-
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.081
ece saol tatlım aldıgım kıloları hep kendıme almısım bebek zayıf cıktı haftasına gore ama doktor saglıklı onemlı olan bu dedı.. Yıne de moralım bozuldu
ee ozel hayatta da sorunlar olunca sankı hersey ust uste gelıyor ne bılıım..sabredıyoruz ıste..
mrb kızlar bugün miniğimin kalp atışlarını duydum allaha şükür.ama heyet raporu alamadım.normal raporda 12. haftaya kadar yetmiyecek .çünkü hamilelikte 12.haftadan önce heyet raporu verilemiyormuş.yani ben urfaya geri dönüyorum.mart basında 10 hafta gibi izmire gel dedi doktor.sonra 2 hafta normal raporla idare edip sonrada heyet alıcam.doktor simdilik sorun olmadığını o yüzden yolculukların sorun olmayacağını söyledi.offfffffff kızlar bilmiyorum.kafam cok karısık ne yapacağımı bilemiyorum.
Saliha gözün aydın dünyadaki en güzel sesi duydun ya ne heyecan ama
Maşallah darısı inşallah bizim başımıza:Saruboceq:
Ben de dört gözle perşembeyi bekliyorum bakalım doktor ne diyecek:a015:[/QUOTE
canım cok sağol.sende persembe günü güzel haberlerle dönüp en kısa zamanda bize güzel haberlerini verirsin inşallah canım.:Saruboceq:
mrb kızlar bugün miniğimin kalp atışlarını duydum allaha şükür.ama heyet raporu alamadım.normal raporda 12. haftaya kadar yetmiyecek .çünkü hamilelikte 12.haftadan önce heyet raporu verilemiyormuş.yani ben urfaya geri dönüyorum.mart basında 10 hafta gibi izmire gel dedi doktor.sonra 2 hafta normal raporla idare edip sonrada heyet alıcam.doktor simdilik sorun olmadığını o yüzden yolculukların sorun olmayacağını söyledi.offfffffff kızlar bilmiyorum.kafam cok karısık ne yapacağımı bilemiyorum.
ece saol tatlım aldıgım kıloları hep kendıme almısım bebek zayıf cıktı haftasına gore ama doktor saglıklı onemlı olan bu dedı.. Yıne de moralım bozuldu
ee ozel hayatta da sorunlar olunca sankı hersey ust uste gelıyor ne bılıım..sabredıyoruz ıste..
canım benim karından olmadı hep vajinadan dikiş atıldı.hatta 3.gebelik kaybımdan sonra birkaç doktora gitmiştim hiç biri bana karından dikişden bahsetmedi.hatta gazi hastanesinde gittiğim doktor bana gelmesinde daha sonra karından dikiş attırmayın demişti ve o bana 2 dikiş atarız demişti.daha önce demiştimya benim rahim ağzım baya bi parçalanmış o yüzdende son dikişim daha üsten yani içten atıldı.yni doktor konusundakime güveneceğini şaşıryo insan...bazen diyorum bu siteyi daha önce bilseydim paylaşsaydım hamileliğim daha rahat geçer diye belkide 2-3 haftadaha gebeliğim devem ederdi.çünkü yalnız hissediyordum kendimi bu konuda...yda daha öncekilerde bu kadar sorun yaşamazdım.düşünüyorumda önceki doktorum birçok konuda ihmal etmiş beni(gerekli ilaçlar vermemiş)yani gittiğin doktora güveniyorsan tamam ama yinede bir araştır.burda yaşayan herhalde ece var.inşallah hayırlısı olsun canım senin için.öpüyorum kendine iii bakmerkam arkadaşım rahim ağzı yetmezliği belirti veren bir sorun
ya kanama yada vajinada su kesesi falan
sancı olmadan rahim ağzında açılma oluş olmalı
ilk doğumunda bunlar gözlendi mi
bunları konuşup doktorun teşhiz koyabilir
birde 12 haftalarda rahim ağzı boyu kısalırsa da belirti olarak kabul edilir
kızalr bende doktoruma gittim
büyük ihtimalle bir yerde iltihap var dedi
ve bu bulunamıyor
sancının nedeni bu olabilir diyo
ama bir dahaki gebelikte karından dikiş atalım dedi
çünkü 2 başarısız dikiş olarak kabul etti
oysaki benim dikişim açılmamıştı
dibircik senin son dikişin karından mı vajinadan mıydı
ben karından istemiyorum
ama ne yapıcağımı da bilmiyorum
karından dikiş hakkında bilgisi olan var mı
birde hiç test falan istemiyolar
ben tam olarak sorunun bulunmasını istiyorum
hiç bi şey yok deyip bırakıyorlar
ama ben emin değilim
nasıl bir yol izlemeliyim sizce
kızlar doğumdan sonra hiç yatamadım
kızım 3 gün küveze girdi ve fototerapi aldı,sarılığı çok yüksekti
3 gün hastanede yattık,yarın tekrar kontrolümüz var
loğusalıgımdan hıc bır sey anlamadım
sütüm geliyor çok şükür
ama kızım ememiyor,sağıp veriyoruz
dikişlerim acıyor ara ara ,ayaklarım ileri derece ödem oldu ayakta durmaktan.
küvezde kalsada bezini değiştermeye ya da sütünü vermeye cagırıyorlar
3 gün uykusuz kaldım,şükür kzıım iyi gibi
değeri yine yukselmeye baslamıstı cuma gunu
bakalım yarın nasıl olacak
mrb kızlar bugün pek ugramamışız sayfaya.iyi dilekleriniz için sağolun kızlar.nery nasıl acaba haberi olan varmı.melek canım az kaldı.allah sağlık huzur versin inşallah.
yaren inşallah hersey yolunda giderde mart ortası gibi alırız herhalde güzel haberlerini.
Belim ve sırtım çok ağırıyor. Acaba sürekli yatmaktanmıdır? Kötü bişey olmasında. Yarın 30 haftalık oluyorum. Hayırlısıyla 32 yi bitirsem içim biraz daha rahat edecek. Nerdeyse 1.5 ay oldu yatıyorum. Tek sosyal faaliyetim doktora gitmek. Haftasonu doktordan sonra birde yemeğe gittik okadar. Oda dışarı çıkmışken yiyelim bari dedik yoksa beni evden kimsenin çıkaracağı yok.
1 ay bir hafta annemde kaldım. Şimdide görümcem geldi bir haftadır.
4.5 yaşında bir kızım var onuda ihmal ediyorum gibi geliyor. Sürekli yatıp uzanır olunca çocukla yeteri kadar ilglenemiyorum. İnşallah bütün bunlara değerde Allahım 2. kızımıda sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip eder.
Bu arada geceleride hiç uyuamıyorum. Hem ağrılarımdan hemde sürekli düşünmekten. Acaba kaç haftalık doğurucam, bebeğim sağlıklı olucakmı meme emicekmi diye kafamı kurcalayan bir sürü soru var.
Erkekler ne kada rahat. Eşim fosur fosur uyuyor. Belimin ağrısından yatamıyorum diyorum, öbür tarafına dön uyumaya çalış diyor.
Boşuna dememişler Cennet annelerinin ayağının altındadır diye. Neyse bütün bunlara değer inşallah.
Allah hepimize sağlıklı evlatlar, rahat hamilelikler nasip etsin.
salihas geçen gün 12 haftadan önce heyet verilmiyor demiştin eee bana doktorum 9. haftada heyet verecek. Bence doktor seni yanıltmış. Benim doktorum iki kere 10 gün rapor verdi bundan sonraki heyet olmalı ama hastanede yatman gerekiyor dedi. Bu cuma sanırım yatışımı yapacak sen başka bir doktorlada görüş.
canım valla kafam karıştı şimdi.sen niçin yatış yapacaksınki.bende bugün biraz arastırdım.3 mart gibi izmire dönücem mazeret izni alarak sonra izmirden 15 günlük rapor alıcam.rapor sonunda 12.haftada olucam ve heyet alıcam.inşallah o güne kadar bir terslik olmassa.sen doktoruna tekrar bir sorsana canım heyetmi vericek.bende arastırıcam tekrar.bende yolda bir sorun yasamaktan korkuyorum.sen suandA calışmıyormusun canım.hamişler siz ilk üç ay ne yaptınız bana bi akıl verin lütfen
canım valla kafam karıştı şimdi.sen niçin yatış yapacaksınki.bende bugün biraz arastırdım.3 mart gibi izmire dönücem mazeret izni alarak sonra izmirden 15 günlük rapor alıcam.rapor sonunda 12.haftada olucam ve heyet alıcam.inşallah o güne kadar bir terslik olmassa.sen doktoruna tekrar bir sorsana canım heyetmi vericek.bende arastırıcam tekrar.bende yolda bir sorun yasamaktan korkuyorum.sen suandA calışmıyormusun canım.hamişler siz ilk üç ay ne yaptınız bana bi akıl verin lütfen
canım ben 3.gebeliğimde üniversite hastanesinde profa gitmiştim o bana 12 haftada dikiş atıldıktan sonra heyet vermişti.1 gün bile normal rapor kullanmadım.hatta hastaneye bile gitmeden raporlarım yazılıyodu .bu son gebeliğimde.devlette bir uzman doktora gittim o bana normal raporlarımı kullandırdı ve onlar bitince heyet verdiler oda çok zor verdiler yok önce hastanede yatcan dediler yok şu yok bu...bana hiç kalkmıycan diyolardı sonrada hastanede muaneye çağrıyolardı...2 defa verdiler onuda çok zorladılar.ilk üç ayda normal raporumu kullandım.