-
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.121
kızlar melek doğuma gitmiş kadıköyde gezerken suyu gelmiş hastanedeymiş sancısı yokmuş ama bel ağrısı ve açılması varmış dr yarın doğum yaparsın demiş ayyyyyyyyyyyy inanmıyorum kaynanaya kızdı stresten doğum yapıyor neyse inşallah herşey güzel olacak bebeği 36 haftayı bitirmişti druda küveze girmez demiş sanırım ...stres çok tehlikeli ya
tiwiks son dakika geçmişsin resmen çok heyecanlandım.. Allah meleğin yardımcıosı olsun sağ salim kurtarır inşallah. sohbet odasına gelirmisin canım:))
Arkadaşlar merhaba..Ben 05.02'de sabah 9:40'da kızımı epidural sezeryan doğumla dünyaya getirdim..Kızım 3000 gram ağırlığında..Çok şükür gayet sağlıklı..Doğumum kolay geçti..Normal doğum istiyordum ama olmadı maalesef..4-5 saat sonra ayağa kalktım..Daha sonra girip tüm ayrıntıları yazarım..Darısı önce twiks'e sonra diğer arkadaşlarımızın başına..Melek de doğurmuş, çok sevindim.. Hepinizi öpüyorum..
Arkadaşlar merhaba..Ben 05.02'de sabah 9:40'da kızımı epidural sezeryan doğumla dünyaya getirdim..Kızım 3000 gram ağırlığında..Çok şükür gayet sağlıklı..Doğumum kolay geçti..Normal doğum istiyordum ama olmadı maalesef..4-5 saat sonra ayağa kalktım..Daha sonra girip tüm ayrıntıları yazarım..Darısı önce twiks'e sonra diğer arkadaşlarımızın başına..Melek de doğurmuş, çok sevindim.. Hepinizi öpüyorum..
:teytey:maşallah meleğin oğluşuna allah analı babalı büyütsün inşallah.bu arada nery arkadaşımızda doğum yaptımı acaba.
edanaz canım cuma yatış yapıcam demiştin.ne yaptın canım heyet alabildinmi.ben dün urfaya döndüm.3 hafta calışıp sonra inşallah bir aksilik olmassa izmire geri dönüyorum.sen nasılsın mide bulantın ne durumda güzelim.