- 8 Ağustos 2007
- 1.254
- 6
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.141
Arkadaşlar merhaba..Ben 05.02'de sabah 9:40'da kızımı epidural sezeryan doğumla dünyaya getirdim..Kızım 3000 gram ağırlığında..Çok şükür gayet sağlıklı..Doğumum kolay geçti..Normal doğum istiyordum ama olmadı maalesef..4-5 saat sonra ayağa kalktım..Daha sonra girip tüm ayrıntıları yazarım..Darısı önce twiks'e sonra diğer arkadaşlarımızın başına..Melek de doğurmuş, çok sevindim.. Hepinizi öpüyorum..
Selam kızlar herkes ıyıdır umarım bız ıyıyız.. haberı almıssınız ama gecmısı okuyamıyorum ayrıntıları sonra yazacam
Arkadaşlar merhaba..Ben 05.02'de sabah 9:40'da kızımı epidural sezeryan doğumla dünyaya getirdim..Kızım 3000 gram ağırlığında..Çok şükür gayet sağlıklı..Doğumum kolay geçti..Normal doğum istiyordum ama olmadı maalesef..4-5 saat sonra ayağa kalktım..Daha sonra girip tüm ayrıntıları yazarım..Darısı önce twiks'e sonra diğer arkadaşlarımızın başına..Melek de doğurmuş, çok sevindim.. Hepinizi öpüyorum..
Selam kızlar herkes ıyıdır umarım bız ıyıyız.. haberı almıssınız ama gecmısı okuyamıyorum ayrıntıları sonra yazacam
tebrikler kızlar.Gözünüz aydın.Darısı başımıza.O şirin bebişleri de kocaman öpüyorum
MUMUDİHABA çok sevindim.Şu an seni çok iyi anlıyorum.Gözlerim doldu senin yazın okuyunca.Ne kadar tedirgin olduğunu da biliyorum.bu sefer herşey çok güzel olacak.Çok güçlü ol arkadaşım.Mutlaka gelişmeleri haberdar et.Doktorunu seçtin mi ne yaptın?Nasıl bir yol izlenecek? Bütün kalbimle senin yanındayım ve sana dua ediyorum...
ECE beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Bende de yalnızca rahimağzı yetmezliği olduğunu zannetmiyorum.Büyük ihtimalle başka bir sorunda var ama araştıran yok.Sen şu an hamile değilsin ve bu tahlilleri yaptıra bildin değil mi? Birde kayıplarında sancın varmıydı arkadaşım? Herşeyin hepimiz için çok iyi olmasını diliyorum
kelebek
arkadaşlar süt sağmak için elektrikli pompamı aldınız yoksa klasik pompamı
klasik pompa biraz zor oluyor.
saliha benim eşim ben hastanedeyken almıştı elektrikli- aynı zamanda pille çalışabiliyor medelanın
ben rahat kullanıyorum
gerçi piyasası nasıl hiç araştıramadık ama sanırım biraz pahalıymış
gerçi değdi de
dediğim gibi rahat kullanıyorum
çekme gücünü ayarlayabiliyorsun
ayrıca göğüs ucunu iyileştirmesi için masaj özelliği de var
önce masaj şeklinde çalışıp sonra sağmaya geçiyor birden göğüs ucuna yüklenmiyor