gelen çekiliyor..

Doğal ikiz hamile kaldım canım ben, çift yumurta...hep cok isterdim ikizimin olmasını anneannemin annesi doğurmuş iki kere ikiz, 3 göbek sonra bende çıktı:)

Maşallah ne güzel... Allah tamamına erdirsin...

Paşam Arda beyin verdiği ilaç seni hızla zayıflatıyor olabilir mi?

Regrete ne güzel bilgiler böyle... Arda beyin Allianzla anlaşması yokmuş. Yani hastane ücretini süren dolduysa ödemiyorsun ama dr ninkini ödüyorsun...

EVET CANIM O DEDİYDİ ZATEN EŞİMEDE DEDİM SAGKIKSIZ KİLO VERİYORNUYUM DEDİM OLSADA DOKTORUN VERDİGİ VİTAMİNLER SENİ BESLER DEDİ İŞŞALLAhta öledir:18::18:

Canım,süren dolduysa hertürlü dr parası öder doktorun anlaşmalı yada anlaşmasız olması fark etmez ama eğer doktor prof doç yada normal uzman doktor ama ücreti normal fiyattan fazlaysa o farkı ödemez doktor için her şartta ödeme yapar..Yani şöyle açıklayayım diyeliki ben hamileyim memorial hastanesine gittim hastanede çalışan normal bir uzman dr bena serklaj yaptı ben hiç para ödemem şimdi baştan alalım ben hamileyim memorial hastanesine gittim Arda Bey bana serklaj yaptı sigorta şirketi memorial hastanesinin uzman doktora verdiği ücreti öder buda diyelim 2000 TL ama Arda Bey bu işlem için 5000 TL talep ediyorsa aradaki 3000 TL yi cepten ödersin ki Arda Bey gibi doktorların ücretleri genelde yüksek farklarda ciddi rakamlar tutuyor..Ama bazen prof yada doçent olmasına rağmen Allianz sigortayla anlaşması olan bir doktorsa hiç fark ödenmeye de bilir.Allianz doktorlara çok yüksek ödeme yapmadığı için çoğu doktorun işine gelmiyor anlaşma yapmıyorlar

yandık 41 le desene sigorta böyle istediyde sigortasızı düşünemiyorum :18::18::18:

Son düzenleme:

Neyse kızlar,hepinizi öpüyorum

Bu arada Tuba hiç girmiyor tubacımm okuyorsan ses ver özledimmm

Ben ciddi üşüttüm bu arada :2::2:eve yakın bir sağlık oc var kapanmadan gideyim bir iki ilaç verir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…