Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Bence kaynanaya kızmaktan olmamış. Dayanamadı bebeğe alışverişe çıkmış Kadıköylere baksana. Neyseki 36 haftayı bitirdi inşallah bebeğini sağ salim kucağına alır. Sen görüşüyorsan detayları yazarsın çok merak ediyorum. Melekle hemen hemen aynı problemlerimiz vardı. İnşallah bende 36 haftayı görürüm. Melek adına sevindim en riskli dönemleri atlattıya, bundan sonrası kolay Allahın da izni ile.
Normal doğummu yapacaktı?

tiwiks son dakika geçmişsin resmen çok heyecanlandım.. Allah meleğin yardımcıosı olsun sağ salim kurtarır inşallah. sohbet odasına gelirmisin canım:))

geldim bekliyorum sohbet odasında melek le görüşemedim mart anneleri yazmış haberi ......

Kızlar Meleğimiz sabaha karşı oğluşunu dünyaya getirdi noral doğumla kolayca !! 2720 gr 52 cm miş oğluğu herikisi de oldukça sağlıklı darısı bizlerin başına Melek kadar kolay doğumlar olsun!!

ayyy ne güzel bir haber başka arkadaşlardan beklerken doğum haberini melek atağa geçmiş. Allah analı babalı büyütsün.

:teytey:maşallah meleğin oğluşuna allah analı babalı büyütsün inşallah.bu arada nery arkadaşımızda doğum yaptımı acaba.

edanaz canım cuma yatış yapıcam demiştin.ne yaptın canım heyet alabildinmi.ben dün urfaya döndüm.3 hafta calışıp sonra inşallah bir aksilik olmassa izmire geri dönüyorum.sen nasılsın mide bulantın ne durumda güzelim.

kızlar hepinize merhaba..
ben mart annelerinden melek81in arkadaşıyım..
meleğimiz dün itibariyle suyunun gelmesiyle akşam saatlerinde hastaneye gitti.açılması az vardı.
hemen yatışı yapıldı.
sabaha karşı epiduralsiz normal doğumla 36+1 iken yani 2740 gr ağırlığında 52 cm boyunda oğlumuzu dünyaya getirdi.
oğluda kendiside çok iyi.haber vermek istedim sizinlede paylaşımını bildiğim için..
Allahım hepinizede hayırlı doğumlar nasip etsin..

ay cok mutlu oldum
demekkı melek doğum yaptı,umarım kolay gecmıstır
bebısının kılosuda ıyı benım kızımla aynı doğmus benım kızımda 2740 dogdu
allah analı babalı buyutsun saglık nasıp etsın
dılerım omur boyu guzel kokulu bebeklerıyle mutlu olurlar

çok şaşırdım yaa
melekçiğim oğluşunu hayırlısıyla almış kucağına
kilosu da hiç de söylediği kadar düşük değilmiş
hadi bakalım bayrağı nery'e devretti melek de
her geçen gün daha fazla sayıda gebiş bu rahim ağzı yetmezliğini alt ediyor ne güzel

sağolun kızlar haber verdiğiniz için

kelebek nasıl gidiyor sarılık durumu azaldı mı arttık

Arkadaşlar merhaba..Ben 05.02'de sabah 9:40'da kızımı epidural sezeryan doğumla dünyaya getirdim..Kızım 3000 gram ağırlığında..Çok şükür gayet sağlıklı..Doğumum kolay geçti..Normal doğum istiyordum ama olmadı maalesef..4-5 saat sonra ayağa kalktım..Daha sonra girip tüm ayrıntıları yazarım..Darısı önce twiks'e sonra diğer arkadaşlarımızın başına..Melek de doğurmuş, çok sevindim.. Hepinizi öpüyorum..

nerycim tebrik ederim canım sende doğurdun melekte sıra ben de panik oldum birden Allah yavrunu sana bağışlasın uzun uzun sağlıklı ömürler nasip etsin

melekci ha bugün ha yarın derken sen de aldın bebeğini kucağına tebrik ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişi öp bizim için resimlerini bekliyoruz

melek ve nery maşallah yavrularınıza hayırlı olsun çok sevindim
allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bebişlere

canım gözün aydın.sağlıklı ve mutlu bir hayatı olsun kızımızınkendinee iyi bak öpüyorum.ismini ne koymuştun?benim oğluşumda sabah 9:40 da doğmuştua.s.

Kızımızın adı Nehir Duru..İlk gün beni ememedi çok üzüldüm, ama 2. gün bir asıldı ki şimdi ayıramıyoruz maşallah..Gaz sancıları vardı, rezene çayı ile o sorunumuzu da çözdük..Sıradaki arkadaşlara fikir olsun diye yazıyorum bunları..Allah hepinizin gönlüne göre versin..Anne olmak çok farklı bir duygu, Allah'ım tüm isteyenlere yaşatsın..

nerycım senıde tebrık ederım
allah analı babalı buyutsuhn
sağlıklı hayatlar nasip etsın tatlım
hersey guzel olsun
sabrının sonunda mükafatına sende kavustun
allah ayırmasın
nerycım rezene cayını nasıl kullandın
ssaslancım yenı yenı dustu
12 lerde su an
toparlanmaya calısıyoruz bakalım
senın bebıs nasıl

nerycim tebrik ederim senidehihoyyytnehir durunla birlikte uzun ömürler versin allah.ne bereketli bir gün iki doğum haberi birden aldık.:sm_cool:bir ay sonrada tiwiksin güzel haberlerini alırız inşallah.

nerycim gözün aydın.. Allah sana ve yavruna sağlıklı, mutlu uzun uzun ömürler nasip etsin..

melekcik de normal doğum yaptığına göre bugün yarın gelip yazar herhalde..Allah onada yavrusuyla uzun ömürler versin..

kelebek sen nasılsın bebişin de inşallah iyidir maşallah senden sonra kızlar arka arkaya doğuma gittiler..sıra tiwikscim de Allah onada hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin:))

Selam kızlar herkes ıyıdır umarım bız ıyıyız.. haberı almıssınız ama gecmısı okuyamıyorum ayrıntıları sonra yazacam

10 gün daha uzattı doktorum raporumu 30 gün oldu toplamda sanırım bu cuma poliklinik gününde yatış yapar. Geçen sefer raporumun bitişiyle onun polk. günü arası çok fazlaydı o nedenle yatıramadı. Mide bulantılarım artarak devam ediyor. 2 gün metpamid iğne yaptırdım. O zaman iyiydi. Çokta ilaçlara yüklenmek istemediğim için buğün yaptırmadım. Bazen 5-6 yı buluyor gün içindeki kusmalarım. Ama bu arada sevindirici bir olay oldu dün ablam eniştem annem ve babam süpriz yapıp ankaradan yanıma geldiler şimdi annem ve babam benimle uzun sürede benimle kalacaklar. Evimi toplayıp temizlediler sağolsunlar. Oğlumada bir kardeşi olacağını söyledik sağlıklıysa evimize gelecek dedik. Oda dua ediyor inşallah sağlıklıdır diye.

Senin bulantılarında başlamıştır sanırım. Keyfin nasıl? Şikayetlerin oluyor mu??
Bu arada benim vajen akıntımda bazen pembe-kırmızı lekeler oluyor az miktarda doktor önemli değil dedi ama... işte. Bende şimdilik bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…