- 24 Ocak 2021
- 11.462
- 25.847
- 548
- Konu Sahibi Tugbacanmn
-
Niye annesi seni kendi için mi almışta şişme bebek alsaydık diyor. Pislik kadın, sanki bir eşyadan bahsediyor, ben olsam rezillik çıkmıştı ve tüm ilişkimi bitirmiştim o msjdan sonra...uzun uzun anlatmak istemiyorum. Kayınvalidemin benden hiç memnun olmadığını öğrendim ki tahmin ediyordum ama bu kadarını değil. Eşimle mesajlarını gördüm ve şok oldum yaptığım yemeklerden tutun eşimi karşılama tarzıma kadar herşey. İş hayatım da dahil. Henüz çalışmıyorum ama iş arıyorum ki buldum ondan bile memnun değilmiş. Her neyse şu mesaja tanık oldum “bunu alacağımıza şişme bebek alsaydık madem daha çok işe yarardı” mesajı gördüğümü ona söylemedim eşime söyledim ve bunu bildiğini ama annesinin dilinden çıkanın farkında olmadığını psikolojisinin bozuk olduğu ve çok şey yaşadığı için bunun farkında olmadığını söyledi. Kusura bakmayın psikoloğa ya da psikiyatriye gidebilecek durumum olmadığı için buraya bu şekilde yazıyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli içime atıyorum eşim ile ilgili herhangi bir problemim yok ama annesinin yaptıklarını ve söylediklerini kaldıramıyorum. İstenmeyen gelinim farkındayım ama iki yüzlü davranıyor yüzüme gülüyor ve arkamdan demediğini bırakmıyor defalarca da tartıştık ama hala yüzsüz gibi onunla iyi olmamı aramamı falan bekliyor. Bilmiyorum artık hiç bişey bilmiyorum.
Olay çıktı zaten de kapandı işte bi şekilde kapattılar daha doğrusu kapatmaya çalıştılar kendilerince kapandıNiye annesi seni kendi için mi almışta şişme bebek alsaydık diyor. Pislik kadın, sanki bir eşyadan bahsediyor, ben olsam rezillik çıkmıştı ve tüm ilişkimi bitirmiştim o msjdan sonra...
Son cümleArkadaşım, emin ol benim kayın ailem de benzer şeyleri düşünmüştür. Sonuna kadar da haklılarAma normal doğum yaptığımda şok oldular o ayrı mesele. Benim becerilerim beni bağlar, kaynanama gel evimi temizle demedikçe onu bağlayan bir şey yok. Kiminle evli olduğunu unutma, anlaşman gereken kişi kocan. Gerisini kendine zerre kadar dert etme. Kocan da annesiyle seni çekiştirirse yol ver gitsin. Kim ki onlar seni beğenmeyecek? Kocan memnun değilse dedikodu yapmasın da konuşsun insan gibi.
İşte o sözleri kocan bitirecek. Kayınvalide yüzünden canını sıkma. Senin muhatabın belli.Eşimin benden bi şikayeti olmadı şu ana kadar ama yine de kv sözleri bana çok battı artık
Kırıldım zaten çünkü kin kusar gibi söyleyebiliyorsa demek ki hep geçiştiriyorKayınvalidem beni istese ne istemese ne.
Kayınvalide dış kapının dış mandalı, eşiniz çekirdek ailesini koruyabildiği müddetçe.
Ama annesini bu kadar konuşturduğuna göre sınır çizememiş o da, eşinize kırılın asıl.
Merak ediyorum ne yapmayı düşünüyorsunuz?Kırıldım zaten çünkü kin kusar gibi söyleyebiliyorsa demek ki hep geçiştiriyor
Doğruİşte o sözleri kocan bitirecek. Kayınvalide yüzünden canını sıkma. Senin muhatabın belli.
Öncelikle kendimi toparlamam lazım çünkü yine geçiştirecekler ve ben kendimde olmadığım için yine susturulucam daha sonra eşimle tekrar konuşucamMerak ediyorum ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Umarım en güzeli olur sizin için. Lütfen susmayın lütfen..Öncelikle kendimi toparlamam lazım çünkü yine geçiştirecekler ve ben kendimde olmadığım için yine susturulucam daha sonra eşimle tekrar konuşucam
Çok teşekkür ediyorumUmarım en güzeli olur sizin için. Lütfen susmayın lütfen..
Eşiniz buna karşılık annesine mesajlarda ne demiş onu merak ettimuzun uzun anlatmak istemiyorum. Kayınvalidemin benden hiç memnun olmadığını öğrendim ki tahmin ediyordum ama bu kadarını değil. Eşimle mesajlarını gördüm ve şok oldum yaptığım yemeklerden tutun eşimi karşılama tarzıma kadar herşey. İş hayatım da dahil. Henüz çalışmıyorum ama iş arıyorum ki buldum ondan bile memnun değilmiş. Her neyse şu mesaja tanık oldum “bunu alacağımıza şişme bebek alsaydık madem daha çok işe yarardı” mesajı gördüğümü ona söylemedim eşime söyledim ve bunu bildiğini ama annesinin dilinden çıkanın farkında olmadığını psikolojisinin bozuk olduğu ve çok şey yaşadığı için bunun farkında olmadığını söyledi. Kusura bakmayın psikoloğa ya da psikiyatriye gidebilecek durumum olmadığı için buraya bu şekilde yazıyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli içime atıyorum eşim ile ilgili herhangi bir problemim yok ama annesinin yaptıklarını ve söylediklerini kaldıramıyorum. İstenmeyen gelinim farkındayım ama iki yüzlü davranıyor yüzüme gülüyor ve arkamdan demediğini bırakmıyor defalarca da tartıştık ama hala yüzsüz gibi onunla iyi olmamı aramamı falan bekliyor. Bilmiyorum artık hiç bişey bilmiyorum.
Siz eşinizi görmezden gelin bu ne be ohh annesi herşeyi söylesin ama paşamın keyfi kaçmasın...Benim fikrim muhabbeti kesmekti ama eşim buna karşı. Ona göre ben bunları görmezden gelmeliymişim dinlememeliymişim
Bilerek yapıyorlar.Kvler dikkat edin.Benim kv bugün şöyle dedi.Sinirlendim annen uzerinden canını yaktım dedi.Esim hatrina sustum.Esini seviyorsan eşinin gonlunu hoş tut.uzun uzun anlatmak istemiyorum. Kayınvalidemin benden hiç memnun olmadığını öğrendim ki tahmin ediyordum ama bu kadarını değil. Eşimle mesajlarını gördüm ve şok oldum yaptığım yemeklerden tutun eşimi karşılama tarzıma kadar herşey. İş hayatım da dahil. Henüz çalışmıyorum ama iş arıyorum ki buldum ondan bile memnun değilmiş. Her neyse şu mesaja tanık oldum “bunu alacağımıza şişme bebek alsaydık madem daha çok işe yarardı” mesajı gördüğümü ona söylemedim eşime söyledim ve bunu bildiğini ama annesinin dilinden çıkanın farkında olmadığını psikolojisinin bozuk olduğu ve çok şey yaşadığı için bunun farkında olmadığını söyledi. Kusura bakmayın psikoloğa ya da psikiyatriye gidebilecek durumum olmadığı için buraya bu şekilde yazıyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli içime atıyorum eşim ile ilgili herhangi bir problemim yok ama annesinin yaptıklarını ve söylediklerini kaldıramıyorum. İstenmeyen gelinim farkındayım ama iki yüzlü davranıyor yüzüme gülüyor ve arkamdan demediğini bırakmıyor defalarca da tartıştık ama hala yüzsüz gibi onunla iyi olmamı aramamı falan bekliyor. Bilmiyorum artık hiç bişey bilmiyorum.
Pardon,anlayamadığım için soruyorum şişme bebek alsaydık diyen annesine karşı pasif duran bir adamın mı gönlünü hoş tutsun?Bilerek yapıyorlar.Kvler dikkat edin.Benim kv bugün şöyle dedi.Sinirlendim annen uzerinden canını yaktım dedi.Esim hatrina sustum.Esini seviyorsan eşinin gonlunu hoş tut.
Eşi iyiyse annem haksız diyorsa evet.Pardon,anlayamadığım için soruyorum şişme bebek alsaydık diyen annesine karşı pasif duran bir adamın mı gönlünü hoş tutsun?
Bir daha asla gorusmeyin kayinvalideyle aslauzun uzun anlatmak istemiyorum. Kayınvalidemin benden hiç memnun olmadığını öğrendim ki tahmin ediyordum ama bu kadarını değil. Eşimle mesajlarını gördüm ve şok oldum yaptığım yemeklerden tutun eşimi karşılama tarzıma kadar herşey. İş hayatım da dahil. Henüz çalışmıyorum ama iş arıyorum ki buldum ondan bile memnun değilmiş. Her neyse şu mesaja tanık oldum “bunu alacağımıza şişme bebek alsaydık madem daha çok işe yarardı” mesajı gördüğümü ona söylemedim eşime söyledim ve bunu bildiğini ama annesinin dilinden çıkanın farkında olmadığını psikolojisinin bozuk olduğu ve çok şey yaşadığı için bunun farkında olmadığını söyledi. Kusura bakmayın psikoloğa ya da psikiyatriye gidebilecek durumum olmadığı için buraya bu şekilde yazıyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli içime atıyorum eşim ile ilgili herhangi bir problemim yok ama annesinin yaptıklarını ve söylediklerini kaldıramıyorum. İstenmeyen gelinim farkındayım ama iki yüzlü davranıyor yüzüme gülüyor ve arkamdan demediğini bırakmıyor defalarca da tartıştık ama hala yüzsüz gibi onunla iyi olmamı aramamı falan bekliyor. Bilmiyorum artık hiç bişey bilmiyorum.
Öyleyse tabi 3.şahıslar için arasını bozmamalı. Ama eşi gayet pasif. Konu sahibi susuyor,eşi göz yumuyor kv istediği gibi at koşturuyor maalesef.Eşi iyiyse annem haksız diyorsa evet.
Ama şöyle durum da var.Ben daha nişanlıyım.Erkek anneleri oğullarının kendilerinden vazgecemeyecegini bildiği için ağzına geleni söylüyor.Ama eş öyle olmuyor.Ancak tatlı diliyle eşini kendine çekebilir.Öyleyse tabi 3.şahıslar için arasını bozmamalı. Ama eşi gayet pasif. Konu sahibi susuyor,eşi göz yumuyor kv istediği gibi at koşturuyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?