Psikolojim bozuldu KV sorunu

Niye annesi seni kendi için mi almışta şişme bebek alsaydık diyor. Pislik kadın, sanki bir eşyadan bahsediyor, ben olsam rezillik çıkmıştı ve tüm ilişkimi bitirmiştim o msjdan sonra...

Kayınvalidem beni istese ne istemese ne.

Kayınvalide dış kapının dış mandalı, eşiniz çekirdek ailesini koruyabildiği müddetçe.
Ama annesini bu kadar konuşturduğuna göre sınır çizememiş o da, eşinize kırılın asıl.

Niye annesi seni kendi için mi almışta şişme bebek alsaydık diyor. Pislik kadın, sanki bir eşyadan bahsediyor, ben olsam rezillik çıkmıştı ve tüm ilişkimi bitirmiştim o msjdan sonra...
Olay çıktı zaten de kapandı işte bi şekilde kapattılar daha doğrusu kapatmaya çalıştılar kendilerince kapandı

Son cümle

Kırıldım zaten çünkü kin kusar gibi söyleyebiliyorsa demek ki hep geçiştiriyor

Eşiniz buna karşılık annesine mesajlarda ne demiş onu merak ettim
Kaynananizla aranıza mesafe koyun gerisini de bosverin bence aman ölümlü dünya yaa

Bilerek yapıyorlar.Kvler dikkat edin.Benim kv bugün şöyle dedi.Sinirlendim annen uzerinden canını yaktım dedi.Esim hatrina sustum.Esini seviyorsan eşinin gonlunu hoş tut.

Bilerek yapıyorlar.Kvler dikkat edin.Benim kv bugün şöyle dedi.Sinirlendim annen uzerinden canını yaktım dedi.Esim hatrina sustum.Esini seviyorsan eşinin gonlunu hoş tut.
Pardon,anlayamadığım için soruyorum şişme bebek alsaydık diyen annesine karşı pasif duran bir adamın mı gönlünü hoş tutsun?

Bir daha asla gorusmeyin kayinvalideyle asla

Öyleyse tabi 3.şahıslar için arasını bozmamalı. Ama eşi gayet pasif. Konu sahibi susuyor,eşi göz yumuyor kv istediği gibi at koşturuyor maalesef.
Ama şöyle durum da var.Ben daha nişanlıyım.Erkek anneleri oğullarının kendilerinden vazgecemeyecegini bildiği için ağzına geleni söylüyor.Ama eş öyle olmuyor.Ancak tatlı diliyle eşini kendine çekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…