- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.081
İŞŞALLAH HERŞEY YAVRULARIM İÇİN CANIMPaşam sağlıklı olan diyet ne ise onu yap tabi... Az kaldı çok az...
SENİN SEVİMLİLİGİNİ YİSİNLER HADİ HADİ GENE İYİSİN BENİM GİBİ BİR BAYANI BULMUŞSUN KAFAYI YEMİŞ BİR BAYAN CANIM HOMOSİSİTEYİN HASTALRININ YEMEMİS GEREKENLERİ GOOGL AMCAMA SORDUM BULAMADIM BEBEM YA :44::44::44ÜN OKADAR UGRAŞTIM AMA YOKGenelde çok sevimli olduğumu söylerler ..Tamam 73 ol sözüm söz merak etme sen
AFERİM GÜZEL YAZI 10 OUANHastaneye gittiğin zaman dr nun adet düzensizliği yazmasına gerek yok rutin jinekolojik muayyene yazsada olur..Sigortacının dediği gibi doktorlar özel sağlık sigortalı hastalara alışkın hatırlatma yapıldığında dikkat ediyorlar..
Bu kapsam içine alıp alınmaması durumları için Allianz daha çok kurcalayan bir sigorta şirketi ayrıca geçen eylülgülü yazmıştı Cemil Bey,Allianz dr fazla para ödemez demiş Allianzda şöyle bir uygulama var doğum serklaj vs uygulanan hastanenin uzman dr ücreti neyse onun üzerinden ödeme yapar doçen prof farkı ödemez fark olursa hasta doktor ücreti farkını cebinden öder Ama Allianzın anlaşmalı olduğu doçent prof vs ise hepsini öder Anlaşmalı hastane ve doktor listesi Allianz kendi internet sitesinde var Yapı kredi bu anlamda doktora daha çok ödeme yapan daha çok drla anlaşması olan bir sağlık sigortası şirketi ama onun hamile kalmak için bekleme süresi 12 ay ve ilk yıl limiti 1500 TL daha sonraki yıl 7500 TL ye çıkıyor Allianz ın doğum limiti sınırsız mesela bizim gibi serklaj olma ihtimali olan bir hastanın yapıkredi sigortası olsa 3000-4000 tl gibi limitten kullansak doğum için 3500 TL gibi birşey kalıyor büyük şehirlerde memorial ,acıbadem,Amerikan gibi hastanelerde bu limit yeterli gelmiyor..Bundan 2 yıl kadar önce Allianz yatarak doğumlu sigortasını 500-600 tl ye yapıyordu insanlar başka şirketten sigortası olsa bile ek olarak allianz da yapıyordu ama sanırım kullanımda patlama oldu yada Allianz akıllandı şuan yatarak doğumlu(ayakta limiti olmayan ) sigortayı 2000 TL den başlayan fiyatlara yapıyor ..