Psikolojim bozuldu KV sorunu

Kvdeyi niye memnun ediyorm ben ya?Kocaniz da ayri tigniyetsiz pardon da,anasiyla oturup sizi mi konusuyir?Ne munasebet?

Hergün arıyor üç beş defa ve sürekli benim hakkımda şikayetlerini belirtiyor size hafif gelebilir ama artık gerçekten özgüvenimi kaybettim ve psikolojim bozuldu
Acarim telefonu hanimmm hanimmm senin baska meselen yok mu?İsin gucun yok mu?Hayaatta tek vasfin yok mu?diye bi carlarim.Gorur gununu,Aaa delirmis millet.Bunu normallestirmeyin,kvde kpder diye kimse kimseyi ezemez.

Burada sorun sadece kayınvalideniz mi? Annesiyle dedikodunuzu yapan kocanız hakkında ne düşünüyorsunuz? Ona izin veren dur demeyen ne diyorsun anne sen karım hakkında kendine gel demeyen kocanıza?

Deli kaynananin ne dedigi onemli degilde esinin onu susturmamasi ve normal karsilamani beklemesi buyuk problem sende dik duracaksin annenle asla muhattap olmayacagim benimle boyle konusamaz diyip engelleyeceksin esin saygi duymuyorsa o onun problemi ayni sey esine yapilsa katlanirmiydi sanmiyorum telefonlarini acma konusma esin daha buyuk problem bunuda gorebilmen gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…