- 21 Temmuz 2008
- 1.338
- 13
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.241
Allah sabır versin arkadaşım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, cumartesi günü 14.02.2009 da 17 + 2 günlük hamileyken bebeklerimi kaybettim..Çok üzgünüm............senağlamasenağlamasenağlama
2 bebeğimde sapasağlamdı...sancı yüzünden gece yarısı doktora gidecekken evin kapısından çıktığımda foş diye suyum geldi bütün apartman kan ve su oldu..hemen banyoya koştum..kocaman bir pıhtı düştü sandım..henüz banyonun kapısında ayaktaydım ki bir baktım bebeğim elimde ve hareket ediyor...
Arkasından diğer bebeğim de düştü..ikisinin de kalbi atıyordu,heryerleri tamdı,hareket ediyorlardı..avuçlarımda bebeklerim,kordonları ve eşleri içimde o halde kan revan içinde hastaneye acil kürtaja alındım..hemşire meleklerimi zorla aldı elimden...eşimle kendi ellerimizle gömdük..baş uçlarına gül ağacı dikti eşim...Çok acı.....senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
ssaslan sağolun.soruma verdiğin cevap için.bugün tavsiyen üzerine tekrar doktora gittim.rahim ağzını 4.33 ölçtü sorun yok dedi.bu ölçü iyimi?kaç olunca risk oluyor.bende ilk bebeğimi 27 haftamda kaybettim ya çok korkuyorum...teşekkür ederim.
canım soruna cevap vereyim rahimağzı boyu 2 nin altına düştüğü zaman riski yüksek gruba giriyor 2ve 3 arası orta 4 ve yukarısı risksiz yani normal sayılıyor tabii bu ölçüler kendi başına bir ölçüt değilmiş inşallah yardımcı olabilmişimdir
merhaba, cumartesi günü 14.02.2009 da 17 + 2 günlük hamileyken bebeklerimi kaybettim..çok üzgünüm............senağlamasenağlamasenağlama
2 bebeğimde sapasağlamdı...sancı yüzünden gece yarısı doktora gidecekken evin kapısından çıktığımda foş diye suyum geldi bütün apartman kan ve su oldu..hemen banyoya koştum..kocaman bir pıhtı düştü sandım..henüz banyonun kapısında ayaktaydım ki bir baktım bebeğim elimde ve hareket ediyor...
Arkasından diğer bebeğim de düştü..ikisinin de kalbi atıyordu,heryerleri tamdı,hareket ediyorlardı..avuçlarımda bebeklerim,kordonları ve eşleri içimde o halde kan revan içinde hastaneye acil kürtaja alındım..hemşire meleklerimi zorla aldı elimden...eşimle kendi ellerimizle gömdük..baş uçlarına gül ağacı dikti eşim...çok acı.....senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
Merhaba, cumartesi günü 14.02.2009 da 17 + 2 günlük hamileyken bebeklerimi kaybettim..Çok üzgünüm............senağlamasenağlamasenağlama
Arkasından diğer bebeğim de düştü..ikisinin de kalbi atıyordu,heryerleri tamdı,hareket ediyorlardı..avuçlarımda bebeklerim,kordonları ve eşleri içimde o halde kan revan içinde hastaneye acil kürtaja alındım..hemşire meleklerimi zorla aldı elimden...eşimle kendi ellerimizle gömdük..baş uçlarına gül ağacı dikti eşim...Çok acı.....senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
kızlar merhaba okumayalı çok olaylar olmuş nediyeceğimi şaşırdım dondum kaldım rhn çok geçmiş olsun canım allah bebeğine sağlık versin ,bende bugün doktora gittim moralim sıfıra düştü rahim ağzı ölçümlerim yapıldı,sonuç kötü yani şuan 19 haftalığım daha çok erken biliyorum ama belirtilerim başladıservikal uzunluk 2.6 çıktı yani 3ün altına düşmüş servikal açıklık 2.3 doktorum beklemekten başka çaremiz yok dedi bide bol bol dua etmekten başka çare yok,nolur bana yazın sizin böyle olmuşmuydu dikiş olduğu halde off off
canım ne desem bilmiyorum bu aralar o kadar kötü oldum ki bi de senin haberin ya neden neden diyorum sabır diyorum dua ediyorum bugün hep ağladım tansiyonum yerlerde çok üzgünüm yaaaaaaa açıklığın devam etmez inşallah