Kızlar merhaba, hepiniz iyisinizdir umarım..Bugün doktordaydık..Dikişin alınması için Çarşamba gününü seçtik..Melekcim işler için acele etme, hafta içi 2 gün işlerimi halledeyim dedim, malum işler birikti, ev darmadağın..Yardımcı kadın geliyor ama, düzenleme işlerini yapamıyor tabi..Kendimi fazla yormuşum galiba, dün gece doğuruyorum sandım..Sancı yoktu ama 10 dk'da bir karnım sertleşti..Ve bebek iyiden iyiye kafasını rahim çıkışına dayadı..Yine de yapacak birşey olmadığından, evde bekleyeyim dedim..Gece uyuyakalmışım..Sakın işler için acele etmeyin arkadaşlar, ben hiperaktif yapıda birisi olarak dayanamıyorum..Neredeyse 9 aylık hamileyim ama hala ev işi yapıyorum..Yalnız olmak ne zor şeymiş..Eşim de yardımcı olmaya çalışıyor ama, elinden gelmiyor garibimin..
Yarencim inşallah transfer haberini, ardından da hamileliğini duyurursun bize..Melek de riskli dönemi geçti
. Twiks de yavaş yavaş sona yaklaşıyor..Bize yeni hamişler lazım :lepi: Ece arkadaşım senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..
Edanaz ve fklic arkadaşlar sizlerin de son haftalara geldiğinizi duyacağız burdan inşallah..Doktorlarımıza güvenmek gerçekten önemli..Ama bazı konularda biz doktorlardan daha araştırmacıyız bence..Nerde ne var, nasıl kullanılıyor çabucak öğreniyoruz..Gittiğimiz doktor prof. da olsa bazı yöntemleri gereksiz bulabiliyor..Tabi ilaçlar konusunda mutlaka doktorumuza danışmalıyız ama, bu tür akıntı vs gibi sorunlar için içimizin rahat etmesi için turnosol kağıdı ya da pedlerden yararlanabiliriz diye düşünüyorum..