Fulya Jinemed’in Yaptığı Büyük Ayıp!!!
Merhaba Sayın Halkım. Ben İ.Koca.
Geçirdiğim bir kaza sonucu 26 yıldır Tetrapleji yani Boyundan aşağı felçliyim.
Fulya Jinemed Yönetim kurulu başkanı Teksen çamlıbel’in ve ekibinde görev yapan Op.Dr. Serdar Erkan Bey’in yaptığı büyük ayıbı yazmak istedim, 26 yıldır hayatında hep zorluklarla karşı karşıya kalan ve o zorluklarla devamlı mücadele etmek zorunda kalan Boyundan aşağı felçli birine ve Eşine yapılan Terbiyesizliği hepinizin bilmesini istedim!
Yaklaşık 1 yıl önce Sabah gazetesinde görev yapan Sn. Esra Tüzün vasıtasıyla beni Yasemin Bozkurt aradı, Size
tüp bebek konusunda yardımcı olacağız vs deyip bizi Cine5 de yayınlanan programına davet etti. Bizde tüp bebek umudu ile kabul ettik, Programa çıktık ve program içinde Teksen Çamlıbel’i çağırdılar, Biz başta tanımıyorduk kendisini tanımayınca Eşinin uzaktan akrabası felan deyip sonra gerçeği açıkladılar. tüp bebek konusunda çok çok ünlü olduğunu ve tüp bebek konusunda bize yardım edeceklerini Program içerisinde söz verdiler. Bunları duyunca gerçekten çok ama çok sevindik
( Program kayıtlarını Cine5 den edinebilirsiniz )
Teksen Bey Programdan sonra beni arayın randevu alın gelin dedi, Randevuyu aldık ve gittik ilk etapda çok iyi ve ilgili davrandılar, Bizi Op.Dr. Serdar Erkan Bey e yönlendirdi, Serdar bey’de çok ilgiliydi, biz umutsuz konuştukça umutlar veriyor bizi sevindiriyordu. Beni Muayene etti ve daha yeni Ameliyat geçirmişsin Ameliyattan sonra en az 6 ay 1 sene geçmeli dedi. Bizde doğru bulduk ve Teksen Bey’e söyleyerek bekleme kararı aldık, Aradan Tahmini 7-8 ay geçtikten sonra Serdar Bey’den Randevu alıp tekrar gittik, Bizi hatırladı ve çok ilgisiz davrandı! İlk gittiğimizde umutlar veren doktor o değildi sanki umutsuzca konuşmaya başladı! Başından bir an önce savmak ister gibi bir hali vardı! Bizde başta bize dediklerini hatırlattık o zaman siz bunu gerçekten istiyormusunuz dedi, Bizde evet deyince ( o zaman size bir Pregnyl adında iğne vereceğim, Bu İğne piyasada çok zor bulunur Eczane eczane bakıp araştırın, bu iğne 3 ay kullanılacak ve 3 ay sonunda gerekli kontrollerden sonra seni ameliyata alacağız dedi.) Bizde tamam diyerek iğneyi araştırmaya başladık, İğnelerin tamamını bulana kadar İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında 10 larca Eczaneyi aradık, Boyundan aşağı felçli olmama rağmen bir çok Eczaneye gittim, Bize 10 Tl’lik İğneyi 60 Tl’ye satanlar oldu vs vs.
Büyük uğraşlar sonucu iğneleri bulduk ve tedaviye başladık, İğnenin haftada 2 gün olunması gerekiyordu ve iğne olacağım yer bana 1.km uzak olduğu için ve Tam Kış aylarında olduğumuzdan dolayı bu benim için zordan daha çok zordu! Yağmurda,Karda gittiğim çok oldu! İğneler olurken 3 ay içinde çevremdeki durumu bilen kişilerle ara sıra bu söz verilme olayı yalan olurmu diye aramızda konuşuyorduk ama Gerek Yasemin Bozkurt’un arada olması, gerekse Teksen bey gibi bu konuda ün yapmış birinin döneklik yapacağı aklımıza gelsene bunu ummuyorduk! Bu şekilde umutlar vererek tedavi edilmesi için o kadar uğraştan sonra bu akıl alacak bir şey değildi!
Nihayetinde İğnelerin bitmesine son 1 hafta kala Sevgili Teksen bey’i aradım, Dedim Doktorum durum şu an bu, Ne dese beğenirsiniz! sen çok zaman geçirdin yani söz verildiğinden bu yana çok zaman geçti, Biliyorsun bu işler pahalı işler! Bizim etimiz ne budumuz ne!!! Dedi.
Bu konuda sizi Sigortaya yönlendirelim dedi! Ben ısrar edince bu seferde randevu alıp gelin bakalım fiyat ne çıkacak, O anki şok ile randevu aldım ama dahada o Hastaneye gitmedim!
Bu olaydan hemen sonra Sayın Yasemin Bozkurt’u aradım, Ne dedi biliyormusunuz, O program bitti artık şimdi yeni bir programa başladık yapabilecek bir şeyim yok dedi!!!
İnanın bu kadar uğraştan sonra bu şekilde bir dönüş yapmaları Pisikolojimi bozdu!
Bu İnsanların bu şekilde söz verip iş ciddiye binince nasıl döndüklerini cümle alem bilsin istedim, Gözleri paradan başka bir şey görmüyor bilin istedim! Daha önce benim vasıtamla Tv’de iyi yönde reklamları olmuştu, şimdi gerçek yüzlerini bilin istedim! Demekki para her şeymiş! Bir engellinin ve Eşinin ne kadar umut bağlayıp üzüleceği umurlarında bile değil!
Ne kadar ünlü ne kadar Medyatikte olsa Para için sözlerini Satanlarda varmış!!!
Saygılarımla
İ.Koca
Düzenleyen: mylove77 Düzenleme Tarihi : 25-04-2012 Düzenleme Saati
25
Beğen
millstone, blowhole25 ve encan bu mesajı beğendiler.
Allahım ne ınsanlar var ya tv önünde şov yapıp böyle insanları harcıyorlar..Allaha havale ediyorum yazıklar olsun