-
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.181
Dibircik meraba canım
Sana birşey sorucam sen kan sulandırıcı iğne ve aspirin içtim dedin
Aspirini hamile olduğunu öğrendiğinde de yani ilk üç ayda içmiş miydin?
İlk üç ay ilaç zararlı derler ya merak ettim o gün doktora sormayı unutmuşum
İğneyi kendin mi yapıyordun hergün dibircik?
Bana doktor;
pazartesi-cuma folik asit
Çarşamba becozyme c
Salı-Perşembe-cumartesi-Pazar coraspirin 100'lük
içeceksin dedi başladım ben de şimdi bunlara
ececim ben hamile olduğumu öğrendiğimde hergün aspirın içtim mesela sabah ları içtim.akşamda iğnemi yaptım kendim yapıyordum göbekten .son gittiğim doktor ole demişti ama bacak ve koldnda yapabiliyorsun.haftaya görüşelim?
Dibircik,
32 haftada bebeğin kaç kilo doğmuştu ve kuvözde nekadar kaldı?
Edanaz,
Benim riskli geçiyor hamileliğim ama ben yinede doğum öncesi iznimi sonrasına aktarmak istiyorum. Yani 37 haftaya kadar çalışıyor görünmek istiyorum. Ben zaten işimi evden yaptığım için bebeğim ve benim açımdan bir sakınca olmayacak yani. Ama inşallah doktor 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu verir, riskliyim diye beni hemen izne çıkarmak istermiki?
Dibircik,
32 haftada bebeğin kaç kilo doğmuştu ve kuvözde nekadar kaldı?
Edanaz,
Benim riskli geçiyor hamileliğim ama ben yinede doğum öncesi iznimi sonrasına aktarmak istiyorum. Yani 37 haftaya kadar çalışıyor görünmek istiyorum. Ben zaten işimi evden yaptığım için bebeğim ve benim açımdan bir sakınca olmayacak yani. Ama inşallah doktor 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu verir, riskliyim diye beni hemen izne çıkarmak istermiki?
canım ALTEST adında bir test var eczanelerde satılan onunla kontrol edebilirsin
arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim 3-4gündür çamaşırımda ıslaklık oluyor gelen sıvı bebeğin suyuysa diye çok korkuyoruz 3-4parmak kadar kokusuz ıslaklık oluyor akıntı olabilirmi sizce veya su ise nasıl anlıyabilirim eczanelerde bunu anlamak için satılan testler oluyormu
aralıkta 16 tl civarındaydı yanılmıyorsam
içinde 2 adet günlük ped şeklinde var
2 kullanımlık yani
Benimde 15 gündür aradabir oluyor. Hatta doktorada söylemiş ve çok korkmuştum. Bana pembe bir kağıt verdi. Islaklık olunca çamaşırına değdir, rengi maviye dönerse bebeğin suyudur gel dedi,. Bi kere denedim mavi felan olmadı. Bunlar galiba arkadaşımızın dediği testlerle aynıdır. Eczanelerde satılıyormuş.
hıfzıys testi yapınca bize de haber ver canım
rhn ne güzel haberler bunlar
bak dedik sana iyi düşün iyi şeyler olsun :)