Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Paşam sağlıklı olan diyet ne ise onu yap tabi... Az kaldı çok az...:nazar::nazar::nazar:
:KK55::KK55::KK55::KK55::KK49::KK49::KK49:İŞŞALLAH HERŞEY YAVRULARIM İÇİN CANIM
Genelde çok sevimli olduğumu söylerler :KK37::KK37:..Tamam 73 ol sözüm söz merak etme sen :KK16:
SENİN SEVİMLİLİGİNİ YİSİNLER :KK1::KK1::KK1:HADİ HADİ GENE İYİSİN BENİM GİBİ BİR BAYANI BULMUŞSUN :KK9::KK9:KAFAYI YEMİŞ BİR BAYAN :KK37:CANIM HOMOSİSİTEYİN HASTALRININ YEMEMİS GEREKENLERİ GOOGL AMCAMA SORDUM BULAMADIM BEBEM YA :44::44::44:KK70:ÜN OKADAR UGRAŞTIM AMA YOK :KK53::KK53:
Hastaneye gittiğin zaman dr nun adet düzensizliği yazmasına gerek yok rutin jinekolojik muayyene yazsada olur..Sigortacının dediği gibi doktorlar özel sağlık sigortalı hastalara alışkın hatırlatma yapıldığında dikkat ediyorlar..

Bu kapsam içine alıp alınmaması durumları için Allianz daha çok kurcalayan bir sigorta şirketi ayrıca geçen eylülgülü yazmıştı Cemil Bey,Allianz dr fazla para ödemez demiş Allianzda şöyle bir uygulama var doğum serklaj vs uygulanan hastanenin uzman dr ücreti neyse onun üzerinden ödeme yapar doçen prof farkı ödemez fark olursa hasta doktor ücreti farkını cebinden öder Ama Allianzın anlaşmalı olduğu doçent prof vs ise hepsini öder Anlaşmalı hastane ve doktor listesi Allianz kendi internet sitesinde var Yapı kredi bu anlamda doktora daha çok ödeme yapan daha çok drla anlaşması olan bir sağlık sigortası şirketi ama onun hamile kalmak için bekleme süresi 12 ay ve ilk yıl limiti 1500 TL daha sonraki yıl 7500 TL ye çıkıyor Allianz ın doğum limiti sınırsız mesela bizim gibi serklaj olma ihtimali olan bir hastanın yapıkredi sigortası olsa 3000-4000 tl gibi limitten kullansak doğum için 3500 TL gibi birşey kalıyor büyük şehirlerde memorial ,acıbadem,Amerikan gibi hastanelerde bu limit yeterli gelmiyor..Bundan 2 yıl kadar önce Allianz yatarak doğumlu sigortasını 500-600 tl ye yapıyordu insanlar başka şirketten sigortası olsa bile ek olarak allianz da yapıyordu ama sanırım kullanımda patlama oldu yada Allianz akıllandı şuan yatarak doğumlu(ayakta limiti olmayan ) sigortayı 2000 TL den başlayan fiyatlara yapıyor ..
:KK14::KK14::KK14::KK14:AFERİM GÜZEL YAZI 10 OUAN:KK9::KK9::KK9:

Son düzenleyen: Moderatör:
CHNB canım sana özelden msj yazdm ama gönderilmedi buraya yazmak istemedm cok alakasz oluyo herkezn yazdıkları aynı ben cok alakasz kalıyorm baska topiklerede yazdm ama cvp alamadm ben ovalasyon testini sipariş ettm yarın geliyo adetim bugün bitti içinde ayrıntılı bilgi mutlaka yazar ama sen biliyosn diye sendende bilgi alamak istedim salı günü gidecem doktor yumurtalıklarıma bakack hersey yolundadr insallah ozaman ovalasyon testlerine baslıcam adetlerim düzensz oldugundn 35 38 gün arası yani onun için erken baslıcam şimdi sorum şu;ovalasyon testlerini yaptıgım ilk günler yumurtlama günüm yakın degilse herhengi bir çizgi cıkmıcak bir kac gün içinde hafif kırmızı çizgi belirgin olacak ve sonra koyulasacak cizgiler aynı oldugu gün ilişkiye girmem gerekecek dimi???????????
2.sorumda sabahki idrarınızla yapmayın 4saatlık fazla sıvı tüketmediginz idrarınzla yapacaksınz yazıyoms sadece sahurda sıvı tüketmiş olacam sabah 10gibi uynadıgımdaki idrarımla mı yapmam dogru olur yoksa 1gibi namaz kılarkende lavaboya giderim ozamanki idrarımla mı yapsam???
3. ve sonuncu sorum çizgiler hiç bir zaman aynı koyulukta olmazsa bu benim yumurtlamadıgım anlamına mı gelir cok soru sordm kusura bakma salı günü memlekete gidecz orada net yok size ulasamıcamdn dolayı hepsini şimdi sorayım dedim cvplarsn cok mutlu olurum şimdidn cok sagol
baska kullanan arkadaş varsa cvplarsa sevinirim eylülgülüde kullanmıstı oda cvplarsa mutlu olurm
Canım insallah yumurtlamanda sorun yoktur
İlk günden başlamana gerek yok iceriginde ne zaman başlayacağın yazacaktir 1-2gun önce başlarsın
Sabahları vucuttaki hcg hormani yüksek oldug icin yaniltabilirmis o yüzden sabah pek tavsiye edilmiyor öğlen yapsan daha iyi birde her gün aynı saate denk getirmeye calis
İceriginde ikinci çizgi ilk cizgiyle aynı yada daha koyü olması gerektig yazıyor benim kafamı karıştıran bu oldu panik yapmış ovulasyon topiklerini dolaşmıştım burayada yazmıştım benim 2.çizgi ilk cizgiyle aynı çıkmadı daha sılikti o aksamı değerlendirdik ertesi aksam daha koyü cikacagni düşünmüştüm ama dahada silik çıktı o aksam bisey yapmadım sperm kalitesini düşünüp sabah denedik bir de ertesi sabah sonraki gün de aksam denedik gersini gün asiraya bıraktık bizim calışma planımız böyleydi:)insallah sende tutturursun canım

Ben 65 kg a düşersen sürpriz yapıcam sana... Hatta 60 kg a düşebilirsen sürprizim daha güzel olucak...:KK19:

:KK1::KK1::KK1::KK1:GAZA GETİRMEYİN BENİ ALLAH SİZİ NE YAPICEN BAK ŞİMDİ MERAK ETTİM :KK9::KK9:EYLÜLE KADAR NE VERİRİSEM ARTIK BİR BAKMIŞSIN 65 DÜŞMÜŞÜM VE ALMIŞIM YEDİYELERİMİ ŞİMDİDEN HEDİYELER HAZIR BİR TAKIM PİJAMA TAKIMI BİR ADET KURUTMA MAKİNESİ BİR ADET ÖRGÜDEN HIRKA KAYNANAM ÖRMÜŞ GETİRMİŞ ASLINDA 70 DÜŞ ÖRGÜYÜ VERİCEM DEDİ GEÇEN GETİRMİŞ :KK53::KK53:EDİ SEN NASIL OLSA VERİYORUSN DEİD 60 SATIYOR YAPIPTA HIRKAYI BELEŞTEN KAPTIM VARMI ARTIRANN:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK1::KK1::KK1::KK1:GAZA GETİRMEYİN BENİ ALLAH SİZİ NE YAPICEN BAK ŞİMDİ MERAK ETTİM :KK9::KK9:EYLÜLE KADAR NE VERİRİSEM ARTIK BİR BAKMIŞSIN 65 DÜŞMÜŞÜM VE ALMIŞIM YEDİYELERİMİ ŞİMDİDEN HEDİYELER HAZIR BİR TAKIM PİJAMA TAKIMI BİR ADET KURUTMA MAKİNESİ BİR ADET ÖRGÜDEN HIRKA KAYNANAM ÖRMÜŞ GETİRMİŞ ASLINDA 70 DÜŞ ÖRGÜYÜ VERİCEM DEDİ GEÇEN GETİRMİŞ :KK53::KK53:EDİ SEN NASIL OLSA VERİYORUSN DEİD 60 SATIYOR YAPIPTA HIRKAYI BELEŞTEN KAPTIM VARMI ARTIRANN:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Sen sağlıklı bir şekilde diyet yap 60 kg a düş te gerisini merak etme...Önceki level 70 kg ama unutma :KK34:

Doğal ikiz hamile kaldım canım ben, çift yumurta...hep cok isterdim ikizimin olmasını anneannemin annesi doğurmuş iki kere ikiz, 3 göbek sonra bende çıktı:)

Sağlık sigortaları için biraz daha bilgi...

Sağlık sigortası şirketi sigortalısından süphelenirse detaylı bir araştırmayla daha önce gittiği özel hastane kayıtlarına ulaşabilir ..

Ama bu herzaman yaptıkları bir uygulama değil ...

Sigortayı yaptırmadan önce geçirdiğin rahatsızlık,ameliyat uzun süreli ilaç kullanımı vs aslında beyan etmek gerekir ama genelde sigortacılar çok ciddi bir durum yoksa etmemen konusunda telkin ederler çünkü sigorta ufak tefek şeylerden bile detaylı raporlar isteyebilir yıllar önce geçirdiğin bir hastalığın filmini raporunu talep edebiliyor sigortacılar bunlarla uğraşmamak için genelde beyan etmeme yöntemini şeçiyorlar..

Bende,yaptığım düşüğü beyan etmedim.. Kendime genetik test yaptırıken sigortamı indirim için bile kullanmadım daha sonra çıkan sonucuma göre yenileme zamanı geldiğinde yenilemeye bilir yada ciddi oranda fiyatını arttırabilir çünkü..

Sağlık sigortasını kullandığın anda( indirimler hariç ) şirket onu hasar olarak görür mesela ben bu sene hamile kalayım 3 .ayda serklaj olayım yada uzun süre hastanede yatayım yenileme tarihi gelince benimki ocak ayında yenileniyor 1200 tl yerine benden 2200 TL talep edebilir sigorta için ödediğin ücreti ne kadar aştıysan yenileme tarihi geldiğinde normal ücretin üstüne belli oranlarda sürprim koyabiliyor..Yada sigortalı yenileme hakkı almadıysa ve ciddi masraf cıkaran bir hastaysa sigortayı yenileme tarinde yenilemeyebilir..Eğer yenileme garantisi verdiyse (bunu kimi şirket 3 kimi şirket 5 yılda verir) sigortayı yeniler ama ciddi zamla yapar bunu..

Ben bebeği kaybendince hemen sigorta yapmıştım 5 ay bekleyim hemen yapa niyetindeydim ama kısmet olmadı 2 yılını bu sene ocak ayında yeniledim 2 yıldır hiç kullanmadığım için bana hasarsızlık indirimi uyguladılar..aslında bu anormal zam ihtimalinden korunmak için sigortanın 2 yılının hemen başında hamile kalıp serklaj doğum vs halledip sigortayla işini bitirmek lazım ama malesef hayatta hiç bir şey planla olmuyor başa gelen çekiliyor..

Sen sağlıklı bir şekilde diyet yap 60 kg a düş te gerisini merak etme...Önceki level 70 kg ama unutma :KK34:

BEN DİYORDUMKİ 90 NASIL DÜŞERİM ANA DÜŞMÜŞÜM SONRA DEDİM 80 GÖREBİLİRİMİYİM ANA BAKTIM 83 OLMUSUM EŞİME DEDİM 7 KİLO KALDI DEYİP FIR DÖNDÜN EVİN ORTASINDA EŞİM ERKEK KARDEŞİME BİZİM HANIM KAFAYI YEDİ DEDİ:KK9::KK9::KK9:CANIM AZ ÖZ YİYORUM AMA HIZLI KİLO VERİYORUMOKTORLAR AYDA 3 KİLO ANCA VEREBİLİRMİŞ BİR BAYAN DEDİ BUGÜN STRADA DUYDUM :KK37::KK37:ACABA SAGLIKSIZMI YAPIYORUM BANA YASAKLARI YEMEYİ KESTİM 3 BEYAZDAN UZAK DURDUM VERDİM:KK16::KK16:RABBİM SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE VERMEMEİ NASİP ETSĞİN GERİSİ BOŞ HELEDE DIŞARDAN AY NE GÜZEL OLMUŞSUN PAŞA DİYENLER VARYA ERİYORUM:KK9::KK9::KK9:DAHA VAR AMA ARDACIK 75 DEDİ AMA BECEREBİLSEMDE 70 YAPSAM 70 DÜŞENE KAAR BEBEK DÜŞÜNMÜYORM ZATEN EŞİMEDE DEİDM HANIM SEN 75 DÜŞ BİZ STARTI VERELİM 5 KİLOYU NASILOLSA VEİRİRSİN DEDİ BANA:KK17::KK17::KK17:

Doğal ikiz hamile kaldım canım ben, çift yumurta...hep cok isterdim ikizimin olmasını anneannemin annesi doğurmuş iki kere ikiz, 3 göbek sonra bende çıktı:)

Maşallah ne güzel... Allah tamamına erdirsin...:KK16:

Paşam Arda beyin verdiği ilaç seni hızla zayıflatıyor olabilir mi?:KK16:

Regrete ne güzel bilgiler böyle... Arda beyin Allianzla anlaşması yokmuş. Yani hastane ücretini süren dolduysa ödemiyorsun ama dr ninkini ödüyorsun...

Regrete ne güzel bilgiler böyle... Arda beyin Allianzla anlaşması yokmuş. Yani hastane ücretini süren dolduysa ödemiyorsun ama dr ninkini ödüyorsun...

EVET CANIM O DEDİYDİ ZATEN EŞİMEDE DEDİM SAGKIKSIZ KİLO VERİYORNUYUM DEDİM OLSADA DOKTORUN VERDİGİ VİTAMİNLER SENİ BESLER DEDİ :KK16::KK16::KK16:İŞŞALLAhta öledir:18::18:

BEN DİYORDUMKİ 90 NASIL DÜŞERİM ANA DÜŞMÜŞÜM SONRA DEDİM 80 GÖREBİLİRİMİYİM ANA BAKTIM 83 OLMUSUM EŞİME DEDİM 7 KİLO KALDI DEYİP FIR DÖNDÜN EVİN ORTASINDA EŞİM ERKEK KARDEŞİME BİZİM HANIM KAFAYI YEDİ DEDİ:KK9::KK9::KK9:CANIM AZ ÖZ YİYORUM AMA HIZLI KİLO VERİYORUMOKTORLAR AYDA 3 KİLO ANCA VEREBİLİRMİŞ BİR BAYAN DEDİ BUGÜN STRADA DUYDUM :KK37::KK37:ACABA SAGLIKSIZMI YAPIYORUM BANA YASAKLARI YEMEYİ KESTİM 3 BEYAZDAN UZAK DURDUM VERDİM:KK16::KK16:RABBİM SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE VERMEMEİ NASİP ETSĞİN GERİSİ BOŞ HELEDE DIŞARDAN AY NE GÜZEL OLMUŞSUN PAŞA DİYENLER VARYA ERİYORUM:KK9::KK9::KK9:DAHA VAR AMA ARDACIK 75 DEDİ AMA BECEREBİLSEMDE 70 YAPSAM 70 DÜŞENE KAAR BEBEK DÜŞÜNMÜYORM ZATEN EŞİMEDE DEİDM HANIM SEN 75 DÜŞ BİZ STARTI VERELİM 5 KİLOYU NASILOLSA VEİRİRSİN DEDİ BANA:KK17::KK17::KK17:

Canım,ben zamanında diyetisyene gittim o kilo verme işi vicudundaki yağ oranı metebolizma hızı yaşın vs ile orantılı bişey ayda 3 kilo verilir diye bişey yok O kubilayı biliyorum ben biraz şovmen bir arkadaş boş ver onu sen...Paşamcım maşallah çok uzun yollardan geldin buralara büyük azim ve başarı herkezin harcı değil bende 12 kilo verdim ne kadar zor olduğunu çok iyi anlıyorum ..Ama bence en az 10 kilo daha vermeden başlama En son gittiğim prof hamilelikte düşük kilo en arzu ettiğimiz şey dedi hamileliğin kalitesini süresine çok büyük etkisi var ..Hem hediyeler hemde bebeğine sağlıkla kavuşmak için en 10 kilo hatta alminanın dediği gibi 65 falan olursan valla elini öpücem süprizler zaten öyle hırka vs olmayacak çok daha mutlu olacaksın benim sözüm söz sen yeterki önce bir 73 ol ama senin hedef 70 ve altı olsun:KK54::KK54::KK54:

Canım,ben zamanında diyetisyene gittim o kilo verme işi vicudundaki yağ oranı metebolizma hızı yaşın vs ile orantılı bişey ayda 3 kilo verilir diye bişey yok O kubilayı biliyorum ben biraz şovmen bir arkadaş boş ver onu sen...Paşamcım maşallah çok uzun yollardan geldin buralara büyük azim ve başarı herkezin harcı değil bende 12 kilo verdim ne kadar zor olduğunu çok iyi anlıyorum ..Ama bence en az 10 kilo daha vermeden başlama En son gittiğim prof hamilelikte düşük kilo en arzu ettiğimiz şey dedi hamileliğin kalitesini süresine çok büyük etkisi var ..Hem hediyeler hemde bebeğine sağlıkla kavuşmak için en 10 kilo hatta alminanın dediği gibi 65 falan olursan valla elini öpücem süprizler zaten öyle hırka vs olmayacak çok daha mutlu olacaksın benim sözüm söz sen yeterki önce bir 73 ol ama senin hedef 70 ve altı olsun:KK54::KK54::KK54:

kız evmi arabamı alıcan nolu söyle:KK1::KK1::KK1:ona göre diyetimi hızlandırıyırm ben :KK55::KK55::KK55:bak beni çok hırslandırıyorsun:KK9::KK9:dedigim dogru aslında benim rahimimi diken doktor demişti en az 60 düşmen lazım bebek için dedi ama aynı kiloda kalıcan hamile kalıncada dikkat edicen dedi:KK53::KK53:nasıl olucekse:KK37::KK37::KK37:teşekkür ederim canım şaka bir yana hediye almasanda lur yeterki evlatlarımın kokusunu saglıklı bir şekilde çekiyim burmuna inan o bana yeter:KK43::KK43:ben 70 düşüyüm kardeşim ban franbuazlı pasta alıcek 80 düşüyüm eşim söz verdi magnum alıcak beyaz sütlüsünden ah gel 80 kilo:KK1::KK1::KK1:benim için inan çok zor bu kiloyu vermek inan çok zorlandım yatakta agladıgım bile oldu eşim elimden tuttu her seferinde hadi paşa kalk pes etmek yok dedi eşim çok destek allah razı olsun o ban destek olmasa sponsor olmasa ben bir hiçim eşimde beni tebrik etti geçen gün ne tebrikti ama:KK17::KK17::KK17:öpücüklerie bogduda beni bıraz:KK9::KK9::KK9::KK9:allahım kimseye muhtaç etmesin ne kadar kilo verirsem okadar iyi olur degilmi :KK52::KK52:acaba diyorum kilo verdikçe rahim boyu uzarmı biraz saçma oldu ama aklıma geldi fikri olan :KK53::KK53::KK53:oglumda doktor göbegimde bakarken hep vuryordu yavrum içerde zıplıyordu doktora dedigimdede karnındaki yaglardan zor görüküyo bebek dedi:KK14: onun için bu kilolar gitsinki bebegimi rahatsız etmesin ardacık:KK9::KK9:bu arada göbegimdeki yaglar sarkmaya başladı ya nasıl sıkılaştırırım ben bu vucudu mekikmi çeksem diyorum platesmi yapsam yada fitnisa yazılıyım diyorum oruç zor kanınca:KK53::KK53:

Canım,süren dolduysa hertürlü dr parası öder doktorun anlaşmalı yada anlaşmasız olması fark etmez ama eğer doktor prof doç yada normal uzman doktor ama ücreti normal fiyattan fazlaysa o farkı ödemez doktor için her şartta ödeme yapar..Yani şöyle açıklayayım diyeliki ben hamileyim memorial hastanesine gittim hastanede çalışan normal bir uzman dr bena serklaj yaptı ben hiç para ödemem şimdi baştan alalım ben hamileyim memorial hastanesine gittim Arda Bey bana serklaj yaptı sigorta şirketi memorial hastanesinin uzman doktora verdiği ücreti öder buda diyelim 2000 TL ama Arda Bey bu işlem için 5000 TL talep ediyorsa aradaki 3000 TL yi cepten ödersin ki Arda Bey gibi doktorların ücretleri genelde yüksek farklarda ciddi rakamlar tutuyor..Ama bazen prof yada doçent olmasına rağmen Allianz sigortayla anlaşması olan bir doktorsa hiç fark ödenmeye de bilir.Allianz doktorlara çok yüksek ödeme yapmadığı için çoğu doktorun işine gelmiyor anlaşma yapmıyorlar

kız evmi arabamı alıcan nolu söyle:KK1::KK1::KK1:ona göre diyetimi hızlandırıyırm ben :KK55::KK55::KK55:bak beni çok hırslandırıyorsun:KK9::KK9:dedigim dogru aslında benim rahimimi diken doktor demişti en az 60 düşmen lazım bebek için dedi ama aynı kiloda kalıcan hamile kalıncada dikkat edicen dedi:KK53::KK53:nasıl olucekse:KK37::KK37::KK37:teşekkür ederim canım şaka bir yana hediye almasanda lur yeterki evlatlarımın kokusunu saglıklı bir şekilde çekiyim burmuna inan o bana yeter:KK43::KK43:ben 70 düşüyüm kardeşim ban franbuazlı pasta alıcek 80 düşüyüm eşim söz verdi magnum alıcak beyaz sütlüsünden ah gel 80 kilo:KK1::KK1::KK1:benim için inan çok zor bu kiloyu vermek inan çok zorlandım yatakta agladıgım bile oldu eşim elimden tuttu her seferinde hadi paşa kalk pes etmek yok dedi eşim çok destek allah razı olsun o ban destek olmasa sponsor olmasa ben bir hiçim eşimde beni tebrik etti geçen gün ne tebrikti ama:KK17::KK17::KK17:öpücüklerie bogduda beni bıraz:KK9::KK9::KK9::KK9:allahım kimseye muhtaç etmesin ne kadar kilo verirsem okadar iyi olur degilmi :KK52::KK52:acaba diyorum kilo verdikçe rahim boyu uzarmı biraz saçma oldu ama aklıma geldi fikri olan :KK53::KK53::KK53:oglumda doktor göbegimde bakarken hep vuryordu yavrum içerde zıplıyordu doktora dedigimdede karnındaki yaglardan zor görüküyo bebek dedi:KK14: onun için bu kilolar gitsinki bebegimi rahatsız etmesin ardacık:KK9::KK9:bu arada göbegimdeki yaglar sarkmaya başladı ya nasıl sıkılaştırırım ben bu vucudu mekikmi çeksem diyorum platesmi yapsam yada fitnisa yazılıyım diyorum oruç zor kanınca:KK53::KK53:

Yaşın çok genç,doktorla hem fikirmişiz bak hem :) Yaşın çok genç olduğu için kilo vermen daha kolay olur..60 kg da senin boyuna daha uygun bir kilo hem....

Evet yavrum Boğazda 3 katlı tripleks villa alıcam sana önünede araba:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: Kız sen bana inanmıyomusun ben sana çok mutlu olacaksın diyorsam sen bana inan ev araba kadar değil ama çok mutlu olacağını garanti ediyorum..Seçenek de sunarım ister bu ister bu diye 75 kilo olduğun gün açıklayacağım süprizimi:KK1::KK1::KK1: Paşamcım bence plates acil alarak başla ben bütün kış yaptım çok faydalı mekik de çekebilirsin hergün ciddi kilo veriyorsun sarkmanın acil önlemini al yoksa fena olur :KK37: birde dukancıların yaptığı bazı hareketler var sarkmaya önlem amaçlı onların yazdığı topiğe bak öğrenirsin..Homsestein için pıhtılaşma topiklerinde listeler var

Canım,süren dolduysa hertürlü dr parası öder doktorun anlaşmalı yada anlaşmasız olması fark etmez ama eğer doktor prof doç yada normal uzman doktor ama ücreti normal fiyattan fazlaysa o farkı ödemez doktor için her şartta ödeme yapar..Yani şöyle açıklayayım diyeliki ben hamileyim memorial hastanesine gittim hastanede çalışan normal bir uzman dr bena serklaj yaptı ben hiç para ödemem şimdi baştan alalım ben hamileyim memorial hastanesine gittim Arda Bey bana serklaj yaptı sigorta şirketi memorial hastanesinin uzman doktora verdiği ücreti öder buda diyelim 2000 TL ama Arda Bey bu işlem için 5000 TL talep ediyorsa aradaki 3000 TL yi cepten ödersin ki Arda Bey gibi doktorların ücretleri genelde yüksek farklarda ciddi rakamlar tutuyor..Ama bazen prof yada doçent olmasına rağmen Allianz sigortayla anlaşması olan bir doktorsa hiç fark ödenmeye de bilir.Allianz doktorlara çok yüksek ödeme yapmadığı için çoğu doktorun işine gelmiyor anlaşma yapmıyorlar

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:yandık 41 le desene sigorta böyle istediyde sigortasızı düşünemiyorum :18::18::18:

Son düzenleme:
Yaşın çok genç,doktorla hem fikirmişiz bak hem :) Yaşın çok genç olduğu için kilo vermen daha kolay olur..60 kg da senin boyuna daha uygun bir kilo hem....
evet canım yaşada bakıyor hem oruç olmakta vantaş canım iftar gelsin inan hemen doyuyourm :KK16:rabbim yardımcuım olsun kız 60 düşsem çirkin olmam işşallah :KK37::KK37:dün kardeşim dediki abla kafan minnacık kalmış bedenin topilik:KK1::KK1:korkum çirkinleşirim diye tırsıyorum kilo verince suratım çok çöküyor eşim geçen belimi baldırlarımı gögüslerini kalcamı hep ölçtü dedi bakalım nasıl olucek gögsüm 110 geliyor baldırlarım 60 mış kolum 35 basen 110 :KK53::KK53::KK53:gene ölçücez yadık bir yee
Evet yavrum Boğazda 3 katlı tripleks villa alıcam sana önünede araba:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: Kız sen bana inanmıyomusun ben sana çok mutlu olacaksın diyorsam sen bana inan ev araba kadar değil ama çok mutlu olacağını garanti ediyorum..Seçenek de sunarım ister bu ister bu diye 75 kilo olduğun gün açıklayacağım süprizimi:KK1::KK1::KK1: Paşamcım bence plates acil alarak başla ben bütün kış yaptım çok faydalı mekik de çekebilirsin hergün ciddi kilo veriyorsun sarkmanın acil önlemini al yoksa fena olur :KK37: birde dukancıların yaptığı bazı hareketler var sarkmaya önlem amaçlı onların yazdığı topiğe bak öğrenirsin..Homsestein için pıhtılaşma topiklerinde listeler var

:KK52::KK52::KK52:yaşaşsım evinm aramam oldu ne zaan taşınıyorum :KK9::KK9::KK9:canım 75 düşüyüm söz söylücem sana kandırmak yok :KK20::KK20:senin günün nasıl geçiyor bu arada ne var ne yok :KK34:

Neyse kızlar,hepinizi öpüyorum :KK16::KK16:

Bu arada Tuba hiç girmiyor tubacımm okuyorsan ses ver özledimmm:KK16:

Ben ciddi üşüttüm bu arada :2::2:eve yakın bir sağlık oc var kapanmadan gideyim bir iki ilaç verir belki :KK5::KK5:

evet canım yaşada bakıyor hem oruç olmakta vantaş canım iftar gelsin inan hemen doyuyourm :KK16:rabbim yardımcuım olsun kız 60 düşsem çirkin olmam işşallah :KK37::KK37:dün kardeşim dediki abla kafan minnacık kalmış bedenin topilik:KK1::KK1:korkum çirkinleşirim diye tırsıyorum kilo verince suratım çok çöküyor eşim geçen belimi baldırlarımı gögüslerini kalcamı hep ölçtü dedi bakalım nasıl olucek gögsüm 110 geliyor baldırlarım 60 mış kolum 35 basen 110 :KK53::KK53::KK53:gene ölçücez yadık bir yee
:KK52::KK52::KK52:yaşaşsım evinm aramam oldu ne zaan taşınıyorum :KK9::KK9::KK9:canım 75 düşüyüm söz söylücem sana kandırmak yok :KK20::KK20:senin günün nasıl geçiyor bu arada ne var ne yok :KK34:

Yav ben 180 boya 66 kg ım..Çirkinmiyim şimdi aşkolsun...:KK1: Gayet güzel olursun,hiç endişe etme bu konuda......

X