-
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.101
Ayfercim şuan burdasın galiba oku bak yazdıklarımı
sohbet odasına gelsene zamanın varsa
Meraba arkadaşlar
Evet anlatmaya başlıyorum
Bugün daha önce size anlattığım gibi tahlillerimi toplayıp Prof.a gittim
Sadece servikal yetmezlik neden değilmiş
dna tahlilleri yapılmıştı
ve de kan pıhtılaşma sorunum ortaya çıktı
Doktor bana folik asit, bekozim c, ve coraspin 100 lük verdi ve hamile kaldığımı öğrendiğim anda hemen clexan iğne 0,2 kullanmam gerektiğini söyledi
Anlayacağınız tek neden servikal yetmezlik değilmiş benim
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Ama galiba sevindim bir ümidim daha var artık
Edamecrin arkadaşım senin için karından yapılan dikişi sordum
Teknik olarak doğru dedi ama pek taraftar gibi değildi anladığım kadarıyla iyi araştır lütfrn bu ameliyatı
Benim için ana sebep kan pıhtılaşması dedi
Çok karışık yazdım arkadaşlar biliyorum ama sanırım bu testlerin yapılması gerekiyor
Yaren arkadaşım sana söz verdiğim gibi bana yapılan testleri sana yazıcam şimdi
Faktor 5 leıden (sorun var)
Protrombin 20210 a mutasyon
mthfr 677t mutasyonu (sorun var)
mthfr 1298 mutasyonu (sorun var)
Anti-kardiolipin
Anti-phospoholipid
Anti-ds-dna
Anti- nükleer antikor(sorun var)
Anti-parietal antikor
Anti-Düzkas Antikoru
Kompleman 3
kompleman 4
Glukoz
folik asit
vitamin b12
tsh
ft4
homosistein
anti tpo-AB(SORUN VAR)
Çok uzun yazdım ama bilgi vermek istiyorum hepinize
Çünkü benim tek sebebimin servikal yetmezlik olduğu söylenmişti ama bugün öğrendim ki asıl sebep dna bozukluğuna bağlı kan pıhtılaşması ve kan sulandırı iğne kullanmam gerekli
Bu arada bana diyet verdi et günde sadece 1 köfte büyüklüğünde anlayacağınız sebze ağırlıklı beslenmem gerekiyormuş mesela balık, çikolata, ceviz brokoli tamamen yasak
Yarencim sana bilgi vermek istedim arkadaşım umarım faydalı olurum
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bana doktor hazirandan sonra hamile kalabilirsin dedi Umarım bu sefer herşey yolunda gider
Hepinizi öpüyoruma.s.
selam kızlar hamileyim ve rahim ağzı yetmezliğinden 3 tane bebeğimi kaybettim
bebeğime kavuşmayı çokkkk istiyorum hayırlısıyla
çok çok dualarınızı istiyorum
canım ya kusura bakma geç gördüm yazını.sonrada baktım yoktun.bende de sadece rahim ağzı yetersizliği dieğildi aynı kan pıhtılaşması vardı.sinan beksaç da bu konuda uzman bildiğim kadarıyla.n son gebeliğimde hem kan sulNDIRICI İĞNE hemde aspirin kullanmıştım ben 0.4 lük kullandım.ne zaman düşünebilirmşsin gebelik?bide göbekdeki dikiş kalcakmı?inşallah iyi sonuçlar alırsın arkadaşım.
kaydirigubbakcemile3ececim öncelikle ilgine çok çok teşekkür ederim canım aslında bu testlerden doktorumun banada yapmasını istemiştim ama dr um ben buna şimdilik gerek görmüyorum dedi bana göre senin durumun muhtemelen rahim ağzı yetmezliğiydi dedi, zaten söylediğim gibi transfer çalışmalarınada başladık, sonuçta oda bir profesör böyle kendinden emin kunuştuğuna göre bir bildiği vardır diye düşünüyorum inşallah ta öyledir, ama bu tahlillerin isimlerini bir kenara not edicem canım inşallah olmaz ama şayet olursa kendim bile yaptırmayı düşünürüm:uhm:
:1hug:bu arada senin bu tahlillerden bir sonuca varmış olmanada çok sevindim canım.. derler ya sorunu bilmek çözmenin yarısıdır..inşallah bu tahlillerde sana bebeğine kavuşmak için gireceğin yolda doğru adımlarla yürümende yardımcı olur Allah emeklerini boşa çıkarmasın ve hayırlısıyla en kısa zamanda seni bebeğine kavuştursun canım..hreşey için çok sağola.s.
slm kızlar
bu aralar bu başlık pek durgunlaştı
hergün takip ediyorum ama her girişimde yazamıyorum
ya da bazen uzun uzun bişeyler yazıyorum bir ara dalgınlıkla göndermeden başka sayfaya geçiyorum ve sonra kendime sinir olup aynı şeyleri yazmak zor geliyor :))
bebiş kaynaklı uykusuzluklar sanırım IQ seviyesinde azalmaya sebep oluyo :))))
melekçim 2 gün sonra benim doğumun sınırını aşıyosun hayırlısıyla
twiks artık eskisi gibi sık girmiyor inşallah ondan da güzel haberler alacağız
benim de oğluşumu dr kontrolüne götürdük önceki gün
4 kg olmuş herşeyi güzel buldu dr amcası sarılığı da tahlil yaptırmaya gerek olmayacak seviyede görünüyor dedi vücut tamamını zamanla atacak dedi
neyse artık uzuuun uzuun takılamıyorum yine de
sizlerin haberlerini aldım ya yeter bana
hepinizi oğluşumla öptük kızlar
kendinize iyi bakın
selam kızlar hamileyim ve rahim ağzı yetmezliğinden 3 tane bebeğimi kaybettim
bebeğime kavuşmayı çokkkk istiyorum hayırlısıyla
çok çok dualarınızı istiyorum
ececim sorunun ne olduğunu öğrendiğine çok sevindim
en azından bundan sonra doğru adımlarla ilerleyeceksin ve inşallah hayırlısıyla hamilelik haberlerini alacağız buradan
Teşekkür ederim ssaslan
İnşallah bundan sonra herşey yolunda gider arkadaşıma.s.
canım sevındım oglusunun guzel haberlerıne.. evet galıba yarın senın dogum yaptıgın tarıhte olacagım ama benım bebegım zayıf mirmirmirmir Şimdi dogsa kuveze gırer herhalde. Cumartesı gıttıgımde 2200 cıvarıydı..Haftama gore ılerde gıderken gerıde gıtmeye basladım. Doktorum sorun yok gayet saglıklı desede uzuluyorum tabııkı..
Onun dısında baska problemlerım de var. Kayınvalıdemle kavga ettım. Moralım bozukken buraya pek fazla gırmek ıstemıyorum. Gırıyorum takıp edıyorum ama yazamıyorum kızlar. Yoksa ıhmal etmıyorum sızlerı..
senı forumu okudugum zamandan hatırlıyorum.. Cok guzel bır haberle gelmıssın. Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın. Dıger arkadaslarımıza da moral oluyorsun burayı bırakma
ece bence sevın.. artık sorunun ne oldugunu bılıyorsun en azından.. Bızım Mart annelerı topıgındede bır arkadasımızın aynı sorunu var. Coraspırın ve ıgne kullanıyor. Bebegını 2 hafta sonra kucagına alacak. Ve daha once kaybı varmıs onunda.. Istersen onun nıckını verebılırım konusmak ıstersen belkı sana yardımcı olur.
yaren gercekten okuyorum ama moral bozuklugumu sıze yansıtmak ıstemıyorum o yuzden pek yazamıyorum.Senınde guzel haberlerını almaya az kaldı
tıwıks en son gorumce cocuklarından dolayı nete gıremedıgını soylemıstı umarım sorun yoktur.
nery ı merak edıyorum su anda ben..
canım sevındım oglusunun guzel haberlerıne.. evet galıba yarın senın dogum yaptıgın tarıhte olacagım ama benım bebegım zayıf mirmirmirmir Şimdi dogsa kuveze gırer herhalde. Cumartesı gıttıgımde 2200 cıvarıydı..Haftama gore ılerde gıderken gerıde gıtmeye basladım. Doktorum sorun yok gayet saglıklı desede uzuluyorum tabııkı..
Onun dısında baska problemlerım de var. Kayınvalıdemle kavga ettım. Moralım bozukken buraya pek fazla gırmek ıstemıyorum. Gırıyorum takıp edıyorum ama yazamıyorum kızlar. Yoksa ıhmal etmıyorum sızlerı..
senı forumu okudugum zamandan hatırlıyorum.. Cok guzel bır haberle gelmıssın. Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın. Dıger arkadaslarımıza da moral oluyorsun burayı bırakma
ece bence sevın.. artık sorunun ne oldugunu bılıyorsun en azından.. Bızım Mart annelerı topıgındede bır arkadasımızın aynı sorunu var. Coraspırın ve ıgne kullanıyor. Bebegını 2 hafta sonra kucagına alacak. Ve daha once kaybı varmıs onunda.. Istersen onun nıckını verebılırım konusmak ıstersen belkı sana yardımcı olur.
yaren gercekten okuyorum ama moral bozuklugumu sıze yansıtmak ıstemıyorum o yuzden pek yazamıyorum.Senınde guzel haberlerını almaya az kaldı
tıwıks en son gorumce cocuklarından dolayı nete gıremedıgını soylemıstı umarım sorun yoktur.
nery ı merak edıyorum su anda ben..