-
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.161
ececim bende yaptırıcam o testleri
uludağ ünivrsitesinde prof gürkan uncu var onu araştırıyorum bu aralar
en yakın zamanda tekrar başlıycam bu mücadeleye
makina ile çekince bir süre hassaslaşıyor tabi
ben yaz sezonunda çalışıyorum ve işim sürekli değil
ayda 5-6 gün gibi
o yüzden fazla sorun değil
el pompasında en nihayetinde sen canın yandıkça çekmek için yüklenemeyeceksin
fakat otomatik olduğunda sürekli standart bir ayarda çekiyor gücünü de kendin ayarlıyorsun
5-10 dakikada göğüsler dolu olduğunda 150 ccyi rahatlıkla çekebiliyor
bu arada süt izni de oluyor onu kullanmayı düşünmüyor musun madem evin o kadar yakın?
medelanın 100cclik plastik saklama kapları var onlar çok kullanışlı
plastik torba şeklinde olanlar tekkullanımlık kullanıp atıyorsun ama diğerleri yıka yıka kullan
ben nuk'un emziğini de aldım direk o saklama şişelerine takıyorum bbiberon derdi kalmıyor gerektiğinde
merhaba kızlar
umarım herkes iidir.Ben cumartesi sabah kanamayla hastaneye kaldırıldım.Açılma olmuş dikişe 2 cm kalmış.Hunileşme varmış.Bu sabah taburcu oldum.Dr. yapılacak herşeyi yaptık bekleyeceğiz diyor.Kasılmalarım devam ediyor ufak ufak sancılarımda var.Artık şaşkınım ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.Dr şimdi doğarsa çok zor dedi.Şuanda 965 gr.En az 1500 olmalı dedi.Bekliyorum bakalım neler olacak.
öncelikle reyhan gecmiş olsun canım umarım hersey yolunda gider.
kızlar ben bugün kanamayla uyandım.sabah okula gitmek için uyandığımda malesef kanamam oldu.saat 9.30 gibi doktora gittik.bebeğimin kalpbi atıyo rahimiçi kanama olmadığını söyledi doktor.ama neden olduğu konusundada net birsey söylemedi.malum bu dönemde rahim agzıyla ilgili bir problemden kaynaklanmadığını söyledi.ama kalp atışı iyi oldugu için bizi rahatlatmaya calıştı.sabahki kanamada kahverengi siyah akıntıya dönüştü.proluton depot diye bir iğne verdi düşük önleyici progestan zaten kullanıyorum.benden bukadar umarım hersey yoluna girer .
merhaba kızlar
umarım herkes iidir.Ben cumartesi sabah kanamayla hastaneye kaldırıldım.Açılma olmuş dikişe 2 cm kalmış.Hunileşme varmış.Bu sabah taburcu oldum.Dr. yapılacak herşeyi yaptık bekleyeceğiz diyor.Kasılmalarım devam ediyor ufak ufak sancılarımda var.Artık şaşkınım ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.Dr şimdi doğarsa çok zor dedi.Şuanda 965 gr.En az 1500 olmalı dedi.Bekliyorum bakalım neler olacak.
kızlar ben bugün kanamayla uyandım.sabah okula gitmek için uyandığımda malesef kanamam oldu.saat 9.30 gibi doktora gittik.bebeğimin kalpbi atıyo rahimiçi kanama olmadığını söyledi doktor.ama neden olduğu konusundada net birsey söylemedi.malum bu dönemde rahim agzıyla ilgili bir problemden kaynaklanmadığını söyledi.ama kalp atışı iyi oldugu için bizi rahatlatmaya calıştı.sabahki kanamada kahverengi siyah akıntıya dönüştü.proluton depot diye bir iğne verdi düşük önleyici progestan zaten kullanıyorum.benden bukadar umarım hersey yoluna girer .
salihacım evet urfadayım 10.hafta gibi izmire gidecem tabi inşalllah hersey yolunda giderse.bilemiyorum canım kasıklarımda biraz ağrı var ama kanamam yok kahverengi akıntım var şuanda iğne işe yarar umarım.salihas geçmiş olun.ben her hamileliğimde kanama yaşadım.kullandığın iğne kanamayı kesiyor.çok faydalı .sanırım sen urfadaydın.doktora oradamı gidiyorsun
merhaba kızlar
Arkadaşlar,
32. haftadan sonra alacağım doktor raporunu kendi hastanem ve doktorum yerine bir devlet hastanesinden alsam olurmu? (Kendi doktorum çok uzakta, zaten dün gitmiştim haftaya tekrar gitmiyim yakındaki bir devlet hastanesinden alayım diyorum)
37. haftada alacağım doğum izni raporunuda aynı hastanedenmi almak zorunda kalacağım? Ya bu işler nasıl oluyor her tarafta ayrı bişeyler yazıyor kafam karıştı valla. Beni bi aydınlatıverin nolurr.
Arkadaşlar,
32. haftadan sonra alacağım doktor raporunu kendi hastanem ve doktorum yerine bir devlet hastanesinden alsam olurmu? (Kendi doktorum çok uzakta, zaten dün gitmiştim haftaya tekrar gitmiyim yakındaki bir devlet hastanesinden alayım diyorum)
37. haftada alacağım doğum izni raporunuda aynı hastanedenmi almak zorunda kalacağım? Ya bu işler nasıl oluyor her tarafta ayrı bişeyler yazıyor kafam karıştı valla. Beni bi aydınlatıverin nolurr.