-
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.221
Günaydın kızlar nasıl gidiyor. Yine durgunlaştı burası yaa. Ne yapsakta hareket kazandırsak??? Ben yarın hastaneye yatış yapıcağım 1 günlük. Heyet raporu için gerekliymiş. Kızlar rahim ağzını hangi haftalarda ölçüyorlar. dikiş 13. haftada atılıyor bildiğim kadarıyla. Doktorum açılma olmazsa dikişe gerek yok diyordu. Bu seferde ileriki gebelik haftalarında açılma olursa ne olacak üff yaaa hafta yaklaştıkça kafımı bu sorular meşgul ediyor..
canım ya geçmiş olsun ne kadar doğdukızlar
cuma müthiş bir kanamayla hasteneye kaldırıldım.cumartesi sezeryanla bebeğim alındı.ben şimdi eve geldim o ise küvezde kaldı.Çok küçük ne olur bilmem.Dua edin lütfen.
canım ya inşallah bi kaybınız olmamıştır.valla geçen senelerde çok olmuştu bizim buralarda hatta bizim giriş kata ve zeminde bir eve girmişlerdi.geçmiş olsunMelekcim iyi dileklerin için teşekkür ederim canım
Bebişini kokla benim için
Ne zamandır giremiyordum arkadaşlar evimize hırsız girdi
Çelik kapıyı kırmış girmiş gündüz vakti
Sormayın yatak odasını talan etmiş ama komşu gelince kaçmak zorunda kalmış
Birşey alamadan gitmiş kabus gibi valla
Neyse hepiniz iyisiniz ya çok sevindima.s.
kızlar
cuma müthiş bir kanamayla hasteneye kaldırıldım.cumartesi sezeryanla bebeğim alındı.ben şimdi eve geldim o ise küvezde kaldı.Çok küçük ne olur bilmem.Dua edin lütfen.
Melekcim iyi dileklerin için teşekkür ederim canım
Bebişini kokla benim için
Ne zamandır giremiyordum arkadaşlar evimize hırsız girdi
Çelik kapıyı kırmış girmiş gündüz vakti
Sormayın yatak odasını talan etmiş ama komşu gelince kaçmak zorunda kalmış
Birşey alamadan gitmiş kabus gibi valla
Neyse hepiniz iyisiniz ya çok sevindima.s.
kızlar
Arkadaşlar merhaba..Artık çok sık giremiyorum, malum genelde uykusuz oluyorum..Kızım maşallah çok uslu, ama geceleri beslemekde zorlanıyoruz, uyanmıyor bir türlü cadı..Biz de bu nedenle sarılığı zor atlattık..Bilurubin seviyesine bakmak için, kızımdan pekçok defa kan aldılar..Onunla beraber ben de ağladım senağlama..Doğum sonrası kendimi pek de normal hissetmiyorum açıkçası..Acaba diğer annelerimiz de aynı şeyleri yaşıyorlar mı..Sürekli ağlamak istiyorum, bebeğe bakamayacağımdan korkuyorum, o ağladıkça ben kendimi yetersiz hissediyorum..Acaba doğum sonrası depresyon bu mu..Yine de şükürler olsun bugünlere gelebildik..Zamanla bu duygular geçer inşallah..
Melekcim ben de seni tebrik ederim..Allah sana ve bebeğine sağlık, uzun ömür versin canım..Darısı da diğer hamilelerimizin başına inşallah..
Kızlar Rhn kaç haftalıktı bilen varmı? İnşallah bebeği çok fazla kuvözde kalmaz hemen toparlar çıkar annesinin yanıa.
Bu arada benden biraz su gibi bişey geldi. Şu testten almak istiyorum. amnıo sure testı dimi ismi? Eczanelere baktırıcamda.
Merhaba, cumartesi günü 14.02.2009 da 17 + 2 günlük hamileyken bebeklerimi kaybettim..Çok üzgünüm............senağlamasenağlamasenağlama
2 bebeğimde sapasağlamdı...sancı yüzünden gece yarısı doktora gidecekken evin kapısından çıktığımda foş diye suyum geldi bütün apartman kan ve su oldu..hemen banyoya koştum..kocaman bir pıhtı düştü sandım..henüz banyonun kapısında ayaktaydım ki bir baktım bebeğim elimde ve hareket ediyor...
Arkasından diğer bebeğim de düştü..ikisinin de kalbi atıyordu,heryerleri tamdı,hareket ediyorlardı..avuçlarımda bebeklerim,kordonları ve eşleri içimde o halde kan revan içinde hastaneye acil kürtaja alındım..hemşire meleklerimi zorla aldı elimden...eşimle kendi ellerimizle gömdük..baş uçlarına gül ağacı dikti eşim...Çok acı.....senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
İnan ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok kötü oldum, çok üzüldüm. İçim çok tuhaf oldu. Allah sana sabır versin canım yaa. Erken doğum tehliken var mıydı? Doktor kontrollerinde problem gibi görünen bişeyler varmıydı?
Merhaba, cumartesi günü 14.02.2009 da 17 + 2 günlük hamileyken bebeklerimi kaybettim..Çok üzgünüm............senağlamasenağlamasenağlama
2 bebeğimde sapasağlamdı...sancı yüzünden gece yarısı doktora gidecekken evin kapısından çıktığımda foş diye suyum geldi bütün apartman kan ve su oldu..hemen banyoya koştum..kocaman bir pıhtı düştü sandım..henüz banyonun kapısında ayaktaydım ki bir baktım bebeğim elimde ve hareket ediyor...
Arkasından diğer bebeğim de düştü..ikisinin de kalbi atıyordu,heryerleri tamdı,hareket ediyorlardı..avuçlarımda bebeklerim,kordonları ve eşleri içimde o halde kan revan içinde hastaneye acil kürtaja alındım..hemşire meleklerimi zorla aldı elimden...eşimle kendi ellerimizle gömdük..baş uçlarına gül ağacı dikti eşim...Çok acı.....senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
Gititğim her doktor bebeklerinin gelişimi çok iyi deyip gönderdi beni..rahim ağzına bakan dr olmadı...senağlama senağlama senağlama