- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.661
uzun zamandan sonra ilk kez yazıyorum buraya..ama düzenli olarak hergün okuyorum :) cepten girdiğim için nasıl yazılır vs bilmediğim için yazamadım..
öncelikle tüm hamile arkadaşlarımızın sağlıkla ve miadında bebeklerini kucaklamalarını diliyorum ve dua ediyorum hepimiz için..
chnb cim özellikle seni çok merak ediyorum geçmiş olsun canım ..bu sıkıntıların çok mazide kaldığı ve çevrende butür sorun yaşıyan insanlara umut olacağın günleri görmeni tüm kalbimle istiyorum. bebeğini kucağına alacağına inanıyorum.yarın akşam ataşehir tarafına geçeceğim bi beş dakka seni ziyaret etmeyi çok isterim.eğer istersen ve müsait olursan..
bu arada regrete ile görüştüğümde sizlerden haberleri almayı da ihmal etmiyorum :)
bende yaz bitiminde eylül gibi düşünüyordum fakat dün regretenin de gazı ile bu tarihi temmuza çekme kararı aldım..Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve bu mümkünse sağlıklı nurtopu gibi evlatlar olsun :)
Canım ben de Regreteden haberini alıyorum. Arda bey geçen senden bahsetti soyadını bile biliyor:)) Bekleme bence de. Dr tamam diyorsa öne çek. Çok sevinirim gelirsen...
çok ilgili ve pozitif doktor ben ona çok güveniyorum ama işte biliyosun yücel karamana da çok güvenmiştim ameliyat sonrası rahim filmini yineleme ihtiyacı hissetmemiştim ama sonrasında iki kayıp yaşadım..şimdi ikinci ameliyattan sonra bu soru işareti var kafamda acaba film çektirsemmi diye..bi yandan da hsg idi bilmem neydi çok fazla işlem görsünde istemiyorum ..
bu arada abdominal serklaj laparoskopik serklajla aynı biliyorum ben..abdominal yani türkçesi ''karın'' laparoskopi de kapalı ameliyatların genel adı olduğuna göre..aynı şey olmalı..
yücel karamanın sitesinde ben iki yıl önce okumuştum.bir başarı hikayesi..yarım rahimli bir kadına gebelik öncesi uygulanmış..türkiyede uygulayabilen doktor parmak sayısı kadar az..yapanlarda yurt dışında eğitimini almış doktorlar..
bence doktorumuza güvenmeliyiz sanırım..doğru adresteyiz artık gerisi Allah' ın takdiri..sen kalbini ferah tutmaya çalış.
telefonunu özelden yazarmısın bana yarın akşam için :)
Kesinlikle. Ben geçen hafta gittim bir taraftan muayene ediyor bir yandan hiçbir kağıda bakmadan testleri, geçmişimi yanındaki dr lere anlatıyor... Ben de güveniyorum dr ye. İnşallah iyi olacak. Yazıyorum özeline...
Çok sağ ol canım beklerim...canım sitede sorun var sanırım çok ağır ,mesajlarda da göremedim.ben regreteden aldım tel.ini ..yarın Allah izin verirse yanındayım..
Kızlar, yarın serklajım olacakmış sabah Arda bey geldi dedim dün arkadaş yabancı siteden videoyu gönderdi seyrettim dedim. Bana da gönder dedi. Gönderdim...
Kızlar, yarın serklajım olacakmış sabah Arda bey geldi dedim dün arkadaş yabancı siteden videoyu gönderdi seyrettim dedim. Bana da gönder dedi. Gönderdim...
çok teşekkür ederim kızlar.. oğlum birtakım sıkıntılar yaşadı ama şükürler olsun şuanda iyi rabbim onu bize bağışladı. aslında ikinciyi hiç düşünemiyorum ama rezerv problemim var eger düşüneceksek bu çok geç olmamalı yaşım 31 çok vaktim yokmuş tüm dr lar ortak fikri buydu. doğum yapalı daha dr a gitmedim oğlumun kontrolleri derken ihmal ettim aslında. benm durumumda sadece abdominal serklaj yapılmalıymış dün vidyoyu izledim ben daha önce laporaskopi ve histeroskopi olmuştum.
sofika ben razgrad doğumluyum sende sanırım sofyada yaşıyorsun
aa hemsehriyiz desene,ben haskovo dogumluyum,sofyada 10 yil kaldik ,1 yildir bursada yasiyoruz.sen nerdesin simdi?
bizim gibi zor gecen gebeliklerden sonra ikinciyi dusunmek oldukca zor oluyor,ama illa ikinci olacaksa da cok fazla beklemeye luzum yok,hayirlis olsun canim.
canim hayirlisi ile biran evvel olsun insallah,bekleyis de cok zor cunku.guzel haberlerini bekliyorum,Allah'a emanet.
çok teşekkür ederim kızlar.. oğlum birtakım sıkıntılar yaşadı ama şükürler olsun şuanda iyi rabbim onu bize bağışladı. aslında ikinciyi hiç düşünemiyorum ama rezerv problemim var eger düşüneceksek bu çok geç olmamalı yaşım 31 çok vaktim yokmuş tüm dr lar ortak fikri buydu. doğum yapalı daha dr a gitmedim oğlumun kontrolleri derken ihmal ettim aslında. benm durumumda sadece abdominal serklaj yapılmalıymış dün vidyoyu izledim ben daha önce laporaskopi ve histeroskopi olmuştum.
sofika ben razgrad doğumluyum sende sanırım sofyada yaşıyorsun
Sonuclari aldım 2346 doktor normal demiş ama kanamam az lekenme seklinde dış gebelik olabir demiş 3gun sonra ultrasyonda bakalım demiş offf hala rahat bı nefes alamadım bu lekelnme niye oluyor şimdi Duyaydın senin kardeşinde lekenme olmusmuydu?
evet canım lekelenmesi progestan kullanmasına rağmen devam etti,onunki 6-7 haftalık olarak tahmin edildi ama hiçbir zaman keseyi göremediler hastaneye yatttı hala görünmedi,4 hafta sonra falan sağ tüpünde ortaya çıktı metotraksak isimli bir ilacı 2 kez vererek ve kürtaj yaparak düşürttüler,onun biri 8cm diğerleri çeşitli boyutlarda miyomları var dr ler onların sebep olabileceğini söylemişti şimdi açık ameliyat olmaya hazırlanuyor 11 haziranda olacak ,onun yaşı da 33
herşeyden sonra sonuçta yaşayan sağlıklı bir bebek için ne kadar şükretsek az..ben kızıma bakınca senin için daha fazlasını yapabilseydim diyorum. o günler unutulmuyor değil mi..............ve ayakalrım havada kıpırdamak yasakk. o ilaçlar karaciğer enzimlerimi inanılmaz yükseltti dr artık korkmaya başlayınca sadece crinone jel ve nidilatla devam etme kararı verdiler. 28. haftaya girdiğimde artık bedenim daha fazla taşıyamadı yatağim bir anda sular içinde kaldı ağlaya ağlaya sezeryana girdim. bebeğim yoğun bakımdayken kendimi çok suçladım benm yüzümden diye onun hiçbir suçu yokk neden bu acıları çekiyor diye. o süre zarfında hep sizi okudum yalnız olmadığımı hisettim. ama hala kızgınım biraz dr lara neden anlayamıyorlar istanbula detaylı usg e girmeseydim ne olacaktı? çok gzemeyi sewdiğim için muhetemeln bir dışarda doğacaktı bebeğim. mucize bebeğim şimdi yanımda olmayacaktı.
Maşallah canım. Benim de 8 yaşında oğlum var onda 29 artı 4 te 4 cm açılma olmuştu. Serklaj filan olmadı. Ytarak 38 de doğmuştu. 2 sene öncede 25 haftada doğmuştu oğlum 4 gün yaşayabildi. Altta yazmışsın ben de çok gezmiştim çok yormuştum kendimi, Nevşehire gittim dolaştım gelince o haftada çok yordum kendimi ve erken doğdu oğlum hamile görsem ben taşıyamadım diye yıprattım kendimi. Bu arada ben 35 yaşındayım amh değerim 0.3 menopoz sınırı. 2 de düşüğüm var eşimde genetik sorun var. Oyüzden pgt li tüp bebek yaptık olmadı 5 ay önce. Oğlun kaç yaşında. Bir de boludaki prof kim bazen küçük şehirdeki arkadaşlar zorlanıyor...bekleme bence...