Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
çok sağolun kızlar darısı bütün İsteyenlere inş...

canım arda bey açık söylemedi ama hep sezaryan taraftarı gibiydi...bebeğin gelişimine göre karar verecektik maşallah bebek biraz gelişince artık istersen normal doğum yapabilirsin dedi...
tabi önce dikişin alınması lazım onuda önümüzdeki günler aldırsan iyi olur diyor çünkü şimdi sorun olmasa bile ani sancı ve doğum başlangıcı anında dikiş rahme zarar verirmiş...

birde arda bey bana bıraktı ama böyle zor elde edilmiş bir bebeği normal doğum yaptıracak bir hastanede bulabilirmiyim bilmem...
çünkü genelde sezaryan oluyor...
neyse bakalım hayırlısı artık...

fadikcim aşallah oğluna.. benimkideson 2 hafta da güzel kilo almıştı. 35de 2100dü, 36+5 de 2500 olmuş dikişim alınacaktı ama doktor güzel kilo alıyor bi sorun da yok dursun dedi 37+5de 2850 olmuş sancılarımda olduğu için beklemedik dikiş alındı ve 2 saat içinde doğurdum
seninkide alır daha erak etme son haftalarda iyi alıyorlar.

teşekkür ederim canım en kısa sürede bir üst listeye geçeriz umarım :)) Paşamın tabiriyle sabahlar olmasın ay ya ne güzel günlerdi krize girerdim bazen gülmekten

evet yaa çok güzeldi birde yakınlaşmamı vardı doğrumu hatırlıyorum
telin çok iyi geldi .. söylediklerini düşünüyorum bu arada kargo araştırıyorum :126:

inan yazını yutkunaraktan okudum gözlerim doldu o koskaca iri gözlerim eşim bile gene ne oldu dedim mucize karşımda canım inan onun adına çok seviniyorum dedim çokr korkmuştum bir ara rahim kısaldı diye ama dedim çok şükü rbu günlere geldi dedim sarıldım eşime agladım inan kendim gibi sevindim sana allahım nasip etti bu zamanı saglıcakla gel işşallah inan param olsa seve seve veiridim başını arda çeksin sonunuda oyapsın istedim şuan çok kötüyüm yazını okuyunca kendimede diyorum acaba bende görürmüyüm bu ayları alırmıyım bebegimi kollatıma içime çekermiyim yavrumun kokusunu inan kardeşimgile gidiyorumya oglanı bırakıp eve gelesim gelmiyo diyorum allahım benim olsa nasıl annelik yaparım diye çok tatlı bir bebek maşşallah diyorum paşa sevin bak sonuçların çıktı diyorum ama içimde bir korku yok degil 3 evladımıyitirdim arkadaş dediki sen iyi ayakta duruyosun ben olsam öldüydüm dedi allahım sana peygamber sabrı vermiş dedi çok dirayetlisin dedi bilmiyoki aklıma geldikçe agladıgımıben rabbime inandım güvendim işşallah bu seferde güvenim boşa çıkmıcakallahım saglıklı gebelik versin fadikim dilerim allahtan saglıklı kolay bir dogum yapasın inan seni canlı görmeyi çok istiyorum keşke bir şey vesile olsada yavrunu dogunca kucagıma alıp sevsem mucizeni görsem rabbim yar ve yardımcın olsunkardeşim ömür versin karnındakine hayırlı saglıklı saatli anasına babasına itaat eden vatanına milletine dinine baglı bir evlat olur aminnn
teşekkür ederim canım en kısa sürede bir üst listeye geçeriz umarım :)) Paşamın tabiriyle sabahlar olmasın ay ya ne güzel günlerdi krize girerdim bazen gülmekten
sen gül ne kaldı şurda 75 ama 70 olsam daha iyi bugün okadar zorlandımki diyette allah sınadı ama yemedim ablama gittim ne ziyafetler vardı gittigim yere kıvırcıgımı salata malzememi götürüyorum ablamlar yeşillik yemiyolar sag olsun yorulma dedi bana aldı yeşillik bugün pazardanişşallah temmustada ben aranıza katılırım 75 görüyüm korunmayı bırakıcam 5 kiloyu nasıl olsa o arada veirirm izmin zaferi bugün ablamların tanıdıgıda ablama geldi kız dediki paşa sen ne olmuşsun öleaman dedim böyle yapıyoruım yok bacım dedi ben olsam açlıktan ölürüm alıyım ben böle iyiyim dedi herşey evlatlarım için dedim evlatlarım için artık onları kaybetmek istemiyorum saglıklı bir gebelik istiyorum bugün simit aldılar yemeye dedim 1 simit 4 dilim ekmek dedim sen ye bebem dedim lokumda 1 adeti 2 dilim beyaz ekmek ben kalorilerle bozdum kafayı bugün eşimle markete gittik önce kalorisine bakıyourm eşim kafayı yedi hatun dedikalori cetveli bundan sonra benim adım

Kızlar, yarın serklajım olacakmış sabah Arda bey geldi dedim dün arkadaş yabancı siteden videoyu gönderdi seyrettim dedim. Bana da gönder dedi. Gönderdim...
çarşambamı bebem yarında kaynanam kuran okutucakmış çagırdı beni sen ne zaman çıkıcan hastaneden işşallah perşembe birşey olmazsa cesaretimi toplarsam yanındayım olmadı eve gelicem öylede böylede gelicem yanına çok pis kafaya taktım
allahım saglıklısından versin işşallah canım benim dualarım sizlerle strese girmemeye çalış

bak sen kimler gelmiş hoş gelmişözledim tatlım seni kız sen ben regrete işşallah eylül yada temmusta bırakalım ipleri anasını satem sonra sabahlar olmasın moduna gireriz sonrada kocalarımız kaçsın bizden yeter diye kızımız olursada yeter koyarız

kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli yeni girdim eve ablama gittim ordan eşim aldı evegeldik sonra markete şimdide yeni geldim şöyle bir geçmişe gittim baktım neler olmuş diyeyarından sonra kaynanamada gidiyim perşembeden sonra sizinim işşallah

paşam sabahlar olmasın muhabeti yapacağız inşallah yakında az kaldı..
yani siz yapacaksınız

canım eşim 75 düş vesile olalım diyor ama eylüle hazırladım kendimi biryandan diyorum hamile kal hemen bir yandan daha çok erkek diyo korkuyorum allahım affetsin bu korkumda bebegimi kucagıma alanakadar gitmicek galibanasip bakalım işşallah bir o gün gelsin

Paşam,sen 75 olmadan hamiş kalırsan kork benden işte o zaman görürsün şaplağı sen ...Yok 5 ini çalışma yaptığım ay veririm kandıramazsın beni yersin şaplağı..

Tamamdır..75 düş geri kalanını anladığım kadarıyla bebek yapmaya çalışırken verirsin sen sabahlar olmasın durumundan yani

Bu arada burda öyle bir yağmur yağıyorki gök yarıldı sanki şimşekler sanki tepeme düşüyor

Paşam,sen 75 olmadan hamiş kalırsan kork benden işte o zaman görürsün şaplağı sen ...Yok 5 ini çalışma yaptığım ay veririm kandıramazsın beni yersin şaplağı..
:18::18::18::18:ay ne ka korktum bilemezsin nasip herşey bebem ya bakalım eylül ekim diye kandırdım kendimi hem sıcakta olmaz hava bol bol keyif yapıcagımdan yatıcamya yan gel osman yapıcemgelsin hizmet gitsin hizmek ban bakanların vay haline

google amcama sor bak sabahlar olmasında kaç kalori gidiyo diyetyim buarada yüryüşte yapıyorum fitnisada yazıldım bu hafta degil haftaya başlıcem işşallah sonra sen gör beni sana söz 75 düşüyüm sana görücüye gelicem gör bakalım benim gibi afeti devranı bu arada yarına ciciler aldım beyaz bol etek üstüne badi beyaz onun üstüne yeşil yeşil eşarp ve beyaz ayakkabı giyindim çok icic oldum eşim sana bir kez daha aşık oldum dedi kekligi ürkütmemek lazım bebem malum bana lazım keklik ilerde

nasıl güzel oluruz değilmi ..

Chnb benim güzel arkadaşım nasılsın

Fadik canım güzel haberlerini bekliyorum nasıl geçti dr randevun

Sabah olacakmış canım iyiyim inşallah duphalac verdiler karnım gur gur...

Canım çok sevindim maşallah kuzuma. FİT BİR HAMİLESİN MAŞALLAH...Normal yap bence. Ağrı eşiğin yüksekse. Ama çatında önemli...

Canım ben 1.5 yıldır yazıyorum ben regrete, fadik, jorjet paşam tuba beraber yakın dönemde yazmaya başladık. Ben Regrete paşam nursinle yüz yüze de görüştüm...SSVD SEZARYEN SONRASI VAJİNAL YAPILABİLİYOR BEN DE İSTERİM ASLINDA...

sAĞ OL CANIM BEN DE EDİYORUM HEPİMİZE...

Chnb yarın için sana bol şans diliyorum, icini ferah tut, hersey cok güzel olacak eminim...
Kendine de cok iyi bak, strese sokma kendini.

Çok sağ ol inşallah hepimiz atlatırız...

Ben de öyle... Ortak acılar bizim bireysel farklılıklarımızın önüne geçti...

Aslında,bende eylül düşünüyordum ama sonra vaz geçtim ben geçen sefer ilk denemede oldu diye hep öyle olcak sanırıyorum ..Başlayalım bakalım Allah ne zaman kısmet ederse artık..

Hayranım azmine çok tebrik ederim canım ben pek sevmem ama gel bakalım hak ettin sen Kesin çok yakışmıştır güzel günlerde giy..Allah aşkınızı daim etsin

Dulpac iyi gelir şimdi rahatlarsın ..Canım inşallah herşey yolunda gidecek dualarım seninle

Paşam canım hadi bakalım gitsin kilolar gelsin bebeler...
canım silere layık olmaya çalışıyorum ne güzel eski günlerdeki gibi muhabbet ediyoruz çok özlemişim hemde çok

sagol tatlım senin kadar boyum uzun olmasada bende güzel bir bayanım sonuçta senden güzel olamam tabeeylül diyorum ama bebek sigortası yaparsam ekim olur galiba biz bu konuyu görüşelim bebem ne zaman yapsak senin için uygun:44::44:

Evet ben de özlemişim ya muhabbeti benim gerçek dostlarım sizsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…